fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
V-team, Vanja Cipot s.p.
5,0
(14)
Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Drugačni osebni treningi, posebej prilagojeni jedilniki, fleksibilni urniki treningov
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Si želite spremembe na treningih, bi radi treninge, ki so drugačni, se prvič srečujete s tovrsnimi treningi, ste mogoče že sami prišli do ene točke na treningih vendar vam več naprej ne gre? Potem sem jaz vaš pravi naslov k spremembam in k drugačnemu doseganju ciljev. Kontaktirajte me in se dogovorite za prvi brezplačni obisk.

Reference

Kako smo drugačni

Imam svoj butični fitnes, kjer so dejansko odlične možnosti individualne obravnave posameznika. Ni mesečne vstopnine, ni letne članarine, ampak samo plačilo za storitve osebnih treningov. Zaradi zaprtega tipa treningov je tudi novi storitve višji in kvalitetnejši.

Storitve
Osebni trener
Povezave
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Celovška ulica 32, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 14 uporabnikov.
 • Gašper K. 02. Okt. 2017

Odlični treningi, odlično vzdušje in odličen trener.

 • Anita F. 02. Okt. 2017

Vanca poznam ze nekje 6let. Najino prvo srecanje je bilo v sportnem drustvu Gib kjer sem kupila 12 obiskov njegove vodene vadbe. Pri prvi uri sem mislila, da bom umrla in ce ne bi naletela na njega mislim, da se nikoli vec ne bi vrnila nazaj na vadbo.

Tako, da sedaj pridno trenirava ze skoraj 6 let z vmesnimi krajsimi pavzami. Kamor gre on grem tudi jaz ( lokacije fitnesov)

Je neverjetna osebost, trener in motivator..kar je pa najpomembnejse clovek s srcem, ki zna prisluhniti in te pripelje do zeljenih ciljev.

Ce si zelite trenetja, za katerega ne boste le stevilka izberite Vanja Cipot

Vanc najboljsi si!!!!!!!

 • Mateja R. 02. Okt. 2017

Zakaj je Vanč super trener? Razlogov je več. Je super motivator in ko misliš, da ne zmoreš več, te spodbudi, da stisneš še zadnje atome iz sebe. Všeč mi je,ker se prilagodi tvojemu urniku in nikoli ti ne da občutka,da mu je kaj težko. Svoje delo opravlja profesionalno in z nasmehom.

 • Jana S. 02. Okt. 2017

Z Vančem zelo uspešno sodeljujem že peto leto. Z njegovo podporo sem v dveh letih shujšala 30 kg in kljub temu, da se bližam že 57. letu, obdržala težo. Ker sem trenutno po operaciji in ne morem obiskovati treningov v njegovem novem, sodobnem in estetsko urejenem fitnesu, me spremlja in vzpodbuja preko medijev. Tako s svojim profesionalnim in toplim človeškim odnosom skrbi, da ne pozabim nase. Zelo sem mu hvaležna!

 • Urška C. 02. Okt. 2017

Vse je bilo tako, kot sva se dogovorila. Vanja je prvovrstni trener, ki ve kaj dela, se stranki posveti in prilagodi, je strokoven, natančen, dosleden, se stalno izobražuje in te vedno pripelje do želenega cilja. Z njegovim delom sem več kot zadovoljna, tudi storitev sama je zelo ugodna v primerjavi s konkurenco, kjer dobiš veliko manj za višjo ceno.

 • Darija Š. 02. Okt. 2017

pri vanji opravljam skupinske in individualne treninge, in sem z njegovo storitvijo vec kot zadovoljna.

 • Mojca K. 02. Okt. 2017

Z Vančem se poznava že nekaj časa. Nanj pa sem se obrnila zaradi svojih težav s križem. Ker imam željo treninge opravljati doma, sva se dogovorila, da 2x tedensko prihaja k meni domov. Vse treninge prilagaja glede na mojo težavo in moje sposobnosti. Pomaga mi že drugo leto.
Nekaj mesecev po začetku treniranja je bila pri meni opazna velika sprememba, saj nisem več potrebovala jemati protibolečinskih tablet. Vsak trening skrbno nadzoruje kako izvajam vsako vajo.
Vanč ni samo moj osebni trener, je tudi zelo dober motivator in prijatelj.

 • Janjalebar 02. Okt. 2017

Z Vančevo strokovnostjo in sposobnostjo motiviranja se da v kratkem času doseči odlične rezultate, ki niso le začasni. Ves čas je na razpolago za svetovanje, pomoč in podporo.

 • Maruša M. 02. Okt. 2017

Strokoven trener, ki pomaga tako do dobre fizične kot psihične pripravljenosti. Poleg rednih treningov z utežmi in kardio treningov, sodelujeva tudi pri sestavi jedilnikov. In rezultati so fenomenalni. Všeč mi je predvsem to, da se hujšanja in oblikovanja telesa loteva kot teka na dolge proge in ne superhitrega projekta, ki te potem po parih mesecih spet udari z jojo efektom. Priporočam!

 • Ines P. 02. Okt. 2017

Lepi, novi, čisti in urejeni fitnes prostori. Vadba na vrhunskem nivoju, saj ne more biti drgače, če te trenira Vanja Cipot.

 • Andrej Š. 02. Okt. 2017

Vanja je odličen trener in motivator ki s svojim pristopom in energijo pripelje varovance do željenega cilja.

 • Petra P. 02. Okt. 2017

Vanja Cipot ni le izvrsten trener, je tudi človek na mestu.
Njegovi treningi mi dajejo moč, samozavest, vitalnost in nenazadnje druženje v prijetnem okolju in s prijetnimi ljudmi. Enako velja za osebne treninge.
Tako skupinski kot individualni treningi se iz tedna v teden razlikujejo, zato sama pri sebi opazim velik napredek.
Menim, da to kar dela, dela s srcem in dušo in da je rojen za ta poklic.
Moja ocena je več kot izvrtstno, torej +5.

 • Andrej B. 02. Okt. 2017

Z Vanjo sedaj sodelujem že nekaj časa in moram priznati, da sem se z njegovo pomočjo uspel "znebiti" predsodka osebnega trenerstva. Individualen pristop, posvečanje malenkostim, poslušanje in predvsem nepopustljiva vztrajnost so lastnosti, s pomočjo katerih mi preko izdelanih treningov omogoča boljši izkoristek svojega telesa pri športnih aktivnostih, ki jih prakticiram. Nadvse zadovoljen!

 • Urška Š. 02. Okt. 2017

Najboljši trener vseh časov.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj