fb

Povprečne cene za spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre,...)

150-1.1000 €/objavo PR članka

Cenik je odvisen od spletne strani, pozicije na spletni strani in kako obsežen je članek oziroma objava. Večinoma se cena določi glede na vrsto, število in dolžino prikaza.

204.214
povpraševanj strank
8.560
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga (spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Preverjeni ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga
  1. Omisli.si
  2. Oglaševalske storitve in marketing
  3. Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...)
Žurnal24 (Styria Media si, d.o.o.) - Logotip
Žurnal24 (Styria Media si, d.o.o.)
· Izbran: 1 krat
Oglaševalske storitve in marketing
Spletne rešitve, Nejc Puš s.p. - Logotip
Spletne rešitve, Nejc Puš s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 1 krat
Razvoj in programiranje · Video produkcija · SEO optimizacija spletnih strani · Oglaševalske storitve in marketing · Grafično oblikovanje
BN Kreativ, Komunikacijske Storitve - Logotip
BN Kreativ, Komunikacijske Storitve
5,0
(25)
· Izbran: 15 krat
Oglaševalske storitve in marketing · Pisanje besedil (copywriting) · PR / odnosi z javnostmi
Media24, Posredovanje In Storitve, d.o.o. - Logotip
Media24, Posredovanje In Storitve, d.o.o.
Oglaševalske storitve in marketing
Radio Capris d.o.o. Radijska Dejavnost - Logotip
Radio Capris d.o.o. Radijska Dejavnost
Oglaševalske storitve in marketing
MARIDEA, komunikacijske in marketinške storitve - Logotip
MARIDEA, komunikacijske in marketinške storitve
5,0
(1)
· Izbran: 6 krat
Lektoriranje besedil · Razvoj in programiranje · Oglaševalske storitve in marketing · Grafično oblikovanje · Organizacija dogodkov
Poročni fotograf Čarobni trenutki - Logotip
Poročni fotograf Čarobni trenutki
5,0
(7)
· Izbran: 16 krat
Oglaševalske storitve in marketing · SEO optimizacija spletnih strani · Razvoj in programiranje · Fotografiranje · Snemanje poroke
Blumalin, Poslovno Svetovanje, d.o.o.
Varovanje · Kadrovske storitve (HRM) · Coaching · Oglaševalske storitve in marketing · Pravno svetovanje in storitve
Art of Design.si - Logotip
Art of Design.si
5,0
(11)
· Izbran: 8 krat
Oglaševalske storitve in marketing · Grafično oblikovanje
Dejavnost Oglaševalskih Agencij, Janja Murko s.p. - Logotip
Dejavnost Oglaševalskih Agencij, Janja Murko s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 7 krat
SEO optimizacija spletnih strani · PR / odnosi z javnostmi · Pisanje besedil (copywriting) · Grafično oblikovanje · Oglaševalske storitve in marketing
Preverjeni ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga
Žurnal24 (Styria Media si, d.o.o.) - Logotip
Žurnal24 (Styria Media si, d.o.o.)
Oglaševalske storitve in marketing
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Dostopno in učinkovito oglaševanje na Zurnal24.si in MedOver. net
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

NAJ SE PREDSTAVIMO:

Styria Media si, d.o.o., je v lasti zaposlenih in družbe Styria Media International Gmbh. Na slovenskem medijskem trgu smo prisotni s spletnima portaloma Zurnal24.si in MedOver. net.

KAJ VAM NUDIMO?

Oglaševanje na Zurnal24.si: Spletni portal Žurnal24 se je z novičarsko dodano vrednostjo na eni ter svežim in mladostnim dizajnom na drugi strani trdno zasidral med aktivnimi, urbanimi in modernimi potrošniki. Z zmagovito kombinacijo ekskluzivnih novic ter prestižnih magazinskih vsebin in vsebin s področja življenjskega sloga Žurnal24 vsak mesec prepriča skoraj 700 tisoč slovenskih uporabnikov spleta.

CENIK:

Za cenik oglaševanja nas kontaktirajte.

ŠE NISTE SLIŠALI ZA ŽURNAL24?

O portalu Žurnal24.si: Portal Žurnal24 je eden izmed najbolj obiskanih medijskih portalov v Sloveniji. Z zmagovito kombinacijo ekskluzivnih novic ter prestižnih magazinskih vsebin in vsebin s področja življenjskega sloga Žurnal24 vsak mesec prepriča pol milijona slovenskih uporabnikov spleta.

