fb

Iščete specialista za ultrazvok?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za ultrazvočni pregled ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
239.617
povpraševanj strank
8.780
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za ultrazvočni pregled

Preverjeni specialisti za ultrazvok
Fitnes za zdravje - Alternativna terapija, Psihoterapija - Logotip
Fitnes za zdravje - Alternativna terapija, Psihoterapija
5,0
(27)
Fizioterapija · Wellness · Ultrazvok · Osebni trener · Alternativne metode zdravljenja · Psihoterapija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
ThetaHealing praktik, Lightkepeer terapije, osebni trener.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 14 krat

Opis

Sem LIGHTKEPEER terapevt 🙏

in THETAHEALING terapevt. 🙏

Narejeno imam licenco za :

Theta Healing terapevt osnovni 1.st

Theta Healing napredna znanja 2.st.

Theta Healing poglobljeno kopanje 3.st

Theta Healing jasno razumevanje Univerzuma 4.st.

Theta Healing PARTNERSKI ODNOSI 5.st.

Theta Healing RAZUMEVANJE IN MEDSEBOJNI ODNOSI 6. st. . Poglobljeno medsebojni odnosi, prijateljski, partnerski, med poslovnimi partnerji, v službi... Dodatno odstranjene blokade, povečana zdravilna moč.

Lightkepeer terapija 1.stopnja

Lightkepeer terapija 2.stopnja.

Lightkepeer terapija 3.stopnja ( terapija hudih bolezenskih stanj rak, kronična vnetja, avtoimunske bolezni...)

Lightkepeer terapija 4.stopnja, močno povečana terapevtska moč, balansiranje in energijsko polnjenje vaših čaker

Lightkepeer terapija 5.st.(zadnja stopnja) Psihoterapija razreševanje vseh bolezni tako psihičnih, kot tudi fizičnih Odpuščanje, Spuščanje, tako v odnosih, doma oče, mati.., v družini, partnerstvu, poslu, službi... Denar- čiščenje negativnih vzorcev in prepričanj o denarju. Povečanje moči delovanja na najvišji možen način.

V PRAKSI VELIKOKRAT OBE TEHNIKI KOMBINIRAM, KAR DODATNO ZELO MOČNO POVEČA CILJ IN USPEH SAME TERAPIJE.

ODLOČIM SE VEDNO PO POGOVORU S STRANKO.

LOKACIJA: Vse storitve izvajam po celotni Sloveniji.

ALTERNATIVNE METODE TERAPIJ

Vse terapije se izvajajo na daljavo. Lahko pa se dogovorimo tudi osebno na domu. Preko video klica, Lahko tudi samo preko msg, viber, sms...

CENIK:

Lightkepper terapija .................................. 70,00 €

ThetaHealing terapija & Lightkepeer terapija, kombinacija.................................................120,00 € (PRIPOROČAM, ZELO MOČNA TERAPEVTSKA METODA)

ThetaHealing terapija:............................199,00 € (do 2 uri) nadaljnih 30 min......................40.00 €

rezanje eteričnih in karmičnih vezi..... 130,00 €

energijsko čiščenje stanovanja............ 150,00 €

energijsko čiščenje hiše.........................350,00 €

Konzultacije, svetovanja:..........................65.00 € (do dve uri)

Pogovor:.................... BREZPLAČNO (do 20 min)

JE PA DEJANSKO ŽE SAM POGOVOR Z MENOJ TERAPIJA.

PRI POGOVORU SE ŽE NA NEZAVEDNEM POVEŽEM Z VAMI IN VAM POMAGAM.

IZKORISTITE TO.

Ne glede na tematiko in čas trajanja vaših težav, me lahko pokličete.

O vsem se predhodno, brezplačno in odprto pogovorimo

PODROBNEJŠI OPISI TERAPIJ:

 1. LIGHTKEEPER TERAPIJA

LIGHTKEEPER Healing terapija je primarno namenjena terapiji našega fizičnega telesa in energijskega telesa. Seveda z besedo terapija mislim tudi na energijsko podporo. Ne smemo pozabiti, da se z energijsko podporo pravzaprav omogoča terapija fizičnemu telesu. Gre za popolnoma novo skanalizirano tehniko, 100.000-krat močnejšo od Reikija.

LIGHTKEEPER je izredno uspešna in močna terapevtska metoda terapiji bolezni, avtoimunih bolezni, celo raka, bolečin, opeklin, ureznin, raznih pikov, poškodb, zategnjenosti, pooperativnih posegov, celjenja, trenutnih slabosti... Kvalitetno pa tudi očistim in energijsko napolnim vaše čakre. Prav tako zelo uspešno deluje pri odpravljanju in terapiji travm, depresije, anksioznosti, panične napadov, psihične stiske, psihičnih pritiskov, stresa, negotovosti, osamljenosti...

Zelo hitro in uspešno se z njo počistijo tudi zelo močni hudi uroki, prekletstva, zamere... Tukaj bi omenil, da ne bo nejasnosti, da vse to nam povzročajo ljudje z pogostimi in močnimi negativnimi mislimi. Vsaka vaša negativna misel, je lahko neke vrste urok. Niste vedeli. 😉

V kolikor pa se to počne z raznimi rituali in brez dovoljenja druge osebe, pa je to že ČRNA magija.

PROSIM VAS NE POČNITE TEGA. 🙏 (CENE TEH ODSTRANITEV SO PO DOGOVORU IN NISO POCENI. OD 500.00 € NAPREJ. ODVISNO JE OD MOČI UROKA.)

Namenjena pa je tudi za rezanje negativnih karmičnih in eteričnih vezi, tako čustvenih, kot fizičnih. To so vezi, s katerimi smo negativno povezani z našimi bližnjimi, sorodniki, prijatelji in nam povzročajo izredno slabe odnose z njimi.

V prostoru se s to kanalizirano metodo lahko postavi SVETLOBNI ENERGIJSKI STEBER, ki je namenjen izboljšanju pozitivne energije in močno pripomore, k uspešni terapiji. Ta steber omogoča še večdnevne nadaljne terapije, ko več ne delava. Rezultati in odzivi so vrhunski. Steber ima izredno terapevtsko energijsko moč. Postavlja se lahko na daljavo. Omejitev delovanja stebra določim sam po potrebi.

Pri hudih zdravstvenih stanjih, pa se v telo lahko inicira ZDRAVILNA ENERGIJSKA KROGLA (ZEK) , ki izvaja do približno 14 dni energijsko terapijo na kritičnem delu telesu in izredno močno prispeva tudi h končnemu uspehu. V kolikor je to potrebno, se odločim sam po intuiciji.

LIGHTKEEPER terapija je popolnoma varna in zelo blažilna metoda zdravljenja. Deluje z močjo energije univerzuma, pretoka svetlobe, medsvetlobnih galaktičnih civilizacij in energije, ki gre skozi vaše telo.

Je popolnoma neboleča, varna in izredno hitra, ter zelo učinkovita in lahkotno, ter blažilno deluje na vaše telo. Že do 20 minutna terapija odpravlja vaše težave. Z izjemo težjih primerov, je potrebno več terapij.

Primerna je tudi za otroke od 10. leta starosti naprej. V kolikor ima otrok resnejše zdravstvene probleme in je nujno potrebna izredna urgentna pomoč, lahko zdravim tudi mlajše, a le pod pogojem privolitve staršev.

Zgornja starostna meja terapije ni omejena in je tudi popolnoma varna.

 1. ČIŠČENJE NEGATIVNE ENERGIJE IN ZAŠČITA

Iz vas odstranim vso negativno energijo, psihične pritiske, vse manipulacije in negativno kolektivno zavest, ki se vam je nabirala tekom vašega življenja, doma, v službi, pri vašem vsakodnevnem delovanju.

Po čiščenju vam naredim še ENERGIJSKO ZAŠČITO .

Nedovzetni boste na zunanjo negativno energijo ljudi iz okolice in ne bodo vas energijsko izčrpavali.

Po terapiji se boste počutili popolnoma neodvisni, prerojeni in sproščeni.

 1. THETAHEALING TERAPIJA

ThetaHealing je najmočnejša alternativna metoda terapije . Je izredno uspešna in učinkovita tehnika terapije v Theta stanju vaše podzavesti.

Tekom pogovora ugotoviva katera so vaša negativna prepričanja, negativni občutki, čustva in kje je koren vaših težav. Vse bolečine in poškodbe, ki se vam zgodijo, pa imajo nek vzrok, ki izvira iz dogodkov vaše preteklosti.

V teh primerih se povezujem v prostor in čas in te dogodke popolnoma brez problemov razrešujem, preklicujem, odstranjujem in razpuščam.

Zelo pomembno je, da te dogodke poiščeva, se vrneva v njih in jih v samem korenu odpraviva. Potem je možno tudi do 100 % takojšne ozdravitve.

Sliši se neverjetno, paksa pa pove svoje.

Med samo terapijo iz vaše podzavesti potegneva, razrešiva, prekličeva, ter razpustiva vse vaše negativne občutke, prepričanja, programe, vzorce, ki so se vam usedali v vašo podzavest tekom vašega življenja in jih nadomestiva z novimi, pozitivnejšimi.

Vaša podzavest v 90 % upravlja z vašimi občutki in mislimi, vi pa z njimi nezavedno ustvarjate in priklicujete dogodke v svoje življenje.

Ena terapija je izredno naporna in lahko traja tudi do 2,00 h ali več. Uspešnost terapije je lahko že z eno samo terapijo med 70 % in 100 % izboljšanja vašega trenutnega stanja za vedno.

V tem primeru predlagam da se v roku 2 do 3 tednov terapija ponovi. Vaši novi vzorci rabijo čas, da se popolnoma varno usedejo v vašo podzavest.

Moja obveza in naloga je, da izpolnim vaša pričakovanja. Pri terapiji vztrajam, dokler ne doseževa vam zadovoljivega rezultata.

Opravljam hipne terapije vaših zdravstvenih težav, hipno odpravljanje bolečin, poškodb, celjenja ran, bolezni, bolečin po raznih nesrečah, operacijah, tudi če so že trajne, kronične in so se vam zgodile celo v vaši mladosti.

Odstranjujem in zdravim travme, depresijo, anksioznost, panične napade, psihične stiske, psihične pritiske, energijske napade, strah, zamere, obžalovanja, zavrnitve, stres, negotovost, osamljenost, negativno kolektivno zavest, negativne podzavestne vzorce, razne manipulacije z vami, ter vso tujo energijo, ki se je naselila v vas.

Odstranjujem in počistim vse izdaje, zavrnitve, zamere, tako do sebe, kot do drugih, obžalovanja, kaj ste naredili in kaj niste naredili v življenju. Maščevanja, ki jih skozi to posledično gojite do drugih. S tem vam posledično močno pade vaša samopodoba. Ti občutki vam najbolj razjedajo vašo podzavest in posledično se ne morete premakniti naprej.

S TheraHealingom se zelo uspešno odstranijo vse negativne posledice jemanja zdravil, različnih cepiv, negativnih posledic narkoz, rentgenov, tudi kemoterapij... Preprosto se povežem v čas in prostor in to odstranim, seveda v vaše najvišje in najboljše dobro.

Odstranjujem tudi negativne energije bivanja v bolnišnicah, kjer se navzamete negativnih energij, tudi med operacijo, drugih zelo bolnih ali celo smrtno bolnih bolnikov. Te energije se imenujejo, kot prosto plavajoči spomini in zelo slabo vplivajo na vaše duševno, psihično in zdravstveno stanje. To občutite, kot neko slabo energijo okolice, ki se vas drži, pa v bistvo sploh ni vaša. Obvezno je potrebno to počistiti, ko pridete iz bolnice, še sploh če ste bili operirani.

Naredim tudi ENERGIJSKO ZAŠČITO, ki vas ščiti pred slabo energijo iz okolice.

 1. PARTNERSKI ODNOSI

V partnerstvu se prve najmočnejše povezave ustvarijo na hormonski ravni (sex špila, vse špila) , potem energijski, ki pa oba skupaj povezuje v vajino skupno Auro.

Ko je vajina skupna Aura močno povezana, je nemogoče ustvariti prostor, da se v to vmeša tretja oseba.

V Partnerstvu je ' take it or leave it'. Vsak mora prvo pri sebi razčistiti, brez tega da vpliva na drugo osebo. Vsak ima pravico izstopiti iz odnosa. Seveda ni pa nujno. Vedno obstaja možnost, da začnete delati na sebi in sprejemati partnerja takšnega kot je.

REZULTATI SO POTEM VRHUNSKI.

Bosta v PARTNERSKEM ODNOSU sprejeli pravila igre, si že v samem začetku postavila meje in kaj sploh pričakujeta od odnosa, kaj bosta tolerilara in kaj ne.

Na terapiji PARTNERSKI ODNOSI, se vedno dela na posameznem partnerju. Nikoli in nikdar ne smeš TI spreminjati drugega. Vedno vprašaj prvo sebe, kaj lahko storiš TI PRI TEM.

Pri sami terapiji se osredotočiva energijsko sledečih tem.

Energijska področja partnerskih odnosov

1.Dajete kompliment drug drugemu

2.Se Zahvaljujete drug drugemu

3.Ohranjate zdravo privlačnost drug do drugega

4.Prijateljstvo v odnosu

5.Razumevanje v odnosu

6.Delite svojo težave drug do drugega

7.Ste Uslužni v partnerstu do drugega

8.Ljubezen v odnosu

9.ZAUPANJE

Pri tem je bistveno, da spremeniva vaš odnos do vašega partnerja in greva obenem potem tudi v vaše pretekle dogodke in traume, ki so posledično pripeljali do stanja v katerem ste se znašli. Največkrat gre tu za vaš odnos do mame in tudi do očeta. Delujete večinoma z istimi vzorci, kot vaši starši.

Potem ko ugotoviva vaša negativne prepričanja jih s ThetaHealing terapijo v vaši pozavesti potegneva, počistiva, prekličeva, ter nalożiva in zamenjava z novimi pravimi, pozitivnejšimi. S tem začnete delovati na povsem drugih višjih pozitivnejših miselnih frekvencak, kot so pozitivni občutki, radost, ljubezen, hvaležnost, notranji mir... Partner to na nezavednem začuti in odnosi se lahko zelo pozitivno začnejo spremenijati.

Ena redkih stvari, ki jih je v ThetaHealingu ne moremo in ne smemo nalagati v podzavest, da bi vas morala druga oseba brez kompromisno ljubiti.

 1. KONZULTACIJE IN SVETOVANJA

Že s samim pogovorom in nasveti, kako delovati v določenih situacijah v vašem življenju, bo veliko težav razrešenih in odpravljenih. Lažje se boste odzivali in prilagajali na konfliktne situacije in se jim tudi na eleganten način izognili.

Tukaj so terapije izključene.

6.BREZPLAČEN POGOVOR (do 20 min. )

JE PA DEJANSKO ŽE SAM POGOVOR Z MENOJ TERAPIJA.

PRI POGOVORU SE ŽE NA NEZAVEDNEM POVEŽEM Z VAMI IN VAM POMAGAM.

IZKORISTITE TO.

Ne glede na tematiko in čas trajanja vaših težav, me lahko pokličete.

Brezplačna številka 041 641-168.

V kolikor ne bom odziven takoj, vas v najkrajšem možnem času pokličem nazaj.

VSE TO PA SE JE V PRAKSI MOJEGA DELA ŽE POTRDILO Z NEŠTETO POZITIVNO REŠENIMI PRIMERI.

OPISI USPEHOV, BOLJ ZAHTEVNIH TERAPIJ SO VEČINA TUDI OBJAVLJENI.

MOJ TRENUTNI ENERGIJSKI POTENCIAL JE OKOLI 2.BILJARDE PO BOVISU.

PRI SAMIH TERAPIJAH, KO SE DELA S KREATORJEM IN SVETLOBNIMI CIVILIZACIJAMI, PA SO TE VREDNOSTI NEIZMERLJIVE. 🙏

🤗 🤗 🤗 ❤️ 🙏

OSEBNO TRENERSTVO

CENA: od 155 €/mesec.

S fitnesom in z njim povezanimi aktivnostmi se ukvarjam že od leta 2008.

Moje trenerstvo izhaja iz anatomije človeškega telesa in je osnovano na pravilnih gibalnih vzorcih. Ti ob upoštevanju energijskih procesov našega telesa sestavljajo programsko matriko, po kateri se izvaja celoten program treninga.

KOMU NUDIM OSEBNO TRENERSTVO?

Aktivnim in neaktivnim posameznikom, profesionalnim in rekreativnim športnikom, starejšim in vsem po poškodbah oziroma operativnih posegih, ki si želijo hitrejšega okrevanja in vrnitve v stanje pred poškodbo.

KAKŠEN JE PROGRAM?

Individualiziran, sestavljen za vsakega posameznika posebej. Pri svojem delu namreč upoštevam tvoj spol, starost, zdravstveno stanje, bolezni in morebitne predhodne poškodbe ter seveda tudi tvoje želje in pričakovanja. Na tej osnovi postaviva dosegljive kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne cilje. Nerealni cilji namreč vodijo v neuspeh, zato se jim že na začetku preprosto izogneva.

KAKO SE LOTIVA VSEGA SKUPAJ?

 1. Prvi posvet z mano je popolnoma BREZPLAČEN. Posvet si bova vzela kot sproščen pogovor, kjer bova definirala pojem in pomen fitnesa, tvoje želje in cilje ter se pogovorila o tvojem zdravju, morebitnih predhodnih poškodbah in prestanih operacijah.

 2. S pomočjo VPRAŠALNIKA bova opredelila tvoje zdravstveno stanje in ugotovila, ali lahko brez zadržkov začneva s treniranjem. V primeru bolj rizičnega zdravstvenega stanja bova namreč počakala zdravniško soglasje.

 3. Izračunala bova tvoj indeks telesne maščobe (itm) in tako postavila tvoje srednjeročne in dolgoročne cilje.

 4. Določila bova varno območje tvojega srčnega utripa pri aerobni aktivnosti (hitra hoja, tek, kolesarjenje) za krepitev srčno-žilnega in dihalnega sistema.

Po posvetu se bova dogovorila o najinem nadaljnjem sodelovanju.

KATERE VRSTE TRENINGA NUDIM?

 • IZBOLJŠATI KVALITETO ŽIVLJENJA, skoraj vsak ima neke manjše ali večje zdravstvene težave, se srečuje z bolečinami v različnih predelih telesa, probleme s preveč kilogrami, slabim počutjem...

 • ZDRAVA HRBTENICA - AKTIVNA BREZ BOLEČIN

Odprava in lajšanje bolečin v hrbtu in križu. Program je sestavljen na podlagi večletnih izkušenj pri obravnavi poškodb, bolečin in različnih degenerativnih stanj hrbtenice. Tako nudim specialen program vadbe za bolečo hrbtenico in križ. Predvsem za ljudi s kroničnimi bolečinami v hrbtu, ter tistimi ki so se z močnejšimi bolečinami v tem predelu ukvarjali tudi v preteklosti. Strokovna alternativa osnovne higiene zdrave hrbtenice je krepitev mišic hrbta, ki izvirajo iz stresnega delavnega okolja izpostavljenega večjemu tveganju za razvoj bolečin hrbtenice in seveda sedečim poklicem. Kar 95 % bolečine v hrbtu je mogoče odpraviti samo z vadbo.

Glede lajšanja in odpravo bolečin v vaši hrbtenici in križu, se vaje lahko izvajajo tudi pri vas doma . Tako omogočam dostopnost mojega programa vaj tudi starejši populaciji. Ostanite doma in tvoj trener pride do vas.

 • IZGUBA TELESNE MAŠČOBE

 • KREPITEV MIŠIC IN ODPRAVA ZATEGNJENOSTI IN BOLEČIN v vratu, ramenih, lopaticah in v križu, do katerih prihaja predvsem zaradi nepravilnega sedečega položaja in premalo aktivnosti

 • OBLIKOVANJE TELESA z možnim posebnim poudarkom na utrjevanju zadnjega dela ramen, nadlahti, trebuha in zadnjice

 • TRENING ZA STAREJŠE, katerega sestavlja anaerobna vadba z lastno težo in utežmi, ki poveča mišično maso in moč skeletnih mišic, izboljša ravnotežje, poveča učinkovitost gibanja in porabo energije, ter zmanjša možnost osteoporotičnih zlomov, v kombinaciji z aerobno vadbo (hitra hoja, tek, kolo...)

 • TRENING ZA OSEBE Z ASTMO, SLADKORNO BOLEZNIJO TIPA 1 IN 2, MIKRO VASKULARNIMI KOMPLIKACIJAMI IN DRUGIMI SRČNO-ŽILNIMI BOLEZNIMI

 • TRENING KOT REHABILITACIJA PO POŠKODBI, za povrnitev mišične moči

 • TRENING ZA MIŠIČNO EKSPLOZIVNOST

 • TRENING ZA MIŠIČNO VZDRŽLJIVOST

 • SPECIALIZIRAN FITNES TRENING NOGOMETAŠEV, ki ga sestavlja eksplozivnostni trening spodnjega dela telesa in vzdržljivostni trening zgornjega dela.

Celoten trening torej temelji na eksplozivnosti, vzdržljivosti in moči, s tem, da za zastavljen cilj po nepotrebnem ne povečujeva mišične mase. Telo mora namreč ostati primerno mišičasto, zopet z močnim poudarkom na eksplozivnosti, vzdržljivosti in moči.

!NUDIM TUDI PREHRANSKA PRIPOROČILA!

Menim, da je dober trener tisti, ki ima znanje in se je sposoben posvetiti in prilagoditi svoji stranki ob upoštevanju njenega značaja, želj in fizičnih zmožnosti, ji realno predstaviti dejansko stanje in možnost napredka, ter jo s pomočjo individualiziranega programa pripeljati v svet zdravega gibanja in boljše telesne pripravljenosti.

Kako smo drugačni

  • Pri alternativnem zdravljenju mi je na prvem mestu, da lahko stranki pomagam iz njenih težav.
  • Moje storitve so resnično kvalitetne, vse pa delam s srčnostjo in hvaležnostjo. Zato pri meni vedno lahko uveljavljate GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO.
  • Osebno trenerstvo. Moje storitve, oziroma sam pristop je osredotočen predvsem na zdravstveno stanje posameznika. Zato treningi potekajo res popolnoma varno.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Fizioterapija, Wellness (Kozmetični salon (nega obraza, telesa in kozmetika), Savna, Masaža, Obrazna joga, Solarij), Ultrazvok (Ultrazvok trebuha (UZ abdomna), UZ trebušne stene in organov (ultrazvok ledvic, jeter, vranice, jajčnikov, ....), Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice), Ultrazvok srca, Ultrazvok dojk / mamografija, Ultrazvok mehkih tkiv (mišice, kite, tetive), Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke), Ultrazvok rame, revmatološki ultrazvok sklepov in obsklepnih struktur, 3D/4D ultrazvok, morfološka preiskava (ultrazvok za nosečnice), Ultrazvok prostate, endoskopski ultrazvok, Ultrazvok testisov, mod, Ginekološki ultrazvok, Transkranialna Dopplerjeva preiskava (TCD), Ultrazvok arterij in ven nog in rok), Osebni trener (Badminton, Fitnes / osebni trener, Borilne veščine, Joga, Kajtanje, Košarka, Nogomet, Nordijska hoja, Odbojka, Plavanje, Ples ob drogu, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Golf, Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Smučanje / bordanje, Tek, Tenis, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist), Alternativne metode zdravljenja (Akupunktura, Bioterapija, Akupresura, Homeopatija, Ajurveda, Aromaterapija, Meditacija za zdravje, EFT, Fitoterapija, Tradicionalna kitajska medicina, Osteopatija, Kiropraktika, Hipnoterapija, Terapevtske masaže, Kinezioterapija, Bioresonanca, Reiki terapija), Psihoterapija (Anksioznost / tesnoba / panični napadi, Depresija, Stres (na delovnem mestu, v nosečnosti, v šoli, ...), Mobing na delovnem mestu, Nespečnost / motnje spanja, Poporodna depresija, Družinski / partnerski odnosi, Motnje prehranjevanja, Zasvojenost, Izgorelost (burn out), Kronična utrujenost / izčrpanost, Psihične težave ob telesnih boleznih (onkološke, kardiološke, diabetes, ...), Kronične bolečine, Druge psihične težave / duševne motnje)
Lokacija
Iženkovo 1, Kovor, 4290 Tržič

