fb

Team building

Organizirate Team building? Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za team building dogodke ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za team building dogodke

Preverjeni organizatorji team building dogodkov
Harmonia.si - masaže na delovnem mestu - Logotip
Harmonia.si - masaže na delovnem mestu
Zdravje na delovnem mestu · Team building dogodki
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
produktivno in harmonično delovno okolje
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva

Opis

Podjetje Harmonia je vodilni ponudnik masaž na delovnem mestu. Preizkusili smo več kot 100 maserjev in maserk in sedaj sodelujemo s 15 najboljšimi v Sloveniji, ki dosegajo povprečno oceno 9,87.

Redno organizacijo masažnih tretmajev nam zaupa že več kot 100 različnih podjetij, majših in večji: Adacta, Genis, Cosylab, 4 future DGT agency, Plume Design, Aviat, Sportradar, Lancom, Rettro itd. Med večje naročnike pa sodijo tudi Zavarovalnica Triglav, Generali, NIL, Comtrade, Atlantic Droga Kolinska itd.

Reference

Zavarovalnica Triglav, NKBM, Sparkasse, Atlantic Droga Kolinska, Generali, NIL, Comtrade, SAOP, Autocommerce, Ljubljanske Mlekarne itd.

Kako smo drugačni

  • kvaliteta
  • profesionalne odnos
  • garancija zadovoljstva

Polega masaž namreč ponujamo tudi rezervacijski sistem in support za stranke, kar pomeni, da noben od zaposlenih nima dodatnega dela z organizacijo.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.harmonia.si
Storitve
Zdravje na delovnem mestu (Dostava sadja / zdrave malice, Meditacija, Vadba / raztezanje, Joga, Stol masaža na delovnem mestu za podjetja, Ergonomija delovnega mesta (svetovanje in oprema), Psihološka podpora zaposlenim, Teambuilding dogodki), Team building dogodki
Lokacija
Jesenice
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za team building dogodke je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za team building dogodke in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za team building dogodke

Kaj je team-building?

Team-building je serija aktivnosti, zasnovanih za izboljšanje timskega dela in socialnih vezi znotraj skupine. Pogosto se uporablja v kontekstu poslovnega okolja, da bi izboljšali produktivnost in motivacijo zaposlenih.

Kakšen je najboljši teambuilding za podjetja?

Izbira najboljšega team buildinga za podjetje je odvisna od specifičnih potreb in ciljev ekipe. Učinkovit teambuilding spodbuja sodelovanje, komunikacijo, reševanje problemov in drugih ključnih veščin, ki so bistvene za uspešno delovanje ekipe. Lahko izberete aktivnosti, ki so bolj usmerjene v zabavo in sprostitev, kot so piknik na prostem ali izlet z ladjo. Ali pa se odločite za bolj strukturirane in ciljno usmerjene aktivnosti, kot so delavnice o vodstvu, reševanje problemov ali izgradnja zaupanja, ki se osredotočajo na razvoj specifičnih veščin. Idealna izbira team buildinga bi bila tista, ki se usklajuje z vašimi cilji, je primerna za vašo ekipo in je hkrati zabavna in koristna.

Team building ideje?

Ideje za team building, ki jih lahko uporabite za povečanje sodelovanja in teamsko dinamiko med zaposlenimi vključujejo: Skupinske Debatne Seje: Lahko organizirate debate na različne teme, ki spodbujajo kritično razmišljanje in komunikacijo med člani ekipe. Skupinska Kuhanja: Skupinsko kuhanje ali peka je odličen način za spodbujanje sodelovanja in timsko delo. Prostovoljno Delo: Organiziranje dneva za prostovoljno delo je odlična priložnost za team building in hkrati prispeva k lokalni skupnosti. Športne Aktivnosti: Tekme v nogometu, košarki ali drugih športih lahko spodbujajo timsko delo in konkurenčnost. Izleti v Naravo: Skupno preživljanje časa v naravi, kot je planinarjenje ali kampiranje, lahko izboljša timsko delo in teamsko dinamiko. Delavnice o Čustveni Inteligenci: Te delavnice lahko izboljšajo komunikacijo in empatijo v ekipi. Izgradnja Mostov ali Splavov: Ta aktivnost zahteva sodelovanje in inovativnost za uspeh. Glasbene Delavnice: Skupinsko ustvarjanje glasbe lahko izboljša komunikacijo in sodelovanje. Virtualni Team building: V času, ko je delo od doma postalo norma, virtualne team building aktivnosti, kot so virtualne escape room igre ali spletni kvizi, lahko pomagajo pri ohranjanju teamsko dinamiko in povezanosti.

Team building igre?

Team building igre so ključni del team building programov. Te igre so zasnovane za spodbujanje sodelovanja, komunikacije, zaupanja in drugih pomembnih veščin, potrebnih za uspešno delovanje ekipe. Primeri team building iger vključujejo igre za izgradnjo zaupanja, kot so "padec zaupanja", kjer mora oseba zaupati, da jo bodo člani ekipe ujeli, ko pade nazaj. "Življenjska vrv" je še ena igra, kjer člani ekipe delijo osebne zgodbe in izkušnje, da bi poglobili medsebojno razumevanje. Obstaja tudi veliko iger za spodbujanje sodelovanja, kot so "gradnja mostov" ali "izgradnja splava", kjer mora ekipa sodelovati, da bi dosegla skupen cilj. Te igre ne samo da spodbujajo sodelovanje in komunikacijo, ampak so tudi zabavne in sproščujoče, kar lahko pomaga izboljšati moral ekipe.

Zakaj je team building pomemben?

Team-building pomaga pri izboljšanju komunikacije, povečuje občutek pripadnosti in pospešuje inovativnost. Prav tako lahko pomaga zmanjšati morebitne konflikte znotraj ekipe, kar vodi do boljše delovne klime.

Kakšne vrste team building aktivnosti obstajajo?

Obstajajo številne vrste team-building aktivnosti, ki se razlikujejo glede na cilje ekipe. Te vključujejo delovne delavnice, skupinske igre, prostovoljno delo, izobraževanja in športne dogodke.

Kako pogosto bi morali organizirati team-building aktivnosti?

To je odvisno od potreb in ciljev vašega podjetja. Nekatera podjetja organizirajo tedenske ali mesečne aktivnosti, druga pa le enkrat ali dvakrat letno. Ključno je, da se aktivnosti prilagodijo potrebam in željam ekipe.

Kako lahko merimo uspeh team-building aktivnosti?

Uspeh team-building aktivnosti se lahko meri na različne načine, npr. z anketo za zaposlene, spremljanje sprememb v produktivnosti in opazovanje izboljšanj na področju komunikacije in sodelovanja znotraj ekipe.

Za koga vse je primeren team building?

Team-building je primeren za vse skupine, ki želijo izboljšati svojo dinamiko, komunikacijo in učinkovitost. To vključuje, vendar ni omejeno na, poslovne ekipe, športne ekipe, šolske skupine in organizacije prostovoljcev. Poleg tega so team-building aktivnosti primerne za skupine vseh velikosti, od majhnih timov do velikih korporacij. Glavno je, da aktivnosti ustrezajo ciljem in potrebam posamezne skupine.

Prednosti organiziranja team buildinga?

Organiziranje team-building aktivnosti prinaša vrsto prednosti.

Prvič, takšne aktivnosti povečujejo medsebojno razumevanje in spoštovanje med člani ekipe, kar vodi do boljše komunikacije in sodelovanja.

Drugič, team-building pomaga pri odkrivanju in izboljšanju veščin posameznikov, kar lahko poveča produktivnost in uspešnost ekipe.

Tretjič, organizacija team-building aktivnosti lahko prepreči in rešuje konflikte, krepi občutek pripadnosti in zadovoljstva pri delu, kar lahko zmanjša fluktuacijo zaposlenih.

Nazadnje, team-building aktivnosti pogosto vključujejo zabavne in sproščujoče aktivnosti, ki pomagajo ekipi razbremeniti stres in povečati motivacijo za delo.

Kako dolgo traja team building?

Trajanje team-building aktivnosti je precej raznoliko in se lahko prilagodi glede na potrebe in želje vaše ekipe. Nekatere aktivnosti so lahko kratke, trajajo le nekaj ur, medtem ko so druge lahko celodnevne ali celo večdnevne. Ključno je, da se planiranje aktivnosti prilagodi ciljem ekipe, razpoložljivemu času in proračunu. Pomembno je tudi, da se zagotovi dovolj časa za dejanske aktivnosti, kot tudi za razpravo in refleksijo, ki sledijo aktivnostim.

Ali je team building sodoben sindikalen izlet?

Team building in sindikalen izlet sta dva različna koncepta, čeprav se oba osredotočata na povezovanje in krepitev odnosov znotraj skupine. Sindikalen izlet je priložnost za druženje in sprostitev, medtem ko je team building usmerjen v izboljšanje timske dinamike, komunikacije in produktivnosti. Team-building aktivnosti so pogosto strukturirane in načrtovane, da spodbujajo določene spretnosti ali dosežejo specifične cilje. Sindikalen izlet pa je bolj sproščen dogodek, ki ne potrebuje nujno določenih učnih rezultatov. Oba dogodka imata svojo vrednost in lahko koristno dopolnjujeta delovno okolje. Pomembno pa je, da se jasno razlikuje med njima in izbere pravo aktivnost glede na potrebe in cilje skupine.

Kateri so nekateri klasični team building programi?

Ogled podjetja: Ta aktivnost omogoča ekipi, da bolje spozna podjetje in njegovo delovanje. Skupinske igre na prostem: Igre, kot so vlečenje vrvi ali tekmovanja v prenosu vode, spodbujajo timsko delo in so tudi zabavne. Prostovoljno delo: To je odlična priložnost za krepitev timskega duha, hkrati pa prispeva k skupnosti. Kulinarika: Skupinsko kuhanje ali peka lahko spodbudita sodelovanje in komunikacijo med člani ekipe. Escape Room: Izkušnja skupinskega reševanja ugank lahko izboljša timsko delo in reševanje problemov. Izobraževalne delavnice: Te delavnice lahko izboljšajo specifične veščine ekipe. Športne aktivnosti: Tekme v nogometu, košarki, itd., lahko spodbujajo timsko delo in konkurenčnost. Skupinska meditacija: To je odličen način za stres in izboljšanje zbranosti. Planinarjenje: Skupno premagovanje izzivov v naravi lahko izboljša timsko delo. Teambuilding viseča mreža: Ta aktivnost spodbuja sodelovanje in zaupanje med člani ekipe. Delavnice za izgradnjo zaupanja: Te delavnice so namenjene izboljšanju zaupanja med člani ekipe. Skupinsko risanje: Izražanje kreativnosti skozi risanje lahko izboljša komunikacijo in sodelovanje. Izgradnja splava: Ta aktivnost zahteva sodelovanje in inovativnost za uspeh. Delavnice o vodstvu: Te delavnice lahko pomagajo izboljšati vodstvene sposobnosti ekipe. Glasbene delavnice: Skupinsko ustvarjanje glasbe lahko izboljša komunikacijo in sodelovanje. Igre z zavezanimi očmi: Te igre lahko izboljšajo komunikacijo in zaupanje med člani ekipe. Izgradnja mostov: Ta aktivnost zahteva sodelovanje in inovativnost za uspeh. Delavnice o čustveni inteligenci: Te delavnice lahko izboljšajo komunikacijo in empatijo v ekipi. Skupinsko pisanje: Ta aktivnost lahko izboljša komunikacijo in kreativno razmišljanje. Izlet z ladjo: To je odlična priložnost za sprostitev in druženje, hkrati pa spodbuja timsko delo. Igre z baloni: Te igre lahko izboljšajo sodelovanje in so hkrati zabavne. Igre z lego kockami: Ta aktivnost lahko spodbudi kreativno razmišljanje in sodelovanje. Nogomet na milnici: Ta aktivnost je zabavna in hkrati spodbuja timsko delo. Izlet z gorskim kolesom: Skupno premagovanje izzivov v naravi lahko izboljša timsko delo. Igre vlog: Te igre lahko izboljšajo komunikacijo in empatijo. Delavnice o konfliktnem reševanju: Te delavnice lahko izboljšajo komunikacijo in konfliktno reševanje v ekipi.

Kaj je to adrenalinski teambuilding?

Adrenalinski team building programi so posebej oblikovani za skupine, ki iščejo nekaj vznemirljivega in edinstvenega. Te aktivnosti lahko prinesejo dodaten nivo energije in navdušenja, ki lahko spodbudijo ekipo k večji povezanosti in sodelovanju. Primeri adrenalinskih team building programov vključujejo gorsko kolesarjenje, rafting, plezanje, paintball, gokarting in druge avanturistične aktivnosti. Te aktivnosti zahtevajo sodelovanje in zaupanje, kar pomaga pri izboljšanju timskih dinamik. Poleg tega, adrenalinski team building programi omogočajo ekipam, da izzovejo same sebe, presežejo svoje omejitve in doživijo občutek dosežka ter samozavesti.

Ali team building dejavnosti vključujejo tudi izobraževalne seje o dobrih praksah sodelovanja v ekipi?

Da, mnoge team building dejavnosti vključujejo tudi izobraževalne seje, kjer se ekipa nauči o dobrih praksah sodelovanja. Te seje so lahko v obliki delavnic, seminarjev ali interaktivnih predavanj, ki jih vodijo strokovnjaki za team building. Vsebina teh sej se običajno osredotoča na teme, kot so učinkovita komunikacija, reševanje konfliktov, vodenje, čustvena inteligenca in drugi ključni elementi uspešnega tima. Cilj teh izobraževalnih sej je izboljšati sodelovanje in povezanost med člani ekipe, kar vodi do večje produktivnosti in boljših delovnih rezultatov.

Ali obstajajo team building aktivnosti, ki so posebej zasnovane za virtualne ekipe?

Seveda, obstajajo številne team building aktivnosti, ki so posebej zasnovane za virtualne ekipe. Oblikovane so tako, da spodbujajo sodelovanje in komunikacijo na daljavo. Primeri takšnih aktivnosti vključujejo virtualne pobegne sobe, kvize, spletna tekmovanja, skupinske seje za brainstorming ali celo virtualne kulinarične delavnice. Te aktivnosti omogočajo ekipam, da kljub geografski razpršenosti vzpostavijo močne vezi in izboljšajo svoje sodelovanje.

Ali team building dejavnosti vključujejo tudi reševanje resničnih poslovnih izzivov?

Seveda, mnoge team building dejavnosti so zasnovane tako, da obravnavajo in rešujejo resnične poslovne izzive. Na primer, skupine lahko sodelujejo v simulacijah poslovnih izzivov ali vajo za reševanje problemov, ki so neposredno povezani z njihovim delovnim okoljem. To ne samo izboljša timsko delo in komunikacijo, ampak tudi pripomore k boljšemu razumevanju in reševanju realnih poslovnih scenarijev. Te vrste dejavnosti so koristne za izboljšanje veščin reševanja problemov, strateškega razmišljanja in inovativnosti.

Kako se lahko meri uspešnost team building aktivnosti?

Uspešnost team building aktivnosti se lahko meri na različne načine, odvisno od specifičnih ciljev, ki so bili postavljeni za aktivnost. Najpogostejša metoda je zbiranje povratnih informacij od udeležencev preko vprašalnikov ali intervjujev, kar omogoča oceno, ali so bili cilji doseženi in kako so udeleženci dojemali aktivnost. Poleg tega se lahko spremlja tudi spremembe v delovni uspešnosti ali vedenju ekipe po izvedbi aktivnosti. Na primer, izboljšanje komunikacije, povečanje produktivnosti, zmanjšanje konfliktov ali izboljšanje moralne klime v ekipi. Prav tako je mogoče uporabiti bolj kvantitativne metode, kot so analiza uspešnosti, kjer se preučujejo konkretni kazalniki uspešnosti, kot so prodaja, dobiček, ali stopnja odsotnosti. Pomembno je, da se že na začetku postavi jasne cilje in kazalnike uspešnosti, saj se le tako lahko po koncu aktivnosti oceni, ali je bil team building res uspešen.

Kako lahko team building dejavnosti pomagajo pri izboljšanju medkulturnega razumevanja v globalnih ekipah?

Team building dejavnosti so ključnega pomena za izboljšanje medkulturnega razumevanja v globalnih ekipah. Skozi različne aktivnosti, kot so delavnice kulturne občutljivosti, jezikovne igre, diskusije o kulturnih razlikah in skupne obroke, lahko člani ekipe bolje razumejo in spoštujejo kulturne razlike med seboj. To lahko pripomore k boljši komunikaciji, zmanjšanju nesporazumov in konfliktov ter povečanju učinkovitosti ekipe. Poleg tega lahko globalne ekipe, ki efektivno upravljajo s kulturno raznolikostjo, izkoristijo različne perspektive in ideje, kar vodi k večji inovativnosti in konkurenčni prednosti.

Ali v Sloveniji obstajajo subvencije ali druge finančne podpore za team building?

Da, v Sloveniji obstajajo različne možnosti subvencij in finančne podpore za izvajanje team building aktivnosti. Nekatere oblike podpore so na voljo preko različnih državnih agencij in programov, ki spodbujajo razvoj človeških virov in izboljšanje delovnih razmer. Vseeno je pomembno, da se organizacije, ki iščejo takšno podporo, seznanijo z razpisnimi pogoji in roki. Poleg tega se lahko podjetja obrnejo tudi na različne nevladne organizacije in fundacije, ki ponujajo podporo za projekte, povezane s team buildingom in razvojem delovne kulture. Za natančnejše informacije je priporočljivo obiskati spletno stran pristojnih institucij ali se posvetovati s strokovnjaki s tega področja.

Kako lahko vključimo elemente korporativne družbene odgovornosti v naš team building dogodek?

Elemente korporativne družbene odgovornosti (KDO) lahko vključite v vaš team building dogodek na več načinov. Na primer, lahko organizirate prostovoljne akcije, kot so čiščenje lokalnih parkov, priprava hrane za brezdomce ali zbiranje sredstev za dobrodelne organizacije. Te aktivnosti ne samo spodbujajo sodelovanje in povezanost ekipe, ampak tudi prispevajo k pozitivnemu družbenemu vplivu. Poleg tega lahko vključite tudi izobraževanja o trajnostnih praksah, kot so recikliranje, varčevanje z energijo ali uporaba obnovljivih virov. Te seje lahko obogatijo znanje ekipe o KDO in spodbudijo uvajanje trajnostnih praks v vsakdanjem delovnem okolju.

Nasveti za team building dogodke

Pomagali vam bomo najti pravi team building program

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / organizatorji team building dogodkov

Super je bilo. Animacija je potekala v igralnici Mali medo. Simona je imela poleg veliko rekvizitov in je uspela zamotiti vse 8 otrok, od enega leta starosti do sedem. Da smo se lahko starši tudi sami malo podružili...

  • Barbara B. je ocenil/a organizatorja za team building Piki Poki 13. Nov. 2023
  • Preverjena ocena

Otroci do uživali

  • Snezana L. je ocenil/a organizatorja za team building Arbadakarba 14. Sep. 2023
  • Preverjena ocena

Izjemna karizma animatorjev, ki so jih otroci občudovali - pa so bili različnih starosti (vrtčevske skupine + nekaj šolskih). In res kvalitetna predstava - žongliranje s petimi žogicami, keglji, sabljami. ne vidiš vsak dan in res imresionira :)
priporočam!

Dekleta bi lahko imele malo več energičnosti.

Super prijazni, fleksibilni, odzivni in strokovni.

Animacija TOP, nad pričakovanji. Otroci so iskali skriti zaklad v okoliškem gozdu, super izvedba, vse pohvale.

Sin je obiskoval počitniško varstvo pri g. Simoni in smo bili zelo zadovoljni. Otrok je užival v dejavnostih in z velikim veseljem čakal naslednji dan! Vse pohvale za organizacijo dejavnosti, prijaznost, skrbnost. Sigurno bomo še prišli!

Hvala za čudovito izpeljano animacijo, bilo luštno in sproščeno. Otroci so res uživali v športnih igrah. Se vidimo ob naslednji priložnosti

Strokovna obravnava in invidualni pristop.

Otroci z zabavo super zadovoljni, posledično tudi starši;) dogovarjanje hitro, odzivnost super, skratka toplo priporočam!!

prijazna,ažurna,zanesljiva,vesela

Najboljsi ,ima super in kvalitetne treninge,super,korekten,spostljiv odnos do dela in stranke

Dober, mi je bilo vse uredu

Prijazni,dobra ponudba in lokacija

Tudi v zimski idili je obist kmetije in mlina prijetno dozivetje! Dobra ponudba, še boljša hrana in najboljša pogača. Ob naslednji priložnosti se ponovno vidimo!!

Dobra hrana, super osebje, odlicna postrezba, top lokacija, prijetno urejene in ciste sobe. Toplo priporocam.

Drugačna in okusna hrana, veliko aktivnosti za otroke, zunaj mesta, tudi prespali smo lahko po naporni žurki =)

Vse storitve ponudnika so super, lokacija in osebje tudi izvrstno.

Super okolje, ponudba, peijaznost, odzivnost

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.