fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Matjaž Tavčar, fotograf
5,0
(6)
Fotografija · Snemanje poroke · Video produkcija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 19 krat

Opis

Živjo mladozaročenci,

Kako opisati sebe in prepričati vaju? Naj fotografije govorijo same zase, mojo energijo pa lahko preverita na sestanku :)

Kreative mi nikoli ne zmanjka, vedno iščem nove poglede na fotografijo, lovim edinstveno svetlobo, igram se s kompozicijo, lokacijo, pomembna je prava izbira objektiva ter postprodukcija. In še najpomembnejše: vidva in vajina iskrena ljubezen :)

Spodaj preberita kako se lotim poročnega fotografiranja ...

 • PRIPRAVE; ličenje in oblačenje neveste, tudi ženina, podrobnosti obleke, šopka, reportažni spontani trenutki, poleg poziranja seveda :)

 • CIVILNI, CERKVENI OBRED; prihod svatov, druženje, prihod neveste, sprejem ženina, obred, podrobnosti obreda, čestitke, metanje riža, ...

 • SKUPINSKO fotografiranje; družinsko, fotografiranje s svati, lahko vas postavimo v obliko srčka, vidva sta seveda na sredini, lahko prinesemo tudi kakšne zabavne pripomočke, mogoče okvir, smeškote, karkoli želita :)

 • PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE, tukaj bi vaju malce opozoril na čas, potreben za fotkanje - načrtujmo vsaj uro in pol. Čas fotografiranja bo popoln, če začnemo poleti okoli sedme ure, sonce takrat ni več tako močno, to nam omogoča igranje s svetlobo, ta je mehka in romantična - t.i. goldenlight: z odbojnikom lahko dobimo resnično čarobne rezultate. No, tudi če načrtujeta drugače, se bomo prilagodili razmeram, vendar ponavadi večerne fotografije prepričajo :)

Kar se potretnih fotografij tiče, je luštno, če naredimo nekaj fotografij v naravi, nekaj pa na kakšni bolj urbani lokaciji (grad, obzidje, staro mestno jedro, ...) Lepa lokacije seveda doprinese k fotografiji ...

 • VEČERJA PA ŽUR, fotografiramo prihod, nazdravljanje, ples, dogajanje, šopek pa podvezica ...

Seveda si kak mesec pred poročnim dnem natančno ogledamo lokacijo, preverimo svelobo, sam predstavim svoje ideje, vidva povesta svoje želje. Spijemo kavico in se še bolje spoznamo, da bosta na poročni dan sproščena, da mi bosta zaupala!

 • KREATIVNA OBDELAVA FOTOGRAFIJ, dostava fotografij na lesenem USB-ju ter preko platforme We transfer, za zih :)

Prejmeta okoli 750 kreativno obdelanih fotografij, po izkušnjah sodeč jih je vedno več :)

Cena celodnevnega paketa - od priprav do torte: 1050 eur. Cena poldnevnega paketa - civilni obred, družinske in skupinske fotografije ter portretno fotografiranje: 550 eur.

Reference

Stric Google vam bo navrgel precej referenc :) Zadnjih 8 let sem portretni in poročni fotograf, v Sloveniji in tujini. Pred tem sem delal kot portretni in reportažni fotograf za večino slovenskih spletnih in tiskanih medijev. Poroka je sicer idealna priložnost, saj pridno združuje reportažne in portretne izkušnje ...

Kako smo drugačni

Fotografije govorijo svojo zgodbo in povedo vse ... in še več :)

Uradni naziv podjetja
Žurnalist, Matjaž Tavčar s.p. - Žurnalist, Matjaž Tavčar S.p., Novinarstvo In Fotografija
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Fotografija, Snemanje poroke, Video produkcija
Velikost ekipe
2 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2011)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
R90.030 - Umetniško ustvarjanje
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Na Peči 10, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • David K. 12. Nov. 2019
 • Preverjena ocena

Vse se je dalo lepo dogovorit, brez zapletov, odlične fotografije, zelo priporočam!

 • Petra P. 28. Avg. 2019

Izjemno profesionalni pristop, super smo se ujeli, odlično sodelovali, brez slabe volje in negodivanj, kar se kaže na vseh fotografijah. Res odlično.
Poročna knijga je pa res tooop....
Priporočam... resnično.

 • Petra R. 28. Avg. 2019
 • Preverjena ocena

Matjaž je bil odličen že od prvega trenutka ko smo se spoznali. Na poroki je kljub neurju ostal pozitiven in naredil odlične fotografije. Definitivno priporočam vsakemu.

 • Jure V. 05. Jun. 2017
 • Preverjena ocena

Odlično opravljeno delo. Dobra komunikacija, zanesljivost in najpomembneje - kvalitetne fotografije.

 • Nejc J. 18. Nov. 2016

Matjažev prvi odziv je bil fantastičen, saj je bil eden redkih fotografov, ki si je vzel čas in dejansko prebral najino povpraševanje. Tudi na sestanku je bil zelo sproščen in korekten. Cena se nama je zdela poštena, kvaliteta vrhunska (vsaj za naju). Na fotografiranju je bila poleg še asistenta, vse je potekalo v zelo sproščenem vzdušju. Fotografije sva dobila v roku enega meseca (tako kot smo se dogovorili) in še več obdelanih kot smo se dogovorili.

Skratka, midva ga priporočava.

 • Mitja P. 18. Nov. 2016

Matjaž se je že ničkolikokrat izkazal kot zelo dobra izbira, pa naj je šlo za slikanje poroke, izdelkov za katalog ali koncerta. Cena je zelo "down to earth", zaradi kvaliteta storitve sploh ne šepa. Uporablja dobro opremo, navadno pa ga spremlja tudi lightman (girl, pravzaprav). Priporočam!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj