Potrebujete tiskarske storitve za vaš projekt? - Kranj in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za tiskarske storitve ter pridobite cene in ponudbe za mesto Kranj.

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za tiskarske storitve (Kranj in okolica)

Tiskarna Gto Košir, Grafika, Trgovina, Oblikovanje Kranj, d.o.o. - Logotip
Tiskarna Gto Košir, Grafika, Trgovina, Oblikovanje Kranj, d.o.o.
5,0
(2)
Tiskarske storitve

Nudimo vam naslednje tiskarske storitve: offset tisk, sitotisk, obrazci, brošure, knjige, prospekti, navodila, nalepke, promocijski tekstil.

Vse storitve tiskanja nudimo v Kranju in okolici.

Reference

Na trgu smo že 50 let in za nami je veliko uspešno zaključenih projektov.

Kratki roki, prilagodljivost, kvaliteta, ugodne cene.

Spletna stran
Tiskarske storitve (Tisk na majice, Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev), Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke, Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke, Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic, Tisk vizitk, Promocijska roll up stojala, pingvin stojala, reklamna stojala, stojnice, sejemske stene in oprema, Tiskanje knjige, revije ali kataloga, Velikoformatni tisk plakatov, transparentov, cerade, tapet in nalepk, Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev, Tisk zloženk, tiskanje brošure ali kataloga, Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo), Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge, Tiskanje menijev in cenikov)
Zgornje Bitnje 277, 4209 Žabnica

Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Darinka Ž. 29. Mar. 2021

Dobavitelj je prijazen, dobavlja kvalitetno in hitro.

• Dušan B. 26. Mar. 2021

VSE JE SUPER

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za tiskarske storitve za mesto Kranj z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Kranj osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu za mesto Kranj, mu posredujte to povezavo.

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / tiskarji

Dobavitelj je prijazen, dobavlja kvalitetno in hitro.

VSE JE SUPER

Hitri in profesionalni

Zanesljivi, naredijo v predpisanem roku, prijazni

Tiskarna, na katero se res lahko zanesete.