fb
FOLK IDOLI - Logotip

FOLK IDOLI

5,0
(12)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Gospodje Rokenrola
Garancija zadovoljstva Izbran že 1 krat

Opis

Glasbena skupina FOLK IDOLI deluje na področju glasbenega udejstvovanja od 2009 in na področju nastopov tipa poslovnih in elitnih zabav, maturantskih plesov, porok, klubskih zabav ter ostalih vrst družabnih eventov zaseda eno vodilnih mest v slovenskem glasbenem prostoru. To zagotovo dokazuje, da zasedba dela dobro, predvsem pa je odnos v prvi vrsti profesionalen in hkrati sproščen.

Glasbeni izbor zasedbe je vedno prilagojen najrazličnejšim glasbenim okusom, generacijam ter tipom dogodkov. Sam repertoar je vedno prilagojen naročniku, izbor glasbe pa zasedba ponuja med naslednjimi žanri:

• aktualne svetovne pop, rock in disko uspešnice
• svetovne pop, rock in disko uspešnice vseh preteklih obdobij
• slovenske uspešnice vseh obdobij
• hrvaški in jugo hiti vseh obdobij
• pop, pop/rock, rock’n'roll, punk, metal
• slovenska narodnozabavna glasba
• evergreen – plesna glasba
• avtorska glasba

Vsa glasba je prezentirana izključno V ŽIVO, kvaliteta pa na najvišjem nivoju, saj ima zasedba bogate izkušnje in je v večini akademsko izobražena.

Po začetkih v narodnozabavnih vodah zasedba leta 2012 prične s sodelovanjem z znanim slovenskim kitaristom in članom skupine Šank Rock Borom Zuljanom ter izda singla Brez Vdiha in Dobro jutro, s tem singlom pa na legendarnem slovenskem festivalu Melodije Morja in Sonca leta 2014 tudi osvoji zlato plaketo za aranžma. Leta 2015 pa s singlom TRIK poizkuša v izboru EME, vendar neuspešno.
V obdobju 2021 – 2023 pa se skupina zopet intenzivno posveti razvoju zasedbe in na slovensko pop rock sceno plasira deset avtorskih skladb, v februarju leta 2024 pa tako tudi obljublja izid prvega samostojnega albuma z naslovom ‘’Moje Srce’’. Istoimenska skladba je poleg skladbe ''Slepa ulica 2'' bila tudi zmagovalka kultne oddaje Popevka Tedna na Valu 202.

Skupina FOLK IDOLI na področju glasbenih storitev deluje strogo profesionalno. Glasbeni repertoar je tako podrejen izključno željam in zahtevam naročnikov. Celotna storitev je v celoti usmerjena k profesionalnosti in realnim cenovnim okvirom, naročnikom pa za investirana sredstva zasedba želi nuditi nadstandard, na vsak način pa upoštevanje vse vnaprej določenih dogovorov.

Zasedba se komercialno predstavlja, kot kvartet, glede na tip dogodka pa nastopa v šest ali več članskem sestavu.

Reference

Kovintrade d.d.
Frigologo d.o.o.
Poravnava d.o.o.
Občina Zagorje ob Savi
Občina Trbovlje
Občina Tržič
Hoteli Bernardin
Valamar Hotels
Paideia Events
Petrans d.o.o.
Dorjan d.o.o.
Leone d.o.o.

Kako smo drugačni

Zavedanje, da glasba in animacija predstavljata ključni element vsakega dogodka, sta izbor glasbenega repertoarja in priprava na animacijo vedno prilagojena vsakemu naročniku posebej. Naše delo ni šablonsko, saj le tako lahko tudi Vaš dan dobi unikaten pečat in trajen spomin. Naš pristop je oseben in strogo profesionalen, sama naključja pri našem delu niso dopustna.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Trubači, Glasbena skupina, Klape, Pevci/Vokalna zasedba)
Lokacija
Kisovec
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 12 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Helena V. 23. Avg. 2019

Celoten nastop vrhunsko izpeljan.

 • Maja T. 07. Okt. 2018

Že ob prvem srečanju sva dobila občutek da gre za profesionalen bend, ki ve kaj dela. Tako sva bila pomirjena, da bo z glasbo na poroki vse vredu.

Tadej nam je prvič zapel, ob spremljavi kitare, po civilnem obredu in vsi smo ostali brez besed. Tudi večerni program je bil izpeljan odlično, z veliko dobre glasbe, kratkimi pavzami, upoštevanjem najinih želja in presenečenji.

Hvala Tadeju in ekipi za pravi žur na poroki!

Maja in Matej

 • Irena Š. 14. Maj. 2018

Vse na visoki profesionalni ravni

 • Laura L. 14. Dec. 2017

vrhunski band za poroko!

 • Vanja K. 19. Okt. 2017

Vse je bilo vrhunsko, od same izvedbe pesmi, do povezovalnega programa, do same komunikacije med nama in njimi. Igrali so nama na poroki in smo jih vsi samo hvalili!

 • Mitja R. 18. Okt. 2017

S svojim odnosom, profesionalnostjo, karizmo, energijo,.... in izvedbo komadov pospravijo v žep večino slovenskih bandov!!!!

 • Kristina G. 15. Avg. 2017

Folk Idoli so poskrbeli za odlično zabavo, sledijo dogajanju in dobro ocenijo kaj v določenem trenutku paše. Imela sva veliko poroko z zelo raznovrstnimi družbami iz različnih držav, vendar je Folk Idolom uspelo na plesišče privabiti prav vse svate. Imeli so zelo malo pavz, če se je veliko dogajalo so pavzo večkrat prestavili ali preskočili. Vsekakor priporočam, sama se bom nedvomno še udeležila njihovih koncertov, ker poskrbijo za res dobro plesno zabavo.
Hvala vam!

 • Ana M. 09. Avg. 2017

Izjemna izkušnja z izjemnim bandom. Že v začetnih pogovorih nama je Tadej rekel, da želijo, da nad odločitvijo, ko izbirava njih, nikoli ne sme biti niti kančka dvoma, da je ta odločitev res prava. Da se morava odločiti takrat, ko bova 100% odločena, da je tako prav. In to naju je prepričalo, da so pravi za naju. Preprosti, nevsiljivi, jasno predstavljeno delo, jasno predstavljena cena storitve. Nobenih skritih stroškov, kar za druge ne moreva trditi. In, ko je prišel dan vrhunska izvedba cerkvenega in civilnega obreda, da o zabavi sploh ne govorim. Nepozabno doživetje z drobnimi pozornostmi in polnočnim presenečenjem, ki te ne more pustiti ravnodušnega. Res izjemen pristop izjemnega banda. In vsakega posebej, ki band sestavljajo. Če bi se odločala ponovno na druge niti ne pomisliva. Toplo priporočava.
Ana&Rok

 • Eva K. 12. Jul. 2017

Folk Idoli - najboljša izbira za band na poroki (in kjerkoli drugje).
Zakaj?
- Igrajo vse zvrsti glasbe...in to vrhunsko. Vse glasbene želje so pri tako odličnem bandu uresničljive.
- Igrajo cel dan, praktično brez premora.
- Zanesljivi - kar se zmeniš, drži.
- Zagotovilo za ODLIČEN žur.
Če izbereš njih, ne moreš zgrešiti!

 • Sanja L. 07. Jun. 2017

Midva sva iskala pač band, ki bi nama igral na poroki. Ker si misliš, da je vseeno, kdo poroko igra. Band, kot band. Na koncu sva res zadovoljna, da sva se obrnila tudi na folk idole. Od prvega stika res na nivoju, odzivnost je ekspresna. Ponudba profesionalna. Ves čas sva tudi imela občutek, da so z nama in da se lahko ob vsakem vprašanju obrneva prav na njih. Kar za druge, ki so delali na najini poroki ne moreva trditi. Organizacija je odlična, na vsako podrobnost so pripravljeni s pred poroko poslanim vprašalnikom. Bila sva presenečana, koliko enih pomembnih stvari je, na katere niti sama nisva pomislila. Ko je prišel najin dan pa je najino navdušenje samo še naraščalo in res je bil prijeten občutek, ko so naju prav vsi spraševali, kje sva našla ta utrgan band :). Vrhunsko. Glasba, ne glede na žanr, vse v nulo, prav tako povezovanje, po torti presenečenje za naju..
Brez besed. In profesionalci so ostali do konca. Zadnje pol ure so igrali za pet ljudi z enakim zanosom, kot prvo uro. Do šestih zjutraj. Ocena? 25 od 10 :).

 • Mitja C. 29. Maj. 2017

O Folk Idolih lahko povem same lepe besede. Nastop so opravili z odliko, bili so zelo prilagodljivi in se odzivali glede na reakcije svatov. Tadej je odličen animator in je super opravil z vodenjem dogodka. Od prvega stika so zelo profesionalni in odzivni. Na najino željo so se naučili tudi nove pesmi, ki so jih kvalitetno odigrali. Res so pravi Idoli :)

 • Eva Š. 28. Maj. 2017

Luštna in zelo simpatična zasedba multi-instrumentalistov. Vedela sva, da so vrhunski, ampak v živo...nadvrhunski! Zelo profesionalni in hkrati preprosti, sproščeni. Naredijo zelo sproščeno vzdušje s super presenečenji. Plesali so tudi tisti svatje, ki drugače nikoli ne plešejo:)
Kvaliteten band, žur zagotovljen! Špilajo vse zvrsti. Spremljali so naju tudi med cerkvenim in civilnim obredom in bilo je zelo lepo. Še zdaj se mi naježi koža, ko se spomnim teh nežnih melodij in njihovim vokalov. Čisto vsak svat je ob odhodu navdušeno pohvalil band, tega nisem doživela še na nobeni drugi poroki. Noro, res noro!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo FOLK IDOLI poslal konkretno ponudbo