fb
Hieronymus, prevajanje in lektoriranje - Logotip

Hieronymus, prevajanje in lektoriranje

5,0
(20)
Prevajanje · Lektoriranje besedil
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Prevajanje in lektoriranje poslovnih in poljudnih besedil v slovenščini in angleščini.
Preverjeni ponudnik Izbran že 10 krat

Opis

Prevajam razna poljudna, poslovna in pravna besedila (med drugim članke, pogodbe, poročila, zapisnike, promocijske materiale, spletne strani, kataloge in povzetke). Lektoriram vse vrste slovenskih besedil (med drugim diplomske, magistrske in doktorske naloge, bloge, spletne strani, revije in glasila ter priročnike in knjige). 20-letne izkušnje, odlične reference, visoka kakovost opravljenega dela.

Reference

Ekonomska fakulteta, FDV, Pravna fakulteta, Fakulteta za šport, NLB in Banka Slovenije, institucije EU, več občin ... ter različna podjetja, ustanove in posamezniki po vsej Sloveniji.

Kako smo drugačni

Strokovno opravljena storitev v dogovorjenem roku za dobro ceno!
Za prevod slo-ang in ang-slo od 20 do 25 EUR na standardno prevodno stran (z vključeno lekturo) in za slovensko lekturo od 2,30 do 2,80 EUR na standardno lektorsko stran. Sem prilagodljiva, v vsako delo vložim veliko truda in energije, stranki pa lahko po potrebi svetujem pred opravljeno storitvijo in po njej. Zaradi visoke kakovosti opravljenega dela sem že 20 let na trgu; prevedla/lektorirala sem že več deset tisoč strani.
Stranke so zadovoljne in se redno vračajo. Največ me priporočajo 'od ust do ust'. :-)

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Prevajanje (Prevod besedil, Lokalizacija spletne strani, aplikacije), Lektoriranje besedil (Slovnično preverjanje besedila, Lektoriranje diplomskih nalog / magistrskih nalog in doktorskih disertacij, Lektoriranje (splošno))
Lokacija
Kozina
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 20 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Nejc A. 02. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

Izjemno strokovna, natančna, vestna, marljiva, osebnostno topla in predvsem profesionalna lektorica. Z njenim delom sem zelo zadovoljen in jo imam na seznamu, ko bom potreboval novo lekturo. Resnično priporočam!

 • Luka B. 05. Dec. 2022
 • Preverjena ocena

Vse po dogovoru.

 • Renata K. 21. Jul. 2022
 • Preverjena ocena

Izredno zadovoljna z gospo Nives in njeno ekipo.

 • Ama V. 20. Okt. 2021

Nives je zelo korektna, profesionalna in ima občutek za tekst. V slovenščino (iz angleščine) mi je prevedla kar nekaj stvari in poleg vedno dodala komentarje in predloge, kako bi stavek zvenel še lepše in bolje. Enako velja za lektoriranje. Je odzivna in srčna. Še bom sodelovala z njo.

 • Mojca S. 10. Mar. 2021
 • Preverjena ocena

Brez problemov.

 • Martina K. 12. Jan. 2021

Nives Mahne Čehovin poznam kot lektorico, z našo založbo sodeluje že več let. Je zelo zanesljiva, natančna, hitra. Še posebno rada sodelujem z njo, ker si delo vzame k srcu in včasih svetuje tudi z uredniškega zornega kota. Vsekakor jo priporočam!

 • Mojca H. 02. Dec. 2020

S prevajalko in lektorico Nives Mahne Čehovin sodelujemo že 18 let, saj jo odlikujejo strokovnost, zanesljivost in hitra odzivnost. Lepo je sodelovati s profesionalci - to je Nives! Priporočam!

 • Tina L. 25. Okt. 2020

Izkusnja z Nives je bila res cudovita in profesionalna. V nas prevod je vlozila svojo duso in srce. Tezko je najti tako predane osebe, kot je Nives.

 • Barbara U. 19. Okt. 2020

Sodelovanje s prevajalko Nives Mahne Čehovin vedno poteka brez zapletov, vedno se lahko dogovorimo glede termina oddaje, zlasti, kdar se zelo mudi. S sodelovanjem smo na zavodu Slovenija-transplant zelo zadovoljni.

 • Ester M. 19. Okt. 2020

Nives spada med ljudi, ki svoje delo jemljejo resno in odgovorno. Pri njej se lahko zaneseš, da bo narejeno takrat, ko reče da bo. To mi, kot naročniku, ogromno pomeni. Svoje delo opravi strokovno in ima za seboj ekipo, s katerim sodeluje, če želi še dodaten pregled svojega dela.

 • Katja H. 19. Okt. 2020

Odlično, izredno skrbno lektoriranje! Ves čas je v stiku s stranko in se res potrudi do konca za vsako dilemo v stiku s stranko in tako, da poišče strokovne utemeljitve. Zares odlično, zavzeto, skrbno in profesionalno!

 • Maja N. 18. Okt. 2020

Z NIves sodelujem že nekaj let in ne bi je mogla prehvaliti. Izjemna oseba, neverjetno ažurna, hitra, natančna, samoiniciativna. Lektorirala je eno od mojih dveh knjig, sedaj mi lektorira življenjepise in vse zapise za revije, bloge, ipd. Ko potrebujemo lektorirati nekaj na hitro, me vedno usliši. Vedno doda še kakšne svoje opombe. Absolutno priporočam, nimam nobene pripombe, v vseh teh letih je bila fantastična in z največjim veseljem sodelujem z njo ;)

 • Eminjana P. 18. Okt. 2020

Nimam pripomb. Zelo, zelo sem zadovoljna z njenim delom, zanesljivostjo, prijaznostjo in nasploh.

 • Mojca K. 17. Okt. 2020

Prekrasno je sodelovati z Nives ❤️

 • Morel Tiskovna Agencija E. 17. Okt. 2020

Ocena dela in sodelovanja: Če bi še enkrat izbirali, bi ponovno izbrali Nives. Mislimo, da ni potrebno več dodati.

 • Urška H. 16. Okt. 2020

Nives je strokovna, natančna, zanesljiva (kar obljubi, izpolni!) in prilagodljiva, še posebej, ko je treba kaj urgentno rešiti. Hkrati pa je tudi kot oseba izjemno pozitivna in te med prevajanjem in urejanjem tekstov mimogrede spravi še v dobro voljo. Zelo priporočam.

 • Smiljana Z. 16. Okt. 2020

Kot večina, tudi mi vedno potrebujemo prevod zdaj takoj, še bolje že včeraj :) Pri ge. Nives ni bil nikoli problem postoriti kako zadevo čez noč in nam jo prevedeno vrniti takoj zjutraj!
Resnično smo z njenim delom izredno zadovoljni!

 • Meta G. 16. Okt. 2020

Same petke včasih izpadejo neresno ampak z Nives sodelujem že tretje leto in moram priznat, da sem se vsakič lahko zanesla nanjo, v najkrajših rokih in največjih pritiskih. Všeč mi je njen stil lekture, ker jezikoslovno ne spreminja konteksta mojega besedila temveč ga z besedami še izboljša in še lepše poudari.
Nives je res idealna lektorica!

 • Anja Š. 16. Okt. 2020

Vsaka moja izkušnja sodelovanja z Nives je več ko odlična. Pri svojem delu je profesionalna, strokovna in fleksibilna. Svoje delo opravi v dogovorjenem roku, kdaj še prej. Z veseljem jo priporočam vsakomur, saj svoje delo res opravlja izvrstno! Njen način dela je prava dodana vrednost tako za podjeta kot za samostojne podjetnike ali posameznike, saj poleg prevajanja in lektoriranja vedno poda še kakšno svojo idejo, z željo, da bi zapisane ali prevedene besede pripomogle k doseganju še boljšega rezultata oz. k večji prepoznavnosti naročnika. Vsekakor bom še naprej njena zvesta stranka!

 • Anja S. 16. Okt. 2020

Z Nives sodelujeva že dve leti. Sodelovati z njo je čista poezija. Je natančna, vestna in hitra. Vedno se drži dogovorjenih rokov. Priporočam.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Hieronymus, prevajanje in lektoriranje poslal konkretno ponudbo