fb

Nutricionist, prehranski svetovalec

Nutricionist, prehranski svetovalec? Hitro povprašajte vse preverjene nutricioniste in prehranske svetovalce ter pridobite ponudbe.

brezplačno
300.603
povpraševanj strank
11.018
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za prehransko svetovanje

Preverjeni nutricionisti
Alfa Gym d.o.o. - Logotip
Alfa Gym d.o.o.
5,0
(1)
Prehransko svetovanje · Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Osebno trenerstvo in vodene vadbe.
Preverjeni ponudnik

Opis

Alfa Gym - fitnes studio, namenjen vsem, ki želijo spremeniti svoj način življenja, ohranjati kondicijo in zdravje ter se počutiti bolje v svoji koži. Obiskujejo nas tako mladi kot tudi starejši, vse od začetnikov, do športnikov in tekmovalcev.

Ker smo prepričani v individualni pristop, je celotna ekipa Alfa Gym vedno na voljo za odgovore na vaša vprašanja!

Izmed naših 25 licenciranih trenerjev, bomo za vas skrbno izbrali osebnega trenerja ali trenerko, ki je specializiran(a) na področju, kjer si želite doseči največji napredek. Ta bo z vami sodeloval(a) pri doseganju vaših ciljev. Nudimo tudi različne vodene vadbe, ki so predstavljene spodaj v opisu.

LOKACIJA:

Najdete nas na Dunajski cesti 49, v Ljubljani.

CENIK:

 • Paket SOLO - 1 mesečni trening paket z osebnim trenerjem: 400 € (vključuje: mesečna karta, 12x trening s fitnes trenerjem, jedilnik, 12x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • Paket SOLO KVADRAT - 2 mesečni trening paket z osebnim trenerjem: 650 € (vključuje: mesečna karta, 24x trening s fitnes trenerjem, jedilnik, 24x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • Paket TRIO - mesečni trening paket za 2 ali 3 osebe: 500 € za 2 osebi, 730 € za 3 osebe. (Vključuje: 2/3x mesečna karta, 12x trening s fitnes trenerjem, 24/36x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • NOVO: 1h vadba, 2x tedensko TOR in ČET (termini: 8h, 9h zjutraj ali ob 16:30). Prvi mesec (skupinski z osebnim trenerjem + 3x individualni trening s fitnes trenerjem): 300 €, vsak nadaljnji mesec: 200 €

Na voljo so tudi različne VODENE VADBE, kot so:

 • Alfa Pump,
 • Pilates
 • TNZ,
 • Boot Camp in
 • Joga.

Reference

»Alfa GYM je top izbira! Ne glede na to ali se s fitnesom ukvarjaš rekreativno ali tekmovalno, boš vedno našel super izbiro naprav in pripomočkov, ter naredil več kot odličen trening. Vse to v urejenem okolju in super družbi, saj tako receptorji kot ostali člani ustvarjajo super vzdušje v gymu.« - Vanja Štemberger

»Alfa je bil moj prvi fitnes v katerem sem začela bolj »resno« trenirat. Moj dan se vedno začne ali pa konča tukaj. Spoznala sem ogromno kul folka in se res udomačila. Alfa je zakon, veselim se vsakega treninga, ki še pride." - Gaja Prestor

Kako smo drugačni

Sodobne naprave, izkušeni trenerji, pogoste akcije, klimatizirani/ogrevani in vedno urejeni prostori.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Prehransko svetovanje, Osebni trener (Fitnes / osebni trener, Joga, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Tek, Hujšanje, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo v okolici:
Borovnica, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Kranj, Litija, Ljubljana, Logatec, Medvode, Mengeš, Moravče, Naklo, Preddvor, Sodražica, Šenčur, Škofja Loka, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Videm, Višnja Gora, Vodice, Vrhnika, Železniki, Žiri
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • TjašA F. 22. Avg. 2023

Alfa Gym obiskujem že več kot dve leti in sem zelo zadovoljna. Sproščeno vzdušje, dobri trenerji, ugodne cene in odlične vadbe!
P.S. pogosto imajo dobre akcije, se splača😉

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za prehransko svetovanje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za prehransko svetovanje in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za prehransko svetovanje

Nutricionist ali nutricist ali prehranski svetovalec?Kakšna je razlika?

Kljub temu, da sta pojma nutricionist (tudi nutricist) in prehranski svetovalec pogosto uporabljena izmenično, obstajajo nekatere razlike med tema dvema poklicema. Nutricionist je strokovnjak s področja prehrane, ki se ukvarja s prehranskim svetovanjem in ima običajno formalno izobrazbo s področja prehrane. Prehranski svetovalec pa je lahko posameznik s širšim znanjem s področja prehrane, ki nudi informacije in nasvete o zdravi prehrani, ne da bi nujno imel formalno izobrazbo s področja prehrane.

Razlike med nutricionistom in prehranskim svetovalcem so lahko tudi v obsegu znanja, specializaciji in nivoju strokovnosti. Nutricionist ima običajno globlje znanje o prehrani in prehranskih potrebah ter je bolj usposobljen za obravnavo kompleksnejših zdravstvenih težav, povezanih s prehrano. Prehranski svetovalec pa se pogosto osredotoča na splošne smernice zdrave prehrane in življenjskega sloga ter lahko nudi podporo pri doseganju zdravstvenih ciljev, kot je izguba teže ali izboljšanje prehranjevalnih navad.

Kljub razlikam med nutricionistom in prehranskim svetovalcem pa je glavni cilj obeh poklicev spodbujanje zdravega prehranjevanja in dobrega počutja posameznika. Oba strokovnjaka lahko nudita prehransko svetovanje, vendar je pri izbiri pravega strokovnjaka pomembno upoštevati posameznikove potrebe, cilje in zdravstveno stanje. Pri obravnavi kompleksnejših zdravstvenih težav ali iskanju celostne prehranske obravnave je nutricionist verjetno boljša izbira, medtem ko je prehranski svetovalec lahko primeren za posameznike, ki želijo izboljšati svoje splošne prehranjevalne navade in življenjski slog.

Kdo je strokovnjak za prehrano?

Strokovnjak za prehrano, znan tudi kot nutricionist ali prehranski svetovalec, je strokovnjak s področja prehrane in prehranskega svetovanja. Njihova glavna naloga je pomagati ljudem pri izbiri pravilne in uravnotežene prehrane, ki prispeva k boljšemu zdravju in dobremu počutju. Nutricionisti lahko nudijo podporo in smernice pri obvladovanju različnih zdravstvenih težav, kot so debelost, sladkorna bolezen, hipertenzija in druge, ki so povezane s prehrano.

Nutricionisti imajo obsežno znanje o prehrani, prehranskih potrebah in kako hrana vpliva na naše telo. S svojim strokovnim znanjem lahko pomagajo pri izdelavi jedilnikov, ki temeljijo na posameznikovih potrebah, željah in zdravstvenem stanju. Poleg tega lahko nutricionisti nudijo prehransko svetovanje za preventivo ali zdravljenje določenih zdravstvenih težav, pri čemer upoštevajo celostni pristop k zdravju posameznika.

Kakšna je razlika med nutricionistom in dietetikom?

Čeprav sta nutricionist in dietetik pogosto zamenjana, obstajajo nekatere ključne razlike med tema dvema strokovnjakoma. Nutricionist je strokovnjak, ki se ukvarja s prehrano in prehranskim svetovanjem, medtem ko je dietetik strokovnjak, ki se ukvarja s prehrano in dietetiko. Dietetik je posebej usposobljen za načrtovanje, izvajanje in spremljanje prehranskih načrtov ter za zagotavljanje zdravstvenega svetovanja in terapije, zlasti pri zdravljenju bolezni in motenj, ki so povezane s prehrano. Dietetik praviloma ima univerzitetno izobrazbo, pridobljeno na akreditiranih programih, in mora opraviti strokovni izpit, preden se lahko registrira kot dietetik. Nutricionisti, po drugi strani, lahko pridobijo svoje znanje in usposabljanje z različnimi potmi, nekateri pa imajo tudi formalno izobrazbo s področja prehrane. Kljub tem razlikam pa sta nutricionist in dietetik oba osredotočena na spodbujanje boljšega zdravja in dobrega počutja prek uravnotežene prehrane. Oba strokovnjaka lahko nudita prehransko svetovanje in pomoč pri obvