fb

Radio oglaševanje

Hitro povprašajte vse preverjene radijske postaje za radio oglaševanje ter pridobite cene in ponudbe.

204.225
povpraševanj strank
8.560
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga (radio oglaševanje)

Preverjeni ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga
Preverjeni ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga
Media24, Posredovanje In Storitve, d.o.o. - Logotip
Media24, Posredovanje In Storitve, d.o.o.
Oglaševalske storitve in marketing
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Oglaševanje v tisku, na radiu, na spletu in preko dogodkov

Opis

Izberite NAJBOLJŠE.

TISKOVINE, RADIO & TELEVIZIJA, SPLET, DOGODKI, MEDIABAR 👇🏻

TISKOVINE: Svet24, EkipaSN, Zarja / Jana, Zvezde / Lady, Vklop / Stop spored, Obrazi / Avenija, Nova, Salomonov oglasnik, Bodi zdrava, Auto Bild Slovenija, Liza / Maja, Naša žena / Ženska, Reporter, Dom2 / Moje lepo stanovanje, Top! Smrklja, EkipaSN Revija, Jej zdravo, Pomagaj si sam, Rože in vrt / Zeleni raj, Dolenjski list, Štajerski tednik, Čvek v križankah, Kaj veš, Salomonov genialec, Salomonov ugankar, Slikovne križanke, KIH, Lady Križanke, Muzika, Politikin Zabavnik, Vestnik, Science Illustrated, History, Dobra Karma, KIH Sudoku, Lep vrt, Naš dom, Štiri tačke

ŽELITE OGLAŠEVATI PRI NAS?

Obrnite se na naše specialiste za digitalno oglaševanje, ki bodo za vas poiskali ugodno najboljšo rešitev.

RADIO & TELEVIZIJA: Radio Aktual, Radio Celje, Radio Veseljak, Radio Salomon, Televizija Veseljak, Radio Krka, Radio Ptuj, Kumradio.

SPLET: Svet24.si, Ekipa24.si, Radioaktual.si, Salomon.si, Njena.si, Veseljak.si, Najstnica.si, Odkrito.si, Dolenjskilist.si, Lokalno.si, Autobild.si, Revijazvezde.si, Revijazarja.si, Revijamaja.si, Revijaavenija.si, Revijabodizdrava.si.

DOGODKI:

AKTUALOV ROJSTNI DAN: Veliki glasbeni spektakel, ki vsako leto razproda Ljubljanske Stožice

AKTUALOVA ROŠTILJADA Največja zabava in roštilj na prostem v Sloveniji!

AKTUALOV DAN ŽENA Tradicionalni koncert radia Aktual ob dnevu žena.

FATALNI MOŠKI Moški, ki je najbolj zaznamoval leto

FEMME FATALE Izbor za žensko, ki v Sloveniji usodno zaznamuje tekoče leto.

TOP SMRKLJA Izbor za najbolj simpatično najstnico leta.

WELLNESS VIKEND Tematski wellness vikendi za zdrav način življenja.

PIKNIK POD KLOBUKI Tradicionalna zabava pod klobuki z znanimi Slovenci in Slovenkami.

ŠPORTNI SVET Športni dogodek za ljubitelje različnih športov, ki se vsako leto odvija na različnih lokacijah po Sloveniji.

ŽAROMETI Edine slovenske medijske nagrade za medijske dosežke in dosežke v popularni kulturi.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Radio oglaševanje, Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...), Oglaševanje v tisku (revije in časopisi), TV oglaševanje)
Lokacija
Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (radio oglaševanje) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga (radio oglaševanje)?

Pogosta vprašanja (radio oglaševanje)

Je danes radijsko oglaševanje še vedno učinkovito?

Radio oglaševanje je še vedno v prvi vrsti učinkovitega marketinga. Je spremljevalec poslušalcev že od rosnega jutra, ko se odpravijo na pot v službo, vmes med dnevom, in vse do večera na poti domov. Radio je uspešen sopotnik, ki blagovni znamki lahko prinese odlične rezultate. Če kot lastnik podjetja morda načrtujete novo tržno strategijo za povečanje prepoznavnosti in prodajo, je radio kot nalašč za doseganje oglaševalskih ciljev.

Katere so prednosti oglaševanja na radiu?

Radio oglaševanje bi lahko veljalo za staromodno, zlasti z vzponom interneta in drugih vrst medijev, ki naj bi zmanjšale obseg poslušalcev. Vendar temu ni tako. Prednosti oglaševanja z radiem je nešteto:

Radijsko oglaševanje je bistveno manj stroškovno v primerjavi z drugimi vrstami medijev. Produkcija radio oglasov je tehnično manj zahtevna, hkrati pa še vedno lahko doseže isto ciljno publiko, kot bi jo dosegli s samim televizijskim oglasom. Druga prednost oglaševanja na radiu je hitrejše načrtovanje in izdelava, s tem pa tudi hitrejše predvajanje oglasa na radiu.

V primerjavi s pisnim oglasom, se zvok z atraktivnim oglasom, ki v poslušalcu vzbudi občutja, učinkoviteje shrani v spomin. Prednost radijskega oglaševanja je tudi v frekvenci predvajanj. Svoj oglas lahko publiki predstavite večkrat in tako povečate prepoznavnost oglasa.

Danes so poslušalci že naveličani standardnega promocijskega oglaševanja. Z radijskem oglaševanjem lahko svojo znamko ali storitev predstavite na zabaven in humoren način, s katerimi lahko privabite pozornost publike.

Kaj vse vključuje cena radio oglaševanja?

Na stroške izdelave radijskega oglasa vplivajo različni dejavniki in tudi, da ima vsaka radijska postaja različne tarife glede na njihovo poslušanost in priljubljenost. Stroški radio oglasa so precej nižji od televizijskih ali tiskanih, še vedno pa morate zagotoviti, da ustvarite kvaliteten oglas, ki ne bo utrujal poslušalcev od poslušanja v različnih urah.

Pri izdelavi oglasa je pomemben čas- od 15 sek, do 30 in 60 sekundnih. Cene se razlikujejo tudi po tem, v katerem časovnem obdobju je oglas predvajan in kako pogosto.

Kako ustvariti učinkovit radijski oglas?

Da ustvarite atraktiven oglas v pičlih 30 sekundah, mora biti vaše radijski oglas jasen in razumljiv, predvsem pa da v poslušalcu vzbudi zanimanje in mu prepusti prosto domišljijo. Scenarij naj bo kratek, a privlačen in natančen.

Za skript si zastavite slednja vprašanja:

Kakšen je namen oglasa? (Kaj bi radi dosegli?) Kakšna je vaša ponudba? Kdo je vaš ciljni trg? Ali oglas zahteva samo en glas, ali lahko uporabite več glasov? Je 15-sekundni ali 30-sekundni oglas?

Naj bo sporočilo čim bolj preprosto, na koncu oglasa pa poslušalce pozivajte k dejanju, ali je to telefonski klic, naročanje prek spleta ali pa obisk trgovine.

Nasveti za ponudnike oglaševalskega prostora in marketinga

Pomagali vam bomo najti primerno oglaševalsko rešitev za vaš izdelek ali storitev

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki oglaševalskega prostora in marketinga

Korektno in hitro. Vsec mi je stil besedila.

Za svoj poročni dan sva želela sproščenega fotografa, ki poleg uradnih in portretih fotografij ujame tudi spontane trenutke. Neža in Tadej sta izpolnila najina pričakovanja, ker sta organizirana, sproščena in poskrbita, da je fotografiranje prijejetno in nič na silo. Prejela sva lepe fotografije ki jih z veseljem pokaže a in z veseljem ju priporočava naprej.

