fb

Povprečne cene: steklarstvo

110–240 €/m2

Cene stekla se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla. Skupaj z montažo se cena najbolj preprostega stekla giblje med 110 – 240 €/m2.

Cene za kategorijo „steklarstvo“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji steklarstvo, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Steklarstvo: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za steklarstvo in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja za steklarstvo

Kakšne so cene stekla?

Cene stekla se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla. Skupaj z montažo se cena najbolj preprostega stekla giblje med 110 – 240 €/m2.

Cene se razlikujejo glede na dimenzije in vrsto stekla, izkušenost steklarstva in vključeno montažo. Steklarji z daljšo tradicijo imajo višje cene, po navadi pa nudijo tudi pridobitev vseh potrebnih potrdil, kvalitetno montažo in brezplačno svetovanje.

Večina steklarjev steklo naredi po meri, glede na vaše naročilo. Cene se razlikujejo tudi glede na to ali gre za zunanjo ali notranjo zasteklitev, ponudniki pa vam lahko pripravijo predračun za željene storitve. Le-tega lahko zahtevate tudi informativno, za lažjo primerjavo in odločanje.

Med katerimi vrstami stekla lahko izbiram in kako se odločiti?

Vrste stekla med katerimi lahko izbirate so: izolacijsko, varnostno (kaljeno ali lepljeno), peskano, jedkano (satinirano), ornamentno (dekorativno), žično, refleksno, ognjevarno, idr. Odločitev pa je odvisna od estetskih želja kupca in namena stekla.

Izolacijsko oz. termopan steklo se uporablja predvsem za zasteklitev stavbnega pohištva ali fasadnega pasu. Glavna prednost je zmanjšana toplotna izguba, zvočna izolacija in zaščita proti soncu.

Varnostno kaljeno ali lepljeno steklo ima več plasti in povečano trpežnost in posledično varnost. Primerno je predvsem za stopnice, vrata, notranjo opremo (tuš kabine, kuhinje), zasteklitev tal, ipd. Kaljeno steklo se v primeru loma ne razleti na manjše delce, ampak le razpoka. Lepljeno varnostno steklo nudi tudi protivlomno zaščito, po izdelavi pa lahko izbirate tudi med graviranjem, peskanjem, jedkanjem ali tiskanjem na steklo (pri kaljenem je možno le jedkanje ali peskanje).

Žično steklo je ojačano z žično mrežico, ki v primeru razbitja steklu prepreči, da bi se razletelo. Kljub temu ima ostre robove, zaradi česar ni primerljivo z varnostnim steklom. Največkrat se uporablja za zasteklitev oken in vrat.

Refleksno steklo je sončno odbojno in ima zrcalni učinek. Podobno kot izolacijsko steklo, le-to ščiti pred pregrevanjem, zaradi česar je priporočljivo za poslovne objekte z večjimi steklenimi površinami. Podnevi zastirajo pogled v notranji prostor in od zunaj izgledajo kot ogledalo.

Katere informacije moram imeti preden kontaktiram ponudnika?

Proizvajalci potrebujejo informacije o vrsti stekla, ki ga želite naročiti, ali bo le-to klasično, varnostno, lepljeno, kaljeno, peskano, ipd. in ali želite na steklu imeti še kakšne vzorce oz. dodatke. Odločiti se morate, ali bodo robovi stekla brušeni oz. kakorkoli oblikovani ter ali boste potrebovali zraven dobave tudi montažo oz. vgradnjo stekla.

Potrebujem svetovanje in merjenje, na koga naj se obrnem?

Večina ponudnikov vam bo z veseljem svetovala glede na vaše želje, potrebe in ceno, ki ste jo pripravljeni plačati. Glede na dogovor vam lahko pripravijo predračun storitev ter pred dokončnim naročilom sami izmerijo dimenzije stekla. Priporočljivo je, da za predračun zaprosite čim več podjetij, potem pa se glede na njihovo ponudbo odločite kaj vam najbolj ustreza in vam je cenovno dostopno.

Kakšen je postopek naročila stekla?

Najbolje je, da se najprej posvetujete s strokovnjakom (če je možno v njihovem salonu), ki vam bo pomagal pri iskanju optimalne rešitve glede na vaše želje in potrebe ter pripravil informativno ponudbo. Sledi točno merjenje in ogled pogojev dela (kakšna dostava je možna, koliko je prostora, ipd.). Nato bodo steklo naročili oz. izdelali po naročilu v naprej dogovorjenem času. Zadnji korak je montaža stekla in odpravljanje morebitnih napak.

Kakšen je dobavni rok?

Dobavni rok stekla se razlikuje odvisno od ponudnika, kraja dobave, vrste stekla, vrste izdelka (vrata, ogledalo, tuš kabina, ipd.) in vaše želje (dimenzije, vzorci, dodatki …). Ko s ponudnikom točno dorečete dimenzije in materiale, je dobavni rok od 3 tednov do 2 meseca.

Pomagali vam bomo najti steklarja za vas

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — steklarstvo — cene in ceniki

L.D. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Pozdravljeni, naš stenski obešalnik za plašče ima vgrajeno ogledalo, ki je na nekaterih mestih opraskano in očrnjenonter potrebuje zamenjavo. Mere (cm) Višina 88 cm Širina 24 cm Debelina 0,5 cm Hvala za ponudbo, prijazen pozdrav, Lan

M.P. išče steklarja (Panoramska stena, okna in vrata / Ljubljana)

Prosim te za ponudbo za zasteklitev prizidka po specifikacijah: Dobava in vgraditev panoramskega okna z drsnimi vrati - troslojno steklo in PVC okvir, mere 598 x 215 cm v jedilnici. U(w) = 0,8 W/m2K. Rw = 35 dB. Razdelitev okna na 4 dele: 2x fiksno steklo in 2x drsna vrata. Okna se vgradijo v AB steno debeline 20 cm. Okno vgraditi poravnano z zunanjim robom zida. Okno je opremljeno z zunanjo roleto na ročni pogon. Barva enaka, kot obstoječe. Delitev rolete naj bo usklajena z delitvijo steklenega dela okna. V ceni zajeti vsa potrebna dela ter vsa potrebna vzporedna opravila, snemanje mer na objektu, predložitev vzorcec materialov in barv, potrebne transporte in prenose, tesnilni in spojni material in čiščenje po končanem delu. GLEJTE RISBE - sheme oken - okno 1: Če potrebujete dodatne načrte, sem na voljo...

J.B. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Zgornja Besnica (Kranj))

Že vgrajena v steni in tleh u letev 15mm. Steklo dimenzije 110x220cm in prečka skupaj z montažo. Dve kopalnici.

V.S. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Tolmin)

Potrebujem stekleno steno za tuš, steklo mora biti mat

A.D. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ljubljana)

Stensko steklo

D.M. išče steklarja (Steklena ograja / Maribor)

Pozdravljeni, Iščemo rešitev za ograjo na terasi in razmišljam o možnosti kaljenega stekla. Prosim za ponudbo in okviren čas dobave. Hvala in LP Darja Milojević

D.A. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Kobarid)

Potrebujem pleksi steklo za na teraso, mere 160x160. V Kobaridu.

V.Ž. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Pozdravljeni prosim za ponudbo . Zanima me koliko bi bilo popravilo - ogledalo v okvirju s falsetami Dimenzije: 4 - 5 mm -,debelina stekla falsete / ob robovih dolzina 2 m 8 cm sirina 1 m 43 cm Moj kontakt : 051 315 217 Lp Vesna

M.S. išče steklarja (Panoramska stena, okna in vrata / Preserje Pri Radomljah (Mengeš))

Na terasi bi imeli (zaščito) drsno steno, harmoniko ... Zaščito bi uporabljali samo v primeru močnega vetra, dežja ... Prosim za ponudbo. Mere višina 263*218 dolžina.

B.S. išče steklarja (Bled)

Rabim kaljeno steklo,okroglo fi 90 cm, debeline 10 mm.

M.V. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Kočevje)

Pozdravljeni, prosim vas za ponudbo za izdelavo in montažo stekla na nadstrešek nad teraso. Z namenom, da bi bila terasa bolj svetla, smo predvideli odprtino, ki bi se jo pokrilo s steklom. Odprtina je dimenzij cca. 330 cm x 200 cm. Po sredini ima narejeno leseno ojačitev/nosilec na katerega se nasloni steklo zaradi zmanjšanja obremenitev. V priponki vam pošiljam sliko kako izgleda odprtina od spodaj. Prosim vas za informativno ponudbo za izdelavo in montažo stekla. Nadstrešek je že končan in je montaža lahko izvedljiva takoj. Prosim vas tudi za informacijo glede čakalnih dob za samo montažo. Lokacija montaže je Kočevje. Hvala in lep pozdrav, Miha Varga

S.K. išče steklarja (Domžale)

Menjava stekel na oknih zaradi poškodb (praske pri izvedbenih delih)

E.Ž. išče steklarja (Steklena ograja / Ljubljana)

Pozdravljeni. zanima me cena ograje za stopnice. Dolžina stekla 87cm (tri pa pol stopnice). Ta tretja stopnica se konča na 77,5cm Višina ograje cca 90cm. Dvojno točkovno vpeto. Lep pozdrav,

R.E. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Negova (Gornja Radgona))

Potrebujemo mnenje,nasvet, ponudbo za izdelavo zimskega vrta. Smo iz okolice Gornje Radgone!

G.R. išče steklarja (Ogledalo po meri / Šenčur)

Iščem ogledalo v velikosti 2x2m s priterditvenim sistemom. prosim za dodatno ponudbo s okvirjem.

Z.B. išče steklarja (Steklena streha, kritina in nadstreški / Pernica (Pesnica))

Spoštovani! Zanima me cena nadstreška iz aluminija-antracit barve pokrito s polikarbonatom, mera terase je cca 10mx6m. S prijaznimi pozdravi, Zdenka

U.B. išče steklarja (Ogledalo po meri / Temenica (Ivančna Gorica))

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za stensko ogledalo dimenzij: 1x 65cm x x137cm In 1x 204cm x 137cm Odločam semed dvemi ogledali za v kopalnico. Hvala. Lep pozdrav,

L.P. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Pozdravljeni, pošiljam povpraševanje za izdelavo ogledala z okvirjem in namestitev ogledala na steno. Ogledalo imam v predsobi, vendar mi je počilo, zato bi ga rad zamenjal. Mere ogledala skupaj z okvirjem so: 196 x 66 cm. Okvir želim bele barve. V priponki pošiljam sliko starega ogledala. Zanima me, koliko je cena ogledala z namestitvijo ter kdaj bi lahko to uredili?

B.J. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Beltinci)

Pozdravljeni.Jas bi pa rabil samo steklo za tus steno v velikosti visina 2m x 1400mm in 8mm debelo.Zanima me cena.

N.N. išče steklarja (Ogledalo po meri / Šentilj V Slov. Goricah)

Potrebujem ogledala v fitnessu. Na dveh stenah, velikost 5mx2m.

M.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Konjiška Vas (Slovenske Konjice))

Kuhnjensko kaljeno steklo okolica slovenske Konjice Kuhinja že montirana klice prosim da so po 12 ure

A.P. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ljubljana)

V kuhinji bi zeleli mlecno belo steklo na steni za koritom- vca 3m2. Posiljam fotografijo in proaim za okvirno ceno in termin izvedbe.

T.M. išče steklarja (Steklenjak / stekleni rastlinjak / Maribor)

Spoštovani, smo kreativna agencija iz Maribora in pridobivamo ponudbe za novo kampanjo. Skupaj z naročnikom smo si zamislili steklenjak, ki bi ga postavili v središče mesta, kjer bi izstopal in privabil poglede. Pa ne samo zato, ker tja ne spada, temveč, ker je poln čudovitih zelenih rastlin. Velikost steklenjaka bi izbrali skupaj z vami, predstavljali smo si nekje okoli 6m x 3m. Prostor ne rabi bo v celoti zaseden, saj bo v sredini predstavljen produkt in želimo si, da se ljudje lahko malenkost sprehodijo okoli produkta ter spočijejo oči na lončnicah. Gre za produkt, kjer se izpostavlja trajnostni aspekt. Za lažjo predstavo prilagam sliko. Naš cilj je zgenerirati čim več PRovske vsebine, članke in prispevke, kjer pa si seveda želimo izpostaviti tudi vas. Priložnost vidimo, kot odlično možnost sodelovanja ter nenazadnje promocije vas samih. Kampanja bi se odvijala v maju ali juniju, trajal bi 7 dni. Lokacija še ni določena, vendar bi to vrjetno bil Maribor ali Ljubljana. Vas lahko prosim za okvirno ponudbo in razlago ali so vaši steklenjaki primerni za tovrstne dejavsnoti, saj rastline dihajo, in ne želimo, da bi se v boxu pojavljalo preveč vlage. Steklenjak najraje najeli, če je to možno. Hvala in lep pozdrav

R.Š. išče steklarja (Ljubljana)

Potrebujem 5 ogledal mer priblizno 2 metra visine x 1,5 m dolzine. Kaksna bi bila cena? Hvala

M.J. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Jesenice)

Zasteklitev balkona

L.G. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Pozdravljeni! Zanima me cena za kos odrezanega okroglega ogledala, premera 20cm. Ogledalo bom potrebovala za svoje izdelke. Zanima me cena za 30kos ter debelina (max 2mm). Prosim za ponudbe na mail. Lp.

G.S. išče steklarja (Steklena ograja / Portorož (Piran))

Zelim zamenjati leseno ograjo na stekleno za teraso

D.S. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Ivanjkovci)

Rabim kaljeno steklo debeline 8 mm brez montaže. Mere so naslednje: 2 kom mere 1940 x 921 2 kom mere 1950 x 633 2 kom mere 1950 x 651 Želim zastekliti teraso. Rabim steklo za zasteklitev.

B.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Strunjan (Piran))

Prosim za ceno priprave in montaže kuhinjskega stekla: (1) na steno nad pipo bi šlo modro pobarvano steklo (po RAL) dolžine 2.585 m, višine 0.569 m, površine 1.47 m2, z enim izrezom za vtičnico, (2) na steno pod napo bi šlo steklo z efektom ogledala, dolžine 1.852 m, višine 0.702 m, površine 1.3 m2, brez izrezov. Lokacja montaže je Strujan (slovenska obala).

A.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Rečica Ob Savinji)

Potrjujem kuhinjsko steklo v skupni dolžini cca 5m

M.G. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Ljubljana)

Potrebujem izdelavo steklene stene 8mm za tuš kabino z jedkanim ornamentom, Skupna povšina 6m2

M.Š. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ptuj)

POTREBUJEMO OGLEDALO PO MERI 2530 X 600 X 3 MM. OGLEDALO BOMO NALEPILI NA LESENO PODLAGO V VHODNI VEŽI

M.F. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Miren)

Kaljenje steklo 8 mm dimenzij 1000x2000mm

Ž.L. išče steklarja (Steklena ograja / Škofljica)

Pozdravljeni, potrebujemo steklarstvo, ki bi za nas naredilo stekleno ograjo po spodnjem opisu. Sidranje navojnih palic bočno v betonsko ploščo M10. Steklo float 8+8 mm, kaljeno in lepljeno prozorno, pritrjeno točkovno z inox pritrdili fi 50 mm z distanco od stene cca 20 mm. Za trenutno stanje, stanje pri naši sosedi in naše želje si prosim poglejte slike predznačene z 001, 002, 003, 004. Zbiramo ponudbe. Izvedba bi morala biti v začetku maja 2024.

V.K. išče steklarja (Trzin)

Potrebujem ognjevarno steklo za vrata kamina dimenzije 34,5 X 45 mm debeljine 4 - 5 mm

I.P. išče steklarja (Ogledalo po meri / Logatec)

Pozdravljeni, potrebujem ogledalo dimenzij 200x90 brez okvirja.

M.Z. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Ogledalo, dimenzij v 220 š 180 fino brušeni robovi, pritrditev na steno

U.S. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Ogladalo po meri 1x, 135 cm x 55 cm + montaža

I.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Novo Mesto)

Steklo se bi montiralo na les. Je 6 vtičnic . Montiralo se bi pod omaricami v crki U. To je cerkev 6 do 7 metrov.

M.S. išče steklarja (Maribor)

Potrebujem trikotnik iz pleksija (stranice cca 120 cm), odrezan po merah. Ne gre za 100% natančnost, rabila bi cca 4 reze. (en vogal je odrezan.

J.V. išče steklarja (Ogledalo po meri / Ljubljana)

Pozdravljeni, potreboval bi dve oledali ker sta se razbili na omarici v kopalnici in sicer velikosti 42,5 širina 85 višina in 38 širini in 85 višina. Hvala Lep pozdrav

S.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Domžale)

Bele barve

T.K. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Brezovec Pri Rogatcu (Rogatec))

Potreboval bi izvajalca,ki bi zmontiral dvoje stekel in steklo tudi dobavil.

J.Š. išče steklarja (Steklene predelne stene / Ravne Na Koroškem )

Pozdravljeni! Zanima me kakšna bi bila cena steklene pregradne stene za v kopalnico. Stena bi bila v mojem primeru montirana med omarico za umivalnik in pralnim strojem v kopalnici, da bi zakrila pralni stroj in bojler. Dimenzije stene bi bile cca. 65 cm x 260 cm. Prilagam fotografijo prostora in dizajna stene (na sliki so sicer vrata ampak bi želela takšen oz. podoben izgled stene). Zanima me kako je z montažo, ali je vključena ipd. (stanovanje se nahaja na Ravnah na Koroškem)? Prosim za ponudbo. Hvala in lep pozdrav! Jerneja

S.Š. išče steklarja (Ogledalo po meri / Kranj)

Potrebujem ogledalo za na steno v kopalnici. Oblika trapeza. a) 135cm, b) 127cm c) 163cm d) 45cm kot B je pravokoten. stranici b in c, sta vzporedni. ogledalo ne potrebuje obrobe.

M.D. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Dobrnič (Trebnje))

Potrebujem stekleno kuhinjsko stensko oblogo dimenzij 96x57cm, 190x56cm in 90x 56cm, skupne površine 2,118m2 z motivom. Ena vtičnica.

A.R. išče steklarja (Celje)

Zamenjava poškodovanega stekla na vratih kamina.

T.V. išče steklarja (Ogledalo po meri / Velika Nedelja (Ormož))

Pozdravljeni Potrebujem ogledalo za kopalmico , da ga bom lahko zalepil na steno . Željene mere ogledala 1045 mm x1175 mm. Lep pozdrav

M.Z. išče steklarja (Steklene predelne stene / Murska Sobota)

Na novo urejam poslovni prostor. Zaenkrat je še v gradbeni fazi. Bi pa želela en prostor pregraditi s stekleno steno. Zanimajo me torej ponudbe za kaljeno steklo, debeline, ki zagotavlja dobro zvočno izolacijo, delno, do stojne višine bi bilo potiskano ali peskano. Vrata bi bila drsna ali za odpiranje, odvisno kaj je boljše za zvočno izolativnost prostora.

I.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Pozdravljeni! Želim naročiti ogledalo izdelano po meri v dimenzijah približno 2,56 cm x 1.20 cm. Ogledalo naj ima običajne brušene robove. Ga je možno izdelati v enem kosu? Kakšna je cena in približen rok izdelave? Lep pozdrav, Ines Mulec

D.C. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Jagodje (Izola))

Kaljeno mlečno steklo 800x500x6 mm, Brušeni robovi. Lepilo za lepljenje na ravno podlogo na zidu. Brez montaže. Poslano po pošti.

G.M. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Hočko Pohorje (Hoče - Slivnica))

Pozdravljeni, išem izvajalca, ki bi naredil zateklitev dveh balkonov (en nad drugim). Gre se za zasteklitev dveh tretjin višine hiše, v celotni širini hiše oz. dolžini spodnjega balkona. Od spodnjega balkona do vrha strehe. Poglejte fotografijo v priponki. Dodatno bi izvajalec moral narediti enostaven nadstrešek od spodnjega balkona nad predprostor hiše. Dimenzije hiše so: Širina: 6 m Višina od spodnjega balkona do vrha strehe: 8 m Dolžina predvidenega nadstreška: 7 m Širina predvidenega nadstreška: 3 m Nahajamo se v Hočah pri Mariboru. Prosim za ponudbo kvalitetnega, resnega, ter cenovo ugodnega / korektnega izvajalca. Hvala Lep pozdrav, Gabrijela M.

M.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Škofljica)

Zanima me idelava stenskega ogledala z montažo, dimenzije 216x200 na lokaciji občina Škofljica.

A.B. išče steklarja (Ljubljana)

Pocilomsteklo na vratih kamina Brunner, dimenzija 75 krst 90:cm.

M.E. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Maribor)

Potrebna je odsteanitev stare stenske obloge MDF

T.P. išče steklarja (Kranj)

Kaljeno steklo dimenzij 80x30 za zaščito tal ob kaminu

A.N. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Ljubljana)

Lepo pozdravljeni Prosila bi za ponudbo za zasteklitev balkona v prb. velikosti 5,5m + 2,3m + 1,5m. ter cca 1,3m višine (skupna višina 2,5m) . Stanovanje se nahaja na Ramovševi v Ljubljani. Želela bi zapreti celoten balkon za uporabo kot kabinet in bo ogrevan, ni pa potrebno da so povsod okna. Potrebna bi bila tudi streha (polna in ne steklena). V prilogah slika balkona za zasteklitev, slika primera zasteklitve (sicer tu ni zaprt cel balkon) in slika iz načrta. Hvala in lep pozdrav, Aljaž

M.W. išče steklarja (Steklena vrata / Škofja Loka)

Ogledalo 200cm×180cm, napis na steklenih vratih

T.J. išče steklarja (Kočevje)

Potrebujem kaljeno steklo za peč LOKATERM dimenzij 45x194x5mm cca 8 kom.

M.P. išče steklarja (Celje)

Zdravo! Potrebujem okroglo steklo za vrtno mizico premera 60cm, debelina 5mm. Nekaj preprostega. Kakšna je cena? Hvala Maja

M.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Trbovlje)

Zanima me cena čisto navadnega ogledala z poliranimi robovi dimenzije 2000x2000

E.T. išče steklarja (Ogledalo po meri / Velenje)

Polkrožno ogledalo. Radij= 60cm. Dim.= 60 cm x 120 cm.

A.S. išče steklarja (Steklena vrata / Zagorje Ob Savi)

Rabim notranja steklena vrata na obstoječi leseni okvir (mlečno steklo ) z možnostjo zaklepanja. Dimenzije obstoječega lesenega okvirja (svetle mere: V: 2010mm Š: 750mm )

S.R. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Mozirje)

Kaljeno steklo 5 mm za kuhinjsko mizo, bruženi robovi 50*150 cm

R.H. išče steklarja (Steklo za tuš kabine, tuš stene / Loke (Nova Gorica))

Steklo potrebujem za nadstrešek dimenzije 4x5m. Pritrjeno bo na špirovce, ki bodo razmaknjeni na 1m. Potrebujem še ves ostali material za pritrditev stekla.

D.P. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Lutverci (Apače))

Zastellitev balkona iz sprednje strani v sirini 5 m, streha normalna izolirana in stranske stene nocem steklene.. Sem ze dal povprasevanje vendar nikogar ni, v primeru da je ze kdo videl moje povprasevanje

K.V. išče steklarja (Steklene predelne stene / Celje)

Imam pregrajeno dnevno sobo z mavčno steno in ker sedaj ena soba nima naravne svetlobe sem razmišljala o vgradnji steklene stene. Velikost mavčne stene je 360 d x245 v.

E.S. išče steklarja (Ogledalo po meri / Postojna)

Zanima me okvirna cena ogledala narejenega po meri, ce bi se odlocila prodajni pult obleci v ogledalo. Prbl 5m2

M.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Slovenske Konjice)

Ogledalo v kopalnici 125x60 cm

N.Š. išče steklarja (Maribor)

Pozdravljeni, iščem kaljeno steklo za kamin velikost stekle 30 x 25 cm

T.M. išče steklarja (Ogledalo po meri / Maribor)

Polkrožno ogledalo

K.K. išče steklarja (Ljubljana)

Ena notranja šipa balkonskih vrat je razbita (zunanja je v redu) Spodaj sem oznacila zamenjavo okenskega stekla - gre za balkonska vrata (cca 1m2)

U.F. išče steklarja (Steklena vrata / Ljubljana)

V firmi potrebujemo ugodna notranja steklena vrata, klasicnih dimenzij (sirina vsaj 80cm). Skupaj z montazo na ze pripravljeno knauf steno. Najraje na potisk, lahko pa tudi na kljuko. Morajo biti prozorna. Prosim za ponudbe

T.G. išče steklarja (Ogledalo po meri / Blanca (Krško))

IZDELAVA LED OGLEDALA PO MERI (140X95 CM)

K.B. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Velenje)

Želim steklo namesto ploščic na steni kuhinje Potrebno je 5 izrezov za stikala. Mere okvirna dolžina 4 m. Če so potrebne dodatne informacije me prosim pokličite. Hvala!

R.K. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Lovrenc Na Pohorju)

Potrebujem steklo za kuhinjsko mizo.Mere:140x80.

J.K. išče steklarja (Ogledalo po meri / Divača)

Pozdravljeni Na Obalno Kraški regiji, potrebujemo stensko ogledalo, ki naj bi bilo obrobljeno s črnim robom Mere pa naj bi bile Širina 42 Višina 180

J.B. išče steklarja (Steklena vrata / Sevnica)

Prosim za ponudbo štirih predelnih sten 4,0 x 2,7 m z vključenimi steklenimi vrati na sredini stene.

D.Č. išče steklarja (Steklena ograja / Puconci)

Zanima me cena steklene notranje ograje, cca 8metrov

T.T. išče steklarja (Jesenice)

Steklo za kuhinjsko stensko oblogo v beli barvi

B.A. išče steklarja (Panoramska stena, okna in vrata / Škofja Loka)

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo PVC oken in vrat. Dvoslojna in troslojna. Dimenzije okna 100/90, 100/120, 120/120, 120/140, 180/80. Dimenzije vrat: 200/230, 305/230, 400/230, 100/230, 160/230

E.H. išče steklarja (Ljubljana)

Iščem extra clear jedkano steklo debeline 2-3mm, 200 kosov, dimenzije 100x125mm. Potrebujem specifično jedkano in ne peskano steklo.

J. išče steklarja (Log Pri Brezovici (Dragomer))

Potrebuje m kaljeno stekli za pisalno mizo 120-55

P.S. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga / Ajdovščina)

Potrebujem kuhinjsko steklo za kuhinjo v L, dimenzij 312*53 z enim izrezom za vticnice ter 190*53. Bele barve, kuhinja je ze sestavljena

J.F. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Renče)

Kaljeno steklo debeline 8 mm, mere: 2700mm X 860 mm

I.S. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase / Lenart V Slovenskih Goricah)

Pozdravljeni, rad bi zaprl teraso. Imam tri odprtine ki so med seboj ločene z zidanim stebrom Prilagam slike 1. 237x240 cm; tu bi imel samo okno 2. 278x240 cm; tu bi imel drsna vrata kot vhod; pol fiksne stene / pol vrata 3. 370 x240 cm; to steno bi pa rad v celoti odpiral, torej harmonika ali kaj 4. seveda si želim kakšnega predloga

A.C. išče steklarja

NA OKNU V BLOKU JE POCILO STEKLO.

F.K. išče steklarja

Menjava zadnjega stekla 100l akvarija(počeno steklo)

I.U. išče steklarja (Vetrolov)

Staklena ograja 22 m višina 60 cm steklo 8+8 mm sivo ali prozorno. Montaža na granitnu policu

T.P. išče steklarja (Ogledalo po meri)

Okroglo ogledalo fi 120

A.L. išče steklarja (Steklena vrata)

Notranja drsna vrata kopalnica

T.H. išče steklarja

Pozdravljeni Rabim steklo kaljeno za vrata na kaminu mere 34.5x 49.5 debeline 4mm.

T.M. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga)

Potrebujemo stensko oblogo za del pri plinskem stedilniku. Stedilnik je v velikosti 60 cm, obloga pa mora biti 90 cm x 69,5 cm. Preostali del obloge bo les.

B.R. išče steklarja (Zimski vrt, zasteklitev balkona / terase)

Želeli bi zasteklit teraso (dimenzije 1,5x 6,7m višina 1,8m)

E.L. išče steklarja (Ogledalo po meri)

Ogledalo take asimetrične oblike kot je prikazana na sliki, iz navadnega Float stekla z zlatim robom (najcenejši material za rob, ne samo obarvano steklo ampak nekaj milimetrov višji rob- ne želim da je toliko visok da je potrebno brisati prah z notranje strani).

N.T. išče steklarja (Steklo za kuhinjo, steklena kuhinjska stenska obloga)

Pozdravljeni. Za kuhinjskin koritom (namesto ploščic) bi montiral steklo, prav tako v kopalnici, nad umivalnikom in pod omarico.

R. išče steklarja

Zapiranje zunanjih stopnic z pleksijem

J.B. išče steklarja

Akvarij je namenjen za v steno med kuhinjo in dnevno sobo

M.S. išče steklarja

Spoštovani, iščem ugodno ponudbo za izdelavo akvarija sledečih dimenzij: Dolžina 950mm širina,920mm in višina 670mm na zadnji steni sta še dve luknji premera 35mm, točne lokacije pošljem naknadno. Akvarij je brez pokrova.

M.K. išče steklarja

Imam dve mizi ena miza ima mere 160x90. Druga je ovalna miza ki so sledeče mere 215x100. Zanima me cena.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Steklarstvo — po mestih