fb
Sijem, Monika Radič s.p.
5,0
(31)
Team building dogodki · Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Access Consciousness Bars, MTVSS, Facelift, Reiki, Joga smeha, Meditacije
Preverjeni ponudnik

Opis

 • Access Bars tretma
 • Access MTVSS tretma
 • Access Facelift tretma
 • Reiki tretmaji in tečaji
 • Joga smeha (za podjetja v okviru Team buildingov ali Promocije zdravja na delovnem mestu)
 • Vodene skupinske meditacije (Notranji smehljaj in Theta Healing)
 • Individualne meditacije (tematika na željo stranke)

Reference

JOGA SMEHA za podjetja in organizacije: Big Bang, Teambuilding Akademija, Podjetniška akademija, Melvita, Biotehniški center Naklo, NIJZ, UKC Maribor, Rdeči križ Slovenije, hotel Park, društvo Ozara, Zveza Škis, Cene Štupar, OŠ Livada, društvo Bownovih terapevtov Slovenije.

MEDITACIJA: Biotehniški center Naklo, UKC Maribor, OŠ Livada.

Uradni naziv podjetja
Sijem, Monika Radič s.p. - Sijem, Izobraževalne Storitve, Monika Radič s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Team building dogodki, Alternativne metode zdravljenja
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Leta izkušenj
3 leta (Datum ustanovitve: 2017)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
P85.590 - Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Neubergerjeva 2, 1000 Ljubljana

Ocene

Ocena: 5,0 od 31 uporabnikov.
 • Tanja P. 02. Maj. 2018

Vse ,kar je izvajala Monika Radič ,je bilo kvalitetno,poučno in sproščujoče,nimam pripomb in nič ne bi dodala. Želim ,da v tej smeri nadaljuje s svojo profesionalnostjo.

 • Sabina L. 14. Apr. 2018

Z Moniko je krasno sodelovat, ker dosledna,hitro odzivna in zanesljiva.

 • Jasna N. 20. Mar. 2018

Monikina celotna ponudba storitev je fantastična in celovita. Njen odnos in strokovnost sta na najvišjem nivoju. Če si želiš napredka na področju osebne rasti, boljšega počutja in samozavedanja, je Sijem prava izbira.

 • Agata Ž. 19. Mar. 2018

Izvrstna joga smeha, meditacije, ki so vsakih drugačne in nenazadnje Access Bars tretma, ki te ponese v nove in drugačne dimenzije.

 • Mateja J. 19. Mar. 2018

Nekaj dni pred tretmajem reikija sem bila popolnoma izčrpana, psihično in fizično.
Med samim tretmajem pa sem se začela sproščati, umirjati, čutila sem toploto iz njenih rok. Po tretmaju pa sem bila popolnoma mirna, sproščena, ves stres preteklih dni je izginil. Zelo sem hvaležna Moniki za to doživetje in njeno razlago.

 • Viktor Z. 16. Mar. 2018

Reiki tretma pri Moniki je bil ravno tisto, kar sem potreboval. Njeni gibi, besede in glasba so me popolnoma sprostili. Po tretmaju sem se počutil odlično. Toplo priporočam.

 • Polona Š. 16. Mar. 2018

Meditacije pri Moniki so vedno nekaj posebnega. Njen glas te nežno odpelje in če se mu prepustiš in se res lahko sprostiš, potem tudi popolni začetniki (kot sem jaz) lahko doživijo pravo meditacijo. Meditiram doma sama, meditiram ob posnetkih, bila sem na vodenih meditacijah in edino pri Moniki mi je čisto vedno super. Hvala Monika!

 • Tomaž S. 16. Mar. 2018

“Po začetnem skepticizmu, da so tovrstne vadbe samo za punce, sem se kljub vsemu udeležil joge smeha. In se zelo navdušil. Tekom vadbe so se pojavili določeni pozitivni občutki, ki jih nisem dotlej še nikoli občutil. Na momente sem se spraševal, ali je to sploh mogoče. Skoraj neverjetno se mi je zdelo, kako globoko se naše telo sprosti, če mu le damo priložnost. Smeh pa me spremlja še več dni po vadbi in že spomin na vadbo me zelo sprosti in prikrade nasmeh na ustnice. Zelo priporočam.”

 • Edo Č. 16. Mar. 2018

Vse odlično. Mogoče še en dodatni termin na mesec.