Lep Pozdrav
Petra

Čudovite slike najine poroke. Vzdušje med samim slikanjem je bilo odlično na koncu pa veliko zelo lepih poročne fotografije, fotografa zelo odzivna, vse je bilo tako kot smo se dogovorili. Nastale so zelo lepe fotografije, nežnih barv in dobrih kompozicij. V objektiv je ujel vse najpomembnejše in najzanimivejše trenutke.
Priporočava

 • Lina S. je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 07. Nov. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo sem zadoljna z delom in sodelovanje z go. Mišo. Zelo profesionalno, odzivno, veliko znanja, ga. Miša se res poglobi v stranko. Zelo priporočam!

 • Jernej D. je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga ATILUS d.o.o. 15. Apr. 2020

Odziven in prijazen računovodsko servis.

Z vsem sem bila zelo zadovoljna. Samo fotografiranje je bilo odlično izpeljano, hitro in s polno dobrimi idejami, fotografije so bile zelo hitro pripravljene in česa več si ne bi mogla želeti. Za vse tiste red dobra fotografa priporaočava

Zelo prijeten fotograf, ki točno ve kako ujeti elemente in ustvariti vzdušje fotografiranja.
Zato sva dobila med fotografijami tudi dosti takih, ki so bile čisto naključne in iskrene.
Hvala za profesionalen odnos in odlične fotografije.
Odlična izkušnja, vrhunske fotografije. Toplo priporočamo.

Resnično profesionalno fotografiranje z vrhunskim fotografom in vrhunsko fotografsko opremo.

Vse super. Odlicne fotografije, prijaznost... priporocam vsem, ki potrebujejo kakrsnekoli fotografije. Rojstnodnevne, spominske...itd

Strokovna in zelo prijazna fotografinja

 • Andrejator je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 02. Feb. 2017

Zelo zadovoljna

 • Pirnatjozica je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 31. Jan. 2017

Vse je bilo res vrhunsko ! Samo tako naprej !

 • Mancakogej je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 31. Jan. 2017

Miša je bila zelo odzivna in prisluhnila mojim željam, tako da sva skupa prišli do oblikovne rešitve, ki je bila kombinacija mojih želja in njenega znanja. Sem zelo zadovoljna.

 • Jasnasavanovic13 je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Ob oblikovanju lastne blagovne znamke je bilo potrebno najti dizajnerja za celostno graficno podobo, odlocitev je padla na gospodicno Perko-kar se je izkazalo za najboljso mozno opcijo. Glede na to, da sem bila na tem podrocju popoln laik, je bila v veliko pomoc. Vsako stvar, preden se jo je lotila, sva skupaj preucili v katero smer bi sli(po potrebi je dala vec mozosti in res prisluhnila v katero smer oblikovati, da bo koncni produkt res to, kar sem si zelela). Je izjemno prijazna, strpna, natancna, odzivna, ter najpomembneje-strokovnjakinja na svojem podrocju. Stvari, ki bi lahko bila boljsa resnicno ne morem navesti, saj jo ni bilo. Ob naslednji priloznosti jo vsekakor spet najamem, do takrat pa srcno svetujem vsakomur, ki me povprasa za nasvet glede graficnega oblikovalca. Lp

 • Suskahruska je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Z Mišo sem sodelovala pri projektu CGP Kranjska Gora in lahko rečem, da je bila ažurna, profesionalna in da zelo dobro opravila svoje delo.

 • Tavitad je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Profesionalno, ucinkovito, izvirno

 • Kovacneza91 je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Misha je zelo korektna in empatična oseba s katero je krasno sodelovati, pedvsem pa je nadarjena oblikovalka, ki svoje delo opravlja s strastjo in veliko predanostjo.

 • David_Sinigoj je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Vse zgoraj ocenjeno drzi in ne vem, kako bi lahko bilo boljse.

 • Mireilletreeby je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Zelo lepo oblikovano

 • Tanjatanjatopolovec je ocenil/a ponudnika oglaševalskih storitev in marketinga Art of Design.si 30. Jan. 2017

Odlična izkušnja.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.