fb
OSEBNO TRENERSTVO, IZTOK POGAČNIK S. P., Fitnes za zdravje
5,0
(3)
Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
imam znanje in sposobnosti s pomočjo kvalitetnega programa pripeljati osebo do željenih rezultatov
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva

Opis

Cenik osebnega trenerstva: od 155 € / mesec.

IZTOK POGAČNIK – licencirani AFP osebni trener in fitnes inštruktor.

˝ TRENIRATI MOČ MIŠIC JE OSNOVNA POTREBA ČLOVEŠKEGA TELESA. VSAJ TRIKRAT TEDENSKO JE MINIMALNA KOLIČINA TRENINGA, KI JO TELO POTREBUJE ZA OHRANJANJE MIŠIČNEGA TONUSA, KI NAM OMOGOČA VARNO OSNOVO GIBANJA KOT JE HOJA, LAŽJI TEK, DVIGOVANJE LAŽJIH BREMEN OD TAL IN NOŠENJE PREDMETOV ˝

Sem sodobni osebni trener in fitnes inštruktor z opravljeno evropsko in ameriško licenco. S fitnesom in z njim povezanimi aktivnostmi se ukvarjam že od leta 2008.

Moje trenerstvo izhaja iz anatomije človeškega telesa in je osnovano na pravilnih gibalnih vzorcih. Ti ob upoštevanju energijskih procesov našega telesa sestavljajo programsko matriko, po kateri se izvaja celoten program treninga.

Nudim osebno trenerstvo aktivnim in neaktivnim posameznikom, profesionalnim in rekreativnim športnikom, pa tudi starejšim in vsem po poškodbah oziroma operativnih posegih, kateri si želijo hitrejšega okrevanja in vrnitve v stanje pred poškodbo.

Program treninga je individualiziran, sestavljen za vsakega posameznika posebej. Pri svojem delu namreč upoštevam tvoj spol in starost pa tudi zdravstveno stanje, bolezni in morebitne predhodne poškodbe, ter seveda tudi tvoje želje in pričakovanja. Na tej osnovi postaviva dosegljive kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne cilje.

Nerealni cilji namreč vodijo v neuspeh, zato se jim že na začetku preprosto izogneva. Prvi posvet z mano je popolnoma brezplačen. Posvet si bova vzela kot sproščen pogovor, kjer bova definirala pojem in pomen fitnesa, tvoje želje in cilje, ter se pogovorila tudi o tvojem zdravju, morebitnih predhodnih poškodbah in prestanih operacijah.

S pomočjo vprašalnika bova opredelila tvoje zdravstveno stanje in ugotovila, ali lahko brez zadržkov začneva s treniranjem. V primeru bolj rizičnega zdravstvenega stanja bova namreč počakala zdravniško soglasje. Izračunala bova tvoj indeks telesne maščobe (itm) in tako postavila tvoje srednjeročne in dolgoročne cilje. Določila bova tudi varno območje tvojega srčnega utripa pri aerobni aktivnosti (hitra hoja, tek, kolesarjenje) za krepitev srčno-žilnega in dihalnega sistema.

Po posvetu se bova dogovorila o najinem nadaljnjem sodelovanju.Bo tako vredu.

Nudim več vrst treningov:

– IZBOLJŠATI KVALITETO ŽIVLJENJA, skoraj vsak ima neke manjše ali večje zdravstvene težave, se srečuje z bolečinami v različnih predelih telesa, probleme s preveč kilogrami, slabim počutjem…

 • ZDRAVA HRBTENICA - AKTIVNA BREZ BOLEČIN Odprava in lajšanje bolečin v hrbtu in križu. Program je sestavljen na podlagi večletnih izkušenj pri obravnavi poškodb, bolečin in različnih degenerativnih stanj hrbtenice. Tako nudim specialen program vadbe za bolečo hrbtenico in križ. Predvsem za ljudi s kroničnimi bolečinami v hrbtu, ter tistimi ki so se z močnejšimi bolečinami v tem predelu ukvarjali tudi v preteklosti. Strokovna alternativa osnovne higiene zdrave hrbtenice je krepitev mišic hrbta, ki izvirajo iz stresnega delavnega okolja izpostavljenega večjemu tveganju za razvoj bolečin hrbtenice in seveda sedečim poklicem.
  Kar 95 % bolečine v hrbtu je mogoče odpraviti z samo vadbo.

GLEDE LAJŠANJA IN ODPRAVO BOLEČIN V VAŠI HRBTENICI IN KRIŽU, SE VAJE LAHKO IZVAJAJO TUDI PRI VAS DOMA . TAKO OMOGOČAM DOSTOPNOST MOJEGA PROGRAMA VAJ TUDI STAREJŠI POPULACIJI. OSTANITE DOMA IN TVOJ TRENER PRIDE DO VAS.

– izguba maščobne mase

– krepitev mišic in odpravo zategnjenosti in bolečin v vratu, ramenih, lopaticah in v križu, do katerih prihaja predvsem zaradi nepravilnega sedečega položaja in premalo aktivnosti

– OBLIKOVANJE TELESA z možnim posebnim poudarkom na utrjevanju zadnjega dela ramen ,nadlahti, trebuha in zadnjice

– TRENING ZA STAREJŠE,, katerega sestavlja anaerobna vadba z lastno težo in utežmi, ki poveča mišično maso in moč skeletnih mišic, izboljša ravnotežje, poveča učinkovitost gibanja in porabo energije, ter zmanjša možnost osteoporotičnih zlomov, v kombinaciji z aerobno vadbo (hitra hoja, tek, kolo...)

– trening za osebe z astmo, sladkorno boleznijo tipa 1 in 2, mikro vaskularnimi komplikacijami in drugimi srčno-žilnimi boleznimi

– trening za povrnitev mišične moči, kot rehabilitacija po poškodbi

– trening za mišično eksplozivnost

– trening za mišično vzdržljivost

– SPECIALIZIRAN FITNES TRENING NOGOMETAŠEV, ki ga sestavlja eksplozivnostni trening spodnjega dela telesa,ter vzdržljivostni zgornjega dela. Celoten trening dela torej temelji na eksplozivnosti, vzdržljivosti in moči, s tem, da za zastavljen cilj po nepotrebnem ne povečujeva mišične mase. Telo mora namreč ostati primerno mišičasto, zopet z močnim poudarkom na eksplozivnosti, vzdržljivosti in moči.

– nudim tudi prehranska priporočila

Menim, da je dober trener tisti, ki ima znanje in se je sposoben posvetiti in prilagoditi svoji stranki ob upoštevanju njenega značaja, želj in fizičnih zmožnosti, ji realno predstaviti dejansko stanje in možnost napredka, ter jo s pomočjo individualiziranega programa pripeljati v svet zdravega gibanja in boljše telesne pripravljenosti.

                             tvoj osebni trener
                             Iztok Pogačnik

Kako smo drugačni

Moje storitve, oziroma sam pristop je bolj osredotočen predvsem na tvoje zdravstveno stanje.Tako, da kasneje sami treningi potekajo res popolnoma varno. .

Že prioritetno si v samem začetku obravnavan-a z zdravstvenim vprašalnikom, ker z njim opredeliva tvoje zdravstveno stanje, glede zdravja, poškodb,operacij in možnih bolečin, ki vam morda povzročajo težave v vašem vsakdanjem življenju. Zato se popolnoma posvetim in prilagodim vsakemu posamezniku posebej, kjer tudi ugotoviva ali lahko brez zadržkov začneva s treningi.

V primeru bolj rizičnega zdravstvenega stanja, bova namreč počakala zdravniško soglasje.

Izračunala bova tudi tvoj indeks telesne maščobe(itm) in tako postavila tvoje srednjeročne, ter dolgoročne cilje.

Določila pa bova tudi tvoje varno območje srčnega utripa, da bodo tvoje na daljne fizične aktivnosti potekala brez kakršnih koli zapletov in s tem tudi izkoriščala boljši efekt vaj na tvoje telo.

Uradni naziv podjetja
Iztok Pogačnik s.p. - Osebno Trenerstvo, Iztok Pogačnik s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Osebni trener
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2013)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / Ni podatka o TRR
Glavna dejavnost podjetja
P85.510 - Izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje na področju športa in rekreacije
Status podjetja
Trenutno ne posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Iženkovo 1,Kovor, 4290 Tržič

Ocene

Ocena: 5,0 od 3 uporabnikov.
 • Mario B. 14. Apr. 2020

Distingviran, kakovosten trener s širokim naborom znanja. Pozna anatomijo in gibalne vzorce. Opazi morebitne napake med izvajanjem vaj in te hitro popravi. Rezultat tega je zdrav ter dokaj naporen trening brez poškodb. Sem izjemno zadovoljen.

 • Bokijunior 13. Apr. 2020

Po 2 letih treniranja v fitnesu sem se odločil, da si najamem osebnega trenerja. Žal mi je samo to, da tega nisem že prej naredil.
Iztok ima ogromno znanja, je zelo profesionalen in se ti zares posveti med vadbo. Iz tebe stisne to, kar niti ne veš da je v tebi.
Meni je bilo zakon z njim trenirati!

 • Larisa H. 10. Apr. 2020

Odličen in profesionalni pristop, naložba za življenje.

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo OSEBNO TRENERSTVO, IZTOK POGAČNIK S. P., Fitnes za zdravje poslal konkretno ponudbo