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 27 uporabnikov.
 • Silva M. 19. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

dobro prijaznost pomoč

 • Peter P. 19. Jan. 2023

Zelo zadovoljen z terapijo , komunikacijo in odzivnost terapevta
Priporočam storitev
Hvala g. Iztok
Lp

 • Natasa J. 12. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Neverjetna pozitivna izkusnja. S pozitivnimi reakcijami.

 • Matic P. 09. Jan. 2023

Sem profesionalni nogometaš. Imel sem že pri 11 letih bolečine v levem kolenu. To se je ponavljalo do 17 leta starosti. 6 let me je bolelo levo koleno. Zdravniki niso vedeli kaj narediti, mislili so, da je zaradi rasti. Iztok mi je zelo pomagal s terapijo. Začela sva terapijo in razreševati traumatične dogodke na moji športni poti in v mojem privat življenju. Že med samo terapijo sem začutil v obeh kolenih močno utripanje. Utripanje je proti koncu terapije v obeh kolenih ponehalo.
Naslednje jutro sem se počutil kot prerojen. Po vseh teh letih so bolečine v kolenu popolnoma izvenele. Zelo sem vesel, da sem se odločil za Iztoka in njegovo terapijo. Prporočam s podobnimi problemi, to terapijo tudi drugim. Še enkrat ti hvala, Iztok.

 • Jernej D. 18. Nov. 2022

Gospod je odlicen.Posveti se problemu, poglobi in resi problem.Dela res z srcem.Imel sem tezave z glavoboli in probleme pri koordinaciji hoje.Z 1 terapijo se je stanje mocno izbolsalo.Hvala.

 • Maša P. 10. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Sem zelo HVALEŽNA. Bila sem deležna več njegovih terapij. Ob diagnozi raka, mi je pomagal, da sem ostala stabilna, pozitivno naravnana oseba. Po več njegovih terapijah, je sledila operacija, ko mi je kirurg dejal, da boljšega rezultata ne bi moglo biti. Pomagal mi je tudi pri odpravi bolečine( stara poškodba)ledvenega dela hrbtenice. Res sem morala vzeti analgetik, vendar mi je po dveh terapijah bilo(70%)bolje. Naslednji dan, po tretji pa je bolečina izzvenela. Iztok, HVALA TI.

 • Marko Š. 10. Nov. 2022

Na g.Iztoka sem se obrnil zaradi bolecin v ramenih in vratu. Naredila sva terapijo Lightkeeper in Thetahealing. Že po dveh terapijah sem opazil izboljšanje. Hude bolečine so se precej zmanjšale. G. Iztoku se iskreno zahvaljujem in ga priporočam vsem.

 • Sandra B. 07. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Imela sem močne bolečine po operacije hernije, gospod mi je olajšal bolečine že po 1 terapiji, se veliko boljše počutim, spala sem prvič po ne vem koliko letih. Zelo zadovoljna in priporočam čudovito izkušnjo tudi ostalim. Lp

 • Jaka U. 13. Okt. 2022

Iztok mi je pomagal ko sem bil že v bolnici in sicer zaradi hernije med vretenci l4 in l5. Za tovrstno zdravljenje prej sploh še nisem slišal, nato mi je Iztoka predstavil moj brat. Moje stanje je bilo že kar kritično in so se kirurgi odločili že za operacijo,... Nato smo se po pogovoru strinjali da počakamo z operacijo še en dan. V tem času pa je Iztok izvedel svoje zdravljenje preko telefona kar v bolnišnico, po zdravljenju je bilo počutje neprimerno boljše in tudi bolečina je skoraj v celoti izvenela. Ostalo je še mravljinčenje v levi nogi ki pa sva ga uspešno odpravila z obnovitvento terapijo. Danes mineva osmi dan odkar sem bil urgentno sprejet v bolnišnico ter sedmi od prve terapije z Iztokom in počutje je v 95% enako kot pred bolečinami v križu občasno se še pojavi mravljinčenje v nogi. Skratka rezultat je skoraj da neverjeten za kar sem Iztoku izjemno hvaležen in bi podobno zdravljenje brez pomisleka priporočil vsem z podobnimi težavami.Iztok HVALA še 1x!

 • Ana D. 03. Okt. 2022

Moja izkusnja je zelo pozitivna.

 • Anze L. 18. Sep. 2022

Imel sem probleme z gleznjem ker se mi je nabirala voda v gleznju. To se mi je dogajalo ze vec kot 6 let no po 6h letih pa mi je g. Iztok odvzel bolecino tako da me ne boli vec

 • Tanja F. 13. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

S ponudnikom sem zelo zadovoljna, bolečine v hrbtu so praktično izginile, tudi splošno počutje je veliko noljše. Priporočam Lightkeeping terapijo!

 • Zumreta Č. 26. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Zelo zadovoljna, takojšni učinek terapije. Priporočam..

 • Barbara P. 26. Avg. 2022

Odlično! Zelo priporočam

 • Miha B. 23. Apr. 2022
 • Preverjena ocena

Več kot 2 meseca se mi je v spanju pojavljala neznosna bolečina, ki kar ni in ni hotela izginiti. Postopoma se je ta bolečina začela pojavljati tudi čez dan in bilo je nevzdržno, sploh v službi, kjer sem večino časa na nogah. Z gospodom Iztokom sva odkrila vzrok, na podlagi česa je prišlo do tega. Z menjavo vzorca v podzavesti in popolne zaščite je bolečina postopoma izginjala in v nekaj dneh izvenela. Vse zahvale in seveda pohvale gospod Iztok. Hvala vam za vašo pomoč.

 • Bojana P. 10. Apr. 2022
 • Preverjena ocena

Vse je bilo vrhunsko. Prezadovoljna👍👍👍👍. Priporočam vsakemu. Naredil terapijo in ThetaHealing. Počutje fantastično.
HVala1000x. Iz mene padla bremena, ki sem jih nosila, kar nekaj let in poslednično so se začele zdravstvene težave. Zdravniki, žal niso imeli odgovorov in načina, kako pristopiti razen z kemijo.... Iztok velik HVALA

 • Marjeta T. 18. Mar. 2022

Po večmesečnih bolecinah v hrbtenici, vratu, pljucih sva se slucajno srecala in me je seznail o svojem delu. Po dogovoru je drugi dan še enkrat opravil seanso, ko sem bila doma. Po ca. 20 min. sem imela urin temen in zelo smrdec, povedal kasbeje, da je zo ciscenje teless, bolecine so izginile 100%..... Skrarka NEVERJETNO, pocutim se kot prenoljena. Zelo priporocam, ne bo vam žal.

 • Robert P. 27. Feb. 2022

Zelo strokoven in podkovan, z svojim znanjem in pristopom mi je zelo pomagal.

 • Janez M. 13. Feb. 2022

Neverjetni občutki pri terapijah.Energija leti
Popolni občutki zadovoljstva.
Skratka čista petica
Hvala za vse

 • Patrik V. 04. Jan. 2022

Bolela sta me je hrbtenica od prometne nesreče dalje (09.07.1983) ampak bolečine so bile občasne od približno začetka novembra do začetka decembra 2021 pa vsako dnevene bolečine sedaj pa teh bolečin ni vstanem z lahkoto hodim normalno in to največ šteje in bilo je tudi tako,da po 20 minutah so bolečine izginile . Potem pa sem gospoda Iztoka Pogačnika poprosil đše za gleženj da me boli že trideset let in ob koncu decembra 2021 in prav tako me ke p 20 minutah gleženj nehal boleti za kar sem mu zelo hvaležen.

 • Marjan J. 03. Jan. 2022

V prvi vrsti,gospod ki dela z srcem, izreden posluh za sočloveka.Moja izkušnja je bila pozitivna,imel sm bolečino v delu vrata in desne rame.Gospod Iztok, mi je predlagal svoj trentman, seveda neobvezujoče a mi ni žal.Bolečina je izginila po kakih 15-17 minutah.Hvala Iztok za vse!

 • Tim M. 03. Jan. 2022

Navdušen nad gospodom Iztokom. Pred nekaj leti sem imel prometno nesrečo, po njej so se pojavile bolrčine v hrbtu. Z terapijo ThetaHealing so se težave končale.
Priporočam vsem ki imajo podobne težave.

 • Alenka 10. Jun. 2021
 • Preverjena ocena

Je prijazen dobro zna razložiti in pokazati vaje

 • Tasa K. 05. Maj. 2021

Super trening in trener, ki se zna prilagoditi, strokoven, dosleden, trening ustrezno in primerno individualno prilagodi

 • Mario B. 14. Apr. 2020

Distingviran, kakovosten trener s širokim naborom znanja. Pozna anatomijo in gibalne vzorce. Opazi morebitne napake med izvajanjem vaj in te hitro popravi. Rezultat tega je zdrav ter dokaj naporen trening brez poškodb. Sem izjemno zadovoljen.

 • Bokijunior 13. Apr. 2020

Po 2 letih treniranja v fitnesu sem se odločil, da si najamem osebnega trenerja. Žal mi je samo to, da tega nisem že prej naredil.
Iztok ima ogromno znanja, je zelo profesionalen in se ti zares posveti med vadbo. Iz tebe stisne to, kar niti ne veš da je v tebi.
Meni je bilo zakon z njim trenirati!

 • Larisa H. 10. Apr. 2020

Odličen in profesionalni pristop, naložba za življenje.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za ultrazvočni pregled je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za ultrazvočni pregled in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za ultrazvočni pregled

O čem govorimo, ko govorimo o ultrazvoku?

Ultrazvok ali uz. Ko govorimo o ultrazvoku, govorimo o zvočnih valovih s frekvencami, ki so višje od zgornjih meja človeškega sluha. Naprave pri katerih se uporablja ultrazvok, delujejo s frekvencami od 20 kHz pa do nekaj sto kHz, nekatere tudi do nekaj gigahercev.

Ultrazvok se uporablja na mnogih različnih področjih, kot na primer v medicini in industriji. Ultrazvok napravam omogoča, med drugim, tudi merjenje razdalij in zaznavanje predmetov. V industriji ultrazvok koristi tudi čiščenju tako različnih leč, optičnih delov, ur, nakita, kot tudi čiščenju kirurškega, zobozdravniškega pribora in najrazličnejših industrijskih delov. Ultrazvok pripomore tudi k mešanju in pospeševanju kemičnih procesov ter odkrivanju nevidnih napak pri nedestruktivnem testiranju izdelkov. Uz pa nekatere živali, kot so na primer netopirji, uporabljajo pri lovu plena in izogibanju ovir.

Ali se uz uporablja na različnih področjih?

Ja, uz se uporablja na najrazličnejših področjih. Najbolj poznano področje, kjer se uporablja ultrazvok je v medicinske namene. Pri fizioterapiji se uporablja že od leta 1940 naprej, za zdravljenje vezivnega tkiva, kot tudi za vezi, kite in fascije. Tako ultrazvok uporabljajo na primer za zvine vezi, vnetja sklepov in podobno. Ultrazvok se uporablja tudi pri biomedicinskih aplikacijah, kjer ima tudi terapevtsko vlogo. Lahko tudi razbija kamnite vsebine in tkivo, pospeši učinek zdravil na želeno območje, pomaga pri razvrščanju celic za raziskave in podobno. Uz se uporablja tudi za obdelavo udarcev, kjer izboljša mehanske in fizikalne lastnosti kovin. Obdelava snovi z ultrazvokom lahko ponuja tudi velik potencial za pridelavo tekočin, saj pripomore pri mešanju in poteku kemičnih reakcij na različnih področjih. Za določene vredne predmete se ultrazvok uporablja tudi v namene čiščenja in v namene razpadanja določenih snovi. Poznamo tudi ultrazvočno varjenje, ki se uporablja za plastiko oziroma materiali, ki jih je potrebno variti. V kemiji tudi uporabljajo ultrazvok za povzročanje različnih kemičnih sprememb. Med drugim pa se uz uporablja tudi na področju brezžične komunikacije.

