fb
Visbia, Elektroenergetski, Telekomunikacijski In Tehnični Inženiring D.o.o., Slovenska Bistrica
Električarske storitve · Izgradnja sončne elektrarne
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Montaža sončnih elektrarn, meritve napetosti in izvedba elektroinstalacij ...
Preverjeni ponudnik

Opis

Pri VISBIA, ELEKTROENERGETSKI, TELEKOMUNIKACIJSKI IN TEHNIČNI INŽENIRING D.O.O., SLOVENSKA BISTRICA nudimo poleg glavnih dejavnosti podjetja (Montaža sončnih elektrarn, meritve napetosti in izvedba elektroinstalacij) tudi naslednje storitve: Elektroinštalacije / električar, Meritve elektroinstalacij, Sončna elektrarna, Telekomunikacije. Za morebitna druga dela nas kontaktirajte preko zelenega gumba / obrazca na tej strani (želim brezplačno ponudbo).

Najraje izvajamo manjša dela / storitve.

Visbia d.o.o je bila ustanovljena leta 2017. Naše podjetje se nahaja na Cigonci blizu Slovenske Bistrice. Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da nudi rešitve na področju zelene energije.

Naše strokovno področje je tako organizacija in izvedba nepremičninskih objektov za naš trg, kot tudi arhitekturno-gradbeno načrtovanje in s tem povezano tehnično svetovanje.

Gradimo na trdnih temeljih našega partnerskega podjetja JJ-EETI s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 1997. Naša področja dela so telekomunikacije, elektro inženiring, energetika in gradnja. Prav tako izvajamo elektro-telekomunikacijski inženiring.

Vse naše storitve nudimo v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska, Savinjska. Za druga mesta / kraje smo vam na voljo po dogovoru. Le kontaktirajte nas tukaj in z veseljem se vam posvetimo.

Reference

več kot 3,7 MV sončnih elektrarn, projektiranje in sodelovanje pri 4 sončnih elektrarnah, meritve in prostorsko, implementiranje 3 vodnih elektrarn, meritve in prostorsko implementiranje 1 veterne elektrarne, okrog 1000 BTS za potrebe mobilne telefonije, 4 COMPAX stolpi in inštalacije za potrebe radijskih oddajnikov, 1 COMPAX stolp in inštalacija za potrebe TV oddajnikov...

Uradni naziv podjetja
Visbia d.o.o. - Visbia, Elektroenergetski, Telekomunikacijski In Tehnični Inženiring Ter Proizvodnja, Trgovina, Posredništvo, Gradbeništvo, Promet, Gostinstvo In Druge Storitve, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Storitve
Električarske storitve, Izgradnja sončne elektrarne
Velikost ekipe
3 ali 4 zaposleni
Leta izkušenj
15+ let (Datum ustanovitve: 2001)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: BBB TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M71.129 - Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
25. Sep. 2020
Lokacija
Cigonca 73, 2310 Slovenska Bistrica

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Visbia, Elektroenergetski, Telekomunikacijski In Tehnični Inženiring D.o.o., Slovenska Bistrica poslal konkretno ponudbo