fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Andraž Jenkole profesionalni fotograf
5,0
(7)
Tiskarske storitve · Oblikovanje · Fotografija · Video produkcija · Snemanje poroke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Romantična poročna fotografija
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 5 krat

Opis

Sem Andraž Jenkole, profesionalni fotograf iz okolice Postojne. Ukvarjam se s poročno in studijsko fotografijo hrane in izdelkov. V kolikor želite o meni in mojem delu izvedeti več obiščite mojo spletno stran.

Reference

Storitve
Tiskarske storitve, Oblikovanje, Fotografija, Video produkcija, Snemanje poroke
Spletna stran
Kontakt
Pokliči
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 7 uporabnikov.
  • Tanja S. 01. Nov. 2016

Preptost, ustvarjalen, iznajdljiv, se vedno preskromen. Nikoli zadovoljen z povprecnim izdelkom. Rad se nadgrajuje in fotografije govorijo same svojo zgodbo.... nic manj kot vrhunsko.

  • Tanja H. 01. Nov. 2016

profesionalno in osebno prijetno srečanje z Andražem

  • Jerneja H. 01. Nov. 2016

Fotografiranje je potekalo super in nevsiljivo ter hitro. Nastale fotke so fenomenalne...priporočam vsakomur, ki ceni dobro fotko.

  • Nika T. 30. Okt. 2016

Andraž je bil kot fotograf prisoten na poroki, kjer je svoje delo opravil profesionalno in kvalitetno. Nastale so zelo lepe fotografije, nežnih barv in dobrih kompozicij. V objektiv je ujel vse najpomembejše in najzanimivejše trenutke, vseeno pa je bil pri svojem delu nevpadljiv. Imel je veliko dobrih zamisli, pri poziranju pa so bili v pomoč tudi njegovi predlogi in nasveti.

  • Cvetka P. 28. Okt. 2016

Andražev perfekcionizem in smisel za estetiko se lepo dopolnjujeta z njegovim znanjem in značajem tako da so vsa njegova dela res vrhunska in zelo posebna in se lahko primerjajo z deli v svetovnem vrhu.

  • Matej G. 28. Okt. 2016

Ni besed, ki bi prehvalile Andraža. Midva sva bila resnično zadovoljna z njim in njegovimi storitvami. Upošteval je najine želje ter dnevu dal svoj pečat. Toplo ga priporočam prav vsakomur.

  • Nastja Ž. 28. Okt. 2016

Zelo zadovoljna s pristopom, odzivnostjo, prilagodljivostjo in kar je najpomembnejse- s koncnim izdelkom. Dobila sva res ogromno fotk na usbju, narocila pa sva tudi foto knjigo, katero so vsi pohvalili. Imela sva morsko poroko in smo naredili zelo romanticne fotografije:) ker je bil andraz tako spreten in hiter, ga svatje sploh niso opazili, prav tako pa sva bila ob njem sproscena mladoporocenca, ki vsekakor nisva drugace vajena taksnega fotografiranja. Priporocam:)

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj