fb
Standart d.o.o. - Logotip

Standart d.o.o.

5,0
(18)
Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Grafično oblikovanje.
Preverjeni ponudnik Izbran že 1 krat

Opis

Že več kot 20 let delujem na področju grafičnega oblikovanja.

Svetujem na podlagi izkušenj in največkrat se zgodi, da postanemo ekipa, ki o poslu razmišlja skupaj. Na ta način potem izvedemo tudi grafične rešitve.

Že 10 let delujem kot del ekipe v studiu Luks, ki je eno najprepoznavnejših podjetij na področju grafičnega oblikovanja pri nas. Ustvarjamo blagovne znamke, ki so prepoznavne pri nas in v svetu.

Seveda pa delujem tudi samostojno, v okviru svojega podjetja, s katerim se predstavljam na tem portalu.
Oblikujem:

 • logotipe,
 • celostne grafične podobe,
 • tiskovine,
 • oglase,
 • plakate,
 • spletne strani,
 • brošure,
 • razvoj embalaže in
 • knjige.

Praktično vse, kar lahko ponudimo kot grafični oblikovalci.

Veselim se sodelovanja z vami.

Reference

Maryna Gifts, Maryna Quilt studio, Lesni feniks, Mitol website, Center za celostno zdravljenje, Beausolei Brewery, Kmetija Flis, Vegova, Gartan Beer, Dragocenosti starih mestnih jeder, Casa Maja, Okusi loškega podeželja in Ceh INN Bed & Breakfast.

Kako smo drugačni

Moj način dela je, da se povsem posvetim strankam in da skupaj najdemo ideje in rešitve, ki jim najbolj koristijo pri njihovem delu. Za naročnika se potrudim tako, kot bi delal projekt zase.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://standart.si/
Storitve
Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije, Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Spletno oblikovanje (banner / web design), Modno oblikovanje)
Lokacija
Škofja Loka
Storitve opravljamo v okolici:
Ajdovščina, Ankaran, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Črna na Koroškem, Črnomelj, Divača, Dobrna, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dravograd, Gornji Grad, Grosuplje, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Kamnik, Kobarid, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Krško, Laško, Litija, Ljubljana, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Makole, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravče, Mozirje, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Oplotnica, Osilnica, Piran, Pivka, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Straža, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zreče, Žalec, Železniki, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 18 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[4,9]
Kvaliteta storitve:
[4,9]
Hitrost in odzivnost:
[4,9]
 • Tadej N. 26. Mar. 2024
 • Preverjena ocena

Strokovno, razumevajoče in hitro. Zelo zadovoljen z storitvijo.

 • Branko C. 02. Okt. 2016

Ponudnik vnaprej seznani naročnika z obsegom dela in tehničnimi ter organizacijskimi podrobnostmi.Njegovi izdelki so kakovostni in inovativni.Sodelovali smo že v nekaterih projektih, ki so bili vedno brezhibno izpeljani.

 • Lidija G. 30. Sep. 2016

Super je delati s Simonom, predvsem, ker se drži dogovorjenih rokov, je zelo odziven in vsako prvotno idejo nadgradi oz. izboljša.

 • Mateja K. 30. Sep. 2016

Najpomembnejše se mi je zdelo, da je Simon vzel mojo vizijo, moje ideje, ki niso imele nobene oblike in iz tega naredil veliko več, kot sem si sploh lahko predstavljala. Vedno je na razpolago in poln idej. Simon je vrhunski.

 • Sigfrid K. 29. Sep. 2016

Hitra odzivnost in dojemljivost danih idej in realizacije le teh

 • Janez P. 29. Sep. 2016

Vse brez pripomb

 • Mojca M. 29. Sep. 2016

Ponudnik se na naročnikove želje in potrebe hitro, učinkovito, ustvarjalno odzove in skupaj z njim doseže več in bolje od načrtovanega.

 • Klavdija Š. 29. Sep. 2016

S Standardom poslujemo že četrto leto in zaradi odličnih izkušenj ne pomislimo, da bi tovrstne usluge iskali kje drugje. Vsaka stranka je obravnavana individualno in vsak projekt je lep pokazatelj kreativnosti.

 • Igor D. 28. Sep. 2016

Zelo profesionalen pristop, hitra odzivnost, veliko znanja, odlične ideje.

 • Jošt K. 28. Sep. 2016

Odlično začuti, kaj stranka potrebuje in na kakšen način razmišlja. Nevsiljivo svetuje. Odličen izdelek nastane, zgrajen na živem ustvarjalnem odnosu.

 • Andrej G. 28. Sep. 2016

Izredna kvaliteta, odzivnost in profesionalen pristop.

 • Alenka K. 28. Sep. 2016

Ima izjemno dobre ideje in rešitve. Vedno se potrudi, da najde tako oblikovno idejo, ki je všeč uporabniku. Všeč mi je, ker opozori na stvari, ki ne bi dobro izgledale in glede katerih uporabnik nima dovolj izkušenj. Ne pristaja na "hitre" rešitve, ampak vztraja, dokler izdelek ni narejen "na nivoju". Je odziven, ustrežljiv, pripravljen delati toliko časa, da je uporabnik zadovoljen. Sodelovanje z njim je umirjeno (tudi kadar priganjajo roki) in je pripravljen vskočiti, če kaj pride na hitro. Je cenovno ugoden. Ima zelo veliko izkušenj in se vedno drži dogovorjenih rokov.

 • Zavod P. 28. Sep. 2016

S Simonom sodelujemo že nekaj let. Je zelo kreativen in odziven na predloge. Stvari opravi v dogovorjenem roku.

 • Marjeta Š. 28. Sep. 2016

Na Simona se lahko obrnem kadarkoli in vedno ima super ideje glede oblikovanja različnih promocijskih materialov.

 • Tine R. 28. Sep. 2016

S Standart d.o.o. smo sodelovali pri več projektih različnega obsega. Od zelo majhnih do zelo obsežnih in vedno dobili enako mero profesionalnosti, kreativnosti, ki izstopa od ostalih, in tisto najpomebnejše - celostni pristop, da dizajn v popolnosti podpira vsebino in sporočilo.

 • Petra D. 28. Sep. 2016

Veseli nas, da je bilo njegovo delo opravljeno v rokih in način, kot smo se predhodno dogovorili. Z njegovim delom smo bili zelo zadovoljni.

 • Janez J. 28. Sep. 2016

Zanesljiv, korekten, drži se rokov, konkurenčen. Skratka, zadovoljen 100%

 • Aleš J. 28. Sep. 2016

pristop in profesionalnost

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Standart d.o.o. poslal konkretno ponudbo