fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Skupina Katrca
Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Organizacija dogodkov · Glasbeni nastopi · Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
KO ŽUR DOBI ŽULJ
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 10 krat

Opis

Skupina Katrca, je ena izmed najbolj iskanih glasbenih skupin za poročna slavja oz. poroke. Poleg prepoznavnega vokala pevke Klavdije, skupina poskrbi za unikatno animacijo, pestro izbiro glasbe in za vse ostalo kar sodi na poroko.

Seveda poleg porok Skupina Katrca odigra veliko veselic, obletnic, ... Najamete nas lahko praktično za katerikoli dogodek.

Prav tako je stvar dogovora izbor skečev in animacije (seveda, če si le to želita, v nasprotnem delamo žur samo z glasbo) za katero zagotavljamo, da pri izvedbi le te, nikoli ne prestopimo meje dobrega okusa in da je vsaka morebitna vulgarnost izključena. Lahko izvajamo samo skeče kjer nastopamo mi in gostje niso vključeni, lahko pa v skladu z dogovorom in vnaprejšnjo predstavitvijo iger vključimo tudi goste. Večino skečev in animacijskih točk je kratkih cca 5 do največ 7 minut, izvajamo pa jih med glasbenimi premori, tako, da je z naše strani vseskozi akcija, količina animacije je stvar dogovora. Seveda povezujemo celotno poroko od začetka do konca, izpeljemo, metanje šopka, podvezice.... Na kratko vse je podrejeno čim večjemu žuru, saj se dobro zavedamo, da je predvsem od nas odvisno kakšen bo le ta, in kakšni spomini na poroko vaju bodo spremljali.

KAJ VSE JE VŠTETO V CENO POROČNEGA ANSAMBLA >> SKUPINA KATRCA? Poleg glasbenega nastopa, animacije, in vodenja programa, cena vključuje souporabo daljinskega mikrofona (za morebitne pozdrave, govore), souporabo ozvočenja, za morebitno vrtenje glasbe (lahko vrtimo mi), morebitno vodenje programa in stroške poti. V okviru nastopa pa vedno poskrbimo tudi za svetlobno dekoracijo odra in plesišča (light show paneli in moving head-i), je pa seveda vse stvar dogovora. Cena našega nastopa znaša med 1000 in 1600 EUR.

Reference

Igrali smo na ogromno porokah, veselicah, abrahamih in drugih slavjih.

Kako smo drugačni

Izjemen ženski vokal. Animacija. Light show. Vodenja programa. Souporaba daljinskega mikrofona (za morebitne pozdrave, govore). Souporaba ozvočenja.

Storitve
Ozvočenje in razsvetljava prireditev, Organizacija dogodkov, Glasbeni nastopi, Animacija na dogodkih
Povezave
Velikost ekipe
4
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Višnja vas 27, 3212 Vojnik

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj