fb
Care svetovanje, Jasenka Novak Beguš s.p.
5,0
(5)
Lepotni posegi · Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
"When we care we want to share". - CareNaturebyJasna
Garancija zadovoljstva

Opis

@CareNaturebyJasna - Celostno pomlajevanje obraza in telesa. OBRAZNA JOGA - TERAPEVTSKA MASAŽA OBRAZA Z JAPONSKIM COSMO LIFTINGOM - TIBETANSKA REFLEKSNA TERAPEVTSKA MASAŽA VRATU IN GLAVE - KOZMETIKA - PROGRAM POPOLN OBRAZ - SVETOVANJE

OBRAZNA JOGA: Kaj je obrazna joga? naravni lifting obraza · fitnes obraznih mišic · aktivacija in trening žlez ter notranjih organov · trening z medicinsko zasnovanimi vajami

S treningom obrazne joge: · brišemo gubice ter posledice gravitacije (vrečke,
podbradek, očesni mešički) · dvigujemo in polnimo lička ter ustne kotičke · učvrstimo mišice vratu (negujemo našo ščitnico) · vzpostavimo svetleč in mladosten videz obraza in kože, saj se poveča proizvodnja kolagena in elastina · aktiviramo žleze in s tem optimalno proizvodnjo vseh hormonov v telesu · negujemo notranje organe · uravnavamo telesno težo · zmanjšujemo in odpravljamo stres, migrene...

Optimalno stanje obraza je ključnega pomena za naše zdravje, videz, energijo, fizični, mentalni in duhovni razvoj. Trening obrazne joge nam prinaša izjemne učinke. Zasijemo in se pomladimo navznoter in navzven.

Za vas organiziramo: · osnovni tečaj obrazne joge po sistemu Savina Atai (250€) · delavnico obrazne joge (80€) · individualni tečaj obrazne joge (350€) · tedensko vadbo obrazne joge (12€/vadbo)

JAPONSKI COSMO LIFTING: Japonski Cosmo Lifting SorensensistemTM je nevrosenzorična metoda, ki se ročno izvaja na obrazu (terapevtska masaža obraza) Metoda Japonskega Cosmo Liftinga je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije.

S stimulacijo refleksnih točk in con obraza je mogoče uravnovešati mišični tonus obraza in celega telesa. S stimulacijo refleksnih točk delujemo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek detoxa (čiščenja), izločanja toksinov iz telesa, čiščenja kože obraza in telesa. Japonski Cosmo Lifting je naravna, neinvazivna metoda pomlajevanja obraza in celega telesa. Z Japonskim Cosmo Liftingom dosežemo ravnovesje, sprostitev in dobro počutje celega telesa od znotraj in navzven.

Japonski Cosmo Lifting ima dvojni učinek. Stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate na obrazu. Stimulacija akupresurnih in nevroloških točk pa blagodejno vpliva na povečanje energije, izboljšanje zdravja in čustvenega ravnovesja.

Učinki Japonskega Cosmo Liftinga: • učvrstitev obraznih mišic in lifting obraza • zmanjšanje globokih gub in preprečevanje nastanka drobnih gubic • prekrvavitev in izboljšanje teksture kože • regeneracija obraznega tkiva • povečanje proizvodnje kolagena • odpravljanje starostnih peg, aken • izboljšanje stanja obraznih mišic po obrazni paralizi, kapi • mišična stimulacija, sprostitev...

Terapija traja 60 minut. Cena: 1 x terapija: 50€ Paket 3 x terapija: 141€ Paket 6 x terapija: 282€ Paket 12 x terapija: 480€ Pri nakupu paketa: možnost plačila na 2. obroka. Za optimalen rezultat je potrebnih 12 zaporednih terapij.

TIBETANSKA REFLEKSNA TERAPEVTSKA MASAŽA VRATU IN GLAVE SORENSENSISTEMTM:

Kdaj izvajamo Tibetansko refleksno terapijo vratu in glave? Ko želimo: • sprostiti mišične napetosti in bolečine v sklepih rok, nog in hrbtenici, • sprostiti čustvene napetosti in po športnih naporih, • odpraviti glavobole, migrene, • izboljšati krvni-limfni-energijski pretok, • popraviti držo telesa, • omiliti revmatične bolečine, • omiliti nevropatsko in fantomsko bolečino, • okrevati po možganski kapi...

