fb
Golden Cut - stopite z nami v zlato razmerje!
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poslušali, da bi zaslišali, združili, da bi se našli... našli vas, da bi vam dali.

Opis

Godalni Trio Golden Cut sestavljajo Milko Jurečič in Silva Katavić, akademska glasbenika in člana Simfoničnega orkestra RTV Slovenija ter večinstrumentalist, aranžer in producent Matija Krivec, v slovenski glasbeni struji dejaven zadnji dve desetletji. Umetniki v svoj repertoar vključujejo raznovrstne glasbene stile v svojski, avtentični glasbeni preobleki. Slednje lahko slišimo skozi aranžmaje, prirejene godalnemu triu, kreativno izdelane uvode ter skozi občasne izlete v improvizacijo.

Njihov repertoar zajema nabor popularnih klasičnih kompozicij, božičnih pesmi, avtorskih priredb slovenskih popevk kot tudi izbor skladb iz sveta popa in rocka, jazza, ragtimea in gipsy swinga, latina in tanga, ciganskih pesmi in sevdalink.

Ob posebnem naročilu glasbeniki izdelajo tudi aranžma določene skladbe ali več skladb, po predhodnem dogovoru in želji naročnika.

Odrske izvedbe tria so možne tudi v nekaj kombiniranih zasedbah, stilsko raznolikih, vsaka z lastnim oblikovanim zvokom. Te kombinacije so: klasični godalni trio - dve violini in violončelo, trio v razširjeni obliki - z vokalom, kitaro, mandolino ali kontrabasom ter tri kombinacije duetov - 1. violinski tandem, 2. gipsy duet z violino in kitaro ter 3. vokalno-kitarski duo.

Izpostavili bi lahko slednji duet s kitaro, violino in vokaloma. Duet izvaja popularno glasbo prejšnjega stoletja z žlahtnim izborom evergreenov, rock'n'roll legend ter velikih imen r'n'b-ja in mainstream jazza.

Člani skupine so v svojem 20 letnem delovanju nabrali veliko izkušenj s klasičnih odrov, televizijskih nastopov, radijskih snemanj, mednarodnih festivalov ter našteli kilometre z mnogih razstav, otvoritev in kulturnih prireditev, porok, zabav ipd.

Sodelovali so tudi z znanimi glasbeniki, kot so Đorđe Balašević, Oliver Dragojevič, Goran Bregovič, Eldo Viler, Sidharto, Neisho, Dan D.., ter doprinesli k glasbenim projektom, kot so Cabaret Patetico, Terra Folk, Neca Falk, Ana Dežman, Jure Ivanušič, Vasko Atanasovski, Brencl Banda...

Zvrst in repertoar:

Širok glasbeni izbor vseh možnih glasbenih stilov - komorna glasba, tango in r´n´r, jazz, ragtime in gipsy, sevdah in etno. Avtorski aranžmaji, tudi po naročilu. Klasična izvedba in avtentilčna zvočna pojava. Kombinirane (pod)zasedbe z drugimi instrumenti, vokali in drugim repertoarjem. Centralna zasedba je godalni trio.

Člani zasedbe:

Milko Jurečič - violina, kitara, vokal Silva Katavić - violina, tolkala, vokal, ples Matija Krivec - violončelo, kitara, mandolina, kontrabas, vokal

Uradni naziv podjetja
Umetniško Ustvarjanje, Milko Jurečič s.p. - Umetniško Ustvarjanje, Milko Jurečič s.p.
Kontakt
Pokliči
Storitve
Glasbeni nastopi
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2007)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: BBB TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
R90.030 - Umetniško ustvarjanje
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
RUSJANOV TRG 1, 1000 LJUBLJANA

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Andreja S. 25. Sep. 2016

Odlicen program,kvalitetno izvajanje,super vzdusje

  • Ivan P. 24. Sep. 2016

Izvrstna zasedba, vrhunska izvedba. Uzitek v glasbi. Golden cut z veseljem priporocam!

  • Marko A. 24. Sep. 2016

Profesionalen pristop, zelo korektno opravljeno delo.

  • Stela P. 23. Sep. 2016

vrhunski,zabavni!!!

  • Elena F. 23. Sep. 2016

Vse je bilo super! Hvala, Golden cut!

  • Sonja T. 23. Sep. 2016

Golden Cut so igrali na moji poroki.
Čudoviti so, polni dobre energije in izvajajo prav vse glasbene zvrsti.
Toplo priporočam vsem !

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Golden Cut - stopite z nami v zlato razmerje! poslal konkretno ponudbo