fb

Povprečne cene: priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin

20-150€

Cena za pregled dokumentacije

Cene za kategorijo „priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.938
povpraševanj strank
8.530
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin)

Koliko staneta priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov, opominov, ipd.?

Cene nihajo glede na zahtevnost vašega primera ter porabljenega časa. Večina ponudnikov vam bo okvirno ceno povedala takoj po prejemu povpraševanja, v primeru, da se postopek zavleče oz. zaplete, pa se cena lahko spremeni.

Cena je odvisna tudi od velikosti podjetja, izkušenj posameznega pravnika, njihovega ugleda, izobrazbe, uspešnosti, ipd.

Za pregled dokumentacije boste povprečno odšteli med 20 – 150 €, za pripravo pa še dodatnih 50 – 300 €. Cenovni razpon zajema tudi urejanje raznih pritožb, ugovorov, dopisov, ipd.

Od česa je odvisna cena priprave pogodbe in pregleda le-te?

Cena priprave pogodbe je odvisna od različnih dejavnikov, npr. od velikosti podjetja, izkušenj posameznega pravnika, njihovega ugleda, izobrazbe, uspešnosti … Prav tako je odvisna tudi od vašega primera – kolikšna je njegova zahtevnost, koliko časa bo potrebnega, katero storitev pravzaprav iščete, itn.

Kaj vse je všteto v ceno?

V ceno, ki jo boste našli v ceniku, je običajno vključena le tista storitev, za katero je cena navedena. V ceno po navadi niso vključeni morebitni dodatni stroški (notarske storitve, sodne takse, ipd.) oz. stroški, ki morebiti nastanejo v procesu obravnave.

Ali je ta storitev všteta v brezplačno pravno pomoč?

Da. Do brezplačne pravne pomoči ste upravičeni, če vam materialni položaj ne omogoča plačila sodnih stroškov in stroškov odvetnika. Glede na trenutni zakon to pomeni, da vaš mesečni prihodek oz. povprečni mesečni dohodek na člana gospodinjstva ne presega 2-kratnega osnovnega zneska minimalnega dohodka, ki znaša 402,18 €.

Če želite uveljavljati brezplačno pravno pomoč, morate zanjo vložiti vlogo. Če imate odprtih več različnih sodnih postopkov, to pomeni, da morate vlogo vložiti za vsak postopek posebej.

Na koga naj se obrnem?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve.

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin — cene in ceniki

V.H. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Koper)

Pozdravljeni, potrebujem bpp, brezplačno pravno pomoč, zaradi nepremičnine. Lepo prosim za pomoč. Hvala, lp.

M.P. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Ribnica Na Pohorju)

Iščem zastopnika za vložitev odškodninskega zahtevka zaradi nezgode oziroma telesne poškodbe (zlom vratu stegnenice).... AO+ in nezgodno zavarovanje sklenjeno.

S.Š. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Ljubljana)

Potrebujem pravno pomoč s področja obligacijskega prava, ugovor na sklep sodišča. Z današnjim dnem prične teči 8 dnevni rok. Gre za upnika(banko) iz leta 2007. V isti zadevi je sodišče že odločalo 2017 in postopek ustavilo, v celoti in ne delno. Upnik oz zakoniti zastopnik je ponovno vložil tožbo za isto zadevo ki se je vodila pod isto opr. št iz leta 2007.

J.J. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebuje pregled že pripravljene pogodbe v obsegu 2h strani ki bo osnova za notarsko izvršljiv zapis pri posojilni pogodbi.

J.O. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Ni Pomembno)

Smo majhno podjetje, ki se ukvarja z idelavo spletnih strani in spletnih trgovin. Potrebujemo sestavo pogodbe za poslovno sodelovanje z naročniki (izdelava spletne strani ali trgovine). Poleg tega bi želeli še pregled pogodbe, ki jo imamo za delo s podizvajalci in prilagoditev le te za podizvajanje del v marketingu in programiranje. In pa še pregled pogodbe za vdrževanje spletnih strani in trgovin.

V.V. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Gorišnica)

Smo manjši kolektiv štirih zaposlenih. Potrebovali bi pravno pomoč pri odpustitvi delavca. Delavec je problematičen in povzroča nemir v kolektivu. Je nezadovoljen in vedno išče probleme, grozi z inšpekcijo, konzumira alkohol na delovišču - sam odpovedi ne poda. Zanj smo že poiskali zamenjavo sicer državljana BIH, ki je v fazi zaposlovanja. Potrebovali bi pravno svetovanje, da se zaščitimo pred grožnjami zaposlenega. Plačo izplačujemo redno, dobil je izplačan tudi regres, prispevki so redno plačani. Ampak bi radi ohranili kakovost podjetja in delavca pravilno po pravni poti odpustili. Zdravniški in varstvo pri delu so redno opravljeni. Delovno obleko in zaščitne čevlje mu je priskrbelo podjetje.

R.P. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Ljubljana)

Ob prodaji nepremičnine na Krasu iščemo pravnika, s katerim bi lahko pregledali in podali pripombe na prodajno pogodbo, ki jo je spisal kupec. Zanima nas: strošek, ki bo nastal s prodajo; specifika glede prodaje pripadajoče kmetijskega zemljišča; morebitne podrobnosti v pogodbi, ki bi šle proti našim interesom. Vse seveda popišemo v razgovoru in predložimo vse potrebne dokumente.

D.B. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Maribor)

Pozdravljeni, potrebujem odvetniško zastopanje v sporu glede plačila kupnine. Prejela sem sklep o izvršbi zato potrebujem odvetnika čimprej.

M.Z. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Ljubljana)

Spoštovani, potrebujem pravno mnenje glede imenovanja vd ravnatelja višje strokovne šole na svetu zavoda. V postopku imenovanja ravnatelja lahko odločajo le določeni člani, in ker ni bil izbran noben kandidat, so na svetu zavoda glasovali o predlogu za vd ravnatelja višje šole tudi ostali člani sveta zavoda, ne le tisti, ki so smeli glasovati za ravnatelja. Mnenja sem, da to verjetno ni v redu, saj je to funkcija ravnatelja?

P.H. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Maribor)

Prometne kazni, ADr predpisi, kadri, gospodarsko pravo, zavarovalnica, zastopanje pri sodnih sporih

B. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Maribor)

Potrebujemo,da nam pravnik napiše pritožbo za sodišče

Z.M. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Maribor)

-pravni nasvet pri nakupu neprimičnine

M.Š. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Logatec)

Prosila bi za pregled pogodbe o poslovnem sodelovanju(računovodske storitve) in enostranske odpovedi te pogodbe. Mnenje, ali pogodbo lahko enostransko odpovem zaradi vpitja,žaljenja ipd.naročnika.

S.J. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Skofljica (1291))

Imam naslednjo zaposlitveno situacijo: 01.09.2021 sem nastopila delovno razmerje za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Dne 16 in 17.09 sem bila v bolniški. 20.09 sem prejela prekinitev delovnega razmerja o neuspešno opravljeni poskusni dobi z odpovednim rokom 7 dni. V času odopevednega roka 24.09. sem ponovno nastopila bolniško. 27.09 so me odjavili iz delovnega razmerja. Ali je odjava ok ali bi mi morali podaljšati zaposlitev do izteka bolniškega staleža? 15.10 se ponovno zaposlim in do 14.10 bi lahko bila v bolniški. Gre za delovno mesto vodja financ in računovodstva v zasebnem podjetju in že sama prekinitev po 8 delovnih dneh je sporna, ker je neutemeljena. Zanima me vaše mnenje in moje možnosti, da si uredim delovno razmerje brez prekinitve. In seveda tudi možnost zastopanja v postopku.

M.B. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Zagorje Ob Savi)

Potrebujemo pravni nasvet o dedovanju nepremičnine.

M.B. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Zagorje Ob Savi)

Potrebujemo pravni nasvet o dedovanju nepremičnine.

A.K. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Domžale)

Potrebujem pravno in notarsko storitev za KOMPLETNO izvedbo darilne pogodbe, prepisa nepremičnine. Potrdilo o namenski rabi zemljišča s strani Občine Domžale imam že pridobljeno. Treba sestaviti pogodbo, poslati vlogo napovedi za odmero davka na promet nepremičnin na DURS (oziroma FURS). Pogodbo overiti pri notarju in poslati končno na pristojno SODIŠČE. Prosim za ugodne, realne ponudbe. Hvala in lep pozdrav!

K.K. išče pravnika (Hiter pravni nasvet)

Pregled pogodbe za gradnjo hise

A.D. išče pravnika (Hiter pravni nasvet)

Torej nujno potrebujem pomoč pri dveh treh zadevah glede zemljišča oz. posesti parcele. Zadolžen sem za prodajo te parcele in imam tudi že potencialnega resnega kupca Zemljo sta te dve parceli in pot podedovala moja mama in stric. Slednji je to prepisal že mojemu bratrancu, ki se s prodajo strinja noče pa s tem imeti nič opravka in vse prepušča meni. Od mame imam overjeno notarsko potrdilo, da sem pooblaščen o vseh teh zadevah. Torej ta teden smo dobili nove dokončne izmere od geometra, ki bo to sedaj postavil meje v naravi, moramo pa še drugi stric, bratranec in jaz še podpisati pogodbe o zadnjih dogovorih in to vložiti v zemljiško knjigo. Še ta drugi moj stric in bratranec živit zraven imate en dve drugi eno sosednjo hišo. To se ureja in upam da bo urejeno kmalu. Torej po dediščini sta bili to dve parcele in je sedja po tej odmeri ena številka in ena parcela. Torej ta parcela je predmet prodaje pol lastništva ima bratranec druga polovica moja mama. Od tu dalje rabim pomoč 1. To res potrebujem takoj. Ob teh izmerah se je pojavil še nekdo, ki naj bi imel uslužnostno pravico prehoda preko parcele. Prva varianta izpisa da tega človeka najdemo odpade. Sem najel in dal poizvedbo in je zadeva taka, da je ta pogodba o uslužnosti preko parcele iz leta 1938. Med ali po vojni so skoraj (mogoče ne vse) celotno družino pobili in na njihovo posestvo hišo naselili druge. Po vojni nihče več ni koristil te pravice. Torej prva varianta odpade. Potrebujem pa da se izpelje postopke in sicer preko tega da je prehod že več kot 30 let zagrajen nemogoč in nihče v teh 30 letih ni se pritožil oz zahteval, da se mu ta prehod omogoči. Čez celotno parcelo je sosed (ne vmes sicer kdo in kaj je) že takrat postavil živo mejo in potem tudi fizično ograjo tako, da noben prehod ni možen. Torej je to treba utemeljit in čim prej vložiti v zemljiško knjigo jaz pa rabim neko potrdilo dokazilo, da se to ureja in da dam to kupcu. 2. Potrebujem pomoč se pravi proda se ta ena parcela poleg tega želim jaz v paketu prodati tudi četrtinski delež vseh parcel ki tvorijo pod do in mimo parcele kupcu. (bratranec ta del ne prodaja ker se tu vozi in živi) Torej potrebujem da se pogodba pravno formalno pregleda da so na njen vsi podatki pravilen parcele in deleži in vsi členi in ostali pogoji ki jih mora imeti kupoprodajna pogodba. 3. Je pa en problem več kot pol leta nazaj so moji mami dali neki denar aro in predkupno pogodbo za ti dve parcele. Kako je mama ta denar dobila ali ga je res ne ve nihče. Skratka tudi tega kupca sam nisem mogel najti je bil neznan (baje je bil v tujini) Ko se je vrnil si je menda parcelo ogledal in se je premislil ne vem sicer za kaj a je od prodaje odstopil. Po tem je poslal neki dopis da od prodaje odstopa in bi rad teh 1500 e nazaj. Sedaj ko se parcela prodaja intenzivno nagaja in tudi mi je že grozil da je vse mogočen in da bo vsako prodajo preprečil. Torej tu rabim nasvet kako v teh stvareh postopati. Pogodbo ki so jo bom rekel potaknili moji mami imam in tudi to da odstopa in želi denar nazaj. Vse skupaj je neuradno brez notarjev brez advokatskega podpisa. Sedaj čaka da bo izpodbijal prodajo. Sicer je moje mnenje naj vloži uradno tožbo proti moji mami in bom jaz potem že poiskal pravno pomoč in na to odgovoril. Torej tu rabim nasvet pomoč kako se na to situacijo pripravit in kako naprej preprečiti onemogočiti izpodbijanje prodaje. Sicer ne vem zakaj bi nekdo vračal aro če je pri tem sam odstopil. Najbrž je kupil nekje nekaj drugega in sedaj izsiljuje še za ta denar. Sicer pa parcelo še vedno lahko kupi, še vedno je stanje tako kot je v tej pogodbi, naj plača in je zadeva zaključena. Zaradi njega parcele 6 mescev in več nismo prodajali in vse te papirje pogodbe geometre vpise v zk urejamo že pol leta samo zaradi njega ker je bilo v pogodbi tako dogovorjeno. Drugače mogoče sploh še ne bi urejali vseh teh zadev. Torej prvo rabim ponudbo za vsako postavko posebej in časovni okvir kdaj lahko to začnete urejati in okvirno rok trajanja. Cenovna postavka je lahko od najmanj do največ. Ko dobim ponudbe pogledam in se naročim na termin in dostavim vso dokumentacijo in vse kar ob tem potrebujete.

E.Z. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Maribor)

Potrebujem pogodbo za prodajo stanovanja.

J.R. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Ljubljana)

Pravni nasvet in pregled pogodbe o prodaji hiše,ter ali se splača iti v tožbo ter povračilo stroškov,ki so nastali naknadno zaradi pridobivanja uporabnega dovoljenja,ki bi ga morali pridobiti že prejšni investitorji ter lastniki v letu 2007.

A.S. išče pravnika (Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin / Ljubljana)

Potrebujem pogodbo o poslovnem sodelovanju. Smo izvajalec računovodskih storitev in davčnega svetovanja. Potrebovali bi sestavitev pogodbe za davčno svetovanje, v prihodnej tudi za izvajanje računovodskih storitev..

D.K. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Ribnica Na Dolenjskem)

Pozdrav; v svojem stanovanju sem imel najemnike, kateri pa niso plačali zadnje položnice preden so šli ven iz stanovanja. ostalo je za 120€ položnic za komunalo in za elektriko. zanima me kako to izterjati, se sploh spalača iti v sodne postopke kateri kot vemo trajajo zelo dolgo? rad bi izterjal to od njih. pišem jim in kličem pa ni odziva. sodnio stroški in odvetniški stroški so visoki glede na znesek kateri je odprt. imam pa pogodbo podpisano iz obeh strani in vem da na sodišču nebi izgubil. sprašujem se samo za stroške in vse živce ki bi šli če bi prišlo do sodišča. zanima me ali obstaja možnost, da bi se najemojemalcem poslal samo nek dopis in poziv k plačilu. prosim za info,.. hvla in lp dejan

J.G. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Celje, Ljubljana, Koper...)

Pozdravljeni. Zanima me, pravni nasvet v primeru posoje denarja prijateljici. Letos meseca julija me je prijateljica prosila, da ji posodim 13.000 eu posojila z namenom da ta denar vrne, kot posojilo nekomu drugemu. Odločil sem se da vzamem bančni kredit na dobo 10 let, ki je skupaj z obrestmi znesel ca.18.400eu. Pri notarju sva napravila notarski zapis ter kot zastavno pravico vpisala avto BMW. Dogovorila sva se da mi bo vsak mesec izplačala 500eu na TRR ter da se bova sproti dogovarjala, kako in kaj. Prvi obrok je v mesecu septembru izplačala. Sedaj ne mara več da jo kličem na mobitel in ne mara da me še kdaj vidi, zato me skrbi, da mi nebi več vračala in vrnila denarja. Kakšne so možnosti sodelovanja z vami v tem primeru.

K.T. išče pravnika (Hiter pravni nasvet / Sežana, Koper)

Oddaja stavbnega zemljišča v dolgoročni najem (cca 20 let), pravice in dolžnosti enega in drugega, delitev dobička, davki...

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin — po mestih