fb

Povprečne cene: rekuperacija

cca. 2000€

Cena za prezračevanje z rekuperacijo manjšega stanovanja (55m2).

Cene za kategorijo „rekuperacija“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji rekuperacija, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Rekuperacija: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za rekuperacija in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

230.604
povpraševanj strank
8.562
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (rekuperacija)

Kakšna je cena rekuperacije v prezračevalnem sistemu?

Cena rekuperacije se začne pri 2000€ za prezračevanje z rekuperacijo manjšega stanovanja (55m2).

Cena se viša glede na velikost in prostornino objekta. Za večje stanovanje boste odšteli med 2000 in 4000€. Prezračevanje z rekuperacijo v srednje veliki stanovanjski hiši (150-200m2) stane med 4000 in 6000€. Cenik za rekuperacijo v hišnem objektu velikosti 200m2 ali več, se začne pri 6000€.

Pri naložbi v prezračevanje z rekuperacijo lahko uveljavite Eko sklad subvencijo Republike Slovenije. Subvencija znaša med 20 in 30% celotne vsote nakupa in vam zmanjša investicijo v prezračevanje z rekuperacijo.

Koliko stane lokalni rekuperator?

Cena za lokalni rekuperator se začne pri 400-500€. Cenik se v povprečju giblje med 500 in 1500€. Lokalno prezračevanje je namenjeno prezračevanju posameznih prostorov. Primerni so za en prostor ali manjši stanovanjski objekt. Ob nakupu rekuperatorja se uvede tudi subvencija Eko sklada, ki znaša 20 - 30% celotne vrednosti nakupa.

Lokalni rekuperator lahko deluje izmenično ali pa odvaja in dovaja zrak hkrati. Iz prostora odvaja nečisti zrak in vlago, v prostor pa prinese novi svež zrak. Deluje tudi kot prevajalnik toplote zato lahko prihranite pri ogrevanju vašega stanovanja.

Koliko stane centralni rekuperator?

Cena za centralni rekuperator se začne pri 600€. Cene za centralne rekuperatorje se v povprečju gibajo okrog 2000€. Cena je odvisna od velikosti in prostornine objekta, ki ga prezračujemo. Ob nakupu rekuperatorja se uvede tudi subvencija Eko sklada, ki znaša 20 - 30% celotne vrednosti nakupa.

Centralni rekuperator omogoča prezračevanje po celotnem objektu. Prezračevanje s centralno rekuperacijo zniža stroške ogrevanja saj topli zrak iz notranjosti ogreje hladni zrak, ki se dovaja iz zunanjosti v notranje prostore.

Kakšna je cena prezračevanja z rekuperacijo v različnih vrstah hiš?

Cena rekuperacije se začne pri 2000€ za prezračevanje z rekuperacijo manjšega stanovanja (55m2).

Cena se viša glede na velikost in prostornino objekta. Za večje stanovanje boste odšteli med 2000 in 4000€. Prezračevanje z rekuperacijo v srednje veliki stanovanjski hiši (150-200m2) stane med 4000 in 6000€. Cenik za rekuperacijo v hišnem objektu velikosti 200m2 ali več, se začne pri 6000€.

Pri naložbi v prezračevanje z rekuperacijo lahko uveljavite Eko sklad subvencijo Republike Slovenije. Subvencija znaša med 20 in 30% celotne vsote nakupa in vam zmanjša investicijo v prezračevanje.

Rekuperator je primeren predvsem za novogradnje ali objekte v prenovi saj se centralno prezračevanje vgradi v stene in potrebuje predhodno načrtovanje. Za starejše hiše je primeren sistem Lunos, kateri se vgradi brez cevi. Gre za prezračevanje z rekuperatorjem, katerega sistem nudi filtriran zrak, neslišno delovanje in zvočno izolacijo. Cena Lunos prezračevanja s rekuperacijo se giblje med 1500€ in 5000€, od katerih odštejemo 20% stroškov zaradi Eko sklad subvencije Republike Slovenije.

Kaj je rekuperacija zraka?

Rekuperacija zraka pomeni izmenjevanje toplote. Rekuperator deluje kot prenosnik toplote iz toplejšega v hladnejši zrak. Rekuperacija toplote ponovno izkoristi topel zrak, ki se odvaja iz prostora in z njim ogreje mrzel zrak iz zunanjosti. S tem uravnava konstantno temperaturo v prostorih in omogoča ogrevanje/hlajenje.

Rekuperator deluje tako, da po eni cevi odvaja hladen zrak iz prostora in po drugi cevi dovaja topel, svež zrak v prostor, brez da bi se zraka med sabo pomešala.

Ali se splača investirati v prezračevanje z rekuperacijo?

Mnogi se sprašujejo če je naložba v rekuperacijo vredna ali ne. Glede na strošek in finančni zalogaj, so prednosti prezračevanja z rekuperacijo velike. Prezračevanje v hiši je pomembno in z rekuperacijo dosežete učinkovito prezračevanje in uravnavanje temperature v prostorih. Sistem vam nudi filtriran svež zrak, neslišno delovanje in zvočno izolacijo.

Ob investiciji pri nameščanju prezračevalnega sistema je v pomoč tudi subvencija Eko sklada s katerim znižate stroške za 20 do 30% celotne vrednosti naložbe.

Kakšne so možnosti subvencije Eko sklada?

Ob namestitvi prezračevanja z rekuperacijo je možno uveljaviti financiranje z Eko skladom Republike Slovenije. Eko sklad subvencija vam povrne delež stroška investicije v lokalno ali centralno prezračevanje z rekuperacijo. Ta delež se giblje med 20 in 30% celotne vsote nakupa. Več informacij in kriterijev lahko najdete na spletu.

Zakaj je ugodno imeti rekuperator v kopalnici?

Rekuperator za kopalnico odvaja vlago iz prostora. Ta zrak se hkrati filtrira in osvežuje bivalne prostore s svežim zrakom iz zunanjosti. Posledično je v kopalnici manj vlage, neprijetnih vonjav in arom ter manj možnosti za rast plesni.

Lokalno prezračevanje z rekuperacijo v kopalnici stane od 500€ naprej.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika prezračevanja

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — rekuperacija — cene in ceniki

I.Š. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Škofja Loka)

Dobava in montaža vsak dveh lokalnih rekuperatorjev

S.L. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Libeliče)

3xotroška soba cca 10m2 in 1xdnevna soba cca 24m3...

J.B. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Gradac)

LOKALNO PREZRAČEVANJE Z REKUPERACIJO V STANOVANJSKI HIŠI ( TRI SPALNICE TER KUHINJA IN DNEVNA SOBA). po MOJEM MENJU BI ZADOSTOVALO 5 NAPRAV.

J.D. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Škrilje, Ig)

Stanovanjska hiša z dvemi nadstropji.

B.Z. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Verd,Vrhnika 1360)

Zaradi zamenjave oken, tri slojna okna, se nam je pojavila plesen v prostorih,predvsem pred kurilno sezono. Zanima nas lokalna rekapitulacija zraka v navedenih treh prostorih.

Z.V. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Crni Vrh Nad Idrijo)

Zanimamo se ponudbo za lokalno rekuperacijo na hisi cca 160 m2, mansardna (fasade se ni, planirano naslednje leto).

K.S. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Ljubljana)

Pozdravljeni Iščem najboljšo rešitev za prezračevanje, predvsem problem z vonjavami in kuhanjem v garosnjeri 30m2, kjer imam le 1 veliko panoramsko okno in stanovanja nikoli ne morem zares prezračiti. Predvsem po kuhanju ne (ni prepiha). Žal se je pri obnovi zaprl izhod zraka za napo, tako da deluje tudi ta samo na filtre. Problema z vlago nimam. Ker je to garsonjera, v njej tudi spim, tako da zadeva ne bi smela biti preglasna, ampak je cilj močna - predvsem ob kuhanju. Stanovanje je v pritličju. Hvala in lp Katja

D.Z. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Krško)

Pozdravljeni, zanimam se za lokalno rekuperacijo. Gre za stanovanje v bloku, pritličje. 3 zunanje stene. Razmišljam o treh enotah (spalnica, otroška soba in dnevna soba/jedilnica), oziroma prosim za vaš predlog, kaj bi bilo najbolj optimalno. Prosim za informativno ponudbo. Ali gre lahko tukaj tudi za sofinanciranje iz EKO sklada? Če potrebujete še kakšne podatke sem vam na voljo. Lep pozdrav, Damjan

I.K. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Pobrežje 136B, 2284 Videm Pri Ptuju)

Rabil bi ponudbo za lokalno prezračevanje-rekuperacija. 2x kopalnica, 1x dnevni prostor. Seveda za subvencijo.

S.R. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Libeliče)

Centralno ali lokalno. prezračevanje prostorov

T. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Murska Sobota)

Ogled, svetovanje, predračun, dostava in montaža po zahtevah EKO-sklada

D.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Kranj)

Pozdravljeni zanima me prezračevanje za stanovanje v mansardi za kopalnico wc spalnico in eno sobo. Lp Dušan Pogačnik

R.F. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

Ponudba in montaža lokalnih rekuperatorjev, preboj skozi zunanjo steno... potrebovali bi cca 5 do 6 rekuperatorjev objekt je starejši, delno so stene tudi kamnite...

A.Č. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Spalnica)

Potrebujem prezračevanje v spalnici, torej lokalno prezračevanje

J.B. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Škofja Loka)

Potrebujemo centralno prezračevanje. Rekuperator bi bil montiran na podsrehi, nato bi skozi betonsko ploščo izvrtali luknje za prezračevanje posameznih prostorov v 1. etaži 30 let stare stanovanjske hiše.

V.K. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Sevnica)

Prezračevanje v stanovanju

M.M. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Skofljica)

Potrebovali bi dva rekuperatorja.v kuhinji in dnevni sobi

M.D. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Portorož)

Potrebujemo lokalno prezračevanje za kopalnico in skladišče.

Š.G. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Mozirje)

Stanovanjska hiša, zanima, me če se lahko prezračevanje namesti pred fasado, ki še ni letos v planu ali so to kakšni zadržki. Zanima ne nasvet.

V.F. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Šempeter Pri Gorici)

Potreba znebitve plesni

L.R. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Štanjel)

Želim lokalni dvosmerni prezračevalni sistem za 2 prostora.

Ž.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Hisa)

Iščem rekuperacijo za hišo in sicer lokalno. Potreboval bi 5 naprav.

P.M. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Velenje)

Prezračevanje enega nadstroja individulne hiše

L.H. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Mozirje)

Pozdravljeni. Zanima me prezračevanje za 2 sobi cca.25 kvadratov po sobi.lp. lovro

S.B. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Kranj)

Prezračevanje stanovanje

A.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

Potrebujemo rekuperacijo, saj imamo težave s plesnijo. Pred nekaj leti smo menjali okna in od takrat se pojavljajo omenjene težave.

R.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

Centralno prezracevanje z rekuperacijo v ze vseljenem stanovanju

D.M. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Lasko)

Lokalni in dvocevni sistem

B.V. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / V Dveh Pisarniah)

Povpraševanje za izvedbo vgradnje prezračevalnega sistema z rekuperacijo dveh ločenih pisarn velikosti cca 42m2. v pisarni je do 6 ljudi. Lokacija Ljubljana.

A.U. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

Iščem rešitev za prezračevanje stanovanja v hiši. Predvidoma bi vgradil tri lokalne prezračevalne enote, po eno za vsako od dveh spalnic, ter eno v dnevni prostor. Vsak od teh treh prostorov ima tudi vgrajeno klimatsko napravo.

M.B. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Brnčičeva 13, Ljubljana-Črnuče)

Prenavljamo poslovne prostore in razmišljamo o vgradnji rekuperatorjev za zagotovitev učinkovitega prezračevanja. Gre za pisarniške prostore v dveh etažah skupne kvadrature 150 m2. Zajem zraka bi bil iz hodnika poslovnega prostora. Obisk strokovnjaka pred izdajo ponudbe pričakovan in zaželjen.

D.K. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Pragersko)

80 m2 2 sobi 20 m2 1 soba 35 m2 Kopalnica 10 m2

A.B. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Senuše)

Lokalno, prezracevanje, vonj in boljsi zrak

P.S. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ribnica Na Pohorju)

Rekoporacija restavracije

B.P. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Kuhinja, Spalnica, Dnevna Soba)

Spoštovani. Prosim za ponudbo za lokalne rekuperatorje v treh (3) prostorih stanovanjske hiše, ter en prezračevalnik v kopalnici mansarde. Hiša je starejše izdelave, z novejšimi okni.

B.B. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Radlje Ob Dravi)

Centralno prezracevanje zaradi prisotnosti hmeljskih polj. Centralno prezracevanje za hiso velikosti 140 kvadratov.

M.Z. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Celje)

Kletni prostor - 18m2 - kapilarna vlaga

J. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Duplje)

Potrebujem prezračevanje za sobo 7 m. Hiša stara 5 let, problem pa je plesen. Izolacija 20 cm stiropor. Soba trenutno zelo tesni. V sobi sta velikokrat tudi pozimi 2 odrasli osebi.

T.M. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Mesarska 18, 1000 Ljubljana)

Prosim za ponudbo za dobavo in montažo lokalne prezračevalne naprave Mitsubishi Electric VL-50. Montaža v pritličju. Električna vtičnica je na zunanji strani objekta in je od lokacije kjer bo nameščena naprava oddaljena cca. 2 m.

J.L. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Šmartno Ob Dreti)

Zračenje z rekuperatorji za 1x dnevno sobo 25m2 in 1x spalnico 16m2, zracenje za 1x kopalnico 5m2. Stara hiša, kamnite stene debeleine 65cm. Želim ponudbo s preboji.

B.F. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Gornja Radgona)

Potrebujem lokalno prezračevanje za spalnico 12m2 v mansardi, strešno okno na poševnini, ogrevanje na IR panel, predvsem pozimi težave z odvečno vlago.

K.U. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Ribnica)

Potrebujem sistem za spalnico 30m2 kjer imam težavo z vlago in plesnijo ter kopalnica kjer se ravno tako pojavlja plesen. Zanima me kakšen sistem ponujate in kakšna je cena z montažo.lp

A.L. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ivančna Gorica)

Imamo mansardno stanovanje in se nam v kotih dela plesen.

V.F. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Solkan)

Za enosobno stanovanje...v garazi. cena z montažo ..lp iz ng

G.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Tabor)

Pozdravljeni ! Prosil bi vas za izris in ponudbo glede namestitve rekuperacije. Hisa je se v fazi gradnje zato bi cevi lahko sle v AB. Zanima me se kje bi bili odvodi in dovodi zraka, ter kaksna je cena polozitve cevi ter naslosno kompletne priprave za rekuperacijo brez same enote. Zanimam se za centralno prezačevanje za hišo v velikosti 140m2. Hvala in lep pozdrav, Gašper.

B.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Maribor)

Plesen v dveh prostorih

B.L. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Maribor, Meljska Cesta)

Lokalno prezračevanje za majhno stanovanje. Prostori: kuhinja, jedilnica z dnevno sobo, spalnica, kopalnica, majhen hodnik (60 m2).

Z.T. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Videm-Dobrepolje)

Potrebuejmo rekuperacijo enega prostora v starejši hiši, ki je popolnoma sanirana.

M.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Libeliče)

Dvoje stanovanj (eno večje, cca 200m2, eno manjše cca 80m2); ali je opcija da se naredi prezračevanje skupaj??

E.Č. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Stanovanje)

Lahko pošljem načrt stanovanja.

B.Z. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Podnart)

Zidna odprtina 100

J.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

Zainteresiranega izvajalca bi prosil za obisk in ogled stanovanja, namreč zaradi obnove v letu 2018 in menjavo novih oken smo očitno precej zatesnili stanovanje in se je začelo pojavljati precej plesni. Tudi v stanovanju je v jesenskih in zimskih mesecih vseskozi visoka vlaga preko 60 % in več. Rad bi, da potencialni izvajalec vidi situacijo in da tudi svetujete, kakšen lokalni rekuperator bi bilo smiselno vgraditi v posamezen prostor ter da se na podlagi tega izdela ponudba. V eni sobi bi bilo potrebno vrtati skozi armiranobetonsko steno (debelina 14 cm), v drugi sobi je del stene, kjer bi se vrtalo siporeks, v tretjem prostorju, pa bi bilo potrebno vrtanje čez PVC razširitev oken. Šlo bi pa za 3-4 rekuperatorje.

J.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / VišNja Gora)

Centralno, novogradnja, cca 200m2

B.J. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Kuhinja, Dnevna Soba)

Zanima me nakup in montaža lokalnih rekuperatorjev zraka v stanovanju 57 m2, v dveh prostorih. Na objektu (bloku) bodo v naslednjem mesecu pričeli obnavljati fasado (izolacija), postavljen bo oder, kar bi lahko olajšalo montažo (2. nadstropje).

J.R. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Rogatec)

Dnevna soba+kuhinja

B.R. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Maribor)

V kotih sob se nam nabira plesen in na oknih so vidne kaplje vlage. Prezračujemo 2x na dan po 20min in se ponavlja kljub temu.

I.S. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Koper)

Lokalno prezracevanje. 2 x 70 m2 dvonadstropna hisa

P.D. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Na Poljanah 43A, Hiša Dvojcek)

Pozdravljeni, potrebovali bi prezračevalni sistem rekuperacija za kopalnico (3x3x2m), spalnica ( 4,5x4x2m), dnevna soba ( 4,5x4x2m). Zanima nas tudi opcija z eno subvencijo. Želeli bi 3x samostojni sistem ali morda kaj drugega. Zanima nas nakup z montažo. Čas nakupa - če je le možno, zelo hitro. Lep pozdrav, Dejan Peklar

Anonimen išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Ivančna Gorica)

Za vgradnjo rekuperatorskega sistema prezračevanja zbiram ponudbe. Za našo hišo bomo potrebovali: VLOŽEK ZA REKUPERATORSKO ENOTO + (Osnovni notranji difuzor, osnovna zunanja plastična rešetka, cev dolžine 500 mm,Napajalnik za krmilno enoto, Pametna krmilna enota s senzorjem vlage in T, odvodni ventilator s senzorjem vlage, zračnik ...). Zanima me končna cena skupaj z MONTAŽO. Hvala

J.F. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Slovenska Bistrica)

Potrebujem lokalno prezračevanje za dve sobi.

R.K. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Maribor)

Želim prezračevanje z rekuperacijo.

D.Š. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Koper)

Zanima me lokalno prezračevanje v treh prostorih stare kamnite hiše.

A.P. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Maribor)

Potrebovali bi lokalno prezračevanje v pritličju stanovanjske hiše cca 80m2. Pritličje sestavlja kuhinja z jedilnico in dnevno cca 35m2, dve spalnici po cca 12m2 in kopalnica 8m2.

R.M. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Benedikt)

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za prezračevanje. Ponudba naj vključuje 3 rekuperatorje in 1 ventilatorska enota skupaj z kompletno montažo z preboji in zagonom ter ddv. Lokacija je v Benediktu.

S.S. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Jesenice)

V 2 prostorih se nam rosijo okna

S.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Moravske Toplice In Čatežke Toplice)

Mobilna hiša 8,5x4m. Sestavljena iz treh prostorov in sestavljena iz 5 cm panelov z dodatnim 2 cm stirodurjem v notranjosti.

J.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Krško)

Pozdravljeni Zanima me prezračevalni sistem z rekuperacijo. Stanovanje je velikosti 65m2. Pojavljati se je začela vlaga na stenah (zamenjana so bila okna in vrata). V stanovanju nas je 6 članov. Prosim za informacijo kateri sistem bi bil za nas optimalen glede na razpored stanovanja. V kopalnici je odvodni ventilator, v shrambi pa prezračevalni jašek fi 100. Kako je z montažo? Je tudi centralno upravljanje in če je ali rabi fizično povezavo do vseh enot? Kako je s subvencijo eko sklada? Elektriko za rekuperatorje pripeljemo sami ali jo pripelje monter? Prosim vas za ponudbo in okviren termin kdaj bi bila možna montaža sistema. Lep pozdrav,

S.V. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Rakičan, Prešernova 15; 9000 Murska Sobota)

V mislih imam lokalno prezračevanje. Možno pa tudi centralno. Hiša je okoli 100 kvadratnih metrov in je v fazi komplet obnove

L.H. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Korte - Izola)

Lokalno prezracevanje za hiso, adaptacija

D.M. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Heroja Gašperja 7A)

V mislih imam lokalno prezračevanje v v dnevnem prostoru z kuhinjo in jedilnjco. Skupaj je 35 m2. Hiša je zgrajena iz siporeksa 30 cm in ima fasado s stiroporjem 10 cm.

N.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Kisovec)

Stanovanje je v pritličju v stari hiši brez hidroizolacije in veliko cca 45 kvadratov. Plesen se pojavlja prevsem na zunanjih stenah spodaj pri tleh. V stanovanju je spalnica, otroška soba, dnevna z kuhinjo in kopalnica. Verjetno bi bili potrebni trije rekuperatorji in en ventilator v kopalnici.

R.I. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Grosuplje)

43m2 stanovanje, vgradil bi lokalnonrekuperacijo v dnevno sobo in spalnico

A.C. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / 9222 Bogojina 159A)

Rabil bi lokalni prezračevani sistem z rekuperacijo za cirka 130 kvadratnih metrov. Spodnji prostori in mansarda

F.Š. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Malečnik)

Potrebujemo izvedbo prezračevanja z rekupera ijo za st. Hiso v eni etazi, montazni stropovi 130m2.

P.D. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Skofljica)

Pozdravljeni. Odločamo se za nakup lokalnega prezračevanja stanovanja. Pozimi ji veliko vlage. Veliko je 72 m2. Staro je 12 let, dobra izolacija 12 cm in PVC okna dvoslojni. Lepo prosim za ponudbe izvajalcev. Hvala in lep pozdrav, Petra

J.D. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Zg Velka)

Dva povezana lokalna rekuperatorja,ki delujeta izmenično, ko eden piha zrak noter, naj drugi piha ven in obratno.

A.C. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Solkan)

Prenavljamo hišo in iščemo primeren sistem prezračevanja, delali tudi novo fasado in nova okna po pogojih eko sklada in računamo na subvencijo 30%. Hiša ima pritličje in nadstropje, cca 90m2 na etažo, zgoraj stanovanjski del, spodaj servisni prostori, kopalnica, večji prostor s kuhinjo, soba. Trenutno planiramo zgoraj centralno, spodaj pa lokalno prezračevanje, zato bi si želeli pred dokončno odločitvijo ogled, kjer bi predebatirali variante (lahko cela hiša lokalno).

A.K. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Škofja Loka)

Potrebujem sistem rekuperatorjev za prezračevanje v dvo stanovanjski hiši v enem stanovanju predvideno zračenje bivalnega prostora (2 rekuperatorja) in spalnice (1 rekuperator) drugo stanovanje večju bivalni prostor (4 rekuperatorji) 2x spalnica s po enim rekuperatorjem).

M.D. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Vrhnika)

Dvo in pol sobno stanovanje; uporabne povrsine 55,40m2; Dve spalnici, kuhinja in dnevni prostor skupaj-tukaj je zunanja stena montazna/velika okna/; kopalnica v sredini stanovanja. Stanovanjski blok, leto gradnje 1994; Zanima me moznost prezracevanja z rekuperacijo, okvirni rok izvedbe in okvirna cena. Prosim tudi vase predloge...(seveda v smislu dobrega gospodarja!)

A.T. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Spalnica)

Rad bi napravil prezračevanje samo v spalnici

B.B. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Želja po vgradnji enega para rekuperatorjev: - hiša je trenutno v III. GF (čaka se na okna in vrata), - za vgradnjo je potreben je preboj stene, - vgradi se le en par rekuperatorjev, v največji, dnevni prostor - prvi nad kuhinjskim otokom ter drugi v dnevni sobi, v kotu pri televizorju (glejte priponko)

R.T. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Slovenska Bistrica)

Za novogradnjo v Slovenski Bistrici (montažna hiša) potrebujem ponudbo za dobavo, montažo in zagon centralnega prezračevalnega sistema. Centralni prezračevalni sistem mora prezračevati vse štiri prostore v mansardi in v pritličju dnevna soba, wc, tehnični prostor in kuhinja (vse skupaj 8 kom.).

M.J. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Hisa)

Lojalno prezracevanje

P.R. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Šmarje Pri Jelšah)

Vlaga v kletni sobi, soba velika cca 25m2, se ptavi zanimam se za lokalno prezračevanje.

A.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Kot Na Pohorju)

Pozdravljeni. Rad bi ponudbe za dobavo in montažo lokalnih rekuperatorjev v stanovanjske prostore. Gre se za hišo, največ težav pa predstavljata ravno obe otroški sobi (glej priponko). Investicijo bi rad izvedel najkasneje do konca avgusta. Za vsak sistem bi želel tudi čim več dodatnih informacij, prav tako informacije o potrebnih predpripravah na namestitev in časovni okvir same montaže. LP, Aleš

B.I. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Maribor)

Prosim za ogled in podrobnisti napeljave in ceno

M.R. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Markovci)

Stanovanjaka hisa, Kopalnica 3x3,5m, 2 x soba 12 m2, prosim za predracun z montazo prezracevanha.

M.R. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Markovci)

Stanovanjaka hisa, Kopalnica 3x3,5m, 2 x soba 12 m2, prosim za predracun z montazo prezracevanha.

B.P. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Radizel)

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo za pritlično hišo (novogradnja). Prostori so kuhinja, dnevna soba in jedilnica v enem. Kurilnici, hodnik, spalnica, dve otroški sobi in kopalnica. Vse skupaj je 105m2. Cevi bi lahko bile na zgornji betonski plošči in povezane v kurilnico v kotu hiše. Mere hiše 12x16. Hvala in lep pozdrav Boštjan Pelko

F.K. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Pragersko)

Se še odločam

P.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Žužemberk)

Pozdravljeni Zanima me okvirna cena centralnega ali lokalnega rekuperacijskega sistema v novogradnji, velikosti cca 150m2.

M.S. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

Prezračevanje za celotno etažno stanovanje

P.A. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / V Vseh Prostorih)

Centralno prezracevanje Hisa- 2stanovanja Nadstropje 100m2- dve spalnici, dnevna s kuhinjo Pritlicje 602- soba in dnevna s kuhinjo V mansardi je prostor za centralno, mozno je uporabit obstojeci dimnik z dvema vertikalama za obr nadstropji.

A.K. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Ljubljana)

PREZRAČEVANJE BI VGRADILI V DVOSOBNO POLKLETNO STANOVANJE ( 60M2 ) V STANOVANJSKI HIŠI.

R.P. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Vodice)

Pozdravljeni, Prosim za izdelavo ponudbe za prezračevanje z rekuperacijo. Gre za klasično gradnjo iz leta 1985 in fasado staro 15 let. Potrebujemo ventilator za kopalnico velikosti 12 m2, 3 sobe velikosti 10m2, 16 m2 in 20 m2, ter dnevno in kuhinjo skupaj cca 35 m2.

A.O. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Ljubljana)

Prezračevanje v stanovanju v I nads hiše, vel cca 90m2, 3 spalnice+ostali prostori. možnost montaže centralnega sistema na podstrehi

B.L. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Videm - Dobrepolje)

Lokalno prezračevanje, hiša je stara 40 let

B.H. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Pot K Mlinu 6, 2000 Maribor)

Potrjujem prezračevanje z rekuperacijo za caa. 80m2

B.M. išče ponudnika prezračevanja (Rekuperacija / Bodonci)

Lokalno za sobo in kuhinjo

M.M. išče ponudnika prezračevanja (Prezračevalni sistemi / Rovte)

Rekuperacija kletnega prostora cca 25m2

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Rekuperacija — po mestih