fb

Iščete nutricionista?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za prehransko svetovanje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
248.964
povpraševanj strank
8.956
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za prehransko svetovanje

Preverjeni nutricionisti
Valuna - Logotip
Valuna
5,0
(1)
Nosečnost · Prehransko svetovanje · Izobraževanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Parom pomagam zanositi - prav vsi pari, katerim sem svetovala, so zanosili :)
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva

Opis

Poskrbim, da zanosita.

Cenik:

 • Uvodno spoznavno srečanje, cca 1h: BREZPLAČNO
 • Cena svetovanja: 60 eur/h
 • Paket 10 ur: 500 eur (torej 50 eur/h)

V kolikor si na sredini premislite ali pa zanosite, vam povrnem denar za vse neporabljene ure. Zato predlagam paket 10 ur, ker je za vas ugodnejši, sredstva za neporabljene ure pa lahko kadarkoli dobite nazaj.

Lokacija:

 • Storitev nudim po celotni Sloveniji.

Moja znanja in kompetence so s področja:

 • prehrane,
 • simpto-termalne metode Sensiplan,
 • ugotavljanja in odpravljanja čustvenih blokad,
 • upravljanja stresa in
 • idealnega spalnega režima.

Sodelujem z več strokovnjaki:

 • z nemškimi in slovenskimi ginekologi (ki so strokovnjaki na različnih področjih),
 • akupunkturistom,
 • fizioterapevtko,

ipd.

Komu je storitev namenjena?

 • Za vaju, ki sta se ravno odločila in bi želeli otročka v vašo družino sprejeti čim hitreje.
 • Za vaju, ki so vama rekli, da je fizično vse ok, vendar do zanositve nekako še ni prišlo.
 • Za vaju, ki že nekaj časa poskušata in se sprašujeta kako zanositi.
 • Za vaju, ki sta ravno pred IVF postopkom ali v prvih fazah.
 • Za vaju, ki sta poskusila že vse mogoče in poskušata že leta.
 • Za vaju, ki želita, da je vajin bodoči dojenček zdrav (ja, tudi o tem se pogovarjamo).

Reference

Vsi pari, katerim sem svetovala, so zanosili.

Kako smo drugačni

 • Ker se prilagodim vajinim potrebam in skupaj pogledamo kje vaju lahko podprem.
 • Ker imam čisto individualno obravnavo, saj sta vidva edinstvena, vsak zase in kot par.
 • Ker vaju poslušam, obenem pa sem ciljno usmerjena in moj cilj je vajina zanositev.
 • Ker reeeees paše, ko lahko svoje skrbi in breme odložita na moja ramena.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://zanosi.si/
Storitve
Nosečnost (Zanositev - svetovanje in pomoč za zanositev, Umetna oploditev), Prehransko svetovanje, Izobraževanje (Osebna rast)
Lokacija
Majde Šilčeve 12, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Igor P. 14. Dec. 2022

Pri nama je fizično vse štimalo, ampak kar nisva mogla zanositi. Potem je prijateljica predlagala znanko, ki se ukvarja s tem da pomaga parom zanosit. Kar nisva in nisva se mogla odločiti, ne vem kaj naju je držalo nazaj. Potem pa sva bila že tako daleč in sva se spraševala kaj še lahko narediva. In sva se odločila, da greva enkrat k njej in vidiva kako bo. Potem pa naprej. To je bila ena najboljših odločitev v najinem življenju! Res, vsem ki ne veste ali bi ali ne bi, pokličite in se naročite za enkrat. Potem boste pa že videli ali je ali ni za vas. Za naju je bila to prava rešitev.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za prehransko svetovanje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za prehransko svetovanje in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega nutricionista

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / nutricionisti

Izvrstna svetovalka, najbolj pa me je navdušilo to, da iz mojega jedilnika ni črtala hrane, ki jo imam rada, temveč je to, kar rada jem prilagodila moji trenutni potrebi in zastavljenemu cilju.

Super storitev in prijazno osebje.

Odlicna izkusnja.
Po bioterapijah se pocutim izjemno!
Vsem priporocam!!

Hitra in kakovostna storitev

 • Igor P. je ocenil/a nutricionista Valuna 14. Dec. 2022

Pri nama je fizično vse štimalo, ampak kar nisva mogla zanositi. Potem je prijateljica predlagala znanko, ki se ukvarja s tem da pomaga parom zanosit. Kar nisva in nisva se mogla odločiti, ne vem kaj naju je držalo nazaj. Potem pa sva bila že tako daleč in sva se spraševala kaj še lahko narediva. In sva se odločila, da greva enkrat k njej in vidiva kako bo. Potem pa naprej. To je bila ena najboljših odločitev v najinem življenju! Res, vsem ki ne veste ali bi ali ne bi, pokličite in se naročite za enkrat. Potem boste pa že videli ali je ali ni za vas. Za naju je bila to prava rešitev.

Z Janom sem začela osebno trenerstvo v aprilu 2022. Do septembra sem izgubila 5 kilogramov (ker sem tudi sama želela “počasi” hujšat), izoblikovala postavo in izboljšala tehnike posameznih vaj. Vedno sem se vsega lotila sama ampak zelo hitro tudi izgubila motivacijo za treninge in prehrano in se je vse takoj nabralo nazaj. Tokrat, z Janom in njegovim online coachingom pa vidim ogromno spremembo, ki mi iz tedna v teden daje nov zagon in motivacijo za naprej. Online prehransko svetovanje in osebno trenerstvo je veliko lažje in izvedljivo kot se zdi na prvi pogled. Tudi Jana, kot trenerja ne bi zamenjala za nič na svetu in komaj čakam da vidimo kakšne rezultate bova skupaj doaegla čez nekaj mesecev.😄

Vse ok. Super vadba.

Z Janom že kar nekaj časa treniram. Ker sem star 50 let in je za mano že dosti poškodb v teh letih, potrebujem treninge, ki so pisani točno za moje telo. Jan to izvaja 100% dosledno in posledično opažam, da tudi stare bolečine po poškodbah izvenevajo ali pa jih sploh ni več. Je pa tudi izreden napredek na mojem telesu. Skratka Jana, zelo priporočam.
Ps: pa še moj izbor glasbe za treninge si je zapomnil, da lažje trpim;)

Že ob vstopu v prostor se začuti pozitivna energija trenerja, treningi pod profesionalno kontrolo, prava spodbuda ,treningi taki kot sem si želel.

Všeč mi je njihov sistem za analizo ožilja in njihov način kako ožilje izboljšati. So zelo prijazni.

Strokovni, jasni, ucinkoviti, hkrati pa izjemno prijazni in prijetni. Dajo ti vedeti, da jim je. mar zate in nisi zgolj stevilka.

Sama sem peljala mamo na meritve in semo obe zadovoljne z storitvijo in posledicno tudi rezultatom pri izboljsanju zdravja pri mami.

zelo dobra ekipa!

ODLIČNI IZDELKI, PRIJAZNA HIŠA LJUDI.

Vse je odlično!

Vse je ok in dolgoletne pozitivne izkušnje veljajo tudi sedaj.

Strokovno svetovanje, opravljena storitev izvrstna, prijaznost zaposlenih ter izvrstni produkti. Priporočam!

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.