fb

Iščete poslovni program?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za poslovni program ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia Advertising Digital Signage System - Logotip
Eggmedia Advertising Digital Signage System
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj in prodaja programske opreme Eggmedia Advertising Digital Signage System.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo Eggmedia Advertising Digital Signage System.

Gre za inovativen in celovit sistem v oblaku, ki:

 • nudi možnost povezovanja z zunanjimi sistemi,
 • ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja,
 • se prilagaja vašim potrebam,
 • je enostaven za uporabo in
 • hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

PREDNOSTI:

 • Namestitev na različne tipe zaslonov in lokacij.
 • Dinamično predvajanje različnih multimedijskih vsebin.
 • Nadzor in upravljanje strojne opreme z ene točke oz. mesta.
 • Hiter prenos podatkov in natančne analize.
 • Možnost predvajanja različnih formatov vsebine.
 • Direktno obnavljanje ponudb in vsebin iz POS sistemov.
 • Omogočeno povezovanje z zunanjimi sistemi v realnem času.

Namestimo vam potrebno opremo, vzpostavimo delovanje sistema in vas vodimo skozi uporabo in funkcionalnosti platforme. Tukaj smo za vas tudi v primeru servisa in nadgradnje rešitev.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita, kavarna in restavracija Twins...

Kako smo drugačni

Spoznate nas po:

 • Inovativnosti - razvijamo napredne rešitve.
 • Zanesljivosti - verjamemo v zaupanje.
 • Učinkovitosti - dosežemo cilje.
 • Strokovnosti - svetujemo in naredimo.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za poslovni program je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za poslovni program

Kaj omogoča poslovni program?

Poslovni program dovoljuje, da podjetje oziroma oseba v podjetju, ki je zadolžena za to, lahko dostopa do podatkov, ki jih prikazujejo glavni kazalniki in se nanašajo na to, kako uspešno je poslovanje določenih podjetij. Te podatki so lahko zelo različni, vsi pa so nekako vezani na uspešnost poslovanja. Na primer, podatki se lahko nanašajo na stranke oziroma sezname strank, izdane račune in tako naprej.

Omenjeni programi podjetjem omogočajo, da prihranijo denar in čas. S pomočjo poslovnih programov, organizacije nimajo več tako veliko potrebnih stroškov s tiskanjem različnih dokumentov, nimajo več takšnih stroškov s pošiljanjem teh dokumentov po pošti in pa prihrani čas, ker se podatki vpisujejo v programe, namesto, da mora neka oseba fizično iti na pošto ali pa ročno vpisovati podatke in delati dolge izračune.

Za kaj se uporabljajo poslovni programi?

Poslovni programi se uporabljajo v različne namene. Na primer, uporabljajo se za finančno poslovenje, saj nudijo veliko računovodske programske opreme, s pomočjo katerih podjetju omogoča finančno poročaje, upravljanje z zalogami, plačili in računi, različna poročila, vodenje osnovnih sredstev in tako naprej. Poslovni programi pripomorejo tudi na področju prodaje in trženja ter nabave. S pomočjo programov lahko podjetje uspešno vodi nabavne verige, sprejema naročila strank, obdelave naročil, načrtovanje nabave, vodenje cenikov, upravljanje s stiki in podobno. Poslovne programe je lahko koristno uporabljati tudi pri skladiščenju, proizvodnji in servisu. S pomočjo programov ima podjetje lahko namreč lažje pregled nad vsebinami škatel oziroma zabojnikov, programi vodijo zaloge in tako naprej. V sklopu proizvodnje programi pripomorejo pri načrtovanju proizvodnje, urejanju kosovnic, računanju, na primer stroškov in podobno. V povezavi s servisom pa je programe koristno uporabljati, ker vam lahko omogočijo jasen pregled nad preteklimi popravili artiklov in naprav v določenem obdobju, ki je lahko garancijsko ali pa negarancijsko. Nekateri programi omogočajo tudi pomoč pri upravljanju z zaposlenimi. Podjetjem pomagaju pri procesih zaposlovanja, samodejnem tvorjenju kadrovskih obrazcev in upravljanju različnih postavk plač.

Seveda poslovni programi lahko nudijo tudi druge stvari, tukaj smo jih omenili le nekaj. Res pa je tudi, da različni programi nudijo različne stvari, zato je pomembno, da pred uporabo poslovnega programa dobro pogledate, kaj le-ta nudi in če se to sklada z vašimi potrebami.

Kako nepoznavalci lahko izberejo ustrezen poslovni program?

Tudi za nepoznavalce oziroma začetnike na določenem področju, ki morda niso tako vešči računalnikom, obstajajo poslovni programi. Ponavadi se takšni posamezniki ali pa manjša podjetja poslužujejo poslovnih programov, ki so intuitivni za uporabo. Dandanes namreč poznamo že vrsto poslovnih programov, ki so zelo prijazni za uporabnike in so primerni tudi za začetnike, ki nimajo veliko predznanja.

Katerega ponudnika izbrati za pomoč pri poslovnih programih?

V Sloveniji mnogo ponudnikov ponuja poslovne programe, saj so poslovni programi lahko zelo pomembni za podjetja. Veliko podjetij, agencij to storitev opravlja kvalitetno, nekateri bolj, drugi mogoče malo manj. Predlagamo vam lahko nekaj ponudnikov, ki ponujajo pomoč s poslovnimi programi in preverjeno opravljajo delo kvalitetno. Nekaj takšnih je na primer: BIROKRAT IT d. o. o.; E-Kolo-G d. o. o.; Erpo Sistemi; Wandergraphy, Nejc Draganjec s.p,; ND nasvet; ASTREA d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanje, d. o. o.; Apollo; ALPEREMT; Ad On, Marketinške Storitve, d. o. o.; Alinet; Staning Pro, Storitve, d. o. o. in Elanet Informacijski Inženiring In Druge Storitve, Horvat Boštjan, s.p. Seveda poleg omenjenih ponudnikov poznamo še mnogo drugih, ki prav tako svoje delo opravljajo kvalitetno.

Kaj so prednosti poslovnih programov?

Če podjetje najde poslovni program, ki mu ustreza, mu lahko prinese kar nekaj prednosti. Da pa bo le-ta ustrezen, je pomembno, da je že vnaprej prilagojen podjetju glede na to, s katerimi dejavnosti se podjetje ukvarja ali pa se želi in se še bo ukvarjato. Ključnega pomena je lahko tudi, da se programi prilagodijo vsakemu podjetju posebej, saj se le-ta med seboj razlikujejo in imajo različne potrebe.

Ena izmed prednosti poslovnih programov je ta, da imajo nekateri možnost povezovanja s programi, ki jih je podjetje že navajeno uporabljati. Na primer, Microsoft Office, se pravi, Word, Excel, Outlook in tako naprej. Prav tako pa se nekateri poslovni programi povezujejo tudi z bančnimi ter tudi z drugimi programi, na primer s programom DURS. To zna biti zelo koristno. Te povezave med programi omogočajo hitrejšo in bolj preprosto obdelavo podatkov, ki jih podjetje zbira. Prednost nekaterih poslovnih programov je tudi ta, da omogočajo programske rešitve v oblaku, se pravi do njih lahko dostopa kdorkoli, ki mu je dostop omogočen, preko katerekoli naprave. Ker do podatkov lahko dostopajo ljudje tudi preko naprav, ki nimajo nameščenih določenih programov, je potrebno nekaj misli nameniti tudi zaščiti oziroma varnosti. Programi omgočajo tudi zelo dober pregled nad poslovanjem, ki je lahko enostaven in pa ponavadi hiter. Poleg vsega pa s poslovnimi programi lahko podjetje prihrani tudi z vidika denarja in časa. To, da so mobilni je zelo pomembno, saj so v spletni verziji zelo pripročni. Ponujajo dostop do podatkov, kjerkoli se nahaja oseba, ki želi podatke preveriti.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

Uslišal so moje želje

Odlično opravljena storitev! Zagotovo bomo še sodelovali.

 • Anri T. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 20. Avg. 2020

Če bi bilo boljše bi bilo že kičasto.

 • Klavdija B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 19. Avg. 2020

Spletna stran deluje super, zelo hitra odzivnost, v dveh letih brez težav.

 • Peter Š. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

ASTREA že več let skrbi za varno in nemoteno deovanje naših virtualnih strežnikov in delovnih postaj v več maloprodajnih trgovinah, z najemom njihovih storitev in odzivnostjo ekipe smo zelo zadovoljni.

 • Jaka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

So Inovativni in prilagodljivi.

 • Helena G. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Sodelavci podjetja ASTREA so mi bili v veliko pomoč, pred leti sem jih prvič angažirala za lektoriranje diplomske, kasneje pa tudi magistrske naloge. Ko sem potrebovala spletno stran, so mi izdelali netehničnemu uporabniku zelo prijazen spletni portal, kjer lahko kasneje sam spreminjaš vsebino. Zanesljivi, prijazni in učinkoviti. Z veseljem priporočam.

 • Bostjan B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Vse tako kot mora biti! Priporocam !

 • Neža K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Prijazni, odzivni, strokovni, zelo zadovoljna s storitvijo! Toplo priporočam in hvala še enkrat!

 • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

 • Alenka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.