fb

Pasja šola 🦮

Pasja šola? Hitro povprašajte vse preverjene pasje šole ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
287.978
povpraševanj strank
10.536
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za pasjo šolo

Preverjeni pasji inštruktorji
Qprevozi - Logotip
Qprevozi
4,9
(29)
Visokotlačno čiščenje · Pomoč na domu · Najem avtomobilov · Čistilne storitve · Pasja šola · Najem kombijev · Prevoz potnikov · Najem vozil · Potovanja · Prevoz blaga · Selitvene storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Stroškovno in kakovostno optimalni prevoz potnikov, najem vozil in prevoz blaga.
Izbran že 2 krat

Opis

NUDIMO NASLEDNJE STORITVE:

 • Prevozi potnikov s kombiji (shuttle transferji) (na letališča, izlete, sejme, koncerte,...)
 • Najem vozil z ali brez voznika
 • VIP prevozi
 • Taxi
 • Prevozi blaga (selitve)

Za več informacij nas kontaktirajte.

Kako smo drugačni

Osebni pristop in velika prilagodljivost glede na potrebe in želje strank.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Visokotlačno čiščenje (Čiščenje žaluzij, Čiščenje tlakovcev, dovoza (beton, kamen, asfalt, ...), Čiščenje terase (ploščice, beton, kamen, les, WPC, ...), Čiščenje fasade, Čiščenje strehe ali nadstreška (kritina, opeka, steklo, polikarbonat, ...), Čiščenje solarnih panelov, sončne elektrarne, kolektorjev ali toplotne črpalke, Čiščenje ograje (aluminij, kovina, les, beton, kamen, ...), Čiščenje večjih steklenih površin (steklena fasada, zimski vrt, poslovni prostori, ...)), Pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...), Hišna in vzdrževalna pomoč za dom in okolico), Najem avtomobilov, Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Pasja šola (Tečaj poslušnosti (poleg, sedi, prostor, odpoklic, ...)), Najem kombijev, Prevoz potnikov (Prevoz oseb na/z letališče/a (shuttle prevoz), Mednarodni prevozi oseb (železniške ali avtobusne postaje, pristanišča, turistične destinacije,...), Prevozi oseb na koncert ali sejem, Prevozi na smučišča, Turistični prevozi oseb z ali brez vodenja, Prevoz svatov na poroki in drugih praznovanjih), Najem vozil (Najem jadrnice, čolna, plovila, Najem električnega kolesa, Najem športnega avtomobila, Najem tovornjaka, Najem traktorja, Najem bagra, Najem luksuznih vozil), Potovanja (Letalske karte, Prenočišče, namestitev, Križarjenje, Počitnice (šolske, zimske, krompirjeve, prvomajske, jesenske ...), Potovanje, dopust, Poročno potovanje), Prevoz blaga (Cestni prevoz), Selitvene storitve (Po Sloveniji, Mednarodna selitev)
Lokacija
Komenda
Storitve opravljamo v okolici:
Bled, Borovnica, Braslovče, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Črna na Koroškem, Dol pri Ljubljani, Domžale, Gornji Grad, Grosuplje, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ivančna Gorica, Jesenice, Kamnik, Komenda, Kranj, Litija, Ljubljana, Logatec, Luče, Medvode, Mengeš, Mežica, Mirna, Moravče, Mozirje, Naklo, Nazarje, Polzela, Prebold, Preddvor, Prevalje, Radovljica, Rečica ob Savinji, Sodražica, Solčava, Šenčur, Škofja Loka, Škofljica, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Tabor, Trbovlje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Videm, Višnja Gora, Vodice, Vransko, Vrhnika, Zagorje ob Savi, Žalec, Železniki, Žiri, Žirovnica
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 4,9 od 29 uporabnikov.
 • Jaka G. 22. Feb. 2023

Potrebovali smo skupinski prevoz (7 potnikov) do letališča v Trevisu in vse je bilo tako, kot se zagre: komunikacija, cena, odzivnost in prilagodljivost. Z veseljem priporočimo!

 • Urška P. 21. Dec. 2022

Odlična izkušnja. Točno, varno, s pozornim šoferjem.

 • Benjamin K. 12. Nov. 2022

Prevoznik je v fazi preverjanja, storitev trenutno ni priporočljiva.

 • Barbara P. 24. Okt. 2022

Q prevozi so zanesljivi in bolj prilagodljivi kot konkurenca ter cenovno bolj ugodni. Voznik je bil tocen, prijazen in fleksibilen. Vedno se odlocim za njih.
Barbara P.

 • Jure L. 15. Okt. 2022

Zelo dobro organizirano. Zelo fleksibilni. Pohvale

 • Katja K. 13. Okt. 2022

Qprevozi je skoraj vedno moja prva izbira. Pot je v skladu z dogovorom in vožnja prijetna.

 • Primoz P. 03. Okt. 2022

Vedno zadovoljen, vsec mi je varna voznja z gospodom Metodom, komunikacija, prilagodljivost, tocnost ter normalne cene.

 • Klemen P. 29. Sep. 2022

Vedno sem imel zelo dobre izkušnje z gospodom Grkmanom. Zelo zanesljiv prevoznik!

 • Klemen V. 26. Sep. 2022

Zelo zanesljivi, kar je v poslu ena najpomembnejših substanc, ter cenovno ustrezni. Zelo smo zadovoljni.

 • Tjasaveniger_1 26. Sep. 2022

Smo z vsem zadovoljni, nimamo pripomb. Prilagodljivi, odzivni.

 • Polona P. 25. Sep. 2022

Izjemno (pri)srčni, super ljudje. Hvaležna, da lahko uživam njihove usluge, saj so me vedno pravočasno in varno dostavili na letališče. Pa ne le to: njihova pripravljenost za usklajevanje prevozov, da nam je čim udobneje, je nad vsemi pričakovanji – pišem jim, čim vem, kdaj bom zopet poletela, in g. Metod to uredi en, dva, tri – tako, da je vse prav. 🙏🪄

 • Klemen G. 24. Sep. 2022

Metod je hitro odziven in vedno pripravljen pomagati. Prevoz z njim je zanesljiv in poln dobre energije.

 • Metka P. 24. Sep. 2022

Zelo sem zadovoljna z njihovim delom. Redno potujem z njimi in so odlični.

 • Dalibor K. 24. Sep. 2022

Veckrat smo se peljali s qprevozi in smo zelo zadovoljni

 • Bojan D. 24. Sep. 2022

Prijazni in odzivni, vse potekalo kot dogovorjeno.

 • Ksenija Š. 24. Sep. 2022

Bilo smo zelo zadovoljni. Korekten odnos, varen prevoz, vse po dogovoru.💚

 • Eva V. 23. Sep. 2022

Vse je bilo super. Brez pripomb.

 • Jazvika 23. Sep. 2022

Vse korektno, prijazni, točni.

 • Tanja P. 23. Sep. 2022

Zelo prijazen in ustrezljiv voznik in celotna izkusnja voznje je bila zelo pozitivna in prijetna. Priporocam.

 • Matjaz S. 23. Sep. 2022

Enkratno super👍

 • Aleksandra M. 23. Sep. 2022

Pri prevozniku najbolj cenim profesionalnost in natančnost. Vem, da bom o vseh detajlih prevoza pravočasno obveščena, ter da je vedno možno zmeniti se v primeru kakršnihkoli posebnih potreb.

 • Mili Z. 23. Sep. 2022

Dvakrat smo potovali na Irsko, kjer smo koristili povratni prevoz gospoda Grkmana.Tako kot so ostali lepi spomini na čudovito popotovanje po tej zeleni deželi, se spominjamo tudi prijaznosti in korektnosti izbranega prevoznika. Priporočam!

 • Urška L. 23. Sep. 2022

Mi imamo zelo dobre izkušnje s Q prevozi. So zelo profesionalni, natančni, prijazni , vedno uslužni in cenovno daleč najbolj ugodni. Nas so vedno varno in pravočasno pripeljali od doma do letališča in nazaj. Jih priporočam in z veseljem jih bomo spet poklicali.

 • Dami Zupi - Cestni Kolesar Z. 23. Sep. 2022

Že vrsto let za transfer do Milanskega letališča iz Ljubljane s fanti najamemo Qprevoze. Kot kolesarji vedno potujemo s kolesi in vedno Qprevozi poskrbijo za kvaliteten in zanesljiv transfer do in iz letališča ob povratku. Toplo priporočam

 • Milan B. 23. Sep. 2022

Zelo prilagodljivi, prijazni in profesionalni.

 • Darja R. 23. Sep. 2022

Kar sem potrebovala, sem bila z uslugo zadovoljna

 • Gasper B. 23. Sep. 2022

Hitro, dobro vzdusje, prijazni vozniki! Super super

 • Darja 23. Sep. 2022

Zelo bi pohvalila izkusnjo s prevoznikom.Potovala sva na Srilanko in najela transfer za KP-BG in BG-KP,nikoli ne bom pozabila, kako točen in zanesljiv je bil Gospod.
Nobenega čakanja ali dvoma,vse je bilo in potekalo,kot smo se dogovorili do minutke natančno!Pa ne pretiravam!
Med voznjo sem se pocutila varno in na latalisce smo prisli vec kot pravočasno,sama voznja je bila dinamicna vendar varna in preudarna po omejitvah.
Cena?Zelo poštena in prav nič oderuška,organizacija namreč poteka rako,da smo na koncu vsi zelo zadovoljni,saj so med drugim tudi zelo organizirani,prevoze načrtujejo vnaprej...itd...
Toplo priporočam,če si želite zanesljivega prevoza na lokacijo,tudi kakšno bolj oddaljeno!♡Hvala se 1x Gospod Metod za zelo prijetno uporabnisko izkusnjo,zelo cenim!

Darja & Igor

 • Marina C. 23. Sep. 2022

res fantasticna izkusnja. prijaznost, profesionalnost top! vse samo v superlativih.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za pasjo šolo je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za pasjo šolo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za pasjo šolo

Katere vrste tečajev ponudjajo ponudniki pasje šole?

Izvajalci nudijo vse sorte tečajev, ki so namenjeni lastnikom hišnih živali in njihovim pasjim spremljevalcem. Tečaji zajemajo teme, kot so osnovna poslušnost, trening agilityja, delo z vonjem in drugo. Navadno so tečaji zasnovani tako, da so zabavni in koristni tako za psa kot za lastnika.

Ali moram imeti predhodne izkušnje s psi?

Predhodne izkušnje niso potrebne! Ponudniki pasje šole vam bodo zagotovili potrebne napotke, nasvete in podporo za uspešno učenje. Inštruktorji imajo znanje in izkušnje pri pomoči ljudem pri razvijanju trdnih odnosov z njihovimi hišnimi ljubljenčki.

Koliko časa bo moj pes potreboval, da se bo naučil novih veščin?

Čas, ki ga vaš pes potrebuje za učenje novih spretnosti, je odvisen od starosti vašega psa, števila vaj in njegovega odziva na usposabljanje. Na splošno se mlajši psi učijo hitreje kot starejši, vendar lahko imajo od naših tečajev koristi vsi psi, ne glede na njihovo starost ali raven znanja. Poleg tega je doslednost pri vadbi ključnega pomena za utrjevanje novega vedenja in tehnik, ki se jih naučite med poukom.

Kako veliki so tečaji?

V razredih je običajno od štiri do osem udeležencev in njihovih psov. To zagotavlja, da je vsak udeleženec deležen individualne pozornosti, hkrati pa ima čas za interakcijo z drugimi lastniki hišnih ljubljenčkov v prijaznem okolju.

Kaj je pasja šola?

Lastniki hišnih ljubljenčkov pogosto težko najdejo prave vire in smernice za svoje pasje spremljevalce.

Šolanje psa je lahko zahteven in dolgotrajen proces, zlasti če nimate izkušenj s psi ali dostopa do ustreznih virov. Težko je vedeti, kje začeti, ko gre za učenje vašega hišnega ljubljenčka novih spretnosti in vedenja.

Šola za pse je rešitev! Šole za pse ponujajo tečaje, ki so namenjeni posebej lastnikom hišnih ljubljenčkov in njihovim pasjim spremljevalcem. Tečaji zajemajo teme, kot so osnovna poslušnost, trening agilityja, delo z vonjem in drugo, v okolju, ki je zabavno tako za ljudi kot za pse. Inštruktorji imajo znanje in izkušnje ter pomagajo ljudem razviti močne odnose z njihovimi hišnimi ljubljenčki, tako da se lahko vsi uspešno učijo - predhodne izkušnje niso potrebne! V tečajih je običajno od štiri do osem udeležencev, kar zagotavlja, da je vsak udeleženec deležen individualne pozornosti, hkrati pa ima čas za interakcijo z drugimi lastniki hišnih ljubljenčkov v prijaznem okolju.

Kakšne so prednosti obiskovanja pasje šole?

Šolanje psa je lahko zahteven in dolgotrajen proces, zlasti če nimate izkušenj s psi ali dostopa do ustreznih virov.

Težko je vedeti, kje začeti, ko gre za učenje vašega hišnega ljubljenčka novih spretnosti in vedenja. Večina lastnikov hišnih ljubljenčkov se znajde preobremenjenih in negotovih, kako najbolje usposobiti svoje pasje spremljevalce.

Obiskovanje šole za pse lastnikom hišnih ljubljenčkov zagotavlja usmerjanje, nasvete in podporo, ki jih potrebujejo za uspešno učenje. Inštruktorji imajo znanje in izkušnje ter pomagajo ljudem razviti močne odnose z njihovimi hišnimi ljubljenčki, hkrati pa zagotavljajo okolje, ki je zabavno tako za ljudi kot za pse. V tečajih je običajno od štiri do osem udeležencev, kar zagotavlja, da je vsak udeleženec deležen individualne pozornosti, hkrati pa ima čas za interakcijo z drugimi lastniki hišnih ljubljenčkov v prijaznem okolju. Zaradi teh prednosti je obiskovanje pasje šole odličen način za vse lastnike hišnih ljubljenčkov, ki iščejo pomoč pri šolanju svojega pasjega spremljevalca!

Kako naj izberem pravo pasjo šolo za svojega psa?

Izbira prave pasje šole za vašega ljubljenčka je zahtevna naloga.

Pri tako številnih možnostih, ki so na voljo, je težko vedeti, katera je najprimernejša za vas in vašega pasjega spremljevalca. Prepričati se želite, da ima šola izkušene inštruktorje, ki so vešči pomoči ljudem pri razvijanju trdnih odnosov z njihovimi hišnimi ljubljenčki ter zagotavljajo okolje, ki je zabavno in varno tako za ljudi kot za pse.

Najboljši način za izbiro prave šole za pse je, da raziščete različne šole v vaši okolici. Preberite mnenja drugih lastnikov hišnih ljubljenčkov, vprašajte o velikosti razreda in usposobljenosti inštruktorjev ter po možnosti obiščite ustanovo, preden se vpišete na tečaj. S tem boste zagotovili, da boste našli kakovosten program, ki izpolnjuje vse vaše potrebe!

Katere stvari se bo moj pes naučil v pasji šoli?

V pasji šoli se bo vaš kuža naučil osnovnih ukazov poslušnosti, kot so sedi, ostani, pridi, pusti, peta in drugi. Naučili se bodo tudi vaj za agility, kot je skakanje čez ovire ali prepletanje med drogovi. Poleg tega se lahko naučijo tudi dejavnosti za delo z vonjem, kot je sledenje vonjavam ali iskanje skritih predmetov. Z izkušenimi inštruktorji, ki vas vodijo na vsakem koraku, bo vaš kuža pridobil zaupanje v svoje sposobnosti, hkrati pa se bo zabaval v varnem okolju!

Kako dolgo naj moj pes obiskuje pasjo šolo?

Odvisno od vaših ciljev usposabljanja večina psov obiskuje pasjo šolo od 4 do 8 tednov, nekateri pa lahko potrebujejo več ali manj, odvisno od njihovih individualnih potreb. Z vpisom kužka v kakovosten program, ki izpolnjuje vse vaše potrebe, boste lahko hitro in učinkovito dosegli želene rezultate!

Kako pogosto naj pes obiskuje pasjo šolo?

Z vpisom v ustrezen program, ki ustreza vsem vašim potrebam, boste deležni izkušenega poučevanja s strani usposobljenih inštruktorjev, ki so vešči pomagati ljudem pri razvijanju trdnih odnosov z njihovimi hišnimi ljubljenčki. Z rednim obiskovanjem teh tečajev bo vaš kuža pridobil zaupanje v svoje sposobnosti, hkrati pa se bo zabaval v varnem okolju! Pogostost obiskovanja pasje šole je odvisna od individualnih ciljev usposabljanja - večina psov jo obiskuje od 4 do 8 tednov, nekateri pa morda potrebujejo več ali manj, odvisno od njihovih posebnih potreb.

Kakšni so stroški obiskovanja pasje šole?

Stroški šolanja psov so odvisni od vrste in trajanja programa. Na splošno tečaji trajajo od štiri do osem tednov, njihova cena pa se lahko giblje od 90 do 500 EUR ali več. Ta cena običajno vključuje vse materiale, kot so priboljški za šolanje, igrače ali klikerji, ki so potrebni za dokončanje tečaja. Nekatere šole lahko ponujajo tudi popuste ali plačilne načrte, da bodo stroški lažje obvladljivi.

Konec koncev je cena pasje šole nizka za življenjsko povezanost z vašim pasjim spremljevalcem!

Kakšna je povprečna starost psov v pasji šoli?

Povprečna starost psov, ki obiskujejo pasjo šolo, je od mladičkov do starejših psov. Večina trenerjev priporoča, da se mladiči začnejo družiti in učiti poslušnosti zgodaj, med 8. in 16. tednom starosti. Tudi psi, ki pridejo pozneje, imajo lahko koristi od šolanja, vendar bodo morda potrebovali več potrpežljivosti, saj imajo odrasli psi običajno že oblikovane navade, ki jih bo treba nekoliko dlje premagovati. V večini šol so dobrodošli tudi starejši psi, ki pogosto potrebujejo enako raven skrbi in pozornosti kot mladiči ali celo več zaradi svojih posebnih potreb. Zato ni prave starosti za vpis vašega kužka v pasjo šolo!

Kako vem, ali je moj pes pripravljen na pasjo šolo?

Če želite vedeti, ali je vaš pes pripravljen na pasjo šolo, si oglejte njegovo trenutno vedenje. Ali se dobro odziva na ukaze? Ali zna slediti osnovnim navodilom in jih dosledno ubogati? Če ste se s svojim ljubljenčkom že ukvarjali z ukazi poslušnosti, je verjetno, da je dober kandidat za pasjo šolo. Če če se vaš pes še vedno obnaša agresivno ali strah vzbujajoče, bo morda potreboval dodaten trening, zato bi bilo najbolje, če bi pred vpisom v skupinski tečaj začeli z zasebnimi urami. V vsakem primeru je pomembno, da se pred vključitvijo v program usposabljanja posvetujete z usposobljenim trenerjem.

Ko boste našli pravi program za svojega hišnega ljubljenčka in sta pripravljena začeti, bosta oba s svojim kužkom imela koristi od vseživljenjske vezi, ki se ustvari v učilnici. Zabavajte se s svojim kosmatim prijateljem!

Kako naj pripravim svojega psa na pasjo šolo?

Priprava psa na pasjo šolo je lahko težavna naloga. Želite se prepričati, da je vaš kuža pripravljen na tečaj, vendar ne veste, kje začeti.

Najboljši način za pripravo kužka na pasjo šolo je, da poskrbite, da bo dobro obvladal osnovne ukaze, kot so sedi, ostani, pridi, dol in pusti. Poleg tega vadite hojo na povodcu v različnih okoljih, da se bo lahko med poukom osredotočil na trenerja. Nazadnje se prepričajte, da je vaš kuža pred udeležbo na tečaju opravil vsa potrebna cepljenja, saj boste tako poskrbeli za varnost vseh! Če boste za te ukrepe poskrbeli vnaprej, boste vi in vaš kuža v pasji šoli doživeli prijetno izkušnjo!

Kaj moram prinesti v pasjo šolo?

V šolo za pse je treba prinesti nekaj stvari, da bo tečaj uspešno opravljen. Prvič, s seboj prinesite dokumentacijo o cepljenju vašega kužka, da bodo lahko trenerji preverili njegovo zdravstveno stanje. Drugič, pomembno je, da prinesete priboljške ali majhne igrače kot nagrado za pozitivno vedenje med tečajem. Priboljški lahko uporabite tudi za pomoč mladičku pri osredotočanju na ukaze. Na koncu je dobro, da s seboj prinesete povodec in ovratnico, da bo lahko kuža med poukom vadil hojo na povodcu.

Če boste upoštevali te smernice, boste imeli vse, kar potrebujete za zabavno in prijetno preživljanje časa v pasji šoli! Veliko sreče!

Kaj lahko pričakujem prvi dan šole za pse?

Prvi dan šole za pse lahko pričakujete, da boste spoznali trenerja, druge učence in njihove lastnike. Na tem uvodnem srečanju vam bo trener razložil tehnike, ki jih uporablja pri šolanju, in kako namerava obravnavati morebitne težave, ki se lahko pojavijo. Običajno vam bo trener predstavil tudi pričakovanja lastnikov in psov.

Kakšen je tipičen dnevni urnik šole za pse?

Tipičen dnevni urnik šole za pse se razlikuje glede na posamezen tečaj in program, vendar se običajno začne s seznanitvijo z razredom in drugimi tečajniki. Trener bo nato pregledal osnovne ukaze, kot so sedi, ostani, odpoklic, priklic, ter hojo na povodcu v različnih okoljih. Po tem sledi posamezne vaje in dejavnosti, ki so namenjene utrjevanju ukazov. Po učni uri se lahko organizira vadba, na kateri se psi družijo med seboj in vadijo svoje nove spretnosti. Ob koncu vsakega dneva bo trener pregledal, kaj je bilo obravnavano, in se pogovoril o morebitnih vprašanjih ali pomislekih lastnikov.

Kako bom vedel, ali se moj pes v pasji šoli dobro počuti?

Pri skupinskem treningu je težko ugotoviti, ali vaš pes napreduje. Morda ne boste imeli priložnosti opazovati vedenja svojega ljubljenčka ves čas vadbe, zato boste težko ugotovili, ali se dobro uči in odziva ali ne.

Če želite, da se pes nauči, kako se obnašati, morate poskrbeti, da se mu ne bo uspelo izogniti: Najboljši način, da ugotovite, kako se vaš pes v pasji šoli obnaša, je pogovor s trenerjem po vsaki učni uri. Trener vam bo posredoval povratne informacije o tem, kako se je vaš kuža odrezal med seanso in katera področja je treba izboljšati. Prav tako vam bo dal nasvete, kako lahko še naprej krepite ukaze doma, da bo vaš kuža še naprej napredoval k svojim ciljem!

Kaj naj storim, če ima moj pes težave v pasji šoli?

Če ima vaš pes težave v pasji šoli, se najprej pogovorite s trenerjem. Ta vam bo lahko svetoval in svetoval, kako se lotiti težav vašega kužka. Morda vam bo pomagalo, če na kratko opišete težave in vedenjske težave, ki ste jih opazili pri svojem kužku, saj boste tako poiskati ustrezno rešitev. Če se kuža na primer ne odziva na ukaze, lahko trener predlaga dodatne individualne treninge ali demonstracije ukazov.

Če imate po posvetu s trenerjem še vedno težave, je morda vredno obiskati veterinarskega strokovnjaka za vedenje, ki vam lahko priporoči posebne strategije upravljanja, ki vam bodo pomagale pri reševanju težav vašega mladiča.

Katere pogoste vedenjske težave se obravnavajo v pasji šoli?

Psi imajo lahko različne vedenjske težave, ki jih je težko obvladati.

Običajne težave, kot so lajanje, skakanje na ljudi, agresija do drugih psov in ljudi, žvečenje pohištva ali drugih predmetov, kopanje na vrtu in beg, so vedenja, ki jih je treba odpraviti.

Šola za pse je odličen način, da se vaš pes nauči pravilnega vedenja. Profesionalni trenerji vas bodo naučili, kako uporabljati tehnike pozitivne okrepitve, kot so nagrade in pohvale, da se bo vaš kuža hitro naučil dobrih navad. Prav tako vam bodo svetovali, kako najbolje obravnavati morebitne vedenjske težave, ki se pojavijo med šolanjem. Z njihovo pomočjo boste kmalu opazili izboljšanje vedenja vašega ljubljenčka!

Kakšni so pogoji za dokončanje šole za pse?

Pogoji za dokončanje šole za pse so odvisni od programa in tečaja, ki ga opravljate. Na splošno lahko obstajajo posebni preizkusi, ki jih je treba opraviti, kot je na primer prikazovanje ukazov za odpoklic in poslušnost z visoko stopnjo natančnosti. Poleg tega je pomembno, da pes pokaže dobro vedenje v različnih okoljih, na primer doma v javnosti.

Večina šol za pse zahteva redno obiskovanje tečaja, da bi ga učenec uspešno opravil. Dolžina posameznega tečaja in pogostost obiskovanja se razlikujeta od šole do šole. Pomembno je tudi, da sledite domačim nalogam, ki vam jih lahko naloži vaš trener, da lahko preverite, kaj ste se naučili v razredu.

Kakšne so prednosti certificiranega psa?

Imeti certificiranega psa je lahko zelo koristno. Certificirani psi so usposobljeni po višjih standardih kot netrenirani hišni ljubljenčki, kar pomeni, da se bolje vedejo, so bolj odzivni in jih je lažje nadzorovati v situacijah, ki bi bile za netreniranega ljubljenčka lahko nevarne ali težavne. Lastniki certificiranih psov pogosto ugotovijo, da je njihov hišni ljubljenček sposoben opravljati naloge, ki zahtevajo višjo raven discipline, kot so tečaji poslušnosti in agilityja.

Poleg tega lahko s certificiranim psom pridobite spoštovanje drugih članov skupnosti, saj to dokazuje, da je vaš hišni ljubljenček dobro usposobljen in se lahko z manj tveganja giblje med ljudmi. Končno, predvsem v tujini, lahko certificirani psi dobijo dostop do nekaterih javnih prostorov ali dejavnosti, ki jih necertificirani hišni ljubljenčki ne smejo obiskovati.

Pomagali vam bomo najti pravo pasjo šolo

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / pasji inštruktorji

Super šola! priporočam

Iskala sem pasjo šolo, ki bi rezumela pasje potrebe in našla sem jo. 🙂 Tudi organizirani sprehodi so super!

Super pasja šola, Maša se res posveti vsakemu posebej!

Super sola! Masa je res odlicna instruktorica, z veliko znanja, odlicno se prilagaja vsakemu psicku posebej, njegovim lastnostim in problematikam, ter lastnika pouci kako pravilno vaditi s svojim kuzkom. S psicko sva bile zelo zadovoljne. Vse pohvale!☺️

Super pasja šola. Psom prijazna, zabavna, inštruktorice se posvetijo vsakemu posebaj in pomagajo pri morebitnih težavah. Priporočam!

 • Jaka G. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 22. Feb. 2023

Potrebovali smo skupinski prevoz (7 potnikov) do letališča v Trevisu in vse je bilo tako, kot se zagre: komunikacija, cena, odzivnost in prilagodljivost. Z veseljem priporočimo!

 • Urška P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 21. Dec. 2022

Odlična izkušnja. Točno, varno, s pozornim šoferjem.

Priporočam

 • Benjamin K. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 12. Nov. 2022

Prevoznik je v fazi preverjanja, storitev trenutno ni priporočljiva.

 • Barbara P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 24. Okt. 2022

Q prevozi so zanesljivi in bolj prilagodljivi kot konkurenca ter cenovno bolj ugodni. Voznik je bil tocen, prijazen in fleksibilen. Vedno se odlocim za njih.
Barbara P.

 • Jure L. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 15. Okt. 2022

Zelo dobro organizirano. Zelo fleksibilni. Pohvale

 • Katja K. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 13. Okt. 2022

Qprevozi je skoraj vedno moja prva izbira. Pot je v skladu z dogovorom in vožnja prijetna.

 • Primoz P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 03. Okt. 2022

Vedno zadovoljen, vsec mi je varna voznja z gospodom Metodom, komunikacija, prilagodljivost, tocnost ter normalne cene.

 • Klemen P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 29. Sep. 2022

Vedno sem imel zelo dobre izkušnje z gospodom Grkmanom. Zelo zanesljiv prevoznik!

 • Klemen V. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 26. Sep. 2022

Zelo zanesljivi, kar je v poslu ena najpomembnejših substanc, ter cenovno ustrezni. Zelo smo zadovoljni.

 • Tjasaveniger_1 je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 26. Sep. 2022

Smo z vsem zadovoljni, nimamo pripomb. Prilagodljivi, odzivni.

 • Polona P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 25. Sep. 2022

Izjemno (pri)srčni, super ljudje. Hvaležna, da lahko uživam njihove usluge, saj so me vedno pravočasno in varno dostavili na letališče. Pa ne le to: njihova pripravljenost za usklajevanje prevozov, da nam je čim udobneje, je nad vsemi pričakovanji – pišem jim, čim vem, kdaj bom zopet poletela, in g. Metod to uredi en, dva, tri – tako, da je vse prav. 🙏🪄

 • Klemen G. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 24. Sep. 2022

Metod je hitro odziven in vedno pripravljen pomagati. Prevoz z njim je zanesljiv in poln dobre energije.

 • Metka P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 24. Sep. 2022

Zelo sem zadovoljna z njihovim delom. Redno potujem z njimi in so odlični.

 • Dalibor K. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 24. Sep. 2022

Veckrat smo se peljali s qprevozi in smo zelo zadovoljni

 • Bojan D. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 24. Sep. 2022

Prijazni in odzivni, vse potekalo kot dogovorjeno.

 • Ksenija Š. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 24. Sep. 2022

Bilo smo zelo zadovoljni. Korekten odnos, varen prevoz, vse po dogovoru.💚

 • Eva V. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Vse je bilo super. Brez pripomb.

 • Jazvika je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Vse korektno, prijazni, točni.

 • Tanja P. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo prijazen in ustrezljiv voznik in celotna izkusnja voznje je bila zelo pozitivna in prijetna. Priporocam.

 • Matjaz S. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Enkratno super👍

 • Aleksandra M. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Pri prevozniku najbolj cenim profesionalnost in natančnost. Vem, da bom o vseh detajlih prevoza pravočasno obveščena, ter da je vedno možno zmeniti se v primeru kakršnihkoli posebnih potreb.

 • Mili Z. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Dvakrat smo potovali na Irsko, kjer smo koristili povratni prevoz gospoda Grkmana.Tako kot so ostali lepi spomini na čudovito popotovanje po tej zeleni deželi, se spominjamo tudi prijaznosti in korektnosti izbranega prevoznika. Priporočam!

 • Urška L. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Mi imamo zelo dobre izkušnje s Q prevozi. So zelo profesionalni, natančni, prijazni , vedno uslužni in cenovno daleč najbolj ugodni. Nas so vedno varno in pravočasno pripeljali od doma do letališča in nazaj. Jih priporočam in z veseljem jih bomo spet poklicali.

 • Dami Zupi - Cestni Kolesar Z. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Že vrsto let za transfer do Milanskega letališča iz Ljubljane s fanti najamemo Qprevoze. Kot kolesarji vedno potujemo s kolesi in vedno Qprevozi poskrbijo za kvaliteten in zanesljiv transfer do in iz letališča ob povratku. Toplo priporočam

 • Milan B. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo prilagodljivi, prijazni in profesionalni.

 • Darja R. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Kar sem potrebovala, sem bila z uslugo zadovoljna

 • Gasper B. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Hitro, dobro vzdusje, prijazni vozniki! Super super

 • Darja je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo bi pohvalila izkusnjo s prevoznikom.Potovala sva na Srilanko in najela transfer za KP-BG in BG-KP,nikoli ne bom pozabila, kako točen in zanesljiv je bil Gospod.
Nobenega čakanja ali dvoma,vse je bilo in potekalo,kot smo se dogovorili do minutke natančno!Pa ne pretiravam!
Med voznjo sem se pocutila varno in na latalisce smo prisli vec kot pravočasno,sama voznja je bila dinamicna vendar varna in preudarna po omejitvah.
Cena?Zelo poštena in prav nič oderuška,organizacija namreč poteka rako,da smo na koncu vsi zelo zadovoljni,saj so med drugim tudi zelo organizirani,prevoze načrtujejo vnaprej...itd...
Toplo priporočam,če si želite zanesljivega prevoza na lokacijo,tudi kakšno bolj oddaljeno!♡Hvala se 1x Gospod Metod za zelo prijetno uporabnisko izkusnjo,zelo cenim!

Darja & Igor

 • Marina C. je ocenil/a pasjo šolo Qprevozi 23. Sep. 2022

res fantasticna izkusnja. prijaznost, profesionalnost top! vse samo v superlativih.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.