fb
Bellania - Logotip

Bellania

5,0
(19)
Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Slikanje, izdelava karikatur in portretov, potisk oblačil in kreiranje designov v digitalni obliki.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 2 krat

Opis

STORITVE:

 • Izdelava karikatur in portretov,
 • potisk majic, rut, brisač, pasov, itd.
 • poslikava sten (npr. poslikava otroške sobe...) in
 • kreiranje designov v digitalni obliki (zaradi nenehne želje po novem znanju in ustvarjanju sem osvojila tudi računalniške programe Photoshop, Adobe Illustrator in InDesign.).

PODROBNEJŠI OPIS:

Izdelava unikatnih umetnin, ki so največkrat namenjene osebnim darilom ob jubilejih kot so rojstni dan, obletnice, posebni spomini in za namen promocije.
Nudim možnost prenosa ustvarjene slike na majice, rute, brisače, poseben pas - kot modni dodatek...

Pomagam vam, da ste posebni, unikatni, takšni, da si vas zapomnijo!

KARIKATURE:

ČRNO-BELE:

 • A4...........................40,00 EUR
 • 40 x 50 cm............60,00 EUR
 • 50 x 70 cm............70,00 EUR

BARVNE (akril):

 • A4...........................50,00 EUR
 • 30 x 40 cm............60,00 EUR
 • 40 x 50 cm............70,00 EUR
 • 50 x 70 cm...........100,00 EUR

PORTRETI ( olje na platnu ):

 • 40 x 50 cm....140,00 EUR

Cena za drugačne dimenzije se sorazmerno prilagodijo cenam po ceniku.

Reference

 • Od samostojnih slikarskih razstav sem prišla do veliko naročil za portrete - olje na platnu, karikature - črno bele ali barvne, pa tudi druge slike po željah, prepoznali pa so me tudi kot ilustratorko za otroške knjige in dizajnerko za zvezke. Slednje nastaja v kombinaciji z "ročnim risanjem in slikanjem" ter računalniško obdelavo.
 • Veliko število zadovoljnih strank, od katerih še nobena ni vrnila izdelka, kljub temu da zagotavljam 100% vračilo ob nezadovoljstvu nad izdelkom.

Kako smo drugačni

Nudim unikatne izdelke in vedno prisluhnem stranki. Pri delu dodam svoje ideje.

Uradni naziv podjetja
BELLANIA, trgovina in storitve, d.o.o. - BELLANIA, trgovina in storitve, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://www.blankas.eu/
Storitve
Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Izdelava ilustracije, Izdelava animacije, Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje)
Lokacija
Brezje pri Grosupljem 93, 1290 Grosuplje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Ocena: 5,0 od 19 uporabnikov.
 • Slavica K. 13. Dec. 2022
 • Preverjena ocena

Zelo zadovoljna s sliko Rada bi jo priporočila vsem.

 • Irenabrkopec 14. Apr. 2017

Odlične slike. Bellanio z največjim veseljem priporočim ostalim.

 • Milicacelje 13. Apr. 2017

odlične izkušnje v vseh pogledih

 • Marjetamejac 11. Apr. 2017

Naročena karikatura je bila izvrstna. Obdarjenec je bil iskreno zadovoljen. Tudi jaz. Hvala.

 • Mojcapeterlin 10. Apr. 2017

Blanka izvrstno slika. Njene karikature so res nekaj posebnega.

 • Helga 10. Apr. 2017

Moje izkušnje so krasne.

 • Alenkapandel 10. Apr. 2017

Ko umetnik riše iz svojega navdiha, so njegova dela čudovita. Težje pa je risati po naročilu in zamisli drugega. No Blanka Sajnkar to zagotovo obvlada. Pri Bellania slikarstvo sem naročila že več portretov in karikatur ter bila z izdelki resnično zadovoljna. Zato brez pomislekov lahko rečem, da je ponudnik vreden vašega zaupanja.

 • Kkoollaarr 09. Apr. 2017

meni je super

 • Jolanda M. 09. Apr. 2017

Nimam pripomb, ponudnica se je držala vseh dogovorov.

 • Neuvirtstefka 09. Apr. 2017

Vse je bilo super, res ne vem kaj bi lahko bilo še boljše. Same zelo dobre izkušnje. Odlična, hitra in zelo kakovostna izvedba izdelkov.

Blanko poznam že več kot 35 let, pravzaprav iz srednje šole. Že takrat se je pokazal njen talent za risanje. Imam portret, ki mi ga je narisala na iztrgan list papirja iz zvezka kar z svinčnikom (prečudovit in dragocen spomin). To svojo nadarjenost je s trudom in vso svojo predanostjo, predvsem pa z veseljem do risanja, izpopolnjevala in nadgrajevala. V vsem tem času je pripravila tudi kar nekaj svojih razstav. Na sedmih sem bila tudi sama in verjemite, da je vsaka razstava za sebe bila nekaj posebnega. Vedno je bilo nekaj novega kar te je spet in spet prevzelo in samo vprašala sem se lahko, kako je to mogoče, da tako do potankosti nariše vse detajle. In rezultat tega so številne njene slike (več kot deset), ki sedaj krasijo tudi stene našega doma. Z velikim veseljem se obrnem na njo, ko potrebujem kakšno res posebno darilo za posebne priložnosti, saj vem, da bo le to enkratno in unikatno. Tudi teh je bilo že kar nekaj in še veliko jih bo.
Blanka je res prečudovita ženska, prijateljica in resnično prava umetnica. Ne vem če sploh obstaja kaj, kar ona nebi znala z lastno roko zlit na platno in to vrhunsko.
Samo tako naprej Blanka, kajti to si ti in v tem si resnično perfektna.

 • Penbarbara50 09. Apr. 2017

Gospa je po svoji naravi zelo prijazna, komunikativna in prilagodljiva. Zame je velikokrat narisala karikature in vsak obdarjenec je bil navdusen. Das ji nekaj fotografij, poves, kaj bi rad pri portretirancu izpostavil, ona pa s svojim neverjetnim obcutkom za ljudi, s svojo empatijo, sanjsko domisljijo, izvrstno risarsko tehniko, neverjetnim smislom za podrobnosti in skladnost, ustvari cudovite karikature, portrete. Doma imam tudi dve prelepi krajinski sliki, gozd in travnik. Obe naslikani na zeljo obdarjenca in zelo obcudovani. Ima tudi neverjetno sposobnost, da v svojih slikah skrije eno sliko v drugi, s cemer preliva razpolozenja in custva z vso rahlocutnostjo, ki jo premore. Pa, ne pozabimo se na njene eroticne slike, ki s svojo lepoto, izraznostjo, kar vabijo, da bi se dotaknil, pobozal ta telesa, okusil strast in v sladki omami pozabil na svet okoli sebe.
Tezko opisem, kaj vse gospa zmore. Preverite njeno stran, poiscite jo, ne bo vam zal. Podarjena slika, karikatura, narejena nalasc za obdarjenca, ni nikoli napacno darilo, saj s tem pokazete, da vam je do te osebe veliko in ste jo zeleli razveseliti. Slikarki pa zelim veliko uspeha in bil bi cas, da njene sanjske slike spozna vec ljudi.

 • Bmencin 09. Apr. 2017

Najprej mi je v oči padla njena zunanja lepota - skladna postava, vranje črni lasje, prosojna bela polt in kot spominčice modre velike oči. Na prvi pogled sem se "zaljubila" v njeno podobo, za katero sem kasneje ugotovila, da skriva bistveno več kot pokaže gledalcu. Njen pogled je skrivnosten, iskriv, obetajoč, včasih žalosten ... Kasneje mi je dovolila, da sem občudovala njene slike doma in na razstavah. In prav vsaka od njih je na nek način odsev njene lastne notranjosti in čustev, ki so spremljala nastanek posamezne. Njena dela ne puščajo ravnodušnih ne njenih strank, ne stanovskih kolegov slikarjev. Za mojo dušo mi je naslikala barjanske trave in vedno mi je toplo ob srcu, ko jih pogledam. Pa tudi drugi, katere sem navdušila z njenimi deli, so enotnega mnenja, da so njene slike enkratne in žive, tako žive kot je ona sama.

 • Pisnikjasmina 09. Apr. 2017

Z vsem sem bila zadovoljna, brez pripomb.

 • Renatatupy 09. Apr. 2017

Vrhunsko, izvrstna dela z ogromno energije.

 • Matejatomazicnovak 09. Apr. 2017

Kakovost ok, cena glede na količino z možnostjo popusta.

 • Cita P. 09. Apr. 2017

Izkušnje samo pozitivne, dejstvo je da prehaja iz dobrega samo v še boljše, dela so narejeno z dušo, saj umetnica izhaja iz sebe. Želje in zaupanje strank pa so vidne v njenih čudovitih delih.....veliko uspehov na začrtani poti.....

 • Ivorep 09. Apr. 2017

Avtorico osebno poznam in poznam tudi njeno zavzetost do dela, ki ga opravlja. Pa naj bodo to mikro umetnine s katerimi razveseli sodelavce v pisarni, umetnine po naročilu (hvala Blanka, da si z nami delila svoja ustvarjanja za naročnike) ali pa inspiracijska dela. Erotika je njeno skrito veselje s katerim je razveselila tudi vse nas. Vse čestitke za pogum in velik hvala za prijateljstvo! V kolikor se bo ta dobra duša odločila, da vas poduči o slikarstvu, ne zamudite tega, kajti učila vas bo več in vse. O življenju in o veselju! Rada ima ljudi!

 • Cvetlicarnabarbara 09. Apr. 2017

Sproščena,naklonjena stranki :-).

 • Sasalkavcic 09. Apr. 2017

Za ocetov 80. rojstni dan sem se dogovorila za portret, ki smo ga potem natisnili na majico. Darilo je bilo res super. Priporocam.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Bellania poslal konkretno ponudbo