fb

Povprečne cene: depresija

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za psihoterapijo - depresija ter pridobite cene in ponudbe.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za psihoterapijo (depresija)

Preverjeni psihoterapevti / psihiatri
KLINIKA EIRINI - Klinika za integrativno psihiatrijo in psihoonkologijo (Dr. Zvezdana Snoj)
5,0
(2)
Psihoterapija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
"Ni telesnega zdravja brez duševnega"
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Individualni programi: Psihiatrični pregled, Psihoterapija, Svetovanje, Medicinska hipnoza.

Skupinski programi: Skupinska psihoterapija, Skupinska relaksacija, Skupinska psihoterapija in psihoedukacija za svojce, Skupine za support /podporne skupine.

Preventivni programi: Preventivni programi za obvladovanje anksioznih in depresivnih motenj, Preventivni programi za obvladovanje izgorelosti, Preventivni programi za svojce.

Klinika za integrativno psihiatrijo in psihoonkologijo, Dr. Zvezdana Snoj, dr.med., specialistka psihiatrije.

Reference

November 2018: Izšla knjiga “Rak dojk - zdraviti je treba tudi dušo.” Avtorica: Dr. Zvezdana Snoj

Dr. Zvezdana Snoj: Januarja 2019 prejela Evropski patent za izum na področju medicine

Uradni naziv podjetja
Klinika Eirini, Zvezdana Snoj, s.p. - Klinika Za Integrativno Psihiatrijo In Psihoonkologijo, Eirini, Zvezdana Snoj s.p.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://www.klinika-eirini.com/
Storitve
Psihoterapija
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Leta izkušenj
3 leta (Datum ustanovitve: 2017)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
Q86.220 - Specialistična zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost
Vsi podatki preverjeni
15. Apr. 2021
Lokacija
Finžgarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Irena V. 17. Avg. 2018

Sama sem navdušena, ker sem sedaj, najbrž prvič v življenju brez tesnobe in strahu. K dr Snojevi hodim na hipnozo in terapijo. Super je. Mojca

  • Irena V. 26. Jul. 2018

Izvrsna strokovna pomoč, vse pohvale za dr. Zvezdano Snoj. K njej hodim več let in mi vedno in brez izjeme pomaga, da se postavim na noge. Všeč mi je, da sem vedno naročena takoj, ko to potrebujem. Najlepša hvala. Irena

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (depresija) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za psihoterapijo in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega psihoterapevta / psihiatra

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

U.D. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Celje)

Ne pocutim se kot jaz, nemorem se naspati, utrujen sm, brez energije, volje do zivljenja in to vsak dan, ovira me pri vsakodnevnem zivljenju kar vodi v depresijo in slabo voljo…vcasih pridejo se kaksni anksiozni ali panicni napadi ker ostalo ocitno ni dovolj in tako je vse en velik zacaran krog ki traja ze 4 leta. Vecina upanja je ze izgubljenega in pocasi nebom vec videl izhoda.

M.A. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Podplat)

Smo mama (46let) in dve hčerki, 23let in 14 let, ki imamo precejšnje težave v odnosih in ne najdemo skupnega jezika, kar vpliva na naše vsakdanje počutje in mentalno zdravje, saj opažamo znake depresije in izgorelosti. Na naše odnose vpliva tudi nedavna ločitev. Potrebovale bi družinskega terapevta, ki bi nam pomagal izboljšati medosebne odnose.

V.C. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Kranj)

Ne iščem zase, vendar za svojega partnerja. Vedno je bil vesel, nasmejan, družaben, life of a party- kakor rečejo, res sonček. Najino življenje je bilo polno smeha in pozitive. Sedaj že 2-3 mesece opažam veliko razliko, in jaz in okolica. Ne smeji se več, izogiba se družbi, pravi da je najraje sam, na živce mu gre glasba, hrup, če se ga kdo dotika, skratka umika se vsem človeškim stikom. Živiva skupaj z njegovimi starši (imava svoje nadstropje) in pravi, da mu je biti težko doma, saj se mora v doloceni meri pretvarjati, da je vse ok, ampak ni. V zadnjih dveh mesecih tudi ogromno športa in je precej shujšal. Ko se o tem pogovarjava, mu je zelo hudo zame, saj ve kaj mi s tem dela, a si ne zna pomagati. Tudi jokal je že zaradi tega, ker mu je hudo zame in on NIKOLI ne joka, vsaj do sedaj ga še nisem videla da bi. Tudi spi zelo slabo.

U.Š. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Ruše)

Lokacija Maribor, cena najvec 30 evrov na srecanje, panicni napadi, tesnoba, stres, krivda, druzinski, partnerski odnos, nezadovoljstvo...

B.Z. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Moste Polje)

Ze nekaj časa se ne počutim uredu,nimam volje samo bi spala in bila sama. Pijem antidepresive sem sama z dva majhna otroka in potrebujem pomoč nasvet,ker se prvič sem srečujem. Hvala za odg. Zukic Bosiljka

U.Z. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Lj-Brod)

Poslabšanje depresije pri 44-letnem moškem, sicer urejene socialne razmere in družinsko življenje.

P.G. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Vače)

Pozdravljeni. Sem študentka, imam blago obliko depresije in pa ima tezave s svojo samozavestjo. Želim delati na sebi, saj se obcasno smilim sama sebi. Ko sem v druzbi sem nasmejana ampak v resnici ni temu tako. Zadnje case se zelo tezko sploh spravim k delu. Temu hocem priti do dna in biti boljsa jaz, taksna kot pred korono. Hvala

S.Z. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Dravograd)

Pozdravljeni, iščem pomoč za hčerko 20 let. Hčerka je zelo depresivna, pred tremi leti je imela anoreksijo, potem bilo boljše zdaj pa spet ima probleme s prehranjevanjem. Rada bi našla dobrega psihoterapevta ki bi ji znal pomagati.

T.P. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Medvode)

Moja žena ima težave z depresijo zadnjih nekaj mesecev. Trenutno je na enoti EKI Ljubljana. Želel bi takojšnje nadaljevanje terapije po vrnitvi domov konec ytega tedna.

M.J. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Ljubljana)

Stara sem 24. Imam anksiozne motnje (diagnosticirane) že od 4. leta starosti, takrat so se pojavljale kot vsakodnevni strah in kričanje zvečer, ko nisem hotela spat, ker sem se bala, da bom umrla. Strah pred smrtjo je še vedno najbolj prisoten v mojem vsakdanu (strah, da bi dobila raka ali katerokoli drugo hudo smrtno nevarno bolezen, možgansko kap, infarkt...), to mi vsakodnevno povzroča stres. Imam fobijo pred iglami in krvjo, panične napade dobim pred zdravstvenimi obravnavami. Zadnjih nekaj mesecev je še bolj izrazit stres zaradi družinskih težav (sem študentka, živim doma), in toksičnegala življenskega okolja, ki ga je pandemska situacija še poslabšala, saj se nimam nikamor umakniti, razen na sprehod ali v sobo. Sem empat in highly sensitive person, zato se zelo hitro in intenzivno povežem s čustvi drugih in nase “vlečem” še dodatne skrbi. Te zadnje mesece doživljam tudi motnje spanja, skoraj vsako noč se zbujam v paniki, ki zelo pogosto preide v panični napad, zaradi česar sem vsaj še 45 min pokonci in se zjutraj zbudim izčrpana. V preteklosti sem bila diagnosticirana tudi z (blažjo) depresijo, kateri se občasno približam v stanju totalne apatije, ne-motivacije in utrujenosti, kadar pregorim od vsakodnevnih skrbi. Težko se sprostim in ne mislim na to, da bo šlo nekaj narobe.

Š. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Struge)

Po slabi izkušnji z antidepresivi in 3 letih obiskovanja kliničnega psihologa in 2 letih psihiatra bi rada našla nov način, da pobegnem iz začaranega kroga.

S.V. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Polzela)

Sem brezposelna študentka zaradi zdravstvenih težav hitima z trenutno brezposelnemu možu k nosečnosti ki pa je ni in ni. Stiska ob zmanjšani plodnosti - zdravniška diagnoza neplodnosti. Eksplozija čustev in posledično nezmožnost koncentracije pri vsakdanjiku tudi ovira pri pisanju diplome. Individualna obravnava/terapija.

F.D. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi)

Panika, tesnoba, anksioznost...po posvtu pri psihiatrinji v PB Begunje potrebujem psihoterapijo...imam zdravila.

F.D. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Škofja Loka)

Panika, tesnoba, anksioznost...po posvtu pri psihiatrinji v PB Begunje potrebujem psihoterapijo...imam zdravila.

L.M. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi)

Duševno sem na dnu. Nimam ''prijateljev'', kar je še slabše, saj se nimam s kom pogovarjati in se počutim osamljeno. Spremenjen apetit oz. nimam apetita, posledično sem shujšala več kot 10kg, in imam zelo prenizko telesno težo in posledično probleme fizično...doživljam nekakšne napade kjer mi srce nabija kot noro, težko diham, stiska me v pljučih. Imam se za čustveno nestabilno, vsaka malenkost me spravi na rob, v jok in slabo počutje...imam glavobole, počutim se potolčeno, žalostno in brez energije do vsega. Svoja čustva tiščim v sebi kar potem samo izbruhne iz mene z jokom in smiljenjem sami sebi...

