fb
Preverjeni ponudniki najema prostora
Večnamenski prostor: Kmetija Ježek
5,0
(2)
Pogostitev za dogodke ali zabave · Team building dogodki · Najem prostora za dogodke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Turistična kmetija na drugačen način / Domača scena sredi Ljubljane
Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

Oddajamo večnamenski prostor v Ljubljani za team buildinge, delavnice, seminarje, predavanja oz. prostor za druženje.

Naveličani hladnih in neosebnih poslovnih prostorov, dragih gostišč in gneče? Pri nas, v večnamenskem prostoru na turistični kmetiji Ježek je drugače. Prijazna toplina in edinstven ambient pričarata iskro vašemu dogodku. Domača scena sredi Ljubljane!

Večnamenska dvorana blizu Ljubljane, ki je ravno dovolj daleč od mestnega vrveža. Malo kmetij obstaja znotraj ožjega mestnega obroča. Sredi urbanega vrveža smo ohranili in uredili manjši ruralni kompleks s hlevsko dvorano, kletjo pod kaščo, dvoriščem za parkiranje starejših in modernih vpreg. Turistična kmetije Ježek je večnamenski prostor z dušo.

To prijetno atmosfero želimo deliti tudi z vami, saj smo turistična kmetija z odprtimi vrati. Dvorano / hlev lahko uporabite v skladu z vašimi idejami in našimi izkušnjami. Ne le vrata, tudi naša ušesa in srca so odprta vašim željam in predlogom.

Večnamenski prostori med drugimi zajemajo Klet "pod kaščo" ter večnamensko dvorano.

Klet pod kaščo je majhen in špartanski, a prijeten večnamenski prostor za občasni pobeg iz hlevske dvorane, ki je namenjen predvsem hedonistom in veseljakom. Večnamenska dvorana oziroma “hlev” je naš poseben ponos. Dvorana odlično služi za srečanja, sestanke, predstavitve, snemanje, foto session ali lounge posedanje. Na voljo je tudi odprti kamin za potrebe meditiranja in pogrevanja zgodb.

Kako smo drugačni

Na posestvu smo ohranili domačnost naših prednikov zato smo posebni. Naš večnamenski prostor zagotavlja drugačnost, prijaznost in edinstvenost.

Na obrobju Ljubljane, v mirnem okolju, vam turistična Kmetija Ježek poleg namestitev v sobah nudi še izjemno večnamensko dvorano, ki je posebna zaradi odličnega ambienta in osebja.

Storitve
Pogostitev za dogodke ali zabave, Team building dogodki, Najem prostora za dogodke
Povezave
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Pri malem kamnu 15, 1210 Ljubljana - Šentvid

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Zori J. 19. Feb. 2018

Kot organizatorka dogodkov vedno iščem le tisto najboljše. Zato sta Mojca in Milan oz Kmetija Ježek najboljša izbira za organizatorja dogodkov in udeležencev. Imata najbolj izvirno, domačo ponudbo, ambient, ki te začara in navduši z vsakim detajlom. Čestitke obema za tako izvrstno delo, hvala Mojca in Milan.

  • Urša Ž. 18. Feb. 2018

S Kmetijo Ježek sodelujem že nekaj let. Odlična lokacija, v Ljubljani, a hkrati odmaknjena, da si lahko čisto v miru. Pred kmetijo je parkirišče, tako da je tudi to rešeno. Mojca in Miran sta najprisrčnejši par, ki vedno poskrbita, da se pri njiju počutimo sprejeti, ki prostor in vse ostalo uredita z ljubeznijo in smislom za lepoto in podrobnosti. Ko se z njima dogovorim podrobnosti o dogodku, sem mirna, saj vem, da bo vse teklo kot mora in da bodo dogovori izpolnjeni.
Vsekakor priporočam in stojim za svojo oceno 5*. S Kmetijo Ježek bom še naprej z veseljem sodelovala.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj