fb
Preverjeni programerji
ATILUS d.o.o.
5,0
(1)
Računovodske storitve · Davčno svetovanje · Razvoj in programiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Računovodstvo in spletne strani za mala podjetja.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Prizadevamo si, da našim partnerjem olajšamo delo, znižujemo stroške, svetujemo ter prihranimo dragoceni čas in skrbi.

RAČUNOVODSKE STORITVE: Spoštujemo vaš čas: Ne ukvarjajte se z birokracijo. Dovolite nam, da vas razbremenimo obveznosti, saj se bomo mi informirali o ključnih novostih na področju zakonodaje.

Računovodski izkazi: Glavna produkta računovodskega procesa, ki sta tudi zakonsko določena, sta izkaz poslovnega izida in bilanca stanja.

Uporabite računovodske informacije: Izkazi so pomembni zaradi informiranja podjetnika o poslovanju, kar mu omogoča racionalnejše in pravilnejše odločitve.

SPLETNE STORITVE: Načrtovanje spletnih strani: Skupaj z vami se posvetujemo o ciljih vašega spletnega mesta in naredimo načrt.

Oblikovanje spletnih strani: Spletno stran oblikujemo v skladu z najnovejšimi trendi in poskrbimo za odlično uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletnih strani: Spletno stran izdelamo tako, da je prilagodljiva različnim napravam in po potrebi implementiramo CMS.

SEO Optimizacija spletnih strani: Integriramo orodja s katerimi merimo obiskanost ter uspešnost vašega novega spletnega mesta.


Vse za vašo digitalno identiteto: Oblikujemo in izdelujemo spletne strani ter spletne trgovine s poudarkom na visoki kvaliteti po dostopni ceni.

Poskrbimo tudi za gostovanje: Nudimo vam spletno gostovanje, s katerim bo vaša spletna stran dostopna vsako minuto, vsi vaši podatki pa so shranjeni na varnem.

Prilagojeni vsem napravam: Naše spletne strani so "odzivne", kar pomeni da se prilagajajo različnim napravam. Tako bodo vaši obiskovalci uživali tudi na pametnih telefonih in tablicah.

Prilagodljivost: Svoje poslovne partnerje radi spoznamo in se jim posvetimo na individualni ravni, zato si naročite računovodstvo prilagojeno vašim potrebam.

Gradimo na odnosih: Zavzemamo se za dolgotrajno sodelovanje, ker je naš odnos odvisen od uspešnosti in zadovoljstva naših poslovnih partnerjev.

Delamo mi, prihranite vi: Z nami pridobite širšo kontrolo nad poslovanjem in se v večji meri posvetite strateško pomembnim nalogam.

Kako smo drugačni

Naša storitev je prilagojena vašim potrebam. Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Storitve
Računovodske storitve, Davčno svetovanje, Razvoj in programiranje
Spletna stran
http://www.atilus.si
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Tomišelj 31, 1292 Ig Tomišelj

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Jernej D. 15. Apr. 2020

Odziven in prijazen računovodsko servis.

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj