fb
Nems d.o.o. - Logotip

Nems d.o.o.

Električarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Dobrodošli v podjetju Nems d.o.o., vašem zanesljivem partnerju za celovite elektrotehnične rešitve.

Opis

Dobrodošli v podjetju Nems d.o.o., vašem zanesljivem partnerju za celovite elektrotehnične rešitve. S sedežem na Koroškem smo postali sinonim za vrhunsko storitveno kakovost na področju elektroinštalacij, vzdrževanja, internetnih storitev in industrijskih inštalacij.

Naša Ekipa:
Smo mlada, a izjemno izkušena ekipa posameznikov, ki smo pridobili večletne izkušnje, predvsem v tujini. S strastjo in zavzetostjo za kakovost si prizadevamo izpolniti potrebe naših strank na področju elektrotehnike in tehnoloških rešitev. Naša ekipa je vedno pripravljena na nove izzive in inovativne rešitve.

Naše Storitve:
Elektroinštalacije: Specializirani smo za načrtovanje in izvedbo elektroinštalacij, ki zagotavljajo varno in učinkovito električno oskrbo vašega objekta.
Vzdrževanje: Naša ekipa redno vzdržuje elektroinštalacije, kar podaljšuje življenjsko dobo vaše opreme in preprečuje nepričakovane izpade.
Internetne Storitve: Nudimo napredne internetne storitve, ki vašemu podjetju omogočajo nemoteno delovanje.
Industrijske Inštalacije: Sodelujemo s podjetji v industriji in zagotavljamo elektroinštalacije in rešitve, ki izpolnjujejo najvišje standarde industrijske avtomatizacije.

Kontakt:
Telefon: +38641412113 (Nejc Šverc)
E-pošta: Nejc@nems.si

Zaupajte nam svoje elektrotehnične potrebe, saj smo tu, da vam zagotovimo zanesljive in učinkovite rešitve. Sodelujte z Nems d.o.o. in odkrijte svet elektrotehnike, ki je prilagojen vašim potrebam.
Hkrati smo odprti za različne obsege projektov, tako manjše kot večje, in smo pripravljeni na dolgoročno ali kratkoročno sodelovanje. Prav tako smo na voljo kot podizvajalec za druge podjetja.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Električarske storitve (Elektroinštalacije (napeljava elektrike, jaki tok), Razsvetljava (inštalacija, montaža svetil), Strelovod, Pametne inštalacije (pametna hiša), Vezava elektro omarice, Električno talno gretje, Telekomunikacije (inštalacije))
Lokacija
Slovenj Gradec
Storitve opravljamo v okolici:
Braslovče, Celje, Črna na Koroškem, Dobrna, Dravograd, Gornji Grad, Hrastnik, Kamnik, Laško, Lovrenc na Pohorju, Luče, Makole, Maribor, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mislinja, Moravče, Mozirje, Muta, Nazarje, Oplotnica, Pesnica, Podvelka, Poljčane, Polzela, Prebold, Prevalje, Radeče, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Ribnica na Pohorju, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šentrupert, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Trbovlje, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zreče, Žalec
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Nems d.o.o. poslal konkretno ponudbo