fb

Povprečne cene: steklarstvo

110–240 €/m2

Cene stekla se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla. Skupaj z montažo se cena najbolj preprostega stekla giblje med 110 – 240 €/m2.

Cene za kategorijo „steklarstvo“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji steklarstvo, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Steklarstvo: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za steklarstvo in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

300.985
povpraševanj strank
11.030
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja za steklarstvo

Kakšne so cene stekla?

Cene stekla se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla. Skupaj z montažo se cena najbolj preprostega stekla giblje med 110 – 240 €/m2.

Cene se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla, izkušenost steklarstva in vključeno montažo. Steklarji z daljšo tradicijo imajo višje cene, po navadi pa nudijo tudi pridobitev vseh potrebnih potrdil, kvalitetno montažo in brezplačno svetovanje.

Večina steklarjev steklo naredi po meri, glede na vaše naročilo. Cene se razlikujejo tudi glede na to ali gre za zunanjo ali notranjo zasteklitev, ponudniki pa vam lahko pripravijo predračun za željene storitve. Le-tega lahko zahtevate tudi informativno, za lažjo primerjavo in odločanje.

Med katerimi vrstami stekla lahko izbiram in kako se odločiti?

Vrste stekla med katerimi lahko izbirate so: izolacijsko, varnostno (kaljeno ali lepljeno), peskano, jedkano (satinirano), ornamentno (dekorativno), žično, refleksno, ognjevarno, idr. Odločitev pa je odvisna od estetskih želja kupca in namena stekla.

Izolacijsko oz. termopan steklo se uporablja predvsem za zasteklitev stavbnega pohištva ali fasadnega pasu. Glavna prednost je zmanjšana toplotna izguba, zvočna izolacija in zaščita proti soncu.

Varnostno kaljeno ali lepljeno steklo ima več plasti in povečano trpežnost in posledično varnost. Primerno je predvsem za stopnice, vrata, notranjo opremo (tuš kabine, kuhinje), zasteklitev tal, ipd. Kaljeno steklo se v primeru loma ne razleti na manjše delce, ampak le razpoka. Lepljeno varnostno steklo nudi tudi protivlomno zaščito, po izdelavi pa lahko izbirate tudi med graviranjem, peskanjem, jedkanjem ali tiskanjem na steklo (pri kaljenem je možno le jedkanje ali peskanje).

Žično steklo je ojačano z žično mrežico, ki v primeru razbitja steklu prepreči, da bi se razletelo. Kljub temu ima ostre robove, zaradi česar ni primerljivo z varnostnim steklom. Največkrat se uporablja za zasteklitev oken in vrat.

Refleksno steklo je sončno odbojno in ima zrcalni učinek. Podobno kot izolacijsko steklo, le-to ščiti pred pregrevanjem, zaradi česar je priporočljivo za poslovne objekte z večjimi steklenimi površinami. Podnevi zastirajo pogled v notranji prostor in od zunaj izgledajo kot ogledalo.

Katere informacije moram imeti preden kontaktiram ponudnika?

Proizvajalci potrebujejo informacije o vrsti stekla, ki ga želite naročiti, ali bo le-to klasično, varnostno, lepljeno, kaljeno, peskano, ipd. in ali želite na steklu imeti še kakšne vzorce oz. dodatke. Odločiti se morate, ali bodo robovi stekla brušeni oz. kakorkoli oblikovani ter ali boste potrebovali zraven dobave tudi montažo oz. vgradnjo stekla.

Potrebujem svetovanje in merjenje, na koga naj se obrnem?

Večina ponudnikov vam bo z veseljem svetovala glede na vaše želje, potrebe in ceno, ki ste jo pripravljeni plačati. Glede na dogovor vam lahko pripravijo predračun storitev ter pred dokončnim naročilom sami izmerijo dimenzije stekla. Priporočljivo je, da za predračun zaprosite čim več podjetij, potem pa se glede na njihovo ponudbo odločite kaj vam najbolj ustreza in vam je cenovno dostopno.

Kakšen je postopek naročila stekla?

Najbolje je, da se najprej posvetujete s strokovnjakom (če je možno v njihovem salonu), ki vam bo pomagal pri iskanju optimalne rešitve glede na vaše želje in potrebe ter pripravil informativno ponudbo. Sledi točno merjenje in ogled pogojev dela (kakšna dostava je možna, koliko je prostora, ipd.). Nato bodo steklo naročili oz. izdelali po naročilu v naprej dogovorjenem času. Zadnji korak je montaža stekla in odpravljanje morebitnih napak.

Kakšen je dobavni rok?

Dobavni rok stekla se razlikuje odvisno od ponudnika, kraja dobave, vrste stekla, vrste izdelka (vrata, ogledalo, tuš kabina, ipd.) in vaše želje (dimenzije, vzorci, dodatki …). Ko s ponudnikom točno dorečete dimenzije in materiale, je dobavni rok od 3 tednov do 2 meseca.

Pomagali vam bomo najti steklarja za vas

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — steklarstvo — cene in ceniki

E.Ž. išče steklarja (Steklena ograja / Ljubljana)

Pozdravljeni. zanima me cena ograje za stopnice. Dolžina stekla 87cm (tri pa pol stopnice). Ta tretja stopnica se konča na 77,5cm Višina ograje cca 90cm. Dvojno točkovno vpeto. Lep pozdrav,

G.S. išče steklarja (Steklena ograja / Portorož (Piran))

Zelim zamenjati leseno ograjo na stekleno za teraso

D.S. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Ivanjkovci)

Rabim kaljeno steklo debeline 8 mm brez montaže. Mere so naslednje: 2 kom mere 1940 x 921 2 kom mere 1950 x 633 2 kom mere 1950 x 651 Želim zastekliti teraso. Rabim steklo za zasteklitev.

A.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Rečica Ob Savinji)

Potrjujem kuhinjsko steklo v skupni dolžini cca 5m

M.G. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Ljubljana)

Potrebujem izdelavo steklene stene 8mm za tuš kabino z jedkanim ornamentom, Skupna povšina 6m2

M.Š. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ptuj)

POTREBUJEMO OGLEDALO PO MERI 2530 X 600 X 3 MM. OGLEDALO BOMO NALEPILI NA LESENO PODLAGO V VHODNI VEŽI

M.F. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Miren)

Kaljenje steklo 8 mm dimenzij 1000x2000mm

Ž.L. išče steklarja (Steklena ograja / Škofljica)

Pozdravljeni, potrebujemo steklarstvo, ki bi za nas naredilo stekleno ograjo po spodnjem opisu. Sidranje navojnih palic bočno v betonsko ploščo M10. Steklo float 8+8 mm, kaljeno in lepljeno prozorno, pritrjeno točkovno z inox pritrdili fi 50 mm z distanco od stene cca 20 mm. Za trenutno stanje, stanje pri naši sosedi in naše želje si prosim poglejte slike predznačene z 001, 002, 003, 004. Zbiramo ponudbe. Izvedba bi morala biti v začetku maja 2024.

I.P. išče steklarja (Ogledalo po meri / Logatec)

Pozdravljeni, potrebujem ogledalo dimenzij 200x90 brez okvirja.

U.S. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Ogladalo po meri 1x, 135 cm x 55 cm + montaža

I.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Novo Mesto)

Steklo se bi montiralo na les. Je 6 vtičnic . Montiralo se bi pod omaricami v crki U. To je cerkev 6 do 7 metrov.

J.V. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Pozdravljeni, potreboval bi dve oledali ker sta se razbili na omarici v kopalnici in sicer velikosti 42,5 širina 85 višina in 38 širini in 85 višina. Hvala Lep pozdrav

S.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Domžale)

Bele barve

T.K. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Brezovec Pri Rogatcu (Rogatec))

Potreboval bi izvajalca,ki bi zmontiral dvoje stekel in steklo tudi dobavil.

G.M. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Hočko Pohorje (Hoče - Slivnica))

Pozdravljeni, išem izvajalca, ki bi naredil zateklitev dveh balkonov (en nad drugim). Gre se za zasteklitev dveh tretjin višine hiše, v celotni širini hiše oz. dolžini spodnjega balkona. Od spodnjega balkona do vrha strehe. Poglejte fotografijo v priponki. Dodatno bi izvajalec moral narediti enostaven nadstrešek od spodnjega balkona nad predprostor hiše. Dimenzije hiše so: Širina: 6 m Višina od spodnjega balkona do vrha strehe: 8 m Dolžina predvidenega nadstreška: 7 m Širina predvidenega nadstreška: 3 m Nahajamo se v Hočah pri Mariboru. Prosim za ponudbo kvalitetnega, resnega, ter cenovo ugodnega / korektnega izvajalca. Hvala Lep pozdrav, Gabrijela M.

R.E. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Negova (Gornja Radgona))

Potrebujemo mnenje,nasvet, ponudbo za izdelavo zimskega vrta. Smo iz okolice Gornje Radgone!

G.R. išče steklarja (Ogledalo po meri / Šenčur)

Iščem ogledalo v velikosti 2x2m s priterditvenim sistemom. prosim za dodatno ponudbo s okvirjem.

B.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Strunjan (Piran))

Prosim za ceno priprave in montaže kuhinjskega stekla: (1) na steno nad pipo bi šlo modro pobarvano steklo (po RAL) dolžine 2.585 m, višine 0.569 m, površine 1.47 m2, z enim izrezom za vtičnico, (2) na steno pod napo bi šlo steklo z efektom ogledala, dolžine 1.852 m, višine 0.702 m, površine 1.3 m2, brez izrezov. Lokacja montaže je Strujan (slovenska obala).

V.K. išče steklarja (Trzin)

Potrebujem ognjevarno steklo za vrata kamina dimenzije 34,5 X 45 mm debeljine 4 - 5 mm

M.Z. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Ogledalo, dimenzij v 220 š 180 fino brušeni robovi, pritrditev na steno

M.S. išče steklarja (Maribor)

Potrebujem trikotnik iz pleksija (stranice cca 120 cm), odrezan po merah. Ne gre za 100% natančnost, rabila bi cca 4 reze. (en vogal je odrezan.

J.Š. išče steklarja (Steklene predelne stene / Ravne Na Koroškem )

Pozdravljeni! Zanima me kakšna bi bila cena steklene pregradne stene za v kopalnico. Stena bi bila v mojem primeru montirana med omarico za umivalnik in pralnim strojem v kopalnici, da bi zakrila pralni stroj in bojler. Dimenzije stene bi bile cca. 65 cm x 260 cm. Prilagam fotografijo prostora in dizajna stene (na sliki so sicer vrata ampak bi želela takšen oz. podoben izgled stene). Zanima me kako je z montažo, ali je vključena ipd. (stanovanje se nahaja na Ravnah na Koroškem)? Prosim za ponudbo. Hvala in lep pozdrav! Jerneja

S.Š. išče steklarja (Ogledalo po meri / Kranj)

Potrebujem ogledalo za na steno v kopalnici. Oblika trapeza. a) 135cm, b) 127cm c) 163cm d) 45cm kot B je pravokoten. stranici b in c, sta vzporedni. ogledalo ne potrebuje obrobe.

M.D. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Dobrnič (Trebnje))

Potrebujem stekleno kuhinjsko stensko oblogo dimenzij 96x57cm, 190x56cm in 90x 56cm, skupne površine 2,118m2 z motivom. Ena vtičnica.

A.R. išče steklarja (Celje)

Zamenjava poškodovanega stekla na vratih kamina.

T.V. išče steklarja (Ogledalo po meri / Velika Nedelja (Ormož))

Pozdravljeni Potrebujem ogledalo za kopalmico , da ga bom lahko zalepil na steno . Željene mere ogledala 1045 mm x1175 mm. Lep pozdrav

M.Z. išče steklarja (Steklene predelne stene / Murska Sobota)

Na novo urejam poslovni prostor. Zaenkrat je še v gradbeni fazi. Bi pa želela en prostor pregraditi s stekleno steno. Zanimajo me torej ponudbe za kaljeno steklo, debeline, ki zagotavlja dobro zvočno izolacijo, delno, do stojne višine bi bilo potiskano ali peskano. Vrata bi bila drsna ali za odpiranje, odvisno kaj je boljše za zvočno izolativnost prostora.

I.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Pozdravljeni! Želim naročiti ogledalo izdelano po meri v dimenzijah približno 2,56 cm x 1.20 cm. Ogledalo naj ima običajne brušene robove. Ga je možno izdelati v enem kosu? Kakšna je cena in približen rok izdelave? Lep pozdrav, Ines Mulec

D.C. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Jagodje (Izola))

Kaljeno mlečno steklo 800x500x6 mm, Brušeni robovi. Lepilo za lepljenje na ravno podlogo na zidu. Brez montaže. Poslano po pošti.

M.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Škofljica)

Zanima me idelava stenskega ogledala z montažo, dimenzije 216x200 na lokaciji občina Škofljica.

A.B. išče steklarja (Ljubljana)

Pocilomsteklo na vratih kamina Brunner, dimenzija 75 krst 90:cm.

M.E. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Maribor)

Potrebna je odsteanitev stare stenske obloge MDF

T.P. išče steklarja (Kranj)

Kaljeno steklo dimenzij 80x30 za zaščito tal ob kaminu

A.N. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Ljubljana)

Lepo pozdravljeni Prosila bi za ponudbo za zasteklitev balkona v prb. velikosti 5,5m + 2,3m + 1,5m. ter cca 1,3m višine (skupna višina 2,5m) . Stanovanje se nahaja na Ramovševi v Ljubljani. Želela bi zapreti celoten balkon za uporabo kot kabinet in bo ogrevan, ni pa potrebno da so povsod okna. Potrebna bi bila tudi streha (polna in ne steklena). V prilogah slika balkona za zasteklitev, slika primera zasteklitve (sicer tu ni zaprt cel balkon) in slika iz načrta. Hvala in lep pozdrav, Aljaž

M.W. išče steklarja (Steklena vrata / Škofja Loka)

Ogledalo 200cm×180cm, napis na steklenih vratih

T.J. išče steklarja (Kočevje)

Potrebujem kaljeno steklo za peč LOKATERM dimenzij 45x194x5mm cca 8 kom.

M.P. išče steklarja (Celje)

Zdravo! Potrebujem okroglo steklo za vrtno mizico premera 60cm, debelina 5mm. Nekaj preprostega. Kakšna je cena? Hvala Maja

M.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Trbovlje)

Zanima me cena čisto navadnega ogledala z poliranimi robovi dimenzije 2000x2000

E.T. išče steklarja (Ogledalo po meri / Velenje)

Polkrožno ogledalo. Radij= 60cm. Dim.= 60 cm x 120 cm.

A.S. išče steklarja (Steklena vrata / Zagorje Ob Savi)

Rabim notranja steklena vrata na obstoječi leseni okvir (mlečno steklo ) z možnostjo zaklepanja. Dimenzije obstoječega lesenega okvirja (svetle mere: V: 2010mm Š: 750mm )

S.R. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Mozirje)

Kaljeno steklo 5 mm za kuhinjsko mizo, bruženi robovi 50*150 cm

R.H. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Loke (Nova Gorica))

Steklo potrebujem za nadstrešek dimenzije 4x5m. Pritrjeno bo na špirovce, ki bodo razmaknjeni na 1m. Potrebujem še ves ostali material za pritrditev stekla.

D.P. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Lutverci (Apače))

Zastellitev balkona iz sprednje strani v sirini 5 m, streha normalna izolirana in stranske stene nocem steklene.. Sem ze dal povprasevanje vendar nikogar ni, v primeru da je ze kdo videl moje povprasevanje

K.V. išče steklarja (Steklene predelne stene / Celje)

Imam pregrajeno dnevno sobo z mavčno steno in ker sedaj ena soba nima naravne svetlobe sem razmišljala o vgradnji steklene stene. Velikost mavčne stene je 360 d x245 v.

E.S. išče steklarja (Ogledalo po meri / Postojna)

Zanima me okvirna cena ogledala narejenega po meri, ce bi se odlocila prodajni pult obleci v ogledalo. Prbl 5m2

M.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Slovenske Konjice)

Ogledalo v kopalnici 125x60 cm

N.Š. išče steklarja (Maribor)

Pozdravljeni, iščem kaljeno steklo za kamin velikost stekle 30 x 25 cm

T.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Polkrožno ogledalo

K.K. išče steklarja (Ljubljana)

Ena notranja šipa balkonskih vrat je razbita (zunanja je v redu) Spodaj sem oznacila zamenjavo okenskega stekla - gre za balkonska vrata (cca 1m2)

U.F. išče steklarja (Steklena vrata / Ljubljana)

V firmi potrebujemo ugodna notranja steklena vrata, klasicnih dimenzij (sirina vsaj 80cm). Skupaj z montazo na ze pripravljeno knauf steno. Najraje na potisk, lahko pa tudi na kljuko. Morajo biti prozorna. Prosim za ponudbe

T.G. išče steklarja (Ogledalo po meri / Blanca (Krško))

IZDELAVA LED OGLEDALA PO MERI (140X95 CM)

K.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Velenje)

Želim steklo namesto ploščic na steni kuhinje Potrebno je 5 izrezov za stikala. Mere okvirna dolžina 4 m. Če so potrebne dodatne informacije me prosim pokličite. Hvala!

R.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Lovrenc Na Pohorju)

Potrebujem steklo za kuhinjsko mizo.Mere:140x80.

J.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Divača)

Pozdravljeni Na Obalno Kraški regiji, potrebujemo stensko ogledalo, ki naj bi bilo obrobljeno s črnim robom Mere pa naj bi bile Širina 42 Višina 180

J.B. išče steklarja (Steklena vrata / Sevnica)

Prosim za ponudbo štirih predelnih sten 4,0 x 2,7 m z vključenimi steklenimi vrati na sredini stene.

D.Č. išče steklarja (Steklena ograja / Puconci)

Zanima me cena steklene notranje ograje, cca 8metrov

T.T. išče steklarja (Jesenice)

Steklo za kuhinjsko stensko oblogo v beli barvi

B.A. išče steklarja (Panoramska stena, okna in vrata / Škofja Loka)

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo PVC oken in vrat. Dvoslojna in troslojna. Dimenzije okna 100/90, 100/120, 120/120, 120/140, 180/80. Dimenzije vrat: 200/230, 305/230, 400/230, 100/230, 160/230

E.H. išče steklarja (Ljubljana)

Iščem extra clear jedkano steklo debeline 2-3mm, 200 kosov, dimenzije 100x125mm. Potrebujem specifično jedkano in ne peskano steklo.

J. išče steklarja (Log Pri Brezovici (Dragomer))

Potrebuje m kaljeno stekli za pisalno mizo 120-55

P.S. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ajdovščina)

Potrebujem kuhinjsko steklo za kuhinjo v L, dimenzij 312*53 z enim izrezom za vticnice ter 190*53. Bele barve, kuhinja je ze sestavljena

J.F. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Renče)

Kaljeno steklo debeline 8 mm, mere: 2700mm X 860 mm

I.S. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Lenart V Slovenskih Goricah)

Pozdravljeni, rad bi zaprl teraso. Imam tri odprtine ki so med seboj ločene z zidanim stebrom Prilagam slike 1. 237x240 cm; tu bi imel samo okno 2. 278x240 cm; tu bi imel drsna vrata kot vhod; pol fiksne stene / pol vrata 3. 370 x240 cm; to steno bi pa rad v celoti odpiral, torej harmonika ali kaj 4. seveda si želim kakšnega predloga

A.C. išče steklarja (Domzale)

NA OKNU V BLOKU JE POCILO STEKLO.

F.K. išče steklarja (Kranj)

Menjava zadnjega stekla 100l akvarija(počeno steklo)

I.U. išče steklarja (Vetrolov / Ljubljana)

Staklena ograja 22 m višina 60 cm steklo 8+8 mm sivo ali prozorno. Montaža na granitnu policu

T.P. išče steklarja (Ogledalo po meri / Velenje)

Okroglo ogledalo fi 120

A.L. išče steklarja (Steklena vrata / Kal Nad Kanalom)

Notranja drsna vrata kopalnica

T.H. išče steklarja (Sv. Vid (Vuzenica))

Pozdravljeni Rabim steklo kaljeno za vrata na kaminu mere 34.5x 49.5 debeline 4mm.

T.M. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Kompolje (Videm))

Potrebujemo stensko oblogo za del pri plinskem stedilniku. Stedilnik je v velikosti 60 cm, obloga pa mora biti 90 cm x 69,5 cm. Preostali del obloge bo les.

B.R. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Hrpelje)

Želeli bi zasteklit teraso (dimenzije 1,5x 6,7m višina 1,8m)

E.L. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Ogledalo take asimetrične oblike kot je prikazana na sliki, iz navadnega Float stekla z zlatim robom (najcenejši material za rob, ne samo obarvano steklo ampak nekaj milimetrov višji rob- ne želim da je toliko visok da je potrebno brisati prah z notranje strani).

N.T. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ljubljana)

Pozdravljeni. Za kuhinjskin koritom (namesto ploščic) bi montiral steklo, prav tako v kopalnici, nad umivalnikom in pod omarico.

R. išče steklarja (Brezovica Pri Trebelnem (Mokronog))

Zapiranje zunanjih stopnic z pleksijem

J.B. išče steklarja (Ljubljana)

Akvarij je namenjen za v steno med kuhinjo in dnevno sobo

M.S. išče steklarja (Domzale)

Spoštovani, iščem ugodno ponudbo za izdelavo akvarija sledečih dimenzij: Dolžina 950mm širina,920mm in višina 670mm na zadnji steni sta še dve luknji premera 35mm, točne lokacije pošljem naknadno. Akvarij je brez pokrova.

M.K. išče steklarja (Radomlje)

Imam dve mizi ena miza ima mere 160x90. Druga je ovalna miza ki so sledeče mere 215x100. Zanima me cena.

Z.G. išče steklarja (Maribor)

8mm kaljeno steklo za savno. Dimenzije: 4x2m 1.5x2m Hvala

B.R. išče steklarja (Črnomelj)

Prosim za ponudbo za ognjevarno steklo za kamin dimenzije 270x230 mm - 2 kosa

A.H. išče steklarja (Borovnica)

Potrebujem 2 kosa kaljenega stekla za klubsko mizico: 93 cm x 93cm in 143cm x 43cm

B.Ž. išče steklarja (Jesenice)

Pozdravljeni Prosim za informacijo o ceni za steklena vratca kamina mere 32 x 32 cm (ognjeodporno steklo). Hvala Lep pozdrav Blaž

N.O. išče steklarja (Lukovica Pri Domžalah)

Imamo starejši vetrolov s starimi lesenimi enoslojnimi okni. Eno od stekel je počeno in bi bilo potrebno menjave

M.J. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Prosila bi za ponudbo za ogledalo v hodniku, z dimenzijami 63 cm x 235 cm vključno z natančno izmero in montažo.

D.F. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Potrebujem ogledalo po meri, približno 115 cm široko in 120 cm visoko. Ker je na steni stikalo za luč (ki se ne uporablja), ga bomo z ogledalom prekrili. Zato bo na spodnjo stran ogledala potrebno zalepiti kakšno letvo ali noge, da bo ogledalo odmaknjeno od stane za par centimetrov. Smo v Mariboru. Prosim ponudbe.

D.M. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Maribor)

Želel bi kaljeno sijoče belo steklo 6mm debeline, 57mm višine med elementi in sicer v L obliki eden kos 1,97m in eden kos 2,00m. Po možnosti z obrušenimi robovi brez izvrtin za vtičnice.

M.Z. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Naklo)

Pozdravljeni. Potrebujem 2x steklena enokrilna vrata z zasteklitvijo ob vratih (ob in nad vrati). Gre za notranja vrata, ki bi ločila vetrolov od preostalega dela stanovanja. Dimenzija celotne odprtine 140x250 cm, od tega vrata cca 100x210 cm. Steklo bi bilo mat ali mat z vzorcem. Potrebujem tudi 3x steklo za walk-in tuš kabino 120x210 cm, (80+45)/210cm ter 90x210 cm. Steklo bi bilo mat. Hvala in lep pozdrav.

M.J. išče steklarja (Borovnica)

Menjava termopan (Ug=0,7 W/m2K) na oknima 980mm x 980mm -3 kosa 970mm x 51mm -3 kos

M.S. išče steklarja (Kamnik)

307mm x 257mm, debelina 4mm 1 kos ognjevarno steklo za kamin

M.T. išče steklarja (Ankaran - Ancarano)

Ognjevarsno steklo za kamin.dimenzije 36,5"46,1cm

R.H. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Lenart V Slovenskih Goricah)

Potrebujemo 2 kosa pleksi stekla debeline 8 mm, najraje sive barve in obvezno dimenzije: 2380 mm x 1475 mm. Plošči bomo namestili na ogrodje nadstreška. Hvala za ponudbe. lp, Ramona

N.F. išče steklarja (Ogledalo po meri / Šempeter Pri Gorici)

Potrebujem ogledalo za kopalnico dimenzij: 810mm širne, leva stanica 980mm višine in desna stranica 750mm višine. Navadno ogledalo brez detajlov, z ravnim robom.

T.P. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Ormož)

Steklena stena tuša.

Anonimen išče steklarja (Krško)

M.V. išče steklarja (Steklena vrata / Bistrica Ob Dravi (Ruše))

Potreboval bi: -1kom fiksno steklo (2m dolžine in 2,4m višine) -3kom steklena vrata(0,65m širine in 2,4m višine), s kljuko in pantom Prikaz želene izvedbe v priponki. Potreboval bi samo material, ostalo bo naredil mizar

T.S. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Spoštovani, želela bi ponudbo za izdelavo ogledala po meri, in sicer naslednjih dimenzij: višina: 252 cm širina: 77 cm Ogledalo naj bo brev okvirja, le z brušenimi robovi. Hvala, Tina

S.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ptuj)

Pozdravljeni. Zanimam se za polkrožno ogledalo za predsobo. Polmer kroga bi bil približno 1 meter. Prosim za ponudbo in kako dolgo se čaka na takšno ogledalo. Hvala in lep dan.

A.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Grosuplje)

Potrebujemo steklensko oblogo v kuhinji. Potrebno je približno 2,7m2 stekla. Steklo bi bilo od pulta do zgodnjih omaric po celotni dolžini kuhinje.

F.K. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Črna Na Koroškem)

Pozdravljeni, Zanima me cena in dobavljivost za pleski steklo dimenezij 150x67cm ( 4 kom) in 130x67 cm ( 3 kom), debelina 3 oz. lahko tudi 4 mm). Potrebujem narezane plošče za namen oken v strojni lopi. Prevzem po pošti. Hvala za ponudbo in lep pozdrav! Florjan Klavž Javorje 11 2393 Črna na koroškem

D.P. išče steklarja (Celje)

Zdravo potrebujem ognjeodporno steklo dimenzije 52cm x 35cm 4mm debeline za kaminska vrata na drva in me zanima cena samo stekla lep pozdrav dean

M.N. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Počeno ogledalo na katerem je tipka za prižiganje in razmeglitev je potrebno zamenjat. To je eno vratno krilo 9d kopalniske omarice.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Steklarstvo — po mestih