fb

Povprečne cene: notranja steklena ograja za stopnišče ali podest

90–150 €/tm

Cena velja za steklene ograje višine 100 cm in debeline 16 mm vključno z montažo.

Cene za kategorijo „notranja steklena ograja za stopnišče ali podest“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji notranja steklena ograja za stopnišče ali podest, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Notranja steklena ograja za stopnišče ali podest: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za notranja steklena ograja za stopnišče ali podest in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.954
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (notranja steklena ograja za stopnišče ali podest)

Kakšne so cene ograj za stopnišče ali podest?

Cene so odvisne od vrste stekla, načina montaže in držal. Cena steklene ograje (višina 100 cm, debelina 16 mm) se giblje med 90 – 150 €/tm (vključno z montažo).

Za točno ceno je najbolje kontaktirati ponudnika s točnimi informaciji, on pa vam bo pripravil predračun in po potrebi svetoval o primernosti ograje glede na vaše želje.

Za stekleno ograjo z aluminijastim ogrodjem in kovinskim ali lesenim ročajem (debelina stekla 8 mm) boste odšteli med 100 – 180 €/tm (z montažo).

Kakšno steklo se uporablja za ograje?

Steklena ograja mora biti iz varnostno stekla (kaljenega ali lepljenega). Lahko je iz ravnih ali ukrivljenih steklenih plošč.

Notranja steklena ograja je lahko sestavljena tudi iz različnih stekel, ki se poljubno kombinirajo (npr. prozorno, barvno, z vzorci, ipd.). Možno je graviranje, peskanje in tisk.

Najbolj pogoste vrste steklenih ograj in njihove lastnosti.

Steklena ograja brez okvirjev – najbolj zaželena, nevpadljiva, montaža možna na steno ali tla.

Steklena ograja z inox stebri – najbolj fleksibilna in samostojna. Pritrditev na stebre in ročaj iz inox materiala. Stekla ki se običajno uporabljajo so kaljena (8 – 10 mm), ki jih po želji lahko okrasijo z vzorci (graviranje, peskanje).

Točkovno vpeta steklena ograja – se pritrdi na posebne točkovne nosilce, lahko je z ali brez lesenega ali inox ročaja. V takšne ročaje je možnost montiranja LED trakov za osvetlitev npr. stopnišča. Ograja je lahko iz različnih kaljenih stekel s poljubno dekoracijo.

Steklena ograja vpeta v profil – najbolj pogosta, pritrditev na nosilno ploščo, steno ali nosilce. Primerno je kakršnokoli kaljeno steklo (lahko z vgraviranimi ali peskanimi dodatki).

Ali je takšna ograja varna?

Če je ograja pravilno narejena in primerno nameščena, je varna. Upoštevajte nasvete proizvajalcev.

Na kaj moram posebej paziti?

Steklene ograje so relativno drage. Če se odločite za ograjo brez okvirja in neprimerne pritrdilce, lahko ograja kmalu poči in popravilo ni enostavno. Najbolje je, da izberete pritrdilne elemente iz nerjavečega jekla, saj je aluminij nekoliko občutljiv na soncu in se lahko razbarva ali enostavno opraska.

Kako je z montažo in kakšen je dobavni rok?

Steklene ograje se lahko montirajo tako zunaj (okoli bazena, stopnic, terase ali balkona, vrta, ipd.) kot v notranjosti stanovanja (stopnišče, kopalnica, ipd.).

Dobavni rok je običajno 3 – 5 tednov.

Kako vzdrževati stekleno ograjo?

Najbolje je, da za čiščenje uporabite preprosto tekoče milo in vodo, ne glede na oglaševana kemična čistila, ki lahko površino ograje poškodujejo. Po končanem čiščenju je ograjo potrebno dobro sprati z vodo in počakati, da se posuši.

Nalepke in lepilni trakovi lahko poškodujejo površino stekla, zato se je priporočljivo o teh izdelkih najprej prepričati ali so varni in ne bodo pustili sledi.

Občasno se priporoča preverjanje stebrov, pritrdilnih elementov in ročajev, ki ograjo držijo. V primeru nestabilnosti je potrebno zategniti vijake in po potrebi zamenjati poškodovane dele ograje.

Pomagali vam bomo najti steklarja za vas

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Notranja steklena ograja za stopnišče ali podest — po mestih