fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Spiriton d.o.o.
5,0
(2)
E-učenje na daljavo · Coaching · Kadrovske storitve (HRM)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Digitalna orodja, prodajni treningi in coaching za uspeh vaših podvigov..
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva

Opis

Sem prodajna trenerka in poslovna coachinja, poslanstvo pa sem našla v prenosu znanja, ki pomaga vodjem in zaposlenim dosegati nadpovprečne rezultate. Skupaj s partnersko mrežo strokovnjakov delamo s podjetji, ki želijo izgraditi svoje zaposlene, jih motivirati in dati vodjem vsa orodja za uspeh.

Stranke se odločijo za nas: - ko želijo izboljšati poslovne rezultate, - izgraditi zaupanje in motivacijo v skupini, - nadgraditi z vodstvenimi kompetencami svoje vodje in - omogočiti sodelavcem delo s coachem.

Kaj boste našli med našimi storitvami? Certificiran coaching program Points of you, s katerim pridobite licenco za samostojno delo z naprednimi coaching orodji, Individualni ali grupni poslovni ali podjetniški coaching, Skupinski coaching za najstnike, 6 tedenski Sales Mastery Program za popolno obvladovanje prodaje, 10 modulov izobraževanja v sklopu Prodajne Akademije za vse vodje prodajnih skupin, poslovno in podjetniško svetovanje, * organzacija in digitalizacija vašega poslovanja.

Pri svojem delu uporabljamo sodobne in preizkušene metode, ki so vedno podprte z orodji in tehnikami. Orodja delimo z udeleženci naših srečanj, ki jih lahko nemudoma implementirajo pri svojem delu in si zagotovijo takojšnje uspehe.

Reference

Spiriton d.o.o. je del svetovalne skupine Energos Consulting Group. Zaupata nam dve veliki slovenski banki, mendarodna podjetja s sedežem v tujini in podjetniki v Sloveniji. Irena je predavateljica v sklopu Modre akademije in nosilka predmeta Vodenje in izgradnja timov na Poslovni šoli Altius v Zagrebu.

Kako smo drugačni

Vsa izobraževanja, svetovanja in programi so prilagojeni vašim potrebam ali potrebam vašega podjetja. Mogoče smo tudi malo "odštekani".

Uradni naziv podjetja
SPIRITON d.o.o. - SPIRITON, podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.spiriton.si
Storitve
E-učenje na daljavo, Coaching, Kadrovske storitve (HRM)
Velikost ekipe
1 zaposlen
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A Ni podatka o TRR
Glavna dejavnost podjetja
M70.220 - Drugo podjetniško in poslovno svetovanje
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
23. Dec. 2020
Lokacija
Ulica Nikola Tesla 18, 1230 Domžale

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Jana_Bucar 10. Jan. 2021

Irena je strokovna, izjemno organizirana, popolnoma zanesljiva in odprta oseba. V vlogi, ki jo ima kot prodajna trenerka in poslovna coachinja je dobra komunikacija ključna in ona to odlično obvlada; vsaka stranka ji lahko popolnoma zaupa, rešiti zna tudi delikatne situacije. Je dostopna in vljudna, a nedvomno odkrita: ne bo vam povedala, kaj želite slišati, ampak tisto, kar morate slišati. Je visokokakovostna strokovnjakinja na področju poslovnega razvoja in sodelovanja s prodajalci. Je ciljno usmerjena in neodvisna perfekcionistka, ki je vedno pripravljena vložiti vso svojo energijo, da doseže in preseže cilje.

  • Sebastian L. 08. Jan. 2021

Vse je bilo odlično in smo zelo veseli sodelovanja

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj