Potrebujete tiskarske storitve za vaš projekt? - Koper in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za tiskarske storitve ter pridobite cene in ponudbe za mesto Koper.

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za tiskarske storitve (Koper in okolica)

Tiskarna Vek Koper d.o.o. - Logotip
Tiskarna Vek Koper d.o.o.
Grafično oblikovanje · Tiskarske storitve
KAKOVOST, HITROST IN CENOVNA PRILAGODLJIVOST, ob tem pa nas odlikujejo 55-letne izkušnje.

Tiskarstvo se je v družini Velnar začelo v letu 1964, ko je Miloš Velnar kupil prvi sitotiskarski stroj. Ponudba tiskarjev tedaj ni bila velika, zato se Velnarjevi štejemo za prave pionirje sitotiskarstva v Istri. Dve leti kasneje je v hišo prišel prvi tiskarski stroj, ki je delal v offset tehniki, postavili pa smo ga doma v predsobo. Vrtel se je noč in tudi zaradi negodovanja sosedov smo dejavnost preselili naprej v koprsko mestno središče (Garibaldijeva ulica), zatem v Škocjan. Popoldanska dejavnost je postajala vedno zahtevnejša, naročil je bilo vedno več in Velnarjevi smo se odločili, da bo tiskarstvo postalo naša osnovna dejavnost. Miloš si je kot prvi zasebnik-obrtnik v Sloveniji pridobil naziv tiskarna (to je bilo dovoljeno zgolj družbenim podjetjem). Že leta 1969 smo na enobarvnem stroju delali barvni ovitek Ognjišča, česar ni zmogla narediti nobena tiskarna v Sloveniji. V letu 1980 smo se preselili v obrtno cono Šalara, kjer smo še danes. V obrt se je vključil sin Uroš, ki je v začetku delal v proizvodnji, oče Miloš pa se je ukvarjal s komercialo in vodenjem obrti. Ob zakonskih spremembah smo Velnarjevi ustanovili družbo z omejeno odgovornostjo, v kateri je bilo 8 zaposlenih. Konec ’80. let smo med prvimi v proizvodnjo začeli uvajati računalniški fotostavek in kasneje računalniško pripravo tiska. Zgradili smo nove prostore v obrtni coni, ki so bili za tedanje čase zelo veliki. V Tiskarni VEK smo se spretno prebijali skozi inflacijske čase, leta težav zaradi nelikvidnosti in čase številnih stečajev. V tem obdobju smo širili proizvodnjo in danes poslujemo na 1500 kvadratnih metrih delovnih površin.

Danes Tiskarno VEK poznajo številni naročniki grafičnih storitev saj uporabljamo sodobne, tehnološko dovršene in računalniško vodene tiskarske stroje, ki zagotavljajo hiter in kakovosten tisk, kjer je vrhunska kakovost tiskanja naše vodilo. Smo srednje velika tiskarna v Sloveniji in z 25 zaposlenimi obvladujemo večji tržni delež tiskarskih storitev na obalno-kraškem področju. Naše odlike so kakovost, hitrost in cenovna prilagodljivost, ob tem pa nas odlikujejo 50-letne izkušnje. Tiskarna VEK je razširila svoj trg tudi v tujini in je danes velike zmogljivosti. Naši stroji in tiskarji znajo natisniti vse tiskovine do formata B1, zaradi vrhunske tehnologije Heidelberga pa zagotavljamo kakovost in kratke dobavne roke.

Tradicija ustvari zaupanje.

Povezave
Grafično oblikovanje (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket), Tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)
Vanganelska cesta 18, 6000 Koper - Capodistria

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za tiskarske storitve za mesto Koper z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Koper osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu za mesto Koper, mu posredujte to povezavo.