fb

Povprečne cene za zidanje zidov in predelnih sten

22–140 €/m2

V ta cenovni rang uvrščamo različne tipe izvedbe predelnih sten. Najdražje so zidane predelne stene (100–140 €/m2), suhomontažne predelne stene pa stanejo 22–55 €/m2.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za zidarske storitve (betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))

Preverjeni zidarji
  1. Omisli.si
  2. Zidarske storitve
  3. Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...)
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 6 krat
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame
Gradbene Storitve, Robert Neubauer s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Selitvene storitve · Montaža knaufa · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
Dom Servis, Janko Novak s.p.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Prenova mansarde na ključ · Slikopleskarstvo · Montaža knaufa
Ivica Mishevski s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 30 krat
Čistilne storitve · Polaganje ploščic · Hišni servis in popravila · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Urejanje okolice
Design Trend d.o.o.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Polaganje ploščic · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Gradnja hiše na ključ · Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Tlakovanje · Najem kombijev
Luksing d.o.o.
4,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Izdelava ali prenova fasade · Montaža knaufa
GRADBENISTVO BERISHA BAJRAM s.p.
· Izbran: 1 krat
Hišni servis in popravila · Izkop gradbene jame · Polaganje ploščic · Interier / notranje oblikovanje · Izdelava ali prenova fasade
Gradbene Storitve M@M
· Izbran: 3 krat
Polaganje ploščic · Slikopleskarstvo · Zidarske storitve · Montaža knaufa · Tlakovanje
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
· Izbran: 7 krat
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
Preverjeni zidarji
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Rušitvena dela · Zidarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetna in hitra izvedba gradbenih del.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Izvajamo vsa zaključna gradbena dela in vse ostale storitve povezane z gradbeništvom (Gradbeni inženiring, Gradbeništvo, Adaptacije, Strokovna pomoč, Specialna dela).

V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij, prav zaradi tega pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta.

Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem (pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen.

Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENI INŽENIRING: V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij,prav zaradi tega, pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta. Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem ( pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen. Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENIŠTVO: Nudimo vse vrste gradbenih storitev, visoke in nizke gradnje. Naši izvajalci so izkušeni, ter se stalno izobražujejo v smislu novih materialov,načinov izvedbe ter aparatur potrebnih za najboljšo možno izvedbo. Velik poudarek dajemo tudi na trajnostno rabo ter ekologijo. Pri prav vseh naših projektih se trudimo skupaj z investitorjem poiskati način gradnje ki najbolj ustreza investitorju in tudi okolju. Pri gradnji zagovarjamo čimbolj naravne materiale, vendar pri tem vedno in povsod upoštevamo želje investitorja. Ker se zavedamo da se v našem geografskem prostoru gradi po načelu “gradimo za nas in otroke” je naš cilj vedno kvaliteta.Bogate izkušnje ki smo jih z leti pridobili na področju gradbeništva, pa nam omogočajo da objekt naredimo tako finančno kot kvalitetno najbolj optimalen.

ADAPTACIJE: Vsaka adaptacija je posebna. Tega se dobro zavedamo. Zato se vsake adaptacije lotimo skrajno resno. Bodisi je to adaptacija kopalnice, garaže ali pa celotnega objekta. Pri adaptacijah upoštevamo najnovejše trende v tehnologiji gradnje, hkrati pa uporabljamo sigurne, preizkušene in varne materiale in postopke za katere je znano da dobro služijo svojemu namenu. Pri adaptacijah poskrbimo za vse od A do Ž . Tako se vam ni potrebno ukvarjati z iskanje vseh potrebnih izvajalcev. Poskrbimo za vse instalacije za gradbena in zaključna dela. Ponujamo vam tudi sistem adaptacij “NA KLJUČ”. V primeru dodatnih želja pa vam lahko ponudimo tudi storitev notranjega dizajna vašega objekta. Pri čemer vam ponujamo sodelovanje uspešnih in uveljavljenih arhitektov ter dizajnerjev.

STROKOVNA POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ in OCENA OBJEKTOV: V današnji digitalni dobi nam kot potrošnikom, prodajalci poizkušajo prodati praktično vse. V primeru da kupujete stanovanje, hišo ali pa katero koli drugo nepremičnino, pa je potrebno ločiti zrno od plev. Zato ponujamo storitev POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ. V sklopu te storitve vam nepremičnino pregledamo, tako pravno kot tehnično, pri novogradnjah preverimo kvaliteto vgrajenih materialov ter ocenimo samo izvedeno delo. Za vsako oceno vam pripravimo poročilo v katerem izrazimo tako svoje mnenje kot tudi dejanske ugotovitve na podlagi načrtov, materialov itd. Vsaka ocena objekta je objektivna in strokovna, tako pa pripomoremo k temu, da ne kupite mačka v žaklju. V premeru da nimate načrta prostora, vam naredimo posnetek prostora ki je pravzaprav načrt dejanskega stanja. Naredimo vam lahko tudi popis del potrebnih za obnovo, ter oceno stroškov prenove.

SPECIALNA DELA V GRADBENIŠTVU: V naši ponudbi se nahajajo tudi t.i. SPECIALNA DELA. V resnici gre za dela ki so v večini primerov klasična, vendar pa se jih izvaja v težkih in včasih zelo nemogočih pogojih. Zaradi tega uporabljamo drugačne in kvalitetnejše materiale kot v normalnih okoliščinah. Večino teh del se ne izvaja vsakodnevno, zato večina gradbenih podjetij s tem nima izkušenj. Pri oteženih pogojih izvedbe in kompliciranih detajlih pa vam ponujamo naše izkušnje in tako zagotovimo kvalitetno in sorazmerno ugodno rešitev vašega problema.

Reference

Naše reference si oglejte v fotogaleriji.

Kako smo drugačni

Kvaliteta je vedno na prvem mestu. Zavedamo se kako pomembna je hitrost izvedbe projekta. Morebitne probleme rešujemo hitro in neopazno.

Uradni naziv podjetja
Remont Team d.o.o. - Remont Team, Zaključna Gradbena Dela, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://remont-team.si
Storitve
Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Zunanje strojno in visokotlačno čiščenje tlakovcev, fasade, strehe, žaluzij, solarnih panelov, ..., Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov, Urejanje okolice (Izravnava terena, tlakovanje, ograje, poti, ...)), Prenova ali izgradnja kopalnice, Polaganje ploščic (Polaganje keramičnih ploščic, Polaganje mozaikov, Polaganje dekorativnega kamna, Polaganje granita ali marmorja, Polaganje bordur, Oblaganje notranjih prostorov ali zunanjih površin, Montaža in vgradnja kopalniškega pohištva, Svetovanje pri izbiri keramike in načrtovanju izvedbe), Izkop gradbene jame (Široki izkop / gradbena jama (za hišo, garažo, klet, bazen, ...), Ozki izkop / kanali (kanalizacija, vodovod, elektrovod), Izkop za dvorišče, cesto, ..., Nisem prepričan/a), Izdelava ali prenova fasade, Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča), Izdelava ali zamenjava talnih oblog, Montaža knaufa, Prenova hiše na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov hiše (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten hiše (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava fasade), Prenova mansarde na ključ (Izolacija mansarde, Zapiranje poševnin (knauf), Vgradnja / dobava strešnih oken, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov mansarde (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava kopalnice, Prenova / izdelava kuhinje), Prenova stanovanja na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov stanovanja (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), Prenova sten stanovanja (beljenje, izravnave sten)), Rušitvena dela (Gradbeno dovoljenje za rušitev objekta, Odvoz gradbenega materiala, Odklop in zaščita komunalnih priključkov, Demontaža opreme / stavbnega pohištva / ograj), Zidarske storitve (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ..., Škarpa, oporni zid, Adaptacija, prenova, obnova, Betonska ograja, zid, Mokri estrih / strojni tlak, Suhi estrih / suhomontažna tla, Ročni ometi (klasični), Strojni ometi, Temeljna plošča (betoniranje), Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...), Asfaltiranje (dvorišč, ceste, ...), Izravnava tal / brušenje betona, Polaganje tlakovcev, Polaganje robnikov)
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2009)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
F43.390 - Druga zaključna gradbena dela
Vsi podatki preverjeni
11. Jun. 2021
Lokacija
Bratovševa ploščad 22, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Jan C. 12. Mar. 2020

Najboljsa ever!!

  • Patrik R. 11. Mar. 2020

Prijazni in lepi

  • Damjan H. 11. Mar. 2020

Odziven, ugoden, strokoven.

