fb

Povprečne cene: radio oglaševanje

0,6 - 9 €/s

Cena za radio oglas.

204.220
povpraševanj strank
8.560
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga (radio oglaševanje)

Preverjeni ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga
Preverjeni ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga
Media24, Posredovanje In Storitve, d.o.o. - Logotip
Media24, Posredovanje In Storitve, d.o.o.
Oglaševalske storitve in marketing
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Oglaševanje v tisku, na radiu, na spletu in preko dogodkov

Opis

Izberite NAJBOLJŠE.

TISKOVINE, RADIO & TELEVIZIJA, SPLET, DOGODKI, MEDIABAR 👇🏻

TISKOVINE: Svet24, EkipaSN, Zarja / Jana, Zvezde / Lady, Vklop / Stop spored, Obrazi / Avenija, Nova, Salomonov oglasnik, Bodi zdrava, Auto Bild Slovenija, Liza / Maja, Naša žena / Ženska, Reporter, Dom2 / Moje lepo stanovanje, Top! Smrklja, EkipaSN Revija, Jej zdravo, Pomagaj si sam, Rože in vrt / Zeleni raj, Dolenjski list, Štajerski tednik, Čvek v križankah, Kaj veš, Salomonov genialec, Salomonov ugankar, Slikovne križanke, KIH, Lady Križanke, Muzika, Politikin Zabavnik, Vestnik, Science Illustrated, History, Dobra Karma, KIH Sudoku, Lep vrt, Naš dom, Štiri tačke

ŽELITE OGLAŠEVATI PRI NAS?

Obrnite se na naše specialiste za digitalno oglaševanje, ki bodo za vas poiskali ugodno najboljšo rešitev.

RADIO & TELEVIZIJA: Radio Aktual, Radio Celje, Radio Veseljak, Radio Salomon, Televizija Veseljak, Radio Krka, Radio Ptuj, Kumradio.

SPLET: Svet24.si, Ekipa24.si, Radioaktual.si, Salomon.si, Njena.si, Veseljak.si, Najstnica.si, Odkrito.si, Dolenjskilist.si, Lokalno.si, Autobild.si, Revijazvezde.si, Revijazarja.si, Revijamaja.si, Revijaavenija.si, Revijabodizdrava.si.

DOGODKI:

AKTUALOV ROJSTNI DAN: Veliki glasbeni spektakel, ki vsako leto razproda Ljubljanske Stožice

AKTUALOVA ROŠTILJADA Največja zabava in roštilj na prostem v Sloveniji!

AKTUALOV DAN ŽENA Tradicionalni koncert radia Aktual ob dnevu žena.

FATALNI MOŠKI Moški, ki je najbolj zaznamoval leto

FEMME FATALE Izbor za žensko, ki v Sloveniji usodno zaznamuje tekoče leto.

TOP SMRKLJA Izbor za najbolj simpatično najstnico leta.

WELLNESS VIKEND Tematski wellness vikendi za zdrav način življenja.

PIKNIK POD KLOBUKI Tradicionalna zabava pod klobuki z znanimi Slovenci in Slovenkami.

ŠPORTNI SVET Športni dogodek za ljubitelje različnih športov, ki se vsako leto odvija na različnih lokacijah po Sloveniji.

ŽAROMETI Edine slovenske medijske nagrade za medijske dosežke in dosežke v popularni kulturi.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Radio oglaševanje, Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...), Oglaševanje v tisku (revije in časopisi), TV oglaševanje)
Lokacija
Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (radio oglaševanje) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga (radio oglaševanje)?

Pogosta vprašanja (radio oglaševanje)

Kakšna je cena radio oglaševanja?

Cena radio oglaševanja se giblje od 0,6€/s do 9€/s. Cenik je odvisen od dosega radijske postaje, dolžine oglasa, termina oglasa in osebe, ki oglas prebere.

Najvišja cena za oglas je med 6.00 in 8.00 uro zjutraj, ko je večina ljudi na poti v službo in je radio najbolj poslušan. Prav tako so cene višje, če je oglas predvajan pred vremenom, športom ali sredi določene oddaje. Cena je nižja po 10.00 uri in med vikendi.

Zakaj izbrati oglaševanje na radiu?

Čeprav velja radio oglaševanje za staromodno, ima radio določene prednosti. Omogoča izbirno ciljanje, saj lahko skozi izbrano radijsko postajo ciljamo na točno določeno demografsko skupino. Prav tako je stroškovno učinkovito, saj stane bistveno manj kot druge vrste medijev. Še ena prednost radio oglaševanja je v tem, da si ljudje stvar lažje zapomnimo, ko jo slišimo. Radio oglasi pa nam prav tako omogočajo, da lahko rezultate hitro in natančno spremljamo. Rezultate lahko analiziramo vsak dan in oglas hitro zamenjamo z drugim, v kolikor le-ta ne prinaša pričakovanih rezultatov.

Na katerih radijskih postajah lahko oglašujem?

V Sloveniji obstaja mnogo radijskih postaj, na katerih lahko oglašujete. Radii, ki imajo največji doseg so: Radio Aktual, Radio Val 202, Radio 1, Slo 1, Radio Center, Radio City, Radio Ognjišče, Radio Rogla, Radio Ekspres, Radio Hit, Radio Murski val in mnogi drugi.

Priporočamo, da izberete radijsko postajo glede na ciljno publiko, ki jo želite seznaniti s svojim izdelkom oziroma storitvijo.

Kako izbrati pravi radio za oglaševanje?

Svetujemo, da pred izbiro radia dobro premislite. Najprej razmislite, če je vaš produkt oziroma storitev lokalna, ali ciljate na celotno Slovenijo. Nato opredelite svojo ciljno publiko. Ko imate te podatke, lahko začnete razmišljati o uri, ko želite, da se vaš oglas predvaja.

Zelo pomembno je tudi, da si zastavite določen budžet, ki ste ga pripravljeni zapraviti za radio oglas. Priporočamo, da se o podrobnostih in statistiki poslušalcev pogovorite z odgovorno osebo na določeni radijski postaji, saj vam bo ta podala najbolj natančne informacije in boste lažje sprejeli odločitev.

Pomagali vam bomo najti primerno oglaševalsko rešitev za vaš izdelek ali storitev

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Spletno oglaševanje (članki) Oglaševanje v tisku (revije in časopisi) TV oglaševanje Oglaševanje z Jumbo plakati Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih

B.N. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Zanima me oglaševanje za blagovno znamko šivalnih strojev BAGAT.

D.K. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Gre za oglaševanje klinike, kjer se oglasuje medicinske storitve.

U.N. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Točeni parfumi, smešna kratka reklama. Oglas za obisk spletne strani

N.B. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Potrebujemo oglaševanje. Okvirno smo si zamislili takole: "Ponudba začetnih tečajev golfa na igrišču golf grad Mokrice. Ker si zaslužite najboljše bo tečaj potekal pod vodstvom profesionalne igralke golfa Nastje B. in to samo za 99 Eur na osebo. Naredite nekaj za sebe in odkrijte lepote narave in druženja skozi igro golfa." Za več informacij me pokličite.

P.J. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Želim oglaševanje za novi bar v Mariboru. Približno smo v mislih imeli dva do tri krat na dan oglaševanje v terminh zjutraj okoli poldneva in popoldan. Gre se za ponudbo različnih sladic in različnih limonad z okusima.

I.A. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Dejavnost potovalnih agencij. Zelimo oglasevati naso redno vsakodnevno linijo za prevoz potnikov na relaciji Ljubljana-Letalisce Benetke.

M.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Izdelujem miselne vzorce, na podlagi šolskih učbenikov za osnovne in srednje šole ter za maturo. Namenjeni so kot pomoč pri učenju učencem/dijakom, ki se težje učijo in tudi tistik, ki nimajo problemov z učenjem ampak rabijo samo podlago za utrjevanje snovi. Miselni vzorci so narejeni v obliki skript in vsebujejo snov celotnega šolskega leta za vse predmete.

S.V. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Izposoja štirikolesnikov na Bledu. termini zjutraj, popoldne in zvečer. Trikrat na dan, vsak dan v tednu.

S.P. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Pisana skleda dostavi sveže sestavine pripravljene "za v lonec" in recept za izbrano jed. Prihrani čas za skakanje po trgovinah. Kaj pošljemo v paketu: recept za jed, ki jo stranka izbere, sveže sestavine, odmerjene, pripravljene "za v lonec",

M.A. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Oglaševanje hotela in restavracije

D.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Želim oglaševati: papirnica Tara junior ,vse za šolo, vse za pisarno ,fotokopiranje in printanje LOterija Slovenije v Šempetru

K.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Želim promovirati svojo na novo rojeno znamko. Imenuje se Ideabea. Delamo predvsem na tisku na tekstil, nalepkah, telefonskih ovitkih, nalepkah za avtomobile in tudi car wrapping. Želim si ne samo following ampak dejanske stranke. Želimo se fokusirati predvsem na car wrappingu in sami polepitvi vozil z nalepkami.

M.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševati želim nagradno igro, kjer se osebe prijavljajo z SMS. Na koncu srečni izbranec prejme brezplačno nagrado v vrednosti 100€+

P. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Ukvarjamo se s prodajo, popravili, obnovo in prodajo rezervnih delov za viličarje in traktorje. delujemo tudi na terenu.

N.B. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdrav na novo mo odprli Planinski dom Gore in bi želeli malo reklame za kosila, sladice in seveda nočitve. Oglas bi bil lahko od srede do nedelje

P.A. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

V Šenčurju otvoritev nove diagnostike z magnetno resonanco. Samoplačniški pregledi po zelo ugodni ceni, brez čakanja. Več na spletni strani www.diagnosticni-center.si

F.C. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Storitev pravnik na dlani je novejša storitev na slovenskem trgu. Ukvarjamo se s pravnimi nasveti preko telefona npr. ( svetovanje o dedovanju, ob ločitvi, socialni problematiki, težave v službi itd..). Spletna stran je med drugim že tudi ustvarjena tako, da če Vas zanimajo podrobna pojasnila preglejte našo spletno stran www.pravniknadlani.si. Termine oglaševanja si najbolj želimo v popoldanskem času, med vikendi pa kadarkoli.

A.U. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Google Ads, oglaševanje kakršnokoli za selitveni servia,odvoze,premike itd.

A. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Imel bi oglaševanje da bi več ljudi vedno za stran in ne vem katero opcijo za oglaševanje naj izberem

I.P. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Iscemo ponudbe za radijsko oglasevanje samo najcenejsega ponudnika iscemo za celo leto radijsko oglasevanje po celi sloveniji Imamo ze eno radijsko oglasevanje vendar bi radi imeli se vec oglasov po drugih radijih ce ste radisjka postaja prosim povejte mi koliko bi bilo mozno oglasevanje z vami imam ze narejen oglas za na radijo samo potrebno bi ga vrteti po radijih

N.V. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Izdelek: Farmacevtski proizvod. Termin oglaševanja: Obdobje 1 leta. Budget: 60.000 €

T.M. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Smo majhna jezikovna šola. Potrebujemo pomoč pri prepoznavanju saj smo svojo zgodbo šele pred kratkim začeli. Ponujamo zelo ugodne online tečaje tujih jezikov, inštrukcije in prevajanja. Imamo skromen budget. Z oglasi nimamo izkušenj, zato prosim za vaš predlog.

S.Š. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Umetnost življenja je mednarodno izobraževalno in humanitarno gibanje, ki izvaja programe za premagovanje stresa in ustvarjanje izkušnje notranjega miru. Oglaševali bi radi te programe, konkretno sedaj MASTERCLASS MEDITACIJE: KAKO NADVLADATI KRIZO IN ŽIVETI SREČNO 05.12.2020. od 11:00 do 13:00h Naučite se, kako uspešno premagati izzive in najti notranji vir zdravja in veselja, že zdaj. Leto 2020 je za vse nas leto, polno izzivov, sprememb in negotovosti. Takšne okoliščine v nas povzročajo veliko negativnih čustev, od strahu do skrbi, napetosti in stresa. Izolacija, ozračje negotovosti in slabe novice, s katerimi smo vsakodnevno obkroženi, neizogibno puščajo posledice na našem umu in telesu. Za te in druge izzive obstaja rešitev! Izkusite pozitivno moč tehnik dihanja in meditacije na edinstveni spletni delavnici, ki jo bo vodil svetovno znani mirovnik in vrhunski učitelj meditacije – Sri Sri Ravi Shankar. Odkrijte novo dimenzijo v sebi. Poiščite svojo notranjo moč, srečo in samozavest. Kdaj, če ne sedaj? Kaj boste odkrili na Masterclass meditaciji: - Kako se rešiti napetosti in stresa - Kako lažje prebroditi krizo - Kako nadvladati skrbi in strah - Kako razviti pozitivno stanje uma - Kako razviti samozavest - Kako ojačati svoj fokus in sposobnost ohranjanja sreče

R.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Gre za storitev bioterapije.

T.J. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Concerts propaganda.

V. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Oglaševanje v novembru, budget 6.000 eur. želja tudi po izvedbi nagradnih iger na različnih radijih.

M.B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Spletno oglaševanje (članki) Oglaševanje v tisku (revije in časopisi) TV oglaševanje Oglaševanje z Jumbo plakati Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih

F.P. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Potrebujemo radio oglaševanje za spletno trgovino www.moonstar.si

A.A. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni, želel bi oglaševati nepremičnine, in sicer gre za moderne novogradnje v Ljubljani. Predviden čas oglaševanja je 1 mesec.

D.B. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Koliko je cena za radijski oglas dolžine 15 sec (2x dnevno) za cel teden (en teden)?

M.B. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Radijska reklamana dolzine cca.15-20 sekund..

D.G. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Pozdravljeni, Želimo najeti reklamni pano na območju, ki bo viden na ljubljanski obvoznici. Najem bi bil ca 2 tedna.

J.M. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Ženska in moška, kakovostna, slovenska konfekcija

T.P. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Najbolj pomembna stvar je, da smo od 1.1.2022 na novi lokaciji, da se ukvarjamo z avtoličarstvom in abtokleparstvom, ime podjetja, ter, da se za sodelovanje s strankami še naprej lepo priporočamo in zahvaljujemo.

K.I. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Oglaševanje ekoloških konopljinih prehranskih izdelkov ter drugih konopljinih izdelkov

A.P. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Rad bi prodibil nove stranke za storitev: računovodske storitve in davčno svetovanje

S. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Kalamani , vse za obrtnike , podjetnike na enem mestu, KALAMANI.SI

N.A. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Zanima me vasa ponudba in lokacije billboarda v Kranju. Ter blizji prosti tremini. Odprti smo tudi za ostale marketinske predloge. Hvala. Lp, Nina

J.J. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Potrebujem cenik za vse segmente

J.E. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Storitev: servis in popravilo telefonov, tabličnih racunalnikov in ostalih elektronskih naprav Željen termin : 14 dni - 30 dni

Ž.F. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni, Zanima me cena za oglaševanje vrtnih kurišč, žarov itd. Na plakatu ne rabimo cene napisane samo kontaktne podatke in spletno stran, zaenkrat me zanima samo cena Lp in hvala za odgovor

B. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševanje glasbenih projektov.

D.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Radio, google in Facebook,tisk, revije, časopisi

P.A. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Oglas 22 sek - že posnet. 14 dni oglaševanja, 2 x dnevno (1x dopoldan med 7 in 11 uro in drugič popoldan med 15 in 18 uro). RADIO AKTUAL OSREDNJA SLOVENIJA.

I.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iscemo Oglasevalca ki bi nas trzil po internetu iscemo nekoga z realnimi cenami in ki je poceni Iscemo tudi rednega promoterja cold calling in druge moznosti za oglasevanje za vec nas lahko poklicete 24 ur na dan na tel 070847738 kjer bomo z veseljem se z vami pogovorili vec o tem kaj rabimo Cold Call, Radio Oglasevanje, Telefonsko oglasevanje, Internetno oglasevanje, TV Oglasevanje, Socialno medijska oglasevanja, drugo oglasevanje

P.O. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševanje novih izdelkov iz našega programa - miške, tipkovnice, slušalke, kamere.

L.M. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglaševati želim celovečerni igrani mladinski film, predvsem po spletu in socialnih omrežjih. Postavitev spletne strani za film in Facebook ter Instagram profil. Ravno tako tudi po radiu in televiziji ter po mestnih Jumbo plakatih ter preko e-mailov tudi osnovnih in srednjih šolah.

M.R. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Lansirali bomo izdelek in potrebujemo oglaševanje.

M.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Podjetje Omisli.si, d.o.o. (mitja@omisli.si) išče nove partnerje na področju oglaševanja. Razloga sta dva: 1) Imamo več strank, kot ponudnikov oglaševanja (želimo, da prevzamete te stranke) 2) Radi bi oglaševali znamko Omisli.si Zato želimo z zainteresiranimi ponudniki oglaševanja (mediji, spletne strani z dosegi, ponudniki radijskega in TV oglaševanja, tiskani mediji, ponudniki JUMBO oglaševanja, itd...) skleniti strateško partnerstvo v obliki kompenzacije. Interesenti se lahko javite na mitja@omisli.si. Časi to namreč takšni, da si moramo malo pomagati, mar ne?

D.P. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Oglaševalo se bo personalizirana božičkova darila.

J.F. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Oglaševanje storitve trgovine in servis :prodaja in popravilo malih kmetijskih strojev (kosilnice,motorne žage,škropilnice,vrtni traktorji,riderji,snežnih frez,motokultivatorjev,izvenkrmnih motorjev,skuterjev...) uradni prodajalci in serviserji za znamke: HUSQVARNA,VILLAGER,M-TECH,AL-KO,STIGA,KAWASAKI,HONDA ALPINA,FARMER,TOMOS,MUTA,MITSUBISHI,POWER-RED,PARTNER,EFCO,DOLMAR.......

T.V. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Z namenom pospešitve prodaje in predstavitve blagovne znamke prehranskih dopolnil prosim za ponudbo za krajši televizijski oglas. Zanimajo nas tudi pogovorne oddaje, kjer lahko strokovno sodelujemo na področju zaščite imunskega sistema v današnjem času virus z inovativnimi izdelki (vitamin c, vitamin d, betaglukani za otroke, itd.). Hvala vnaprej za ponudbe!

J.L. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni Naš projekt je ob samem začetku pa sicer imamo zdaj cel kub nalog. Potrebno, da bomo našli tistega partnjerja, ki poleg oglaševanja in povečanja števila strank dodatno bi predlagal sistemski razvoj in posodobotev spletni strani.

R.B. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Zanima me gostovanje v radiskih oddajah v kateri bi bila tema bioterapija po metodi Zdenka Domančića. Cilj je ljudem predstaviti bioterapijo in jih seznaniti da opravljamo storitev v Litiji.

R.B. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Oglaševalni izdelek: CBD izdelki Trajanje oglasa: 7 sec Obdobje oglaševanja: 1 mesec od pon. do pet. (če možno brez sobote in nedelje), 2x na dan (1x dopoldne med 07:00 in 12:00 ter 1x popoldne med 15:00 in 17:00)

V.T. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Za trgovino z keramične ploščice potrebuem reklamo na radio in televizii. lepo prosim da me kontaktirate.

M.H. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Za naše podjetje si želimo dodatnega oglaševanja. Izdelujemo torte po naročilu, sladice, domače piškote, domači sladoled,... Iščemo nek racionalen predlog za oglaševanje, ki bi pomagal širiti glas o nas, za ceno primerno trenutnim časom :) Smo iz okolice Domžal in si želimo biti slišani tudi v širši okolici. Lep, sladek pozdrav od ekipe.

V.F. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni, Zanima me, kratek ogles na radiu. Gre za podjetje 3k design, ki se ukvarja z tiskom, graveranjem... Mesec oktober. Zanima me ponudba za radio 1, aktual, veseljak.. Ali se lahko pošlje narejen oglas, ali to posneme vasa ekipa? Lp Valentina

M.K. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Le streljaj iz Ljubljane, v Sneberjah(2km iz BTC-ja) je prvi Football golf park v Sloveniji. Smo pred nalogo da football golf predstavimo ljudem. Cilj je da pritegnemo ljudi in povečamo obisk.

S.V. želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Spoštovani, zanima me cenik oglaševanja prek vašega podjetja. Namen kampanje je ozavestiti ljudi z novim izdelkom, ki ga lansiramo na trg 16.4. Izdelek je (zaenkrat) namenjen izključno Pomurskemu trgu. S kampanjo bi pričeli okoli 15.3. in končali 16.4. Zanima me, kakšne opcije predlagate, glede na to da imamo namen pokriti samo Prekmurje, ter kakšne so cene? Lep pozdrav Sašo Verčko Direktor za prodajo in marketing Platinum events d.o.o.

A.K. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Želeli bi oglaševati enkratno dobrodelno prireditev, ki utegne postati tradicionalna. Oglaševati bi začeli čimprej ter do 18.4.2020, t.j. dva meseca. Prireditev bo potekala v športni dvorani Litija, želeli bi plakate na reklamnih panojih ob cesti Litija - Ljubljana in Moravče - Domžale - Ljubljana na obeh straneh ceste.

G.Š. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Zanima me oglaševanje in tisk umbo plakata z napisom otvoritev Gostilne pri Peču 31 10 od 11h do 18h delavnice za najmlajše ob 14h pogostitev z odojkom od 19h pa zabava z Fosili? Zanima me cena Lp hvala za odgovor

G.Š. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Pozdravljeni. Zanima me oglaševanje in tisk umbo plakata z napisom otvoritev Gostilne pri Peču 31 10 od 11h do 18h delavnice za najmlajše ob 14h pogostitev z odojkom od 19h pa zabava z Fosili? Zanima me cena Lp hvala za odgovor

M.V. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Patentiran slovenski produkt, ki bi ga lahko enostavno opisali kot inovativna rešitev, ki poskrbi za vašo varnost v cestnem prevozu. Zahvaljujoč svoji kompaktnosti, praktičnosti in posebno zasnovani obliki omogoča varen prevoz plinske jeklenke v osebnih vozilih in to ni vse, z njim so lahko najrazličnejši predmeti v vašem prtljažnem prostoru vedno na mestu.

G.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Imamo seminarje in delavnice za osebno rast, ki jih želimo predstaviti ciljnim skupinam (študentom in zaposlenim) Iščemo zunanjega sodelavca, ki lahko vodi celotno promocijo teh izobraževalnih dogodkov (spletno oglaševanje, radio, TV, itd). Nudimo plačilo po učinkovitosti, do 30% celotnega prihodka od dogodka.

Anonimen želi oglaševati (Influencer marketing z vplivneži)

Išemo oglaševalsko agencijo, ki oglašuje in ima pogodbo z večjimi podjetji, ki oglašujejo. Ponujamo lastno mrežo, ki je opremljena z inovativnimi napravami za prikazovanje video oglasov naročnika. Novost na trgu!

B.M. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

V Slovenj Gradcu bomo na odprli nov lepotni salon,(franšizo), ki je kar dobro poznana po Sloveniji, tako da bi radi sestavili nek skupen plan oglaševanja za otvoritev in kasneje po otvoritvi. Ker nismo velik igralec nimamo tudi velikega budgeta, vseeno pa bi radi pokazali kje smo in kaj počnemo.

Anonimen želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Smo ansambel in nas zanima koliko bi bila cena oglasa, reklame za ansambel

A.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Oglasevala bi opremljanje prostirov razlicnih od bivalnih do pisarn

J.K. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Lepo pozdravljeni, zanima me, kako je pri vas z zakupom, recimo oglasevanje/promocija nove pesmi, ce bi se zavrtela vsaj 4-5 krat na dan? In vsaj 10 dni. Vesel bom odgovora, hvala in lep Valentinov dan! Jan Knez

K.H. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Vodovodne inštalacije, prenova kopalnic.....

S. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Zanima me oglaševanje za podjetje Gorenje Keramika (keramika-ploščice-slovenski proizvajalec) Cenovno smo precej omejeni.

Anonimen želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pnevmatika, hidravlika, industrijska armatura

A.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Gre za oglaševanje zdravstvenih storitev: - laserska operacija oči - zobozdravstvene storitve - plastična kirurgija

M.H. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

10.9.2016 pripravljam srečanje veteranov Jadralne šole Bloke in srečanje vseh bivših delavcev in učencev podružnične osnovne šole Grahovo pri Cerknici. Kolikor poznam sem že vse sklicala. Še vedno nam pa fali kar nekaj sošolcev, ki so v Nemčiji, Franciji ... Ena učiteljice angleščine tudi ne moremo najti ... ITAK, saj živi v ZDA. Zdaj imam samo osebno dopolnilno delo, želim pa ustanoviti Zavod, socialno podjetje ... Lep pozdrav, Martina Hribar p.s.: Spletna stran - nimam denarja ne znanja. Sem pa na forumu: Modelarji.com ... moja reklama ... kolikor pač znam!

Anonimen želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iščemo partnersko sodelovanje kopromocij in sooglaševanja s portalom www.caelle.com (gre torej za vzajemno oglaševanje medija - izmenjavo oglasnega prostora).

M.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Iščemo partnerja, s katerim bi sodelovali na področju oglaševanja storitev Omisli.si. Način plačila: Kompenzacija.

P.D. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni, v lasti imam spletni portal, ki je v fazi prenove.. Ko bo le ta končana bi rada na spletno stran privabila čimveč obiskovalcev, da bi portal zaživel in s tem tudi dosegel svoj namen.. Ideja stremi k podpiranju rokodelstva, izvirnosti, umetnosti... Spletni portal, v vidu "spletne zadruge" združuje ustvarjalce iz različnih področij... Na spletni strani vsak prijavljeni ustvarjalec dobi svoj spletni "show room", kjer svoje unikatne izdelke lahko le "razstavlja" in po želji tudi prodaja.. Prosim za informativno ponudbo.. Kakšen način bi predlagali?? Možnost imamo, da bi poslušalcem podarili v nagradni igri kako unikatno darilce ali kaj podobnega..

S.M. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Oglaševanje izdelka

L.H. želi oglaševati (Radio oglaševanje)

Radijska in TV reklama

K.P. želi oglaševati (Google in Facebook oglaševanje)

Pozdravljeni, v naslednjem mesecu si želimo povečati število sledilcev na socialnih omrežjih in posledično seveda povečati prodajo v naši spletni trgovini z darili. Želimo si oglaševanja s strani influencerjev / oglaševalcev, ki jemljejo vsako delo s srcem. Naša spletna stran Esplace, je namreč naš dojenček in želimo zanj le najboljše. Termin oglaševanja bi bil čez en mesec, trajanje pa je odvisno od načina oglaševanja za katerega bi se skupaj odločili.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.