fb

Iščete strokovnjaka za toplotne črpalke? - Trbovlje in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za toplotno črpalko ter pridobite cene in ponudbe za mesto Trbovlje.

248.358
povpraševanj strank
8.937
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za toplotno črpalko (Trbovlje in okolica)

Preverjeni ponudniki toplotnih črpalk
Oze d.o.o.
Prezračevalni sistemi in rekuperacija · Izgradnja in dobava solarnih sistemov / kolektorjev · Ogrevanje · Toplotne črpalke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Obnovljiva Zelena Energija

Opis

Podjetje OZE, d.o.o. je na trgu prisotno že od leta 2012 in zadovoljni smo, da smo s trdim delom, trudom ter zagnanostjo razširili obseg našega dela in poslovnega sodelovanja in pridobili zaupanje Slovenskega najboljšega proizvajalca varčnih toplotnih črpalk KRONOTERM.

Ena glavnih prednosti podjetja je mala fleksibilna ekipa, ki preko poslovnega sodelovanja z prekaljenimi strokovnjaki za posamezna področja (ogrevanje, elektro instalacije, inženiring) glede na potrebe strank najde optimalne rešitve za investitorje. Obseg storitev smo izpolnili tako, da lahko strankam na enem mestu zagotovimo vse, kar potrebujejo v zvezi ogrevanjem, prezračevanjem ali hlajenjem prostorov oziroma objektov.

Pri delu stavimo na oseben pristop, zato prisluhnemo vašim željam ter vam zagotovimo pripravo najoptimalnejše rešitve, ter izvedbo oziroma montažo – po konkurenčnih cenah in z zagotovljenimi učinki.

VIZIJA

Še naprej želimo ostati prepoznavni kot zanesljiv in kvaliteten izvajalec celovitih rešitev v zvezi z ogrevanjem, prezračevanjem ali hlajenjem prostorov oziroma objektov, poleg tega pa bomo še naprej izpopolnjevali naše storitve vgradnje ter vam vedno zagotovili le najboljše.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Prezračevalni sistemi in rekuperacija (Prezračevalni sistemi, Rekuperacija, Montaža / inštalacije prezračevanja), Izgradnja in dobava solarnih sistemov / kolektorjev, Ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji), Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice, Servis / vzdrževanje / menjava peči, kotlov in naprav), Toplotne črpalke (Toplotna črpalka za ogrevanje doma, Toplotna črpalka za bazen, Toplotna črpalka za sanitarno vodo)
Lokacija
Nasipi 45, 1420 Trbovlje

Storitve opravljamo v
Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za toplotno črpalko za mesto Trbovlje z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam za mesto Trbovlje osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za toplotno črpalko in menite, da manjka na seznamu za mesto Trbovlje, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za toplotne črpalke

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.