  • Rok K. 11. Mar. 2020

Kvaliteta vedno na prvem mestu

  • Eva B. 11. Mar. 2020

Vse super, priporočam!

  • Nejc K. 11. Mar. 2020

Vse extra!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za zidarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete zidarske storitve (betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))?

Pogosta vprašanja (betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))

Kolikšna je cena predelnih sten?

Cena predelnih sten okvirno sega med 22 – 140 €/m2.

V ta cenovni rang uvrščamo različne tipe izvedbe predelnih sten. Najdražje so zidane predelne stene, po okvirni ceni od 100 – 140 €/m2. Cena izvedbe suhomontažnih predelnih sten je nižja, okvirno sega med 22 in 55 €/m2.

Cena za zidanje predelnih sten je zlasti odvisna od izbire materiala. Vključuje tako nabavo in dobavo, kot tudi izvedbo zidanja. Končni stroški pa so določeni tudi s cenikom zidarskih storitev izbranega zidarja.

Predelna stena, kot že ime pove, razdeli oziroma loči dva prostora med seboj. Običajno je grajena naknadno, v fazi preurejanja doma. Pomembno je upoštevati nosilnost stene, namen uporabe predelne stene in temu primerno prilagoditi vrsto materiala za gradnjo. V primeru preboja sten bodite pozorni na namestitev inštalacij.

Za izvedbo brez težav se obrnite na priznanega mojstra, ki vam bo pri tem znal pomagati in ustrezno svetovati.

Koliko zidar računa za zidanje predelnih sten?

Cena zidane predelne stene znaša od 100 – 140 €/m2.

Zidar lahko svoje delo računa tudi po vnaprej določeni postavki od 10 – 40 €/h.

Zidana predelna stena se po številnih lastnostih razlikuje od montažne. Zagotovo je to kakovost zvočne in toplotne izolacije. Zidana stena je običajno vsaj 7 – 10 cm debelejša v primerjavi z montažno. A montažna poleg mavčnokartonskih plošč vključuje še izolacijski sloj in leseno konstrukcijo. To ji omogoči, da je enako dobro izolirana v primerjavi z zidano. Če pa vas zanima akumulacija toplote – ta je običajno pri montažni hiši nižja v primerjavi z zidano.

Vsake vrste gradbeni material ima svoje prednosti, kot tudi slabosti. Upoštevati pa je potrebno še vrsto gradnje in konstrukcijo objekta. Od tega je namreč odvisna izbira materiala za gradnjo predelne stene. Na primer v montažni hiši boste po vsej verjetnosti izbrali suhomontažno predelno steno. V klasični zidani pa je opcij več. O pravi izbiri se posvetujte s strokovnjaki.

Koliko stane podporni zid?

Cena za podporni zid znaša od 120 – 150 €/m2.

Na stroške izdelave podpornega zidu pomembno vplivata zahtevnost terena in struktura oziroma kategorija zemlje. Prav tako izbira materiala za betoniranje podpornega zidu in pa izvajalec, ki dela izvaja.

Podporni zid zadržuje drseči teren, razmejuje zemljišče, ali služi kot estetski dodatek vaše okolice. V vseh primerih pa je ključno, da je pravilno izdelan, saj bo le tako služil svojemu namenu z dolgo življenjsko dobo. Izvedbe se zato raje ne lotevajte sami in prepustite zidarju, da opravi svoje delo.

Kakšna je cena betoniranja?

Cena za betoniranje znaša med 180 – 350 €/m3.

V stroške je vključena nabava in dobava potrebnega materiala, kot tudi izvedba storitev. Stroški za betoniranje so odvisni od vrste storitve. Za betoniranje škarpe na primer boste odšteli od 120 – 150 €/m2. Betoniranje zidov od 100 - 140 €/m3. Cena za betoniranje temeljne plošče pa znaša od 250 – 350 €/m3.

Če vas zanima cena za beton, ta okvirno znaša med 42 – 83 €/m3.

Koliko boste odšteli za betoniranje, je poleg že omenjenih dejavnikov odvisno tudi od zahtevnosti izvedbe projekta in od izbranega izvajalca. Prav tako se cena lahko zviša, če je potrebnih veliko gradbenih ali zidarskih del za pripravo podlage pred začetkom betoniranja.

Koliko stane oblaganje sten z mavčnokartonskimi ploščami?

Cena predelnih sten, izdelanih s suhomontažnimi deli znaša med 25 - 55 €/m2.

Enojna predelna stena je cenejša v primerjavi z dvojno. Za enojno boste okvirno odšteli okoli 25 - 33 €/m2, za dvojno pa od 30 – 55 €/m2.

Da je cena predelnih sten z mavčnokartonskimi ploščami nižja v primerjavi z zidanimi predelnimi stenami priča dejstvo, da so izvedbena dela bistveno drugačna, cenovni rang materiala pa nižji. Suhomontažna dela so zaključena v nekaj dneh, torej je izvedba predelnih sten hitra. Prav tako ni potrebno čakati, da se material posuši in utrdi.

Debelejši sloj zvočne izolacije in večja debelina predelne stene pomenita višje stroške izvedbe. Poleg predelnih sten lahko s suhomontažnimi deli po primerljivi ceni poskrbite tudi za spuščeni strop.

Nasveti za zidarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega zidarja za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

J.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

32 metov betonske škarpe višine 1,8m. Izvedba izkopa, temeljenja, armature, opaža in betoniranja. Lokacija Ljubljana rakovnik

M.O. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Pozdravljeni, Potrebna je zidana ograja na meji med cesto in parcelo. Potrebno je najprej 20-40cm betonskega temelja širine 20cm (zidaki+beton) po celotni dolžini, nanj pa pozidati 4 bloke siporeksa različnih dolžin in višine 2m kot na sliki. Vmes bomo dali macesen deske. Na Siporeks pa nato nanos fasade. Ves material imamo, mešalec za beton tudi, hrana+pijača. Lp

D.K. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Rad bi staro garažo porušil in novo večjo naredil nad garažo pa večja soba ( kuhinja z dnevnim prostorom)

S.U. išče zidarja (Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))

Pozidava podpornih temeljev hiše

B.D. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Iščem izvajalca za prenovo kletnih prostorov (garaža, kurilnica in pralnica). Skupna površina cca. 40m2. Potrebno je odstraniti vse tlake (10cm betona) in na novo narediti podložni beton, hidroizolacijo, toplotno izolacijo in tlake. Ob tem bi še pozidali polovico garažnih vrat (cca 100 cm novega zidu).

Ž.P. išče zidarja (Škarpa, oporni zid)

Potrebujem ponudbo za gradnjo temeljne plošče od izkopa do termoozolacije za montazno hišo. Velikost AB temeljne plosce je 8,5 x 11. Hvala in lep pozdrav.

A.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrbujem zidarja ki je zanesljiv glede dogovora o dokoncanju gradnje prenove.

B.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni, potrebovala bi nekoga za izdelavo Notranjih betonskih stopnic, opaz za stopnice, dozidava zunanje stene za vhodna vrata. - Notranje betonsko stopnišče. Opaž za stopnice, Dobava in izdelava enostranskega opaža enoramnih zavitih stopnic.. (plošča v naklonu, čela stopnic). Podpiranje do višine 300 cm. Stopnice tlorisne velikost cca 6,5 m2 - 15 stopnic (6kom 147cmx28, 6kom 117cmx 28, 3kom 147cmx 40) - odstranitev obstoječega tlaka (estrih in toplotna izolacija), na mestu izvede priklopa stopnišča na obstoječo nosilno temeljno ploščo -Izdelava utora dimenzije cca 15x10 cm po celotne obodu stopnišča za izvedbo naleganja stopnišče konstrukcije na obstoječo nosilno konstrukcijo. - dozidava zunanje stene Spodaj prilagam v excelu popis del (druga stran). Prosim vpišite ceno v popis ali posebej pošljite ponudbo. Poglavja rušitvena dela, zidarska dela, betonska in opažerska dela ter fasaderska dela. Spodaj v prilogi je tudi tloris novega prostora. Hvala za ponudbo

I.V. išče zidarja (Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))

Izvedba temeljev za samonosna drsna vrata : - ena dolžine 3,20 m z ročnim odpiranjem in - ena dolžine 3,30 m s pogonom

H.M. išče zidarja (Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))

V hiši potrebujem v notranjosti eno steno z vrati.

P.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zidanje zidov/hiše.

B.S. išče zidarja (Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...))

Vzidanje vrat 2x, popravilo nosilnega stebra,rušenje vmesne stene odvoz gradbenega odpada.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.