Drža telesa se vidno izboljša že po eni sami terapiji! Pred in po vsaki terapiji naredim analizo drže telesa!

Trajanje terapije: 40 minut Cena: 40€

NEGA KOŽE: Individualno svetovanje o pravilni izbiri in uporabi izdelkov za nego kože. Testiranje kože z API aparatom & delavnica nege kože. Kaj dosežeš? ✔ celo do 7 x izboljšate izgled kože s pravilno uporabo izdelkov za dnevno rutino nege kože ✔ vplivate na 12 znakov staranja ✔ izboljšate stanje, videz, teksturo kože obraza

POPOLN OBRAZ - 5-tedenski program pomlajevanja obraza in telesa Kaj program vključuje:

✔ 5 x 60 minutna vadba Obrazne joge ✔ 4 x 60 minutna terapevtska masaža obraza z Japonskim Cosmo Liftingom ✔ analiza kože z API aparatom (analiza 7 ključnih parametrov) ✔ delavnica nege kože ✔ individualno svetovanje-nega kože glede na stanje, potrebe in tip kože ✔ fotografiranje na začetku in na koncu programa ✔ materiali v pisni obliki ✔ GRATIS: 60 minutno svetovanje (nega kože obraza in telesa, pravilen izbor izdelkov za nego, dekorativna kozmetika ter wellness izdelki).

Vrednost paketa: 400€ Prispevek zate: 260€ Zaradi individualnega ter celovitega pristopa je skupina omejena.

.............................................................................................. CareNatuebyJasna je celovit pristop k pomlajevanju obraza in telesa.

Dovolite si zasijati v vsej svoji lepoti.

"When we care we want to share". - CareNaturebyJasna

Kontakt: Jasna Novak Beguš, 030 333 099, info@care-nature.si www.care-nature.si

Kako smo drugačni

Z individualnim pristopom, odnosom ter svetovanjem s stranko doseževa željene rezultate. Zakaj? Ker mi je mar za ljudi. Želim se razdajati ljudem kot najboljša verzija sebe.

"When we care we want to share". - CareNaturebyJasna

Storitve
Lepotni posegi, Alternativne metode zdravljenja
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Reboljeva ulica 11, 1000 Ljubljana

Ocene

Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
  • Petra H. 21. Mar. 2018

Opravila sem tečaj obrazne joge. Hvaležna sem, da sem spoznala Jasno, ki mi je s pravim pristopom pomagala do odličnih rezultatov.

  • Monika R. 21. Mar. 2018

Pri Jasni sem bila na delavnici nege kože, opravila tečaj Obrazne joge in prejela 7 terapevtskih masaž obraza z Japonskim cosmo liftingom. Učinki so vidni po pričakovanjih, kar pa me je presenetilo pa je to, da se je občutno izboljšalo tudi moje splošno počutje. Pozitivne spremembe občutim ne le na obrazu, temveč v celem telesu. Jasnine storitve so visoko kvalitetne, njen pristop je strokoven in hkrati tako zelo srčen in oseben. Všeč mi je, da se ti vedno posveti v celoti in vsako stranko resnično obravnava individualno. Vidi se, da svoje delo opravlja s srcem. Zelo priporočam!

  • Tanja S. 21. Mar. 2018

Udeležila sem se delavnice obrazne joge in res lahko rečem fantastični rezultati. Priporočam.

  • Mateja Š. 20. Mar. 2018

Bila sem na tečaju, profesionalna izvedba, po končanem tečaju na obrazu vidni tezultati in sproščeno vzdušje. Priporočam!

  • Jovana M. 20. Mar. 2018

Udeležena sem bila tečaja in zelo sem zadovoljna!

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Care svetovanje, Jasenka Novak Beguš s.p. poslal konkretno ponudbo