fb

Prevoz vozil

Prevoz vozil? Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za prevoz vozil ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
300.317
povpraševanj strank
11.012
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za prevoz vozil

Preverjeni strokovnjaki za prevoz vozil in avtovleko
Kombi 4 rent - Logotip
Kombi 4 rent
Prevoz vozil · Najem kombijev · Odvoz materiala · Prevoz blaga
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Najem in prevoz vozil.
Preverjeni ponudnik Izbran že 2 krat

Opis

NUDIMO VAM NASLEDNJE STORITVE:

  • Najem vozil in
  • prevoz vozil (z našim voznikom).

Na voljo so tako transportna kot tudi potniška vozila.

Izbirate lahko med:

  • MERCEDES Sprinter 2.0 Cdi L2D2
  • PEUGEOT Boxer L4 H
  • RENAULT Trafic 2.5 cdi Klima+Vebasto (8 sedežev)
  • MITSUBISHI Grandis 2.0 DI-D Instyle (7 sedežev)

CENIK: Za več informacij glede cene nas kontaktirajte.

Kako smo drugačni

Nudimo kvalitetna vozila po ugodnih cenah. Vsa vozila so redno servisirana in pregledana.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Prevoz vozil, Najem kombijev, Odvoz materiala (Najem kontejnerja), Prevoz blaga (Cestni prevoz)
Lokacija
Kamnik
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za prevoz vozil je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za prevoz vozil in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Iščete kaj drugega za prevoz vozil?

Pogosta vprašanja za prevoz vozil

Kako pripravim vozilo za prevoz?

Priprava vozila za prevoz je pomemben korak, ki zagotavlja varnost in zaščito vašega vozila med prevozom. Naslednji koraki vam bodo pomagali pripraviti vozilo za prevoz:

Očistite vozilo: To vam bo pomagalo bolje videti morebitne poškodbe, ki bi se lahko zgodile med prevozom.

Preverite tekočine in tlak v pnevmatikah: Poskrbite, da so vse tekočine na pravi ravni in da so pnevmatike pravilno napolnjene.

Odstranite osebne predmete: Iz vozila odstranite vse osebne predmete, saj prevozniki pogosto ne prevzemajo odgovornosti za izgubo ali poškodbo osebnih predmetov.

Zavarujte vse dele: Poskrbite, da so vsi pomični ali odstranljivi deli vozila varno zavarovani.

Izpraznite rezervoar za gorivo: Vozilo pripravite na prevoz z izpraznitvijo rezervoarja za gorivo.

Upoštevanje teh korakov bo pripomoglo k varnemu in učinkovitemu prevozu vašega vozila.

Katere so različne vrste načinov prevoza vozil?

Vozila se lahko prevažajo na različne načine, odvisno od razdalje, časovnega okvira in vrste vozila. Spodaj so navedene nekatere pogoste vrste prevoza vozil:

Cestni prevoz: Cestni prevoz je najpogostejši način prevoza vozil, še posebej za kratke razdalje. To vključuje prevoz z nakladalnimi vozili ali tovornjaki.

Železniški prevoz: Za daljše razdalje ali težka vozila, kot so gradbena mehanizacija, je železniški prevoz pogosto bolj učinkovit in stroškovno ugoden.

Ladijski prevoz: Za mednarodne prevoze ali prevoz večjega števila vozil hkrati se lahko uporabi ladijski prevoz.

Letalski prevoz: Čeprav je to najdražji način prevoza, se letalski prevoz uporablja za hitro dostavo dragocenih ali ekskluzivnih vozil na dolge razdalje.

Pri izbiri načina prevoza je pomembno upoštevati potrebe in zahteve vašega vozila.

Kakšne so prednosti in slabosti posameznih načinov prevoza vozil?

Vsak način prevoza vozil ima svoje prednosti in slabosti. Izbor načina prevoza je odvisen od specifičnih potreb in omejitev.

Cestni prevoz: Prednost cestnega prevoza je v fleksibilnosti dostave, saj lahko vozilo dostavi neposredno na želeno lokacijo. Slabost cestnega prevoza je, da je lahko časovno potratno, zlasti za daljše razdalje in v primeru prometnih zastojov.

Železniški prevoz: Železniški prevoz je stroškovno učinkovit za prevoz težkih vozil, kot je gradbena mehanizacija, na daljše razdalje. Slabost je v omejeni dostopnosti železniških postaj, kar lahko zahteva dodaten cestni prevoz.

Ladijski prevoz: Ladijski prevoz je zelo učinkovit za mednarodne prevoze in prevoz velikega števila vozil. Slabost je v dolgem času dostave in potrebi po dodatnem prevozu do pristanišča.

Letalski prevoz: Letalski prevoz je najhitrejši način prevoza, kar je idealno za ekskluzivna vozila. Glavna slabost je visoka cena letalskega prevoza.

Pomembno je, da izberete način prevoza, ki najbolje ustreza vašim potrebam in proračunu.

Kakšna so tveganja, povezana s prevozom?

Tveganja, povezana s prevozom vozil, so različna in se lahko gibljejo od manjših do resnih. Med njimi so: Poškodbe vozila: Med prevozom se lahko pojavijo praske, udrtine ali druge poškodbe na vozilu, zlasti če ni pravilno zavarovano. Zamude v dostavi: Zaradi nepredvidenih okoliščin, kot so prometni zastoji, vremenske razmere ali tehnične težave, se lahko čas dostave podaljša. Izguba ali kraja: Čeprav je to redko, obstaja možnost izgube ali kraje vozila med prevozom. Dodatni stroški: Nepredvideni stroški, kot so carine, pristojbine ali kazni, se lahko pojavijo med mednarodnim prevozom vozil. Za zmanjšanje teh tveganj je pomembno, da izberete zanesljivega prevoznika, ki ima izkušnje s prevozom vozil, nudite ustrezno zavarovanje in sledite vsem priporočilom za pripravo vozila na prevoz.

Kaj storiti, če gre med prevozom kaj narobe?

Če se med prevozom vozila pojavi kakšna težava, je pomembno, da delujete hitro in učinkovito. Spodaj so navedeni koraki, ki jih lahko sprejmete v takem primeru: Obvestite prevoznika: Čim prej se obrnite na prevoznika in mu sporočite o težavi. Večina prevoznikov bo imela postopke za reševanje takšnih situacij. Zabeležite poškodbe: Če je vozilo poškodovano, fotografirajte poškodbe za svoje evidence. Te fotografije bodo lahko uporabne, če boste morali vložiti zahtevek za zavarovanje. Obrnite se na zavarovalnico: Če imate zavarovanje za prevoz vozil, se čim prej obrnite na svojo zavarovalnico in jim sporočite o poškodbah. Poiščite pravno pomoč: Če menite, da je vaša težava resna in da je prevoznik ne obravnava ustrezno, boste morda morali pridobiti pravno pomoč. Ne glede na to, kaj se zgodi, je pomembno, da ostanete mirni in se lotite problema na organiziran način. Pred pripravo vozila na prevoz se prepričajte, da poznate svoje pravice in obveznosti, da boste lahko ustrezno ukrepali, če gre kaj narobe.

Kateri so najpogostejši miti o prevozu vozil?

Miti o prevozu vozil so pogosti in lahko povzročijo napačno predstavo o tem, kako poteka proces prevoza. Spodaj so navedeni nekateri najpogostejši miti: Mit 1: Prevoz vozil je preprost proces. Resnica je, da prevoz vozil zahteva skrbno načrtovanje in koordinacijo, vključno s pripravo vozila, izbiro prevoznika in upravljanjem logistike. Mit 2: Vse prevozne storitve so enake. Resnica je, da se storitve prevoza vozil lahko bistveno razlikujejo glede na vrsto vozila, razdaljo, časovni okvir in potrebe stranke. Mit 3: Prevoz vozil je vedno drag. Resnica je, da so stroški prevoza vozil odvisni od različnih dejavnikov, kot so razdalja, vrsta vozila in izbrana prevozna metoda. Mit 4: Vaše vozilo je med prevozom vedno zavarovano. Resnica je, da ne vsi prevozniki avtomatično zavarujejo vozila med prevozom. Potrebno je preveriti zavarovalno polico prevoznika ali pridobiti dodatno zavarovanje. Razumeti, kaj je res in kaj ne, je ključno za uspešno in brezskrbno izkušnjo prevoza vozil.

Kakšna so dejstva o prevozu vozil?

Prevoz vozil je kompleksen proces, ki se ne nanaša le na prevoz avtomobila od točke A do točke B. Tukaj so nekatera dejstva, ki vam lahko pomagajo bolje razumeti ta postopek: Dejstvo 1: Prevoz vozil zahteva ustrezno načrtovanje in logistiko. To vključuje izbiro najboljše metode prevoza, ki ustreza vašim potrebam, proračunu in časovnemu okviru. Dejstvo 2: Različna vozila zahtevajo različne metode prevoza. Na primer, prevoz težkih vozil, kot je gradbena mehanizacija, morda zahteva drugačne logistične rešitve kot prevoz osebnega avtomobila. Dejstvo 3: Zavarovanje je ključnega pomena pri prevozu vozil. Ne glede na to, ali prevoz izvaja profesionalni prevoznik ali samostojno, je vedno pomembno, da je vozilo ustrezno zavarovano proti morebitnim poškodbam ali izgubi. Dejstvo 4: Stroški prevoza vozil se lahko zelo razlikujejo. Vplivajo lahko različni dejavniki, kot so razdalja prevoza, vrsta vozila, izbrana metoda prevoza in dodatne storitve, kot so hitra dostava ali posebne zahteve glede roka dostave. Dejstvo 5: Izberite prevoznika, ki ima izkušnje s prevozom vozil. To lahko zagotovi, da bo vaše vozilo varno in učinkovito dostavljeno na izbrano destinacijo. Razumevanje teh dejstev vam lahko pomaga pri ustvarjanju realnih pričakovanj in boljšem načrtovanju prevoza vašega vozila.

Kaj je prevoz vozil?

Prevoz vozil je storitev, ki vključuje premikanenega kraja na drugega s pomočjo profesionalnih prevoznikov. Običajno se uporablja za prevažanje vozil, kot so osebna avtomobila, tovorna vozila in gradbena mehanizacija. Prevozni servis lahko vključuje tudi prevoz poškodovanega vozila ali prevoz za dolge razdalje. Prevozniki lahko vključujejo več načinov prevoza, kot so kamioni, tovornjaki in prikolice. Preden se odločite za storitev, se morate prepričati, da bo prevoznik obvladal ustrezno tehnologijo za varno in uspešno izvedbo prevoza vozil. Ne pozabite preveriti njihovih referenčnih revij ter pregledati vse certifikate in potrdila, ustreznih za prevoz vašega vozila. Prevozni servisi lahko ponujajo tudi dodatne storitve, kot so pooblaščeni servisiranje vozil in asistenca na cesti. Ne glede na namen prevoza, je treba preveriti vse ključne informacije o storitvi, preden se odločite za izbiro. To lahko vključuje podrobnosti o stroških, garancijah in zavarovanjih, in datumu izvedbe prevoza. Prav tako je priporočljivo najti referenco o uspešnosti prejšnjih prevozov posameznega podjetja. Prevoz vozil lahko zagotovi enostaven, učinkovit in varnejši način za prevažanje vozil iz točke A do točke B.

Ali lahko najamem storitev za prevoz vozil?

Da, storitev prevoza vozil lahko najamete pri različnih prevoznikih, ki so specializirani za to vrsto prevoza. Vsak prevoznik lahko ponudi različne storitve, zato je priporočljivo preveriti njihovo izkušnje in uspešnost s posameznimi vrstami prevozov. Poleg tega je treba preveriti tudi

Kakšni so stroški za prevoz vozil?

Stroški prevoza vozil se razlikujejo glede na razdaljo prevoza, vrsto vozila in vrsto prevoznega sredstva, ki se uporablja.

Kako dolgo traja prevoz vozil?

Čas prevoza se lahko razlikuje glede na razdaljo, vrsto vozila in razmere na cesti.

Kakšna vozila lahko prevaža prevozna služba?

Prevozna služba lahko prevaža različna vozila, vključno z osebnimi avtomobili, motorji, tovornjaki, gradbeno mehanizacijo itd.

Je prevoz gradbene mehanizacije mogoč?

Da, nekatere prevozne službe so specializirane tudi za prevoz gradbene mehanizacije.

Kako je z zavarovanjem pri prevozu vozil?

Večina prevoznih služb ponuja zavarovanje za prevoz vozil, ki pokriva morebitne poškodbe med prevozom.

Ali storitev prevoza vozil vključuje dostavo na dom?

Da, večina prevoznih služb ponuja možnost dostave vozila na vašo želeno lokacijo.

Kaj moram storiti, preden oddam vozilo za prevoz?

Preden oddate vozilo za prevoz, se prepričajte, da ste odstranili vse osebne predmete, napolnili gorivo in preverili stanje vozila.

Kako naj izberem pravo prevozno službo za prevoz vozil?

Izberite prevozno službo, ki ima dobre ocene strank, ponuja zavarovanje za prevoz in lahko zagotovi varno in učinkovito prevoz vašega vozila.

Nasveti za prevoz vozil

Pomagali vam bomo najti pravega strokovnjaka za prevoz vozil in avtovleko

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / strokovnjaki za prevoz vozil in avtovleko

Zelo so prijazni in hvala hvala za hiter odziv in kvalitetno storitev.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.