G.G. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija)

Pozdravljeni. Nekako sem se izgubil v času. Nespečnost, konstantna napetost v trebuhu. Strah pred prihodnostjo, kjub temu da imam urejeno družinsko in poslovno življenje. Samozdravljenje ki to ni (alkohol, marihuana).

Z.P. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi)

Pozdravljeni, iščem pomoč strokovanjaka, ki bi mi pomagal pri spreminjanju razmišljanja. Že od otroštva imam težave s samopodobo, depresijo in paničnimi napadi. Vem, da vse izvira iz otroštva, saj s starši nikoli nisem imela toplega odnosa. V teoriji vse vem, saj sem nekaj terapij že imela in se pred leti zdravila tudi z antidepresivi. Vsega znanja ne znam prenesti v prakso, saj imam še vedno preveč omejujoče misli. Misli, ki mi odvzemajo smisel, upanje, pogum, samozavet in voljo do življenja. Sama sebe vidim kot nesposobno, ne dovolj dobro in nevredno ljubezni. Dan preživim na avtopilotu, ker je tako najlažje, namreč ker če si dovolim priti v stik s svojim počutjem, so občutki težki, grozni, brezupni. Iščem terapevta, ki bi mi pomagal najti konkretne vzroke za moje misli in jih spremeniti.

Anonimen išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija)

A.B. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Velenje)

Depresija, psihično slabo počutje, negativne misli

A.B. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Velenje)

Po operaciji sem zapadel v depresijo iz katere ne vidim izhoda.

B.L. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Grosuplje)

Travme iz otrostva,depresija,nespecnost,nizka samopodoba

T.Š. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija)

Iščem psihiatra za mamo, ki je v kar hudi depresiji,. Postala je povsem brezvoljna, apatična, brez energije.... Sicer trenutno jemlje cipralex 10mg, vendar ni učinka... Zadeva se ji poslabšuje zadnje leto in pol.

T.G. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Blanca)

Tezave s preteklostjo, obsojanje samega sebe,...

J.H. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Ljubljana)

Depresija, stres

A.K. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Loka Pri Zidanem Mostu)

Težave v odnosih, nesamostojnost, navezanost, želja po pretirani kontroli nad ljudmi in življenjem, nihanja razpoloženja, slabi odnosi s starši

B.H. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Maribor)

Za vse stvari (če konča šolo ,če doma za seboj pospravi stvari , ...) je odgovor vseeno mi je. Nima nobene motivacije za učenje in ima vse noge v krastah od praskanja

D.C. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Ljubljana)

Z možem sva v postopku ločitve. Vzrok je v prekomernem kopičenju krame. Potem so tu otroci, hčerka kot vzorna učenka, delavna z jasno vizijo za svojo prihodnost, se je spremenila v diametralno nasprotje same sebe. Sin končno ima službo, vendar je njegov odnos do reda v svoji sobi in do dela doma obupen. Ker živimo skupaj me to ubija, spravlja v stisko. Hči je stara 31 let ne zaposlena, sin je star 26 let zaposlen od Jun 2020.jaz in mož sva v pokoju.

V.G. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Maribor)

Doživljam pogoste panične napade, strah, tesnobo, žalost, nevoljo do življenja, strah me je se pogovarjat z ljudmi in hodit iz hiše zaradi paničnih napadov.

U.P. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Trbovlje)

Prehranske motnje, obžalovanje in samo obtoževanje.

U.P. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Trbovlje)

Prehranske motnje, obžalovanje in samo obtoževanje.

S.B. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Ljubljana)

Stres,partnerski odnosi,izgubitev očija

L.K. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Velenje)

Pozdravljeni, že nekaj let imam težave z paničnimi motnjami in anksioznostjo. Te se ob povečanem stresu pojavljajo pogosteje in posledično vplivajo na moje delo, koncentracijo in spanec. Rada bi temu naredila konec in menim da bi psihoterapija bila prvi korak v pravo smer. Hvala.

S.G. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi / Kranj)

Mož se že dalj ćasa bori z stresom in depresijo. V zadnjem času se izraža predvsem z živčnostjo, nestrpnostjo ter ponavljajočih se vse agresivnejših izpadov (metanje, lomljenje stvari...).

T.M. išče psihoterapevta / psihiatra (Anksioznost / tesnoba / panični napadi)

Anksiozna depresija kompulzivno prenajedanje... Prosim za ugodnega zasebnega psihiatra zensko

K.K. išče psihoterapevta / psihiatra (Depresija / Ljubljana)

Težave imam z intimnostjo, zato ne morem vstopiti v zdravo partnersko razmerje, saj jih držim na distanci. Nizka samopodoba ter samozavest mi povzročata težave v poklicnem življenju, saj se poklicno ne izkazujem, ker se bojim, da bom stvari narobe naredila ali rekla. Pripradnica LGBTQ+ skupnosti.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.