 • Tanja V. 15. Mar. 2018

Prijetna energija, povezovalnost in ravno prav vodenja

 • Mikka W. 15. Mar. 2018

Monika je super punca z prekrasno energijo..Njene vodene meditacije so naravnost fantasticne. :)

 • Katja C. 15. Mar. 2018

Moniko in njen osebni ter poslovni razvoj spremljam že nekaj let. Vedno je nasmejana, avtentična in če je z 'glavo v oblakih', z nogami stoji na trdih tleh. Izjemna učiteljica, ki z visoko stopnjo reflektivnega delovanja, kar je pri tovrstnem delu zelo pomembno. Priporočam. :)

 • Nataša R. 15. Mar. 2018

Barsi pri Moniki so bili zame ena res super izkušnja. Še nikoli v življenju se nisem tako sprostila. Ves zunanji svet je izginil/postal nepomemben in možgani so prešli v theta stanje. Monika ima res magične roke. Pomagala mi je prekiniti zelo izčrpujočo energetsko vez, od tretmaja naprej pa mi življenje kar ne pusti zaiti z moje poti. Odločitve, ki jih sprejemam niso najlažje na prvi pogled, ampak toliko bolj v skladu z mojo dušo. Vse vidim malo bolj jasno. Nikoli si nisem predstavljala da bo tako deloval že en tretma, tako da se definitivno vrnem po še! 😁

 • Valenntina V. 15. Mar. 2018

Monika je čudovita oseba... hvala Monika!

 • Manja R. 14. Mar. 2018

Barsi so me enostavno poklicali - do trenutka, ko sem se odlocila za terapijo, o njih prakticno nisem vedela skoraj nicesar in sem bila popolnoma odprta za novo izkusnjo. Obcutke, ki sem jih dozivljala med terapijo z barsi, je z besedami tezko opisati - vsekakor pa je slo za izjemno izkusnjo v stanju med popolno blazenostjo in zavedanjem na neki drugi ravni. Do sedaj se se ob nobeni terapiji nisem spustila v taksne globine svoje duse in se nikoli nisem imela obcutka, kot da bi nekdo z neznimi dotiki masiral mojo avro. Ze takoj po prvi terapiji sem se pocutila nekako pomirjeno s svetom, z mocnik zavedanjem, kdo in kaj sem - ter posledicno z zavedanjem, kdo nisem, cesa ne maram in kaj mi ne sluzi. Bistveno lazje se sedaj distanciram od stvari, ki niso moje, lazje prepoznavam nekatere vzorce in kar je zame zelo pomembno, lazje se postavim zase in potegnem mejo, brez obcutka slabe vesti. Nasploh pa sem si po terapiji tudi bistveno blizje z zavedanjem, da je vse mogoce in da se mi lahko uresnici vse, kar si zelim. Zivljenje je carobno in definitivno so tudi barsi tej carobnosti dodali svoj poseben odtenek, zaradi katerega so moji vsakdani bolj barviti.

 • Aleksandra N. 14. Mar. 2018

Pri Moniki sem bila na meditaciji. Izkusnjo zelo tezko opisem samo z besedami. Gre za cudovito dozivetje sproscenosti in popotovanje do globine samega sebe. Izvrstno in magicno, prav tako kot Monika. Je cudovita in srcna oseba, kar takoj obcutis, ko si v njeni blizini.

 • Danijela J. 14. Mar. 2018

dvakrat sem obiskala uro joge smeha in se nasmejala s popolnimi neznanci.

 • Lia J. 14. Mar. 2018

Monika je super-zanesljiva, prijazna,strokovna, resnično se posveti stranki in dela s srcem.

 • Martina P. 14. Mar. 2018

Monika je srčna, topla, dobrodušna oseba in resnično sije.
Obiskala sem jogo smeha, čeprav sem bila skeptična in zadržana, sem se proti koncu končno sprostila in začutila pozitivne učinke vadbe. Domov sem odšla nasmejana in polna energije.
Tudi reiki tretma je bil nad pričakovanji. Toplina njenih rok je pomirjajoča, takoj sem se sprostila, bilo je kot v lepih sanjah. Po seansi sem dobila zagon, da se lotim stvari, katerim sem se že dolgo izogibala. Pridobila sem samozavest in jasno videla pot naprej, kot, da je njena energija odstranila neke stare prepreke v moji glavi.
Monika res opravlja svoje poslanstvo na najvišjem nivoju, čuti se,da gori za to kar počne.
Hkrati je tudi zelo profesionalna, organizirana in odzivna, tako,da je tudi poslovno sodelovanje z njo korektno in zanesljivo.

