fb

Povprečne cene: steklarstvo

110–240 €/m2

Cene stekla se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla. Skupaj z montažo se cena najbolj preprostega stekla giblje med 110 – 240 €/m2.

Cene za kategorijo „steklarstvo“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji steklarstvo, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Steklarstvo: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za steklarstvo in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.963
povpraševanj strank
9.557
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja za steklarstvo

Kakšne so cene stekla?

Cene stekla se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla. Skupaj z montažo se cena najbolj preprostega stekla giblje med 110 – 240 €/m2.

Cene se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla, izkušenost steklarstva in vključeno montažo. Steklarji z daljšo tradicijo imajo višje cene, po navadi pa nudijo tudi pridobitev vseh potrebnih potrdil, kvalitetno montažo in brezplačno svetovanje.

Večina steklarjev steklo naredi po meri, glede na vaše naročilo. Cene se razlikujejo tudi glede na to ali gre za zunanjo ali notranjo zasteklitev, ponudniki pa vam lahko pripravijo predračun za željene storitve. Le-tega lahko zahtevate tudi informativno, za lažjo primerjavo in odločanje.

Med katerimi vrstami stekla lahko izbiram in kako se odločiti?

Vrste stekla med katerimi lahko izbirate so: izolacijsko, varnostno (kaljeno ali lepljeno), peskano, jedkano (satinirano), ornamentno (dekorativno), žično, refleksno, ognjevarno, idr. Odločitev pa je odvisna od estetskih želja kupca in namena stekla.

Izolacijsko oz. termopan steklo se uporablja predvsem za zasteklitev stavbnega pohištva ali fasadnega pasu. Glavna prednost je zmanjšana toplotna izguba, zvočna izolacija in zaščita proti soncu.

Varnostno kaljeno ali lepljeno steklo ima več plasti in povečano trpežnost in posledično varnost. Primerno je predvsem za stopnice, vrata, notranjo opremo (tuš kabine, kuhinje), zasteklitev tal, ipd. Kaljeno steklo se v primeru loma ne razleti na manjše delce, ampak le razpoka. Lepljeno varnostno steklo nudi tudi protivlomno zaščito, po izdelavi pa lahko izbirate tudi med graviranjem, peskanjem, jedkanjem ali tiskanjem na steklo (pri kaljenem je možno le jedkanje ali peskanje).

Žično steklo je ojačano z žično mrežico, ki v primeru razbitja steklu prepreči, da bi se razletelo. Kljub temu ima ostre robove, zaradi česar ni primerljivo z varnostnim steklom. Največkrat se uporablja za zasteklitev oken in vrat.

Refleksno steklo je sončno odbojno in ima zrcalni učinek. Podobno kot izolacijsko steklo, le-to ščiti pred pregrevanjem, zaradi česar je priporočljivo za poslovne objekte z večjimi steklenimi površinami. Podnevi zastirajo pogled v notranji prostor in od zunaj izgledajo kot ogledalo.

Katere informacije moram imeti preden kontaktiram ponudnika?

Proizvajalci potrebujejo informacije o vrsti stekla, ki ga želite naročiti, ali bo le-to klasično, varnostno, lepljeno, kaljeno, peskano, ipd. in ali želite na steklu imeti še kakšne vzorce oz. dodatke. Odločiti se morate, ali bodo robovi stekla brušeni oz. kakorkoli oblikovani ter ali boste potrebovali zraven dobave tudi montažo oz. vgradnjo stekla.

Potrebujem svetovanje in merjenje, na koga naj se obrnem?

Večina ponudnikov vam bo z veseljem svetovala glede na vaše želje, potrebe in ceno, ki ste jo pripravljeni plačati. Glede na dogovor vam lahko pripravijo predračun storitev ter pred dokončnim naročilom sami izmerijo dimenzije stekla. Priporočljivo je, da za predračun zaprosite čim več podjetij, potem pa se glede na njihovo ponudbo odločite kaj vam najbolj ustreza in vam je cenovno dostopno.

Kakšen je postopek naročila stekla?

Najbolje je, da se najprej posvetujete s strokovnjakom (če je možno v njihovem salonu), ki vam bo pomagal pri iskanju optimalne rešitve glede na vaše želje in potrebe ter pripravil informativno ponudbo. Sledi točno merjenje in ogled pogojev dela (kakšna dostava je možna, koliko je prostora, ipd.). Nato bodo steklo naročili oz. izdelali po naročilu v naprej dogovorjenem času. Zadnji korak je montaža stekla in odpravljanje morebitnih napak.

Kakšen je dobavni rok?

Dobavni rok stekla se razlikuje odvisno od ponudnika, kraja dobave, vrste stekla, vrste izdelka (vrata, ogledalo, tuš kabina, ipd.) in vaše želje (dimenzije, vzorci, dodatki …). Ko s ponudnikom točno dorečete dimenzije in materiale, je dobavni rok od 3 tednov do 2 meseca.

Pomagali vam bomo najti steklarja za vas

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — steklarstvo — cene in ceniki

D.D. išče steklarja (Ogledalo po meri / Koper)

Ogledalo 200x60 cm kom 2

K.O. išče steklarja (Notranja steklena ograja za stopnišče ali podest / Grosuplje)

Rada bi stekleno ograjo z ozkim lesenim drogom..držalom na steklu. Mere so podest 95 cm in stopnice 230cm. Pa tudi čimkrajši dobavni rok.

H.A. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Ljubljana)

Žično steklo za balkonsko ograjo dim. 112×64 cm

A.M. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Šujica (Dobrova))

Steklo 2350x1450x10 mm, kaljeno +jedkano

E.E. išče steklarja (Ogledalo po meri / Domžale)

Pozdravljeni, za predsobo potrebujem ogledalo 140×198 zanima me cena z dostavo in montažo.

A.N. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Ljubljana)

Razbito steklo balkonskih vrat - dklasična dvojna zasteklitev. Dimenzije 100 x 230. Potrebna menjava.

B.Š. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Šempeter Pri Gorici)

V atriju kletnega stanovanja v Podmarku bi rad izdelal prosojni nadstrešek. Konstrukcija kovinska.

P.Č. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ajdovščina)

Iščemo dekorativno stensko steklo za kuhinjo. Dimenzije 204 cm x 58,5 cm, stena je brez vtičnic. Hvala.

N.P. išče steklarja (Šmartno Ob Paki)

Gre za okno med dvema notranjima prostoroma – z ene strani bi potrebovali klasično steklo, ki prepušča vsaj nekaj svetlobe, z druge strani pa bi služilo kot ogledalo. Gre za premer 80cm, steklo bo fiksno in montirano s silikonom.

M.D. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Vrbje (Žalec))

Zanimam se za kuhinjsko stekleno stensko oblogo, v beli barvi, dimenzije višina 56cm, dolžina 295cm, debelina 5mm. Prosim za ponudbo.

P.J. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Žužemberk)

Pozdravljeni, stekla na oknih katera so ob cesti bi rad zamenjal z akustičnimi.

L.I. išče steklarja (Steklene predelne stene / Stari Trg Pri Ložu)

Dober dan, Želimo pregraditi dnevno sobo z zimskim vrtom zaradi pozimi toplotnih izgub, poleti pa vročine. Stena je dimenzij 303 x 210 cm. Zamišljam si tri segmente, levo/desno fiksno steklo, vmes pa vrata narejeno z majhnimi alu ali lesenimi profili.

T.S. išče steklarja (Izola)

Pozdravljen, prosim za ponudbo pleksi stekla-plosce, prozornega, 4mm ali 5 mm, z dimenzijo 86 cm x 60 cm. Hvala in lep pozdrav

M.K. išče steklarja (Zunanja steklena ograja za balkon, teraso ali bazen / Notranje Gorice (Brezovica Pri Ljubljani))

Pozdravljeni, potrebovali bi dve stekleni (kaljeno steklo) balkonski ograji, steklo naj bi stalo na 50 cm visokem zidu - na zidu je kamnita okenska polica. Kaljeno steklo naj bo cca 50cm v višino. En balkon je v u obliki, približnih dolžin 60cm/220cm/60cm. Drugi pa je raven in sicer dolžine 765cm. (Mere so približne). Nahajamo se v Notranjih Goricah pri Brezovici. Hvala vam za ponudbo in lep pozdrav, Majda

K.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Dobrovo V Brdih)

Potrebujem "navadno" ogledalo, lahko je tudi brez okvirja, z preprosto opcijo obešanja na zid. Dimenzije 2000mm X 1100mm.

S.Š. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Tinjan (Koper))

Nadstrešek

T.B. išče steklarja (Steklo za tuš kabine / Komen)

Tuš stena dimenzij ca 120 x 200

S.G. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Šentjur)

Prosim za ponudbo varnostega stekla brez montaže, hvala.

P.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ljubljana)

Potrebujem stekleno stensko oblogo, za kuhinjo v priponki. Na levo stran nad koritom cca. dolžina do konca okna 160 cm x višina 60 cm, nato pas pod oknom 180 cm x cca 10 cm, nato nad štedilnikom do okna 75 cm x višina 60 cm. Želim stekleno oblogo z motivom (npr. marmor ali opeka (siva)

D.V. išče steklarja (Steklo za tuš kabine / Novo Mesto)

Želel bi tuš steno z vrati, ki se odpirajo noter ali ven. Dolžina ca. 155 cm višina je lahko ca. 200cm. Preferiram ponudbe na email.

E.M. išče steklarja (Steklo za tuš kabine / Ljubljana)

Pozdravljeni, zanimam se za naročilo steklene tuš stene (fiksna zasteklitev) iz navadnega prozornega stekla z okovjem v krom barvi, višine 200cm in dolžine 120cm. Steklo bi namestila približno 80cm od stene, s prečnim nosilcem. Na višini približno 105cm od tal (ta višina še ni potrjena) se bo v tušu naredila tudi pozidana polička (zaradi lažje vgradnje podometnih elementov in kot odlagalna površina), ki bo pravokotna na stekleno steno, zato mora imeti steklo tudi izrezan rob, da se bo lepo prilegalo. Polička in rob bosta verjetno širine med 10 in 15cm. Za lažjo predstavo prilagam fotografijo ideje. Lepo prosim, da mi pošljete ponudbo za izdelavo in montažo ter okvirno čakalno dobo - steklo potrebujem konec septembra, oziroma v oktobru. Če potrebujete dodatne informacije me lahko kontaktirate prek maila ali na telefonsko številko 040716697. Hvala in lep pozdrav, Eva Mahkovic

S.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Izola)

Potrebujemo belo steklo med zgornjimi in spodnjimi kuhinjskimi omaricami, dolzina 247cm, visina 52 cm, iz ene strani se stransko 60 cm. Na sredini je dvojna elektricna vticnica-potrebno izrezati luknjo v steklu. Prosimo tudi za ceno z vgradnjo. hvala in lp, Simon in Kaja

L.F. išče steklarja (Steklena vrata / Ljubljana)

Pozdrav! Za svoj arhitekturni studio bi si rad izdelal steklena vrata, ki bodo ločila studio od hiše. Tako da bi bil prvi in najnujnejši pogoj, kar se da dobra zvočna izolativnost. Kakor sem raziskoval, naj bi takšno steklo bilo sestavljeno iz dveh različno debelih stekel in vmesno zvočno izolativno folijo. Seveda sem odprt za vaše poznavanje zvočno izolativnih stekel! Druga želja pa je okovje. Izbral bi alu črni podboj profila max 50/50mm, s KeepClose zapiralom in Tectus TEG sponami. Primer pošiljm v priponki. Gradbena odprtina za vrata je 90/210 cm. Želja je še uporabiti fluthed glass. Če bi imeli še kakšna vprašanja bi bil vesel vašega klica. Tokrat sicer iščem rešitev za svoja vrata, sicer pa me zanima dolgoročno sodelovanje. Terminsko bi najbolj ustrezalo čim prej, ampak načeloma je stvar dogovora. Hvala v naprej za vaš čas in pripravljenost!

M.P. išče steklarja (Ogledalo po meri / Miklavž Na Dravskem Polju)

Potrebujemo ogledalo Dolžina cca 2m višina cca1.65m, prilepljeno na steno.

I.B. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Želim ogledalo mer 180x80. Talno. Z zaobljenim zornjim robom (ovalni zgornji rov). Po možnosti samostoječe, črni okvir (minimalističen max širine 0,5-1cm).

M.B. išče steklarja (Ogledalo po meri / Trbovlje)

Potreboval bi ogledalo 2x3 metre za manjši klubski fitnes.

U.P. išče steklarja (Ogledalo po meri / Središče Ob Dravi)

Zanimam se za ogledalo višine 230 cm ter širine 100cm. Ogledalo bi bilo brez lesenih ali kovinskih obrob.

M.K. išče steklarja (Cerklje Na Gorenjskem)

Potrebujem kaljeno steklo debeline 18mm dimenzij 2m x 1,2m

D.D. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ilirska Bistrica)

Potrebujem okviren predračun za izddelavo in montažo kuhinjskega stekla. Neto površina je cca 3,2m2 Ker je kuhinja na U, potrebujem steklo v štirih kosih. Mere so v mm (DxV) 1kos: 2670x530 + vtičnica + del pod napo 880x120 1kos: 1500x540 + vtičnica 1kos: 810x540 1kos: 540x530

N.S. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Siska)

Pozdravljeni, potreboval bi za BACKSPLASH 250cm x 80cm ogledalo. 1x izrez za vticnico

M.K. išče steklarja (Zunanja steklena ograja za balkon, teraso ali bazen / Slovenska Bistrica)

Potrebujem tri stekla za balkonsko ograjo- temno, 120 x 75 x 4+4 mm. 3 kom.

V.V. išče steklarja (Ogledalo po meri / Brezovica Pri Ljubljani)

Potrebujem ogledalo velikosti 2100mm x 2100mm, lahko v dveh kosih na stik, brušeni robovi. Zanima me cena na m2.

M.C. išče steklarja (Zunanja steklena ograja za balkon, teraso ali bazen / Ljubljana)

Na balkonu hiše imamo stekleno ograjo. Želeli bi namestiti steklena vrata. Vrata bi pritrdili na stebriček. Prosimo za ponudbo za izdelavo, dobavo in montažo: - stebrička za ograjo na dva panta - vrata: steklo stopsol ESD sivi 8mm v izmerah 880 x 985 mm. v prilogi vam pošiljam dve sliki in sicer: - trenutna situacija - prikaz, kjer bi želeli imeti stebriček na katerem bi bila montirana vrata. V kolikor je možno vas prosim za okvirno ponudbo oz. za ogled in ponudbo na osnovi ogleda. Za dodatne informacije sem na voljo na tel. 041 336 874. Lokacija: Srednje Gameljne, Ljubljana Šmartno

M.K. išče steklarja (Zalog Pri Cerkljah (Komenda))

Zanima me steklo debeline 19mm kaljeno ali laminirano (prosim za obe možnosti) za vgradnjo v glasbeni studio.

T.A. išče steklarja (Naklo)

Zdravo, potrebujem novo (varnostno, izolativno?) steklo pri vhodnih vratih. Velikost cca 30x133 cm. Prosim za okvirno ceno in rok izdelave. Hvala.

R.B. išče steklarja (Steklena vrata / Ajdovscina)

Pozdravljenini, rabil bi steklena vrata z podbojem in sicer zdajsna zidarska mera je 85cm in pri visini je opcija vse do 240cm oz po potrebi spustim preklado na “tipsko” mero.. hvala in lp Rok

I.D. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Pozdravljeni, potrebujem ker nekaj ogledal različne dimenzije v trgovino.

D.D. išče steklarja (Steklo za tuš kabine / Maribor)

Spoštovani. Zanima me cena kaljenega stekla dimentij 240 cm x 90 cm, ki bi ga postavili v kopalnico kot predelno steno. Hvala za odgovor. Prijazen pozdrav.

M.I. išče steklarja (Rogaška Slatina)

Pripravljamo steklenico za žgano pijačo, 700ml. Ideja je, da bi bila steklenica peskana, z ( nepeskanim) ovalnim okenčkom na eni strani in sliko ( grafiko,...) na drugi strani okenčka.

Š.Š. išče steklarja (Steklo za tuš kabine / Moravče)

Pozdravljeni, zanimam se za stekleno tuš steno iz kaljenega stekla s hidrofobnim premazom v velikosti 1000 x 2100 mm. Zanimala bi me cena za debelino 8 mm in 10 mm. Zaradi okna, stekla ni mogoče fiksirati s pravokotnim stabilizatorjem. Zanima me, ali je mogoče steklo fiksirati zgolj v utore na tleh in steni, ali je nujno potreben stabilizator v nasprotno steno ali strop? Hvala in lep pozdrav, Špela Šimenc

N.U. išče steklarja (Panoramska stena, okna in vrata / Šenčur)

Pozdravljeni, informativno me zanimajo približne cene vaših panoramskih sten. Torej zanimam se za nakup in montažo 500x220 cm fiksne panoramske stene v 1 nadstropju - hiša. Bela barva, plastika. Hvala za odgovor. Lp, N

A.L. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Grosuplje)

Rabim oblogo za kuhinjo Mere 220x155x60, pri napi je 10cm višje. Imam tri vtičnice. Motiv si izberem. Hvala Prosim za ponudbo in lepo pozdravljeni.

M.P. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Kostel)

Kaljeno steklo nad štedilnikom na drva

B.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Pragersko)

Ogledalo (normalno,brez okvirja), dim= 25cm×70cmm. Plačilo po povzetju.

A.I. išče steklarja (Akvarij po meri / Ljubljana)

Bi me zanimal za akvarija steklo kok bi bilo 1m2 da se odtreze 50x50 steklo 5 kosov taki

M.M. išče steklarja (Kranj)

Pzdravljeni! Zanima me cena za ognjevarno steklo dimenzije 390x310x4mm

M.J. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Kale 11, 3311 Šempeter)

Na lesenem oknu strojne lope je veter razbil steklo 107x78cm debeline 3mm. Okvir bi prinesel v delavnico. Koliko bo stala menjava stekla?

M.O. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Celje)

Potrebujem menjavo stekla na oknu, ker je počilo med neurjem. Notranje mere stekla so V 132, Š 62. Potrebujem predračun za zavarovalnico. Kontaktirajte me preko emaila.

V.G. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Ljubljana)

Zamenjava zunanjega stekla na pvc oknu,proizvajalca oken Dural. Dolžine stekla: v:121,5 x š:79,5 cm. Podatki (na) o okenskem krilu so v priponki.

M.S. išče steklarja (Zunanja steklena ograja za balkon, teraso ali bazen / Miren)

Potrebovala bi ponudbo za 8steklenih površin za verando.Potrebujem 4 stekla kathedral 4/5mm 58x58 in eno prav tako kathedral 62x55cm.Potrebovala bi tudi navadno prozorno steklo debeline 4/5mm 68x106,68x87 in 58x115.hvala

Č.P. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Belsko (Postojna))

Iščem možnost za pokritje nadstreška terase. Velikost je 880 x 435 cm. Zanima me zatemnitev in odpornost proti toči. Nadstrešek ima naklon.

D.S. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ljubljana)

Pozdravljeni, zanima nas ali nam lahko sestavite ponudbo za steklo v kuhinji z vzorcem? Mere stekla bi bile: 242x57cm ter 335x57cm brez izrezov za vtičnice. Zanima nas tudi v kolikšnem času bi lahko naredili. Hvala

I.T. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Celje)

3xpleksi steklo za balkon o,50 ×90×1635

K.Ž. išče steklarja (Ogledalo po meri / Idrija)

Na drsna vrata garderobne omare bi želeli nalepiti ogledala iz dimljenega stekla, deb.4 mm

B.P. išče steklarja (Steklena vrata / Rogaska Slatina)

Vrata, 2x , veter je razbil na dvojnih vratih šipo, rabila bi zamenjati.

T.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Pozdravljeni, na lokaciji Perhavčeva ulica, Maribor bi potrebovali 4 ogledala v kopalnici in montažo. Kakšna bi bila cena z montažo? Hvala in lep pozdrav

R.B. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Polhov Gradec)

Razbito steklo (2slojno) na oknu.

P.K. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Rogaška Slatina)

Pvc okno, dvoslojno, počena zunanja šipa. Približno 1m kvadrat. Kako se vrši zamenjava, koliko se čaka, aje zamenjava na domu, ker brez okna ne morem. Zanima me glede izmere in ogleda ter cena,imam zavarovano. Lep pozdrav.

M.C. išče steklarja (Krško)

Toca razbila strešno okno z armiranim steklom. Menjava armiranega stekla dim 90x 90

D.S. išče steklarja (Ptuj)

Kupujem steklo za zaščito jedilne mize na terasi. Dimenzije 149,8x89,0 cm. Zabima me kakšne variante so na voljo, cena, možnost dostave na dom (Ptuj)

B.N. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Spodnja Javoršica (Moravče))

Potrebujem kuhinjsko steklo dimenzije 270 cm X 60 cm, z eno odprtino za vtičnico. Ponudba naj bo za enobarvno steklo ter steklo z motivom.

G.Š. išče steklarja (Ogledalo po meri / Škofja Loka)

Ogledala za plesni studio, v prilogah so priložene označene slike z približnimi dimenzijami in postavitvami ogledal. Prosim za ponudbe z ceno in časom za izvedbo. Dodatno me še zanima, če bi studio v prihodnosti selili v druge prostore, ali je možno ogledala odstraniti in ponovno uporabiti?

B.Z. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Bresternica 2354)

Pozdravljeni!Na terasi bi postavili na lesen nadstrešek,ki že stoji kaljeno steklo,3mx3m.Prosim za okvirno ceno z montažo. Lp.Bob

I.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Kranj)

Potrebujem steklo oz stekleno kuhinjsko oblogo. V beli barvi oziroma vzorec imitacija belega marmorja.

R.S. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Velenje)

Prosim za ponudbe za kaljeno steklo za pokritje zunanje terase v izmeri 5x6 m. Lp romana

K.L. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ljubljana)

Prosim za ponudbo. Steklena plošča za kuhinjo, mere: 89,50*60 cm

J.H. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Rakičan (Murska Sobota))

OGNJEVATNO STEKLO MED ŠTEDILNIKOM IN POMIVALNIM KORITOM

D. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Celje)

Na steklu je bila samo folija. Prosim za ponudbo da to steklo jedkate, da bi motno

M.B. išče steklarja (Ogledalo po meri / Škofja Loka)

Potrebujemo več ogledal po meri s pritrditvijo na omare in tudi ogledalo z lučmi za kopalnico. Želeli bi okvirno ceno ogledal in možnost izmere ter postavitve ogledal. Lep pozdrav. Marijana

T.A. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Zanima cena za Stensko ogledalo brez obrobe 0.7 /2.4 dvakrat z izrezom za vtičnice zraven lesenih del. Prilozena slika Lp Tatiana

D.K. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Koper/Capodistria)

Potrebujemo 3 kose lepljenega stekla 3 +2 mm, mere 133 + 76 cm. Samo steklo. Vgradnja lastna. Koper. Lp Davor

K.K. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Ljubljana)

Želimo zastekliti balkon v stanovanjskem bloku z drsnim sistemom zasteklitve, dimenzije 150x330.

A.Z. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Maribor)

Steklena obloga za kuhinjo in mizo

M.H. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Potrebujem čisto ogledalo. Mere107cm x 109cm. Brušeni robovi. Debelina stekla vsaj 5mm. Brez priterditvenih dodatkov.

U.R. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Bizeljsko)

Potrebujem ustrezno steklo za nadstrešek na terasi. Steklo naj bo dimenzije 6,5mx2,4m. Steklo se bo pričrvstilo na kovinsko konstrukcijo. Koliko mora biti debelina stekla 8mm ali 10mm? In koliko je cena na m2. pl Uroš

B.G. išče steklarja (Panoramska stena, okna in vrata / Nova Gorica)

Potrebovali bi termopan steklo zunanje steklo sol stop dim, 109,5x2950cm, z demontažo starega ki je počeno in montažo novega. hvala

D.B. išče steklarja (Steklena vrata / Kranj)

Zanima me cena notranjih steklenih drsnih vrat za odprtino 135cm x 240cm (prehod iz predsobe v dnevni prostor). Steklo navadno (prozorno). Hvala. Lp

G.V. išče steklarja (Notranja steklena ograja za stopnišče ali podest / Dol Pri Ljubljani)

12kv.m. 1m višina 2x8mm kaljeno steklo stopnice in hodnik

M.R. išče steklarja (Steklena vrata / Mozirje)

Pozdravljeni, potreboval bi zasteklitev garderobne omare in sicer v dveh delih: - klajeno steklo debeline 8mm dimenzije 125x238cm - kaljeno steklo debeline 8mm dimenzije 63x238cm - kaljeno steklo-drsna vrata debeline 8mm in vgradne dimenzije cca 63x236cm Torej večje steklo bo fiksno pritrjeno na steno, tla in strop, drugi del pa je deljen na fikni del (63x238cm), ki bo prav tako s treh strani vpet v steno, tla in strop, drsni del (63x236cm) pa obešen s stropa. Višina drnega dela se bo verjetno še nekoliko zmanjšala glede na potrebe drnega vodila. Mi lahko pripravite okvirno ponudbo samo za stekla z matiranjem ali brez in ločeno za vodila za drsna vrata z obešanjem s stropa, v kolikor jih imate.

V.O. išče steklarja (Ljubljana)

Spoštovani, potrebujem kaljeno steklo dimenzije 200x15 cm. Hvala.

A.H. išče steklarja (Notranja steklena ograja za stopnišče ali podest / Hrušica (Jesenice))

Potrebujemo stekleno ograjo z lesenim rocajem za notranje stopnice.

M.K. išče steklarja (Zunanja steklena ograja za balkon, teraso ali bazen / Gornji Grad)

Zasteklitev terasa.. dolžina 8m.. višina stekel 1.90 m.. pomična stekla.enostavna zasteklitev.na sredini steber. Se pravi 2x po 3 stekla na pomik?!.l.p

J.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Potrebujem ogledalo za drsna vrata garderobne omare brez okvirja

A.R. išče steklarja (Steklena vrata / Gornja Radgona)

Kupujem steklena drsna vrata- komplet (z vodili) Širina vrat od 70cm,do max 80cm

G.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Dob)

Pozdravljeni zanime me cena ogledala brez montaže. Hvala Lp.

A.R. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Novo Mesto)

Balkon in stopnišče bi rad oblekel zaradi varnosti in tudi videza. nimam jasne slike s katerim materialom in kakšen dizanj. zato pa bom na podlagi poudb se lažje odločil kaj je najbolj primerno za mene.

N.P. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Vinica)

Rabim zasteklitev vhoda pred stanovanjem (hišo) in sicer tri odprtine dimenzij: 210x180, 246x 180 in 223x270 cm (d x v). Zasteklitev zaželjena s cenenim termoizolacijskim steklom, v kolikor pa je cena enojnega stekla znatno nižja je tudi sprejemljivo. Zasteklitev naj bi bila z drsnimi elementi po dogovoru. Lokacija: v bližini Vinice na Kolpi. Čas izvedbe: jeseni, vsekakor pred zimo. Prosim ponudbe.

M.N. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Krtina (Lukovica Pri Domžalah))

Ob nokupu nove nepremičnine je bilo opaženo, da je večina oken popraskanih. Od investitorja pričakujem, da krije stroške za odprvo teh napak. Spodaj je opravljen popis steklenih okenskih površin, ki so potrebne zamenjave. Trenutno me zanima predvsem cena, vendar bi ob dogovoru z investitorjem tudi pristopila h odpravilate napake.

B.K. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Spodnja Velka (Šentilj V Slov. Goricah))

Lp. Zanima me če menjavate stekla na oknih. Imam zlomljeno .imam zavarovano.

V.R. išče steklarja (Ivančna Gorica)

Pozdravljeni Potrebujem steklo za kamin. Na vratcih je počilo steklo. Steklo je dimenzije 350mm x 315mm x 5mm Prosim za ponudbo Hvala LPR

T.R. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Potrebovali bi veliko ogledalo od stropa do tal v ozki kopalnici. Na tej isti steni bo potem omarica z umivalnikom. Prilozena slika za razumevanje.

S.V. išče steklarja (Ogledalo po meri / Kranj)

V obliki letala ogledalo. 3kos. Dimenzija (kar je lazje) lahko tudi 1,5m×1,5m in druga dva 60cm×60cm.

M.O. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Ogledali 100 X 239 cm

M.O. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Prosim za ponudbo ogledala 230 cm X 100 cm brez okvirja.Z montažo.

V.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Potrebujem ogledalo v kopalnici, po moznosti odmaknjeno od stene toliko, da lahko montiramo se lucko. Slika luci v prilogi

V.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Potrebujem ogledalo v kopalnici, po moznosti odmaknjeno od stene toliko, da lahko montiramo se lucko.

B.C. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Prevalje)

Na balkonskem delu bi potreboval troslojna okna. Potrebno bi bilo izmerit in določiti število oken in smeri odpiranja oken. Balkon je dolg 6m. Hvala

S.G. išče steklarja (Zamenjava okenskega stekla / Vodice)

Menjava stekla na 2 majhnih oknih

M.H. išče steklarja (Steklene predelne stene / Kranj)

V stanovanju bi z alustekleno predelno steno razdelili kuhinjsko bivalni prostor. Na strop ni možna pritrditev - knauf, mere so cca. 3,95m x 2,70m. Potrebna bi bila dvojna krilna vrata, ki se odpirata do konca, brez ključavnice. Prosim za ponudbo. Kakšna je možnost protizvočne izolacije?

V.M. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Gornji Petrovci)

Potrebujem izmeri in montažo stekla v kuhinji med elementi. Zanima cena tekočega metra in rok izdelave.Potrebujem najkasneje do 15.6.lp

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Steklarstvo — po mestih