fb
Osebne Storitve, Barbara Klaus s.p.
5,0
(3)
Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Verjamem, da so najboljše stvari v življenju popolnoma preproste. Access Consciousness® je v vsej s

Opis

Access Consciousness® je sistem, ki nudi drugačen pogled na življenje. Gre za enostavne tehnike, orodja in procese, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar ne morete spremeni in ustvariti vse, kar si želite s popolno lahkoto in na drugačen način.

Bistvo Access Consciousnessa® je razvijanje sveta, v katerem ne bi bilo obsojanja sebe ali kogarkoli drugega.

Cilj je, da vas pripelje do tega, da prepoznate svojo kreativno in ustvarjalno moč do te stopnje, da lahko spreminjate vse tisto, kar ne funkcionira v vašem življenju.

Reference

Draga Barbara, Leto, dve morda tri nazaj so se nama poti začele združevati, bil je pravi čas, da si prideva naproti. Skupaj sva se udeležili prve Bars delavnice, po tem sva za malo časa šli vsaka svojo pot, ti si se posvetila Access Consciousness, jaz še ga nekako nisem začutila. Darja, ki je bila tudi udeleženka delavnice, me povabi na izmenjave, ki si jih pričela redno organizirati. Pa sem rekla, OK da probamo ali je to zame. In glej ga zlomka, energije na izmenjavah prečudovite in od takrat dalje sem redna udeleženka izmenjav. Potegnilo me je, življenje se mi je začelo spreminjati – na bolje seveda 😉. Počasi, res počasi sem pričela uporabljati orodja, vprašanja, čistilne izreke.....polepljene imam v pisarni, da me opomnijo, ko kaj ne gre, da imam možnost, izbiro.... No v tem času sem opravila še par delavnic, se priključila vlečenju energije....in znova in znova se mi je življenje lepšalo, postajalo lahkotnejše, zadovoljnejše, srečnejše... Ljudje okrog mene danes opazijo, nekateri sodijo, nekateri so v dvomih...ampak jaz danes jasno in glasno vsakemu povem, da je Access Consciousness spremenil moje življenje in sem za to hvaležna – oni pa sprejmejo ali ne, sebe ne dovolim več spreminjati, želim ŽIVETI in biti ŽIVA, želim biti JAZ, unikatna, srečna, radostna, vesela. Predvsem pa se mi življenje - ker sem v zavedanju - spreminja zadnje mesece. Kreiram si dneve, želje, posel, odnose, finance, vse na kar se spomnim. Vem, da potrebujem še več zavedanja, več spuščanja barier, pa vendar vsak dan bolj radostno stopam v življenje. Danes sprejemam sodbe drugih ljudi, ne samo da jih sprejemam – uživam v njih, saj vem, da sem njim dvignila neko zavest, da bodo razmišljali, le kaj se je zgodilo s Tatjano, vedno nasmejana, malce nora, zadovoljstvo se ji vidi na obrazu (res mi to marsikdo pove) 😉 Zatorej vsi, ki prebirate ta zapis, privoščite si to izkušnjo BARS tretmaja oz Access Consciousness, šele nato sodite, ampak verjemite, da vas bo potegnilo – le če želite biti ŽIVI in življenje lahkotneje preživeti – kratko je – naj bo zatorej brutalno čudovito.

Tatjana Pravdič Kosi

Kako smo drugačni

Drugačna sem ker se posvetim vsakemu posamezniku in pogledam in opolnomočim človeka da stopi v svoje zavedanje. I

Uradni naziv podjetja
Barbara Klaus s.p. - Osebne Storitve, Barbara Klaus s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Alternativne metode zdravljenja (Akupunktura, Bioterapija, Akupresura, Homeopatija, Ajuverdska medicina, Aromaterapija, Terapija ponovne povezave, Meditacija, EFT, Fitoterapija, Tradicionalna kitajska medicina, Homotoksilogija, Osteopatija, Kiropraktika, Hipnoterapija, Terapevtske masaže, Kinezioterapija, Zdravljenje z zelišči, Bioresonanca, Fiziatrija, Theta healing, Reiki terapije)
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2012)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
S96.090 - Druge storitvene dejavnosti, drugje nerazvrščene
Vsi podatki preverjeni
18. Sep. 2021
Lokacija
Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče

Storitve opravljamo v
Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale)

Ocene

Ocena: 5,0 od 3 uporabnikov.
  • Mira K. 10. Sep. 2020

Preprosto, so te prave energije!

  • Manuela K. 10. Sep. 2020

Vse, zelo dobro vzdusje, strokovno vodstvo in odlicna cena za storitve

  • Davorka B. 09. Sep. 2020

Vse je popolno

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Osebne Storitve, Barbara Klaus s.p. poslal konkretno ponudbo