 • Nina B. 14. Mar. 2018

Obisk Access Bars terapije , Terapijo je z besedami nemogoče opisati, ni besed ki bi definirale ves spekter občutkov, pretoka energije in počutja med in po procesu access bars z Moniko! Priporocam!

 • Tomaž T. 14. Mar. 2018

Obiskujem meditacije, ki jih Monika vedno odlično pripravi in vodi. K boljši izkušnji pripomoreta tudi njen čudovit glas in umirjen nastop.

 • Suzana C. 14. Mar. 2018

Monika, tvoja joga smeha je tako fajn, ker je vse res fajn!
Smejimo se že, ko pridemo tja in ves čas...
Na vsako uro se res dobro pripraviš. Vedno nas pričakaš radostna, igriva in zabavna, s polno energije in pozitivne naravnanosti!
Mislim, da bi se morali več smejati in na sploh Življenje živeti tako, da se mu predamo.
Preveč jemljemo vse resno! Smeh je polj zdravja in moral bi biti prisoten v bolnicah, šolah, na delovnih mestih....

 • Boštjan P. 14. Mar. 2018

Bil je lep simpatičen dan, ko sem se odločil, da se prepustim Access Bars-om. Energije in vibracije so mi blizu in delati dobro in biti sonček. Hvaležen sem za to izkušnjo in tretmaje izpod rok Monike, ki je pravi sonček. Resetiranje starega in se "prebuditi" v novo svežino ter gledati s srcem in radostjo, biti lepši, boljši in modrejši v sebi ter s svojo čisto energijo obdariti sopotnike na poti, katero vsakodnevno plemenitimo vsak po svojih sposobnostih. Monika hvala.

 • Katarina B. 14. Mar. 2018

Monika mi je z access barsi, jogo smeha in meditacijami spremenila življenje! Ko sem bila na tleh mi je pokazala luč in sedaj sijem tudi jaz! Kako je lahko še boljše!? :)

 • Zdenka V. 14. Mar. 2018

Monika je tako fajn, da bom še naprej z veseljrm prihajala na njene mefitacije in ure za jogo smeha. Vedno odlično pripravljena in z dobro energijo. Hvala, Zdenka

 • Katja G. 14. Mar. 2018

Monika je super, prijazna, dela s srcem, čutiš pozitivno energijo! Deli svoje veselje z drugimi in se kar nalezeš pozitive in veselja :D!

 • Igor M. 14. Mar. 2018

Izredno profesionalen pristop in lahkotno ter izjemno koristno spoznavanje meni osebno prej še nepoznanega področja. Priporočam.

 • Tadeja F. 14. Mar. 2018

Monika dela profesionalno, ob enem pa srčno in radostno. Izkušnja je bila zelo pozitivna za vse udeležence, ki so še dolgo po izvedbi delavnice delili izkušnje med ostale zaposlene.

 • Nastja M. 14. Mar. 2018

Monika me je s svojim pripovedovanjem o uspešnosti tehnike Access Bars in svojim zgledom tako navdušila, da sem se ob dogodku, ki me je pretresel, takoj odločila poiskati njeno podporo. Po terapiji sem takoj čutila kot bi se mi dvignilo sto ton teže iz prsnega koša. Zelo sem hvaležna Moniki za njen nežen pristop, razumevanje in učinkovito pomoč. Definitivno še pridem. Hvala Monika!

 • Mateja R. 14. Mar. 2018

Joga smeha je resnično zelo spročujoča. Od Monike domov greš čist nasmejan.

 • Nada G. 14. Mar. 2018

“Smeh je bil prisoten v velikem delu mojega življenja, Ker so ga skrbi zasenčile, sem ga šla poiskati k Moniki. Joga smeha v meni vedno znova prebudi veselega, razigranega in srečnega notranjega otroka. Moniki sem hvaležna za nesebično deljenje svojega znanja ne samo o smehu, ampak tudi za raznovrstne in prečudovite meditacije, ki nas vodijo do notranje luči in ravnovesja. Pri Moniki je vedno lepo.

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Sijem, Monika Radič s.p. poslal konkretno ponudbo