Spletni portal Žurnal24 z izkušenimi spletnimi novinarji pod vodstvom odgovornega urednika Mateja Koširja postavlja nove standarde na slovenskem spletnem medijskem trgu.

Deluje od septembra 2007 in poleg najaktualnejših novic v državi ponuja obsežno paleto informacij s področja politike, športa, magazina, scene, življenjskega sloga in sodobnih video novic.

Kako smo drugačni

  • Portal Žurnal24 je prejel srebrno nagrado Netko 2007. Nagrada je bila podeljena v kategoriji medijskih in informativnih portalov.
  • Leta 2014 je portal v Chicagu prejel nagrado INMA (International News Media Association) za vključevanje bralcev v pozitivne zgodbe.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...), Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih, toaletah in drugo oglaševanje)
Lokacija
Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga (spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))?

Pogosta vprašanja (spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Kakšna je cena spletnega oglaševanja?

Cena spletnega oglaševanja se v povprečju giblje med 150 in 1.1000€/objavo PR članka.

Cenik je odvisen od spletne strani, pozicije na spletni strani in kako obsežen je članek oziroma objava. Večinoma se cena določi glede na vrsto, število in dolžino prikaza. Običajno je PR članek na naslovnici izpostavljen približno en teden.

Cene so različne tudi zaradi vrste članka. Lahko se odločite za PR članek ali za pripravo advertorial članka. Pri slednjem gre za članek, ki je pripravljen s strani samega medija. Vaš članek spletni medij prilagodi glede na bralne navade svojih bralcev ali pa že v osnovi sam spiše celotni članek na podlagi vaših opornih točk. Večinoma je advertorial članek nekoliko dražji od PR članka.

Spletno oglaševanje s članki je vse bolj v porastu, saj velja za zelo učinkovit način trženja. Vse več potrošnikov in podjetij namreč kupuje ter raziskuje na spletu.

Kakšna je cena objave oglasne pasice?

Povprečna cena za objavo oglasne pasice/bannerja je med 8 in 11€/1000 prikazov.

Cena je odvisna od spletne strani, dosega tega spletnega mesta, dimenzij pasice in trajanja samega prikaza. Osnova za izračun cene pa je lahko tudi beleženje vsakega prikaza in klika na oglasno pasico. Priporočamo, da se pred izbiro posvetujete z odgovorno osebo določenega spletnega mesta, saj boste na ta način prejeli najbolj natančne informacije glede cenika.

Banner oglaševanje – na kaj moram biti pozoren?

Oglaševanje z bannerji je učinkovita metoda spletnega oglaševanja, ki poveča obisk na vaši spletni strani. Pri izbiri vsebine za oglasno pasico je potrebno paziti, da postavite banner tja, kjer se nahaja vaša ciljna publika. Poiščite tematske forume, kjer se zanesljivo nahaja vaša ciljna publika.

Bannerji naj bodo čim bolj sporočilni in jasni. Ker na voljo nimate veliko prostora, ga opremite s slikovnim materialom, da bo ta čimbolj privlačen. Prav tako pa je zelo pomembno, da je banner usmerjen direktno na vašo spletno stran.

Oglaševanje s članki – lahko članek napišem sam?

Članek lahko seveda napišete tudi sami. V kolikor se odločite sami pripraviti članek, mora struktura članka ustrezati navodilom spletnega mesta. Običajno mora imeti članek kratek naslov, podnaslov, kratek uvod in vodilno besedilo.

Svetujemo, da članek pred oddajo lektorirate in opremite s fotografijami, saj bo tako bolj berljiv.

Na kaj moram paziti pri oglaševanju z nagradnimi igrami?

Oglaševanje z nagradnimi igrami je primerno orodje za pospeševanje prodaje, ko želimo povečati prodajo v mesecih, ko je ta praviloma slabša. Prav tako je primerno, ko želimo kupcem predstaviti nov izdelek ali storitev, ko želimo pridobiti nove stranke, povečati prepoznavnost blagovne znamke ali se znebiti odvečnih zalog.

Pri tej metodi oglaševanja je potrebno paziti, saj nagradne igre velikokrat pritegnejo uporabnike, od katerih pa dolgoročno ne boste imeli koristi.

Pomagali vam bomo najti primerno oglaševalsko rešitev za vaš izdelek ali storitev

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Spletno oglaševanje (članki) Oglaševanje v tisku (revije in časopisi) TV oglaševanje Oglaševanje z Jumbo plakati Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih

B.N. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Zanima me oglaševanje za blagovno znamko šivalnih strojev BAGAT.

H.S. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Potrebujem oglasevalca storitev na fb, instagram, spletna stran.

B.C. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Rabim ljudi za delo prek spleta...

M.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Upravljanje družbenih medijev v slovenščini in angleščini - LinkedIn, Instagram in redno objavljanje, pridobivanje sledilcev. Influencer marketing kasneje. Starategijo bomo določili mi. In oglaševanje na Googlu in družabnih medijih.

M.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Izdelujem miselne vzorce, na podlagi šolskih učbenikov za osnovne in srednje šole ter za maturo. Namenjeni so kot pomoč pri učenju učencem/dijakom, ki se težje učijo in tudi tistik, ki nimajo problemov z učenjem ampak rabijo samo podlago za utrjevanje snovi. Miselni vzorci so narejeni v obliki skript in vsebujejo snov celotnega šolskega leta za vse predmete.

R. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Organizacija nastopov, koncertov za različne priložnosti za komorni zbor Voicis imago. Marketinška podkrepitev.

M.A. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Oglaševanje hotela in restavracije

D.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Želim oglaševati: papirnica Tara junior ,vse za šolo, vse za pisarno ,fotokopiranje in printanje LOterija Slovenije v Šempetru

K.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Želim promovirati svojo na novo rojeno znamko. Imenuje se Ideabea. Delamo predvsem na tisku na tekstil, nalepkah, telefonskih ovitkih, nalepkah za avtomobile in tudi car wrapping. Želim si ne samo following ampak dejanske stranke. Želimo se fokusirati predvsem na car wrappingu in sami polepitvi vozil z nalepkami.

K.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Želim promovirati svojo na novo rojeno znamko. Imenuje se Ideabea. Delamo predvsem na tisku na tekstil, nalepkah, telefonskih ovitkih, nalepkah za avtomobile in tudi car wrapping. Želim si ne samo following ampak dejanske stranke. Želimo se fokusirati predvsem na car wrappingu in sami polepitvi vozil z nalepkami.

M.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševati želim nagradno igro, kjer se osebe prijavljajo z SMS. Na koncu srečni izbranec prejme brezplačno nagrado v vrednosti 100€+

L.L. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Zdravo, sam Lavra iz Ljubljane, imam terapevtsko - masažni salon. Salon je še mlado podjetje, ki se trudi uspeti v covid časih. Pomoč v oglaševanju bi vsekakor prišla prav.

S.C. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni! Moje ime je Saša in sem ustvarjalka svojega planerja. Potrebovala pa bi pomoč pri marketingu. Planerji so izdelani iz umetnega usnja ter imajo prilagodljivo notranjost. Produkt je drugačen od konkurenčnih še posebej zaradi njegove zunanjosti, saj se lahko uporablja več let s tem pa pripomoremo tudi pri varovanju našega okolja. Planer je namenjen ženskam ki vedo kaj želijo in jim planer predstavlja pripomoček, ki ga uporabljajo vsakodnevno.

P. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Ukvarjamo se s prodajo, popravili, obnovo in prodajo rezervnih delov za viličarje in traktorje. delujemo tudi na terenu.

A.I. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni. Smo start up podjetje, ki združuje različne eksperte. Iščemo strokovnjaka za digitalni marketing, ki je pripravljen svoje delo ovrednotiti kot vložek v projekt in kasneje biti soudeležen pri dobičku. V kolikor vas ta del ne zanima, NE pišite. V kolikor ste zainteresirani za partnerstvo v inovativnem in perspektivnem projektu, pošljite svoje reference in CV ter razlog zakaj si želite sodelovanja. Zanimajo nas visoko motivirani posamezniki, ki že imajo reden vir dohodka, imajo ogromna znanja in iščejo nove izzive. Pišite na andreja.iljas@hisa-idej.si

A.S. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Radi bi povečali spletno prodajo knjig. Spletna knjigarna deluje že nekaj let in od septembra smo se lotili optimizirati spletno stran in zdaj rabimo dodatno pomoč pri promociji knjigarne in knjige. Knjig je vse skupaj med 1.000 in 1.300 raznih zvrsti, vendar največ knjig kupijo ženske stare med 24 - 35 let. Kot ideje za oglaševanje razmišljamo content marketing + influencerji, radi bi dosegli "organic growth".

A.U. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Google Ads, oglaševanje kakršnokoli za selitveni servia,odvoze,premike itd.

A.D. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Izdelava kreativ (objav) za SM.

M.M. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni, Iščemo partnerje, ki nam lahko omogočajo promoviranje naših izdelkov Idollio.com. Izdelki so namenjeni predvsem za darilo za poroko, rojstni dan, obletnice, praznike ali druge priložnosti. Izdelki so personalizirane ilustracije, ki so narejene po željah kupca. Izdelki so ustvarjeni s posebnim konceptom, tako da vsaka ilustracija ohrani avtentičnost in izpoljnjuje in preseže vsa pričakovanja. Ciljna skupina: - predvsem družine, starši, zaljubljeni pari. - 25 - 55 let - zaposleni Preferiramo predvsem oglaševanje z influencerji/družbena omrežja ter spletno oglaševanje (blogi, novice, intervjuji) . Vsekakor sprejmemo tudi oglaševanje na drugih kanalih kot so časopisi in jumbo plakati v kolikor prejmemo odlično ponudbo. Kontaktirajte nas in pošljite ponudbo z veseljem vam bomo odgovorili in skupaj našli rešitev. Kontakt: marjan@idollio.com

A. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Imel bi oglaševanje da bi več ljudi vedno za stran in ne vem katero opcijo za oglaševanje naj izberem

M.K. želi oglaševati (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Pisanje člankov, pisanje besedil za blog, novičke

N.V. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Izdelek: Farmacevtski proizvod. Termin oglaševanja: Obdobje 1 leta. Budget: 60.000 €

J.D. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Merjenje dioptrije, strokovno in profesionalno svetovanje, ugodna izbira okvirjev, hitra izdelava, prijazen poprodajni servis.

S.M. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Jumbo plakati , izdelava in leplenje

M.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Spletno oglaševanje (članki) Oglaševanje v tisku (revije in časopisi) TV oglaševanje Oglaševanje z Jumbo plakati Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih

B.Đ. želi oglaševati (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Pozdravljeni. Smo veriga fitnes centrov clever fit. V Sloveniji smo prisotni z 4 enotami (1 Kranj 3 Ljubljana), ter se širimo dalje. Zanima nas oglaševanje v časopisih (dnevnikih/tednikih/mesečnikih) v delu za reklame oziroma na sprednji strani. Pač klasični naš prezetnacijski letak v digitalni obliki kateri se nahaja na začetni strani. Prosim vas za ponudbe za Delo/Novice/City magazin/...karkoli je aktualnega target so maldi in srednje mladi ljudje... V kolikor potrebujete še kakšno infomracijo mi pišite na mail. lp Borjan

D.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Potrebujemo pomoč pri marketingu novo nastalega podjetja, ki se ukvarja z davčnim in pravnim svetovanjem preko spletne platforme.

A.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Spoštovani Slo slovensko podjetje s sedežem v Izoli. Za slovensko tržišče bi potrebovali pomoč pri promociji na eni od naših spletnih trgovin. Spletni naslov trgovine je www.clevershoppe.si Za izdelke ne uporabljamo dropshipping, temveč jih imamo na zalogi in odpošiljamo direktno iz skladišča v Izoli. Lep pozdrav

M.M. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Izdaja clanka

M.M. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Bancnistvo, finance, investiranje, kripto, brand awareness creation

N.V. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Potrebujemo ponudbo za: - Facebook oglaševanje - Google oglaševanje - Google Ads oglaševanje - Linkedin kampanjo - SEO optimizacija spletne strani Produkt je profesionalna dezinfekcijska naprava. Targetiramo poslovne B2B kupce - tako potencialne distributerje po Evropi (in svetu) kot končne stranke. Gre za dolgoročno sodelovanje, začetek takoj.

J.J. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Potrebujem cenik za vse segmente

J.E. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Storitev: servis in popravilo telefonov, tabličnih racunalnikov in ostalih elektronskih naprav Željen termin : 14 dni - 30 dni

M.Š. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Želimo sodelovanje pri lastni reklamni kampanji na FB. Reklamna kampanja je že pripravljena, prav tako so pripravljeni vsi potrebni materiali (slikovni in tekstovni) in pripravljen je poslovni business account za oglaševanje. Potrebujemo pomoč pri izvedbi oglaševanja in zbiranju podatkov sodelujočih (ime in priimek, telefon, ime gasilskega društva za katerega glasujejo, potrditev za GDPR). Gre za za celoletno kampanjo z več sodelujočimi podjetji (generalni in ostali sponzorji) in pričakujemo, da po naši predstavitvi kampanje preko zoom-a pripravite predlog in nato izvedemo brezplačen test (oglaševanje se plača) in v primeru zadovoljivega rezultata se podpiše enoletna pogodba. Reklamna kampanja je iz področja gasilstva v obliki nagradnega glasovanja (zelo zanimive nagrade) ter iz področja prihranka stroškov gospodinjstva. V kolikor ste prepričani v svoje profesionalno delo se bomo z veseljem pogovorili o možnosti sodelovanja. Spletna stran je www.gasilecpohiti.si in FB profil iz katerega se bo izvajala FB kampanja. Lep pozdrav Vincent Lukas

B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševanje glasbenih projektov.

Anonimen želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iščem nekoga, ki bi mi pomagal pri oglaševanju moje storitve - psihološko svetopvanje / coaching. Spletno stran in domeno že imam, stran bi bilo potrebno optimizirati (SEO) in vsebinsko dopolniti. Potrebovala bi tudi nasvet, kje in na kakšen način oglaševati dejavnost, da bi oglas dosegel čim več potencialnih naročnikov storitve. S strankami bi delala online, preko zoom sestankov in/ali skype aplikacije. Iščem informativne, ugodne ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

M.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Odpiram podjetje za izdelavo naravne kozmetike. Predvsem želim na trg lansirati maske za obraz iz ekoloških sestavin. Visoko učinkovite maske iz zelišč sadja glin in drugih ekstraktov. 20 let sem delala v kozmetičnih salonih in vem kaj koža rabi.

B.F. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Potrebujemo pregled postavljene spletne strani/trgovine ter SEO optimizacijo (tudi FB pixel)

S.H. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Gre za novo linijo veganskih kozmetičnih izdelkov z bio certifikati in iz 100% naravnih sestavin. Ciljna skupina je ženska starejša od 30 let

I.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iscemo Oglasevalca ki bi nas trzil po internetu iscemo nekoga z realnimi cenami in ki je poceni Iscemo tudi rednega promoterja cold calling in druge moznosti za oglasevanje za vec nas lahko poklicete 24 ur na dan na tel 070847738 kjer bomo z veseljem se z vami pogovorili vec o tem kaj rabimo Cold Call, Radio Oglasevanje, Telefonsko oglasevanje, Internetno oglasevanje, TV Oglasevanje, Socialno medijska oglasevanja, drugo oglasevanje

S.P. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Tečaj masaže dojenčka

P.O. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševanje novih izdelkov iz našega programa - miške, tipkovnice, slušalke, kamere.

A.H. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iščem oglasni prostor za frizerski profesionalni produkt za frizerje; termin oglaševanja marec, april, maj (pomlad).

R.S. želi oglaševati (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Želeli bi ponudbo za oglaševanje na jumbo plakatih ali panojih na območju Ljutomera. Vsebina bi se nanašala na našo doponilno dejavnost (predelava mesa na kmetiji) in pa predvsem na ponudbo velikonočne šunke. Za začetek oglaševanja predvidevamo proti koncu februarja/začetek marca.

L.M. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševati želim celovečerni igrani mladinski film, predvsem po spletu in socialnih omrežjih. Postavitev spletne strani za film in Facebook ter Instagram profil. Ravno tako tudi po radiu in televiziji ter po mestnih Jumbo plakatih ter preko e-mailov tudi osnovnih in srednjih šolah.

L.L. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Celje z okolico, oglaševali bi lokal, potica, november, december

M.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Podjetje Omisli.si, d.o.o. (mitja@omisli.si) išče nove partnerje na področju oglaševanja. Razloga sta dva: 1) Imamo več strank, kot ponudnikov oglaševanja (želimo, da prevzamete te stranke) 2) Radi bi oglaševali znamko Omisli.si Zato želimo z zainteresiranimi ponudniki oglaševanja (mediji, spletne strani z dosegi, ponudniki radijskega in TV oglaševanja, tiskani mediji, ponudniki JUMBO oglaševanja, itd...) skleniti strateško partnerstvo v obliki kompenzacije. Interesenti se lahko javite na mitja@omisli.si. Časi to namreč takšni, da si moramo malo pomagati, mar ne?

S.V. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Spoštovani, zanima me cenik oglaševanja prek vašega podjetja. Namen kampanje je ozavestiti ljudi z novim izdelkom, ki ga lansiramo na trg 16.4. Izdelek je (zaenkrat) namenjen izključno Pomurskemu trgu. S kampanjo bi pričeli okoli 15.3. in končali 16.4. Zanima me, kakšne opcije predlagate, glede na to da imamo namen pokriti samo Prekmurje, ter kakšne so cene? Lep pozdrav Sašo Verčko Direktor za prodajo in marketing Platinum events d.o.o.

M.M. želi oglaševati (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Minibillboard 3-4 komada: Koper, Ljubljana, Maribor Uljara iz Istre - ponuda mladog maslinovog ulja

G.Š. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Zanima me oglaševanje in tisk umbo plakata z napisom otvoritev Gostilne pri Peču 31 10 od 11h do 18h delavnice za najmlajše ob 14h pogostitev z odojkom od 19h pa zabava z Fosili? Zanima me cena Lp hvala za odgovor

G.Š. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Zanima me oglaševanje in tisk umbo plakata z napisom otvoritev Gostilne pri Peču 31 10 od 11h do 18h delavnice za najmlajše ob 14h pogostitev z odojkom od 19h pa zabava z Fosili? Zanima me cena Lp hvala za odgovor

M.V. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Patentiran slovenski produkt, ki bi ga lahko enostavno opisali kot inovativna rešitev, ki poskrbi za vašo varnost v cestnem prevozu. Zahvaljujoč svoji kompaktnosti, praktičnosti in posebno zasnovani obliki omogoča varen prevoz plinske jeklenke v osebnih vozilih in to ni vse, z njim so lahko najrazličnejši predmeti v vašem prtljažnem prostoru vedno na mestu.

R.M. želi oglaševati (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Dogodek - glasbeni koncert

M.K. želi oglaševati (Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...))

Pozdravljeni, Radi bi naredili kampanjo po navadni pošti. Zanima me ponudba za kampanjo 3.000 reklamnih (darilnih) bonov podjetjem po Ljubljana, cca .3.000 naslovov. Kreativa je pripravljena, tisk + pošiljanje. Za več info me lahko kontaktirte po telefonu 040-520-637.

G.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Imamo seminarje in delavnice za osebno rast, ki jih želimo predstaviti ciljnim skupinam (študentom in zaposlenim) Iščemo zunanjega sodelavca, ki lahko vodi celotno promocijo teh izobraževalnih dogodkov (spletno oglaševanje, radio, TV, itd). Nudimo plačilo po učinkovitosti, do 30% celotnega prihodka od dogodka.

Anonimen želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Išemo oglaševalsko agencijo, ki oglašuje in ima pogodbo z večjimi podjetji, ki oglašujejo. Ponujamo lastno mrežo, ki je opremljena z inovativnimi napravami za prikazovanje video oglasov naročnika. Novost na trgu!

A.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglasevala bi opremljanje prostirov razlicnih od bivalnih do pisarn

T.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Nova glasbena trgovina na Ptuju.

K.H. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Vodovodne inštalacije, prenova kopalnic.....

S. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Zanima me oglaševanje za podjetje Gorenje Keramika (keramika-ploščice-slovenski proizvajalec) Cenovno smo precej omejeni.

Anonimen želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pnevmatika, hidravlika, industrijska armatura

Anonimen želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iščemo partnersko sodelovanje kopromocij in sooglaševanja s portalom www.caelle.com (gre torej za vzajemno oglaševanje medija - izmenjavo oglasnega prostora).

M.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iščemo partnerja, s katerim bi sodelovali na področju oglaševanja storitev Omisli.si. Način plačila: Kompenzacija.

K.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni, v naslednjem mesecu si želimo povečati število sledilcev na socialnih omrežjih in posledično seveda povečati prodajo v naši spletni trgovini z darili. Želimo si oglaševanja s strani influencerjev / oglaševalcev, ki jemljejo vsako delo s srcem. Naša spletna stran Esplace, je namreč naš dojenček in želimo zanj le najboljše. Termin oglaševanja bi bil čez en mesec, trajanje pa je odvisno od načina oglaševanja za katerega bi se skupaj odločili.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.