Potrebujete tiskarske storitve za vaš projekt? - Kočevje in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za tiskarske storitve ter pridobite cene in ponudbe za mesto Kočevje.

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za tiskarske storitve (Kočevje in okolica)

AG skupina - Logotip
AG skupina
Varovanje · Grafično oblikovanje · Polepitev vozila · Table in napisi · Mizarstvo · Izdelava in montaža nadstreška · Tiskarske storitve
Laserski razrez, graviranje, manjši leseni izdelki, drvarnice, nadstreški, igrala, savne, ute, itd.
Garancija zadovoljstva

S ČIM SE UKVARJAMO? Izdelujemo:

• Manjše lesene izdelke,
  • drvarnice,
  • nadstreške,
  • otroška igrala,
  • otroške hišice,
  • pesjake in ute,
  • savne ter
  • vrtne ute / pergole.

Na naši spletni strani si lahko pogledate najnovejše aktualne kataloge, v katerih najdete unikatne izdelke iz masivnega lesa, ki jih imamo na zalogi.

Z veseljem uresničimo tudi vaše želje, in ponovno izdelamo želen izdelek, če le-tega ni več na zalogi. Prav tako lahko izdelamo nekaj popolnoma novega samo za vas.

CENA IN LOKACIJA: Za več informacij, nas kontaktirajte.

Prilagodimo se vsaki stranki posebej, navežemo prijateljski stik in najdemo pravo rešitev za primerno ceno.

Povezave
Varovanje (Video nadzor, Senzor gibanja, Senzor loma stekla (okna / vrata), Protipožarni sistem (detektor dima / plina / CO), Detektor izlitja vode, Detektor povišane temperature, Kontrola pristopa, Mobilno / daljinsko upravljanje sistema, Brezžični varnostni sistem, Žični varnostni sistem, Vgradnja varnostnega sistema), Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije, Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Spletno oblikovanje (banner / web design), Izdelava ilustracije, Izdelava animacije, Modno oblikovanje, 3D modeliranje in CAD, Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje), Polepitev vozila (Car wrapping, Nalepke za avto, Notranja polepitev vozila), Table in napisi (Opozorilne table, Reklamne table (vrtljive table, 3D črke), Reklamni napisi (neonski / svetlobni napisi), Reklamni panoji, Označevalne table (notranji označevalni sistem, označbe pisarn, oddelkov, reklamne tablice, notranji panoji ...), Usmerjevalne table (smerokazi), Reklamne zastave in drogovi, Reklamni stebri / piloni, Druge vizualne komunikacije / tablice (info table, gradbene, varnostne, poročne, pasje, ...)), Mizarstvo, Izdelava in montaža nadstreška, Tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke, Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke, Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic, Tisk vizitk, Promocijska roll up stojala, pingvin stojala, reklamna stojala, stojnice, sejemske stene in oprema, Tiskanje knjige, revije ali kataloga, Velikoformatni tisk plakatov, transparentov, cerade, tapet in nalepk, Tisk zloženk, tiskanje brošure ali kataloga, Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo), Tiskanje menijev in cenikov)
Šalka vas 73A, 1330 Kočevje

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za tiskarske storitve za mesto Kočevje z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Kočevje osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu za mesto Kočevje, mu posredujte to povezavo.