fb

Povprečne cene: poslovni programi

180-1.400 €

Cena za poslovni program

219.680
povpraševanj strank
8.450
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia, Programiranje In Medijske Storitve d.o.o. - Logotip
Eggmedia, Programiranje In Medijske Storitve d.o.o.
Oglaševalske storitve in marketing · Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Mi zagotovimo, da je vaše sporočilo vidno.

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo LacertaSmartPlatform, širi oglaševalsko mrežo (notranji zasloni, zasloni polnilnic za električna vozila in POS terminalov) in trži oglasni prostor.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita

Kako smo drugačni

Naša programska oprema LacertaSmartPlatform je inovativen in celovit sistem v oblaku z možnostjo povezovanja z zunanjimi sistemi, ki ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja, ki se prilagaja vašim potrebam, je enostaven za uporabo in hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Google in Facebook oglaševanje, Influencer marketing z vplivneži, Radio oglaševanje, Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...), Oglaševanje v tisku (revije in časopisi), TV oglaševanje, Oglaševanje z Jumbo plakati, Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih, toaletah in drugo oglaševanje), Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za poslovni program je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za poslovni program

Kakšna je cena poslovnega programa?

Cena poslovnega programa se v povprečju giblje od 180 do 1400 €, najem poslovnega programa pa stane med 5 in 50 €/mesec. Cene so odvisne od vrste storitve, ponudnika in obsega ponudbe, ki jo paket poslovne programske opreme vsebuje. Prav tako se cenik poslovnega programa spreminja glede na vrsto dejavnosti, velikosti podjetja in števila potrebnih licenc oziroma števila hkratnih uporabnikov.

Ponudnik običajno oblikuje po meri prilagojeno ponudbo glede na potrebe, želje in posebne zahteve podjetja. Cene ponudnikov so po navadi navedene brez davka na dodano vrednost, ki ga je potrebno upoštevati pri končni ceni.

Svetujemo, da se za točno ceno posvetujete z izbranim ponudnikom, ki vam bo lahko pripravil ponudbo, ki bo popolna za vaše potrebe.

Poslovni programi – kakšne so prednosti najema?

Programsko opremo lahko tudi najamete. Prednosti najema so predvsem to, da je začetni finančni vložek precej manjši in da lahko do podatkov dostopate neomejeno iz kateregakoli računalnika in kadarkoli želite, saj potrebujete zgolj dostop do svetovnega spleta. Prav tako nimate skrbi za tekoče in nemoteno delovanje strežniške programske in strojne opreme.  Za arhiviranje podatkov poskrbi ponudnik programske opreme in zagotavlja, da je oprema v skladu z vsemi varnostmi predpisi. Tudi popravki programskih napak zaradi spremembe zakonodaje so na voljo takoj, ko pride do spremembe. Zato ne potrebujete obiska programerja na vaši lokaciji.

Kakšne poslovne programe poznamo?

Programi za podjetja so različni. Poznamo poslovni program za trgovine, poslovni program za gostince, poslovni program za frizerski/kozmetični salon, program za storitvena/izvedbena podjetja (izvajalci, mojstri, ponudniki storitev), programska oprema za kmetijstvo, programska oprema za mizarstvo, programska oprema za avtoservise, poslovni program za proizvodnjo in programsko opremo za organizatorje.

Kaj je programska oprema oziroma software?

Programska oprema (angleško software) je skupek računalniških programov, ki skupaj s strojno opremo (angleško hardware) tvori celoto.

Programsko opremo delimo na sistemsko programsko opremo, kamor sodi operacijski sistem in podporni programi ter na uporabniško (aplikativno) programsko opremo. Slednjo delimo na standardno in posebno programsko opremo.

Koliko stane program za trgovine in kaj vsebuje?

Cena poslovnega programa za trgovine stane od 400 € dalje, mesečni najem pa znaša od 25 € dalje.

Programska oprema za trgovine mora vključevati prenos podatkov v računovodske programe, davčno blagajno, vodenje in dnevno zaključevanje blagajne, vodenje zalog v skladiščih in trgovini, blagovno poslovanje, izdelavo inventur, register dobaviteljev in kupcev, šifrant nabavnih in prodajnih artiklov, izdelavo ponudb, računov, predračunov, e-računov, analize poslovanja, vodenje delovnega časa, pregled zaslužka in mnoge druge stvari.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

J.J. išče ponudnika poslovnih programov (Računovodski program in obračun plač)

Potrebujemo program za izdajo računiv, knjižbo izdanih in prejetih računov in za izdelavo plačilnih list.

L.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Zanimamo se za univerzalni program za storitveno podjetje.

J.P. išče ponudnika poslovnih programov

Potrebujem program za evidenco delovnega časa za 2 zaposlena in 1 študenta.

M.C. išče ponudnika poslovnih programov

Dodelave za program PANTHEON.

V.G. išče ponudnika poslovnih programov (Program za izdajo računov)

Enostaven program za storitveno dejavnost

B.J. išče ponudnika poslovnih programov (Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Avtomehanika

M.T. išče ponudnika poslovnih programov (Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Iščem poslovni program za mizarsko proizvodno dejavnost. Smo majhno podjetje - Vrata Trček d.o.o. in želimo enostaven in pregleden poslovni program. Potrebovali bi naslednje elemente: - priprava ponudbe/predračuna - naročilo stranke - naročilo dobavitelju - prevzem materiala - odpremni nalog - nalog za proizvodnjo - račun oz. avansni račun - pregled zaloge - potni nalogi - šifranti artiklov/materiala - šifrant strank in dobaviteljev Hvala, lp Matej Trček

J.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Potrebujemo programsko opremo za 10 računalnikov/uporabnikov v podjetju ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo betonskih izdelkov. Nekaj primerljivega SAP-u. Oblačna rešitev namesto serverja. Medseboj povezani v omrežju, da lahko vsi vidijo zaloge, prodajo, račune....

A. išče ponudnika poslovnih programov

Rabim Komunikativno druzino in sicer spletno stran katera posilja informacije racunalniski aplikaciji in je istocasno povezana z android in ios aplikacijo katera isto posiljata informacije racunalniski aplikaciji +(bazo podatkov)

V.V. išče ponudnika poslovnih programov

Izdelava QR cenika

A.K. išče ponudnika poslovnih programov (Program za izdajo računov)

Program rabim za izdelavo predracunov samo,ker iz racunovodstva mi posiljajo racune naprej..LP

E.K. išče ponudnika poslovnih programov

Iščem program za sinhronizacijo koledarjev za oddajo 2 stanovanj preko spletnih platform kot so booking.com, airbnb, expedia. Ter možnost izdelave lastne spletne strani.

M.M. išče ponudnika poslovnih programov

Pozdravljeni, Smo proizvodno in storitveno podjetje. Potrebujemo program, ki bi podpiral vse faze dela v našem podjetju: • Vodenje zalog (skladišče) o Svojih zalog o Zaloge dobavitelja (začasnih) o Opozorilo na kritično stanje zalog (minimalno) o Določanje lokacije skladiščenja (regalni tip skladišča) o Priprava dokumentacije; vnos zalog, izdaja materiala… o Priprava dokumentacije za inventuro o Izpis raznih evidenc po skupinah artiklov o Samodejno razknjiževanje zalog na podlagi kosovnic • Izdelava dobavnic • Izdaja računov na podlagi izdanih dobavnic • Planiranje proizvodnje o Časovna premica (zasedenost delovnih mest in zaposlenih) o Preverjanje zalog o Uvoz naročil naročnika (excel) o Izdelava delovnih nalogov o Statistika izdelanih artiklov (učinkovitost, normativi) Opcijsko • Evidentiranje ur, bolniških izostankov… o Izvoz podatkov za zunanje računovodstvo • Opozorila (alarmi) kdaj imajo zaposleni razne periodne preglede, izpite… • Evidentiranje prejetih računov • Vodenje stanja osnovnih sredstev Prosim za ponudbo, oz. predstavitev.

V.G. išče ponudnika poslovnih programov

POVPRAŠEVANJE Dodatno pa bi od vas nujno želela prejeti ponudbo ter časovnico še za dodatno storitev in sicer gre za projekt postavitve LMS (Learning Management System)! Gre za zadevo kjer je že izbrana spletna aplikacija, ki omogoča predvajanje in trženje video tečajev. Tako posnetih tečajev, kot tudi tečajev v živo. Aplikacija je napisana v jeziku PHP, uporablja mySQL podatkovno bazo in nekatere dodatne programske jezike kot je JavaScript oziroma jQuery. Dizajn je zasnovan s CSS. Ta aplikacija že vsebuje večino vseh potrebnih funkcij, ki jih potrebujem. Potrebno pa je dodati integracijo davčne blagajne s sistemom Minimax. Nujno potrebna pa je sprememba sistema za prijavo uporabnikov. Sama registracija in prijava je sicer že del sistema, dodatno pa je pa potrebno vgraditi mehanizma, ki bo preprečeval prijavo z enim uporabniškim imenom iz več naprav istočasno. Torej uporabnik se prijavi na eni napravi. Dokler se na tej napravi ne odjavi iz aplikacije, se ne more prijaviti na drugi napravi. Prav tako je potrebno dodati še eno dodatno funkcijo. Sistem namreč omogoča tudi naročniški model. Uporabnik se lahko naroči na izbrano storitev za določeno obdobje. Potrebno pa je dodati sistem samodejno nekaj dni pred iztekom naročnine obvestil, da mu bo naročnina potekla. V samem uporabniškem profilu uporabnik ima podatek, do kdaj mu velja naročnina, potrebno pa je dodati funkcijo, da mu sistem samodejno pošlje email z obvestilom o poteku. Izbrana aplikacija je self-hosting, to pomeni, da bo naložena na strežniku, kjer je že najeto gostovanje spletnih strani. Tako, da je možen dostop do vseh datotek s programsko kodo. Prav tako je za ta projekt že zbrano gostovanje za spletno aplikacijo, tako, da bi se aplikacija naložila na ta strežnik. Tudi gostovanje za vse video posnetke je že izbran. Video posnetki bodo naloženi na ločenem strežniku, vendar je sistem že povezan s tem strežnikom. Prav tako je za ta projekt že izbrana dogovorjena izdelava dizajna, torej samega videza in uporabniškega vmesnika. Dodatno je potrebno omenjeni dve funkcionalnosti, davčna blagajna in obveščanje uporabnika o poteku naročnine ter kasnejše vzdrževanje in posodabljanje aplikacije. Kadar je na voljo posodobitev aplikacije, je potrebno dobiti obvestilo in dostop do vseh datotek, ki vsebujejo spremembe oziroma so posodobljene. Te datoteke bi vam predalida izvedete potrebne posodobitve. Seveda bi bilo potrebno vse spremembe programske kode in podatkovne baze zavesti v tekstovni datoteki (ChangeLog), tako da bi bile vedno dokumentirane vse posege v kodo in sistem.

B.B. išče ponudnika poslovnih programov (Inventura, vodenje zalog in popis)

Pozdravljeni, v letošnjem letu bomo proizvodnjo preselili v novo proizvodno halo in bi ob tej priložnosti posodobili tudi programsko opremo za vodenje poslovanja podjetja in sicer predvsem okrepili del, ki se nanaša na vodenje proizvodnje. Podjetje se ukvarja z proizvodnjo in montažo kovinskih izdelkov (hale, nadstreški itd) za večje poslovne naročnine (Luka Koper, Petrol itd).

B. išče ponudnika poslovnih programov (Davčna blagajna in POS)

Pozdravljeni, potrebujem program za očesno optiko-očala.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.