Kakšno je delovanje ultrazvoka?

Ultrazvok je zelo priročen za mnogo različnih stvari, saj dopušča vpogled v vizualno podobo različnih tkiv v telesu. Ima dve zelo pomembni in uporabni značilnosti, ki sta, da se dobro širi skozi kovine in tekočine in pa to, da ima lahko dobre učinke na snovi, skozi katere se širi.

Najbolj se pozitivne lastnosti ultrazvoka danes koristi pri medicini. Tam v največji meri pomaga pri pregledovanju telesa na varen način, brez nekih večjih bolečin. Pregledi se opravljajo z ultrazvokom, ki oddaja valove v impulzih, ki nato grejo v telo osebe, ki je na pregledu. Impulz skozi telo slabi, ker potekajo absorbacije in odboji, ki so odvisni od različnih tkiv. Nato slika, s pomočjo in na podlagi ultrazvoka, pokaže, kako izgleda določen del telesa. Lahko pridemo tudi do 3D slike, če ultrazvok opravimo iz različnih perspektiv.

Kakšen je postopek naročanja na ultrazvok?

Na pregled s pomočjo ultrazvoka se je nujno potrebno vnaprej naročiti. Prav tako se je potrebno držati pravil oziroma navodil, ki so dana za uz pregled določenega dela telesa. Mogoče gre za to, da ste tešči ali kaj podobnega.

Naročanje na pregled z ultrazvokom pri večini ponudnikov ponavadi poteka preko telefona, elektronske pošte, kakšnega spletnega portala ali pa celo pošte. To je odvisno od ponudnika samega. Podrobnejše informacije o naročanju, kot so telefonska številka, e-mail naslov in podobno, pa imajo povečini ponudniki objavljene na njihovih spletnih straneh.

Poznamo ultrazvok samoplačniško in ultrazvok na napotnico. Pri samoplačniškem ultrazvoku gre za to, da pregled plačate sami, pri ultrazvoku na napotnico pa vam napotnico za pregled lahko izda osebni zdravnik ali strokovnjak, ki ga je vaš osebni zdravnik za to pooblastil. Pri napotnici je opredeljena tudi nujnost pregleda. Lahko gre za redno, hitro ali zelo hitro, ki je najbolj nujna. Nekati sprejemajo samo samoplačniške paciente, nekateri samo paciente, ki imajo napotnico, nekateri pa sprejemajo oboje.

Kako dolga je čakalna doba za uz?

Čakalna doba za uz je lahko zelo različna. Odvisno od vrste pregleda in zasedenosti izbranega ponudnika. Za samoplačniški pregled so ponavadi čakalne vrste najkrajše. Krajše čakalne vrste so tudi za tiste, ki imajo na napotnici označeno zelo hitro, kar pomeni, da je pregled z ultrazvokom dokaj nujen. V takšnih primerih se čakalne vrste gibljejo med nekaj dni in tudi dobrih 100 dni, z izjemami. Za temi pridejo na vrsto tisti, ki imajo na napotnici označeno hitro. Za njih se čakalna giba od nekaj deset dni pa tudi do nekaj čez 200 dni. Najdlje pa na ultrazvok čakajo tisti, ki imajo na napotnici označeno redno, kjer so čakalne vrste najdaljše. Nekateri imajo čakalne vrste za le-te dolge nekaj deset dni, nekateri pa tudi do nekaj sto dni, nekateri tudi čez 500 dni.

Pomagali vam bomo najti pravega specialista za ultrazvok

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / specialisti za ultrazvok

dobro prijaznost pomoč

Zelo zadovoljen z terapijo , komunikacijo in odzivnost terapevta
Priporočam storitev
Hvala g. Iztok
Lp

Neverjetna pozitivna izkusnja. S pozitivnimi reakcijami.

Sem profesionalni nogometaš. Imel sem že pri 11 letih bolečine v levem kolenu. To se je ponavljalo do 17 leta starosti. 6 let me je bolelo levo koleno. Zdravniki niso vedeli kaj narediti, mislili so, da je zaradi rasti. Iztok mi je zelo pomagal s terapijo. Začela sva terapijo in razreševati traumatične dogodke na moji športni poti in v mojem privat življenju. Že med samo terapijo sem začutil v obeh kolenih močno utripanje. Utripanje je proti koncu terapije v obeh kolenih ponehalo.
Naslednje jutro sem se počutil kot prerojen. Po vseh teh letih so bolečine v kolenu popolnoma izvenele. Zelo sem vesel, da sem se odločil za Iztoka in njegovo terapijo. Prporočam s podobnimi problemi, to terapijo tudi drugim. Še enkrat ti hvala, Iztok.

Gospod je odlicen.Posveti se problemu, poglobi in resi problem.Dela res z srcem.Imel sem tezave z glavoboli in probleme pri koordinaciji hoje.Z 1 terapijo se je stanje mocno izbolsalo.Hvala.

Sem zelo HVALEŽNA. Bila sem deležna več njegovih terapij. Ob diagnozi raka, mi je pomagal, da sem ostala stabilna, pozitivno naravnana oseba. Po več njegovih terapijah, je sledila operacija, ko mi je kirurg dejal, da boljšega rezultata ne bi moglo biti. Pomagal mi je tudi pri odpravi bolečine( stara poškodba)ledvenega dela hrbtenice. Res sem morala vzeti analgetik, vendar mi je po dveh terapijah bilo(70%)bolje. Naslednji dan, po tretji pa je bolečina izzvenela. Iztok, HVALA TI.

Na g.Iztoka sem se obrnil zaradi bolecin v ramenih in vratu. Naredila sva terapijo Lightkeeper in Thetahealing. Že po dveh terapijah sem opazil izboljšanje. Hude bolečine so se precej zmanjšale. G. Iztoku se iskreno zahvaljujem in ga priporočam vsem.

Imela sem močne bolečine po operacije hernije, gospod mi je olajšal bolečine že po 1 terapiji, se veliko boljše počutim, spala sem prvič po ne vem koliko letih. Zelo zadovoljna in priporočam čudovito izkušnjo tudi ostalim. Lp

Iztok mi je pomagal ko sem bil že v bolnici in sicer zaradi hernije med vretenci l4 in l5. Za tovrstno zdravljenje prej sploh še nisem slišal, nato mi je Iztoka predstavil moj brat. Moje stanje je bilo že kar kritično in so se kirurgi odločili že za operacijo,... Nato smo se po pogovoru strinjali da počakamo z operacijo še en dan. V tem času pa je Iztok izvedel svoje zdravljenje preko telefona kar v bolnišnico, po zdravljenju je bilo počutje neprimerno boljše in tudi bolečina je skoraj v celoti izvenela. Ostalo je še mravljinčenje v levi nogi ki pa sva ga uspešno odpravila z obnovitvento terapijo. Danes mineva osmi dan odkar sem bil urgentno sprejet v bolnišnico ter sedmi od prve terapije z Iztokom in počutje je v 95% enako kot pred bolečinami v križu občasno se še pojavi mravljinčenje v nogi. Skratka rezultat je skoraj da neverjeten za kar sem Iztoku izjemno hvaležen in bi podobno zdravljenje brez pomisleka priporočil vsem z podobnimi težavami.Iztok HVALA še 1x!

Moja izkusnja je zelo pozitivna.

Imel sem probleme z gleznjem ker se mi je nabirala voda v gleznju. To se mi je dogajalo ze vec kot 6 let no po 6h letih pa mi je g. Iztok odvzel bolecino tako da me ne boli vec

S ponudnikom sem zelo zadovoljna, bolečine v hrbtu so praktično izginile, tudi splošno počutje je veliko noljše. Priporočam Lightkeeping terapijo!

Zelo zadovoljna, takojšni učinek terapije. Priporočam..

Odlično! Zelo priporočam

Več kot 2 meseca se mi je v spanju pojavljala neznosna bolečina, ki kar ni in ni hotela izginiti. Postopoma se je ta bolečina začela pojavljati tudi čez dan in bilo je nevzdržno, sploh v službi, kjer sem večino časa na nogah. Z gospodom Iztokom sva odkrila vzrok, na podlagi česa je prišlo do tega. Z menjavo vzorca v podzavesti in popolne zaščite je bolečina postopoma izginjala in v nekaj dneh izvenela. Vse zahvale in seveda pohvale gospod Iztok. Hvala vam za vašo pomoč.

Vse je bilo vrhunsko. Prezadovoljna👍👍👍👍. Priporočam vsakemu. Naredil terapijo in ThetaHealing. Počutje fantastično.
HVala1000x. Iz mene padla bremena, ki sem jih nosila, kar nekaj let in poslednično so se začele zdravstvene težave. Zdravniki, žal niso imeli odgovorov in načina, kako pristopiti razen z kemijo.... Iztok velik HVALA

Po večmesečnih bolecinah v hrbtenici, vratu, pljucih sva se slucajno srecala in me je seznail o svojem delu. Po dogovoru je drugi dan še enkrat opravil seanso, ko sem bila doma. Po ca. 20 min. sem imela urin temen in zelo smrdec, povedal kasbeje, da je zo ciscenje teless, bolecine so izginile 100%..... Skrarka NEVERJETNO, pocutim se kot prenoljena. Zelo priporocam, ne bo vam žal.

Vedno prijazna zdravnica in medicinski sestri. Hiter odziv na maile.

Zelo strokoven in podkovan, z svojim znanjem in pristopom mi je zelo pomagal.

Neverjetni občutki pri terapijah.Energija leti
Popolni občutki zadovoljstva.
Skratka čista petica
Hvala za vse

Bolela sta me je hrbtenica od prometne nesreče dalje (09.07.1983) ampak bolečine so bile občasne od približno začetka novembra do začetka decembra 2021 pa vsako dnevene bolečine sedaj pa teh bolečin ni vstanem z lahkoto hodim normalno in to največ šteje in bilo je tudi tako,da po 20 minutah so bolečine izginile . Potem pa sem gospoda Iztoka Pogačnika poprosil đše za gleženj da me boli že trideset let in ob koncu decembra 2021 in prav tako me ke p 20 minutah gleženj nehal boleti za kar sem mu zelo hvaležen.

V prvi vrsti,gospod ki dela z srcem, izreden posluh za sočloveka.Moja izkušnja je bila pozitivna,imel sm bolečino v delu vrata in desne rame.Gospod Iztok, mi je predlagal svoj trentman, seveda neobvezujoče a mi ni žal.Bolečina je izginila po kakih 15-17 minutah.Hvala Iztok za vse!

Navdušen nad gospodom Iztokom. Pred nekaj leti sem imel prometno nesrečo, po njej so se pojavile bolrčine v hrbtu. Z terapijo ThetaHealing so se težave končale.
Priporočam vsem ki imajo podobne težave.

Je prijazen dobro zna razložiti in pokazati vaje

Super trening in trener, ki se zna prilagoditi, strokoven, dosleden, trening ustrezno in primerno individualno prilagodi

Distingviran, kakovosten trener s širokim naborom znanja. Pozna anatomijo in gibalne vzorce. Opazi morebitne napake med izvajanjem vaj in te hitro popravi. Rezultat tega je zdrav ter dokaj naporen trening brez poškodb. Sem izjemno zadovoljen.

Po 2 letih treniranja v fitnesu sem se odločil, da si najamem osebnega trenerja. Žal mi je samo to, da tega nisem že prej naredil.
Iztok ima ogromno znanja, je zelo profesionalen in se ti zares posveti med vadbo. Iz tebe stisne to, kar niti ne veš da je v tebi.
Meni je bilo zakon z njim trenirati!

Odličen in profesionalni pristop, naložba za življenje.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.