fb

Peter Rijavec - arhitekt

5,0
(13)
Arhitekturne storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Arhitekturne storitve, kvalitetno, strokovno in ugodno ob upoštevanju vaših želja.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Zanima nas tako arhitektura manjšega kot večjega merila. Za vas zasnujemo predvsem unikatno arhitekturo, ki upošteva lokalni kontekst, prostorske karakteristike in potrebe uporabnikov. Ukvarjamo se z izdelavo arhitekturnih načrtov, idejnih zasnov, prav tako pa vodimo celoten postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja, kjer poskrbimo za elaborate, načrte in potrebna soglasja. V skladu z gradbenim zakonom pripravimo tudi obvezen projekt za izvedbo, ki poleg popisa gradbenih in obrtniških del vsebuje tudi vse potrebne načrte za gradnjo. Poleg PGD projektov za gradnjo nove hiše, nadzidavo, dozidavo ali gradbenega dovoljenja za prenovo se ukvarjamo tudi z javno arhitekturo in večjimi projekti, kot so vrtci in druge javne stavbe. Ponujamo načrtovanje klasične, kot tudi montažne gradnje. Poleg gradnje s klasičnimi materiali, se ukvarjamo tudi z gradnjo z naravnimi materiali - naravna gradnja. Več o nas si lahko pogledate na naši spletni strani: www.arhi-tura.si

Reference

 • Hiša - Vransko
 • Hiša - Velika Loka pri Grosupljem
 • Hiša - Tevče pri Ajdovščini
 • Vrtec v Ribnici
 • Hiša - Zg. Senica pri Medvodah
 • Hiša - Škofja Loka
 • Hiša - Grgar
 • Hiša - Radovljica

Kako smo drugačni

Po ugodni ceni vam nudimo kvalitetno in premišljeno zasnovano in oblikovano arhitekturo, ki upošteva konkretno lokacijo, vaše želje ter veljavne predpise in zakone.

Arhitekturo oblikujemo tako, da bo lepa in funkcionalna še veliko let in ne samo trenutna "modna muha".

Naša prednost je, da imamo izkušnje z načrtovanjem različnih tipov objektov iz vseh koncev Slovenije.

Naša prednost je tudi, da poznamo tako klasične oblike gradenj (opeka, armiran beton, porobeton...), kot tudi montažne lesene gradnje, ter naravno gradnjo, pri kateri je stavba zgrajena v kar čimvečji meri iz naravnih, čimmanj predelanih materialov (slamnate bale, ilovica, konopljin beton...). Tako vam lahko svetujemo glede posebnosti, prednosti in slabosti vseh omenjenih gradenj.

Uradni naziv podjetja
Peter Rijavec - Arhitekt - Peter Rijavec - Arhitekt
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.arhi-tura.si/
Storitve
Arhitekturne storitve (Idejna zasnova projekta, Gradbeno dovoljenje in projektna dokumentacija (IDP, PGD, PZI, PID, PZR), 3D prikazi, vizualizacija, Urbanizem / prostorsko načrtovanje, Svetovanje iz zakonodaje, Notranje oblikovanje / interier, Zunanja ureditev (urejanje vrta))
Velikost ekipe
1
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2008)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / Ni podatka o TRR
Glavna dejavnost podjetja
M71.111 - Arhitekturno projektiranje
Vsi podatki preverjeni
16. Nov. 2021
Lokacija
Viška cesta 6, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)

Ocene

Ocena: 5,0 od 13 uporabnikov.
 • Jana K. 17. Jun. 2021

Celostna izvedba projekta (adaptacija obstoječe kopalnice) je bila izredno uspešna. Zadovoljni smo s predlaganimi rešitvami, ki nam bodo olajšale tehnično sicer zahteven projekt. Arhitekt je bil korekten, strokoven in odziven.

 • Matija A. 16. Jun. 2021
 • Preverjena ocena

S Petrom Rijavcem sem izredno zadovoljen. Strokoven, ucinkovit, odziven in se bi lahko nasteval. Vse moje zelje je uposteval po najbolsih moceh, tiste katerih ni mogel pa je strokovno utemeljil. Pri meni mu je uspelo nekaj kar ni uspelo se nikomer. Moj projekt je vzel skrajno resno in ga premaknil z mrtve tocke kjer se je zatikalo ze nekaj let. V glavnem, same pohvale! Toplo priporocam!

 • Peter Š. 19. Nov. 2018

hiter, odziven, vse narejeno v dogovorjenih časovnih okvirih

 • Nataša In Klemen D. 14. Nov. 2018

Delo je bilo opravljeno korektno, komunikacija je bila dobra. Z izvedenim smo bili zelo zadovoljni.

 • Mateja J. 22. Avg. 2018
 • Preverjena ocena

Super hitro in kvalitetno opravljeno delo...zelo zadovoljna!😃

 • Janko M. 11. Jun. 2018

kvaliteta projekta in posvečanje detajlom je bilo izvrstno.

 • Sabina A. 07. Jun. 2018

Vrhunska, profesionalna, korektna in hitra.

 • Jana G. 04. Jun. 2018

Moje izkušnje s ponudnikom so brez pripomb.

 • Tomaž L. 31. Maj. 2018

Peter nam je svetoval pri zunanji obnovi hiše. Predvsem je upošteval naše želje in v okviru tega pripravil predloge barvnih študij fasade in ostalih elementov. Zelo izvirna je bila njegova ideja rešitve ograje na balkonu in terasi - pripravil je inovativen predlog kombinacije lesa in kovinskih vložkov. Ograja je postala klasična, elegantna in hkrati drzna - daje pečat celotni hiši in je nekaj posebnega.

 • Kristina Ž. 31. Maj. 2018

Peter je zelo prijazen in topel človek.
Všeč mi je njegov profesionalen pristop in natančnost pri delu. Njegov načrt in ideja pri našem projektu sta bila odlična. Skupaj smo našli idealno rešitev.

 • Blaž Š. 31. Maj. 2018

Vzel si je čas za tehten premislek o rešitvah in ni nekaj nahitro nakracal ter oddal, češ za PGD je OK. Morda bi mislil, da hitrost pri Petru nekoliko šepa vendar si je za projketiranje hiše bolje vzeti 10 dni časa več, kot pa, da ti je v naslednjh 50letih žal, da česa nisi z arhitektom bolje domislil in določil. Zaradi spremembe gradbene zakonodaje smo bili nekoliko v časovni naglici, vendar je Peter dobro ocenil in smo kljub temu vse dovolj rešili in se nam je izšlo.

 • Darja R. 31. Maj. 2018

G. Rijavec je izvrstno opravil delo. Upošteval je dogovorjen čas. Pozitivno se je odzival na vse naše kasnejše želje in posledično nastale spremembe. Pri delu je bil natančen in inovativen. Komunikacija z njim je bila ves čas prijetna in pozitivna. Glede na zelo kakovostno opravljeno delo, je cenovno ugoden. Spet bi se z veseljem odločila zanj in predlagam ga vsakomur, ki potrebuje njegovo uslugo.

 • Irena F. 31. Maj. 2018

vse je bilo ok in po pričakovanjih

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Peter Rijavec - arhitekt poslal konkretno ponudbo