fb
Doktor 1A d.o.o.
Oglaševalske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
OCENJUJEMO ZADOVOLJSTVO PACIENTOV

Opis

Želite odpraviti dioptrijo ZA VEDNO?

Imamo odlično novico. Ni vam potrebno izgubljati ne časa ne živcev, saj smo v agenciji Doktor 1A samo za vas že preverili različne zdravnike okuliste. Trg zdravnikov zelo dobro poznamo, saj skrbno preverjamo cene in redno sprašujemo paciente, ki so že opravili posege pri različnih okulistih, kako so bili s storitvijo zadovoljni.

Na osnovi vašega povpraševanja vam bomo tako poslali primerjalno tabelo s cenikom različnih okulistov. Tako boste lahko na enostaven način primerjali cene, poleg tega pa vam bomo posredovali tudi podatke o izmerjenem zadovoljstvu pacientov po opravljenih storitvah.

Doktor 1A vam pomaga pri izbiri odličnega zdravnika. Ne preučujemo le ponudbe ordinacij v Sloveniji, temveč tudi na Hrvaškem in v Srbiji, saj jih le tako lahko primerjamo med seboj. Zelo pozorni smo tudi na akcijske cene ter na drobni tisk. Kot zanimivost naj povemo, da so razlike med posameznimi specialisti ogromne, zato se je resnično potrebno pozanimati pri različnih ponudnikih storitev.

Več: https://www.doktor1a.com/

Kako smo drugačni

V agenciji smo zavezani poslanstvu, da ljudem čim hitreje pomagamo do najboljše zdravstvene storitve, in sicer tako, da na podlagi skrbno pripravljenih anket ocenjujemo zadovoljstvo strank, ki so opravile storitev pri naših ponudnikih. Prav tako se trudimo, da imamo v svoji ponudbi okuliste z ugodnimi cenami, ki seveda nikakor ne vplivajo na kakovost njihovih storitev. Tako vam lahko zagotovimo kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno. Garancija na zadovoljstvo je tako brez dvoma zagotovljena!

Uradni naziv podjetja
Doktor 1A d.o.o. - Doktor 1A, Tržne Raziskave, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Oglaševalske storitve
Velikost ekipe
10 do 19 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M73.200 - Raziskovanje trga in javnega mnenja
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Gubčeva cesta 35A, 8210 Trebnje

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Doktor 1A d.o.o. poslal konkretno ponudbo