fb
Ohranitelo, Emanuel Grgić s.p.
5,0
(6)
Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
"Ohranitelo poskrbi, da uresničiš svoje cilje!
Garancija zadovoljstva

Opis

Ohranitelo je podjetje, ki je poskrbelo že za 35 individualnih posameznikov, katerim sem pomagal spremeniti življenjski slog in s tem doseči preobrazbo telesa. Preobrazbo dosežemo s postopno spremembo navad, saj je to edini način, da se sprememba tudi dolgoročno obdrži.

Z vsakim potencialnim vadečim najprej opravim brezplačen in neobvezen uvodni sestanek (cca. 45-60 min), kjer mi predstaviš svoje cilje, pogovorimo se o načinu dela ipd..

Vadba temelji na učenju osnovnih gibalnih vzorcev, ki jih kasneje povežemo v bolj kompleksna gibanja. Cilj vadbe je maksimalno zavedanje vsake mišice in giba, vsaka ponovitev šteje! Kot NCSF osebni trener ter profesor športne vzgoje lahko zatrdim, da bo vadba poučna in zanimiva, seveda tudi naporna:)

Vadeči prejme brezplačno prehransko priporočilo, ki ga po potrebi prilagajamo. Kot NSCF prehranski svetovalec zagovarjam raznovrstno in zmerno prehranjevanje.

Za vprašanja sem ti na voljo na ohranitelo@gmail.com ali na 040587677.

Reference

Moji vadeči so predvsem samostojni podjetniki, direktorji raznih podjetij, računalničarji oziroma ljudje, ki veliko časa presedijo za računalnikom.

Kako smo drugačni

S svojimi storitvami skrbim za maksimalno dobro počutje vadečega, individualna obravnava posameznika je zame zelo pomembna. Kot NCSF osebni trener, NCSF prehranski svetovalec, kot profesor športne vzgoje, je moja dolžnost vadečemu pokazati učinkovite strategije za dosego cilja, naj bo to preobrazba telesa ali pa izboljšanje kondicije.

Storitve
Osebni trener
Povezave
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Ksenija D. 23. Jan. 2018

Moje zdravstveno stanje je postavljalo nekatere omejitve pri vadbi, kar je g. Grgič upošteval in tudi sproti prilagajal vadbo. Vseeno pa je bila moja vadba vedno dovolj intenzivna zame, da sem hitro napredovala. Poleg tega je zelo pozitivna oseba, te motivira in daje voljo za nadaljevanje.
Poudarila bi, da sem sem se počutila varno pri izvajanju vadbe (glede na zdravstvene omejitve).

  • Anita K. 21. Jan. 2018

Odličen motivator, zna prisluhniti željam posameznika, pripravi treninge po meri, se prilagaja z urnikom. Treningi so sicer ''naporni'', a hkrati polni Emanuelove pozitivne energije.

  • Mojca Č. 21. Jan. 2018

Oseben in prilagojen pristop. Sprotno spremljanje odzivov telesa in prilagoditev vaj in jedilnika.

  • Andrej P. 21. Jan. 2018

Z Emanuelom redno trenirava ze drugo leto. Pri svojem delu je zelo profesionalen, saj ne dela po nekem splosnem kopitu ampak ti prilagodi celosten program (vadba, prehrana, motivacija) s cimer poskrbi, da je vadba cim bolj ucinkovita in prijetna hkrati.

  • Andreja K. 21. Jan. 2018

Všeč mi je, da me spodbuja, a ne z neko prisilo ali nujo. Enostavno narediš, ker te pripelje do tega, da sam hočeš.

  • Marinka P. 21. Jan. 2018

Dobri treningi, prilagajanje treninga glede na počutje oz. zdravstveno stanje, dobro medsebojno vzpostavljanje profesionalnega in osebnega stika

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Ohranitelo, Emanuel Grgić s.p. poslal konkretno ponudbo