fb

Povprečne cene: steklo za kuhinjo (steklena kuhinjska stenska obloga)

150–250 €/m2

Cene veljajo za kuhinjsko steklo debeline 5 – 6 mm z brušenimi robovi, skupaj z montažo.

Cene za kategorijo „steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

300.317
povpraševanj strank
11.012
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga)

Kakšne so cene stekla za kuhinjo in rok izdelave?

Cene kuhinjskega stekla so odvisne od vrste stekla in dimenzij. Cene kuhinjskega potiskanega stekla (debeline 5 – 6 mm z brušenimi robovi, skupaj z montažo) se gibljejo med 200 – 250 €/m2, kuhinjskega barvanega stekla (z istimi predpostavkami) pa med 150 – 200 €/m2.

Rok izdelave je skupaj z montažo običajno 10 – 15 delovnih dni od sklenjenega dogovora.

Kakšno steklo se uporablja v kuhinji?

Najpogosteje se v kuhinjah uporablja gladko matirano ekstra čisto steklo ali varnostno kaljeno steklo. Nikoli se ne uporablja transparentno steklo, zato proizvajalci nudijo širok izbor barvanega oz. potiskanega stekla, ki ga po željah kupca lahko poživijo tudi z raznimi dodatki (vzorci, fotografije, kristali, ipd.)

Glede na željeni izgled kuhinje vam bodo ponudniki z veseljem svetovali katero vrsto stekla izbrati in v kateri barvi oz. s katerim motivom. Po dogovoru vam pripravijo tudi predračun.

Kako izbrati barvo ali motiv stekla za v kuhinjo?

Izbirate lahko med enobarvno stekleno oblogo (minimalistična, elegantna in cenovno bolj dostopna) ali stekleno oblogo z motivom (personalizirani vzorci, slike in barve). V zakup je potrebno vzeti videz kuhinje kot celote in učinek, ki ga želimo doseči (npr. poživiti prostor in razbiti monotonost ali popestritev le-tega). Ker se vse dela le po dogovoru, sta edinstvenost in prilagoditev vašim željam zagotovljena.

Večina ponudnikov lahko s pomočjo aplikacij pripravi predogled stekla za vašo kuhinjo, kar vam bo omogočilo boljšo predstavo in posledično lažjo izbiro.

Kaj so prednosti stekla v kuhinji?

Ščiti vaše stene (namesto ploščic) in omogoča lažje čiščenje in vzdrževanje. Ne samo, da je funkcionalno, ampak tudi dekorativno in elegantno. Obloge iz varnostnega kaljenega stekla, ki je odporno na udarce in visoke temperature, omogočajo primerno zaščito s poljubnimi barvami in vzorci.

Kako je z montažo in vzdrževanjem?

Vzdrževanje je zelo preprosto saj steklo enostavno očistite s čistilom in krpo. Na zgornji strani stekla je običajno folija, katero lahko po nekaj letih tudi zamenjate. V tem primeru je potrebno steklo najprej odmontirati s stene.

Stenska obloga se torej skupaj s folijo prilepi na zid, kar onemogoča nabiranje umazanije za steklom. Lahko se montira tudi na ploščice, če jih ne želite odstraniti. Merjenje, dobava in montaža stekla se izvedejo po tem ko je montaža kuhinje gotova.

Pomagali vam bomo najti steklarja za vas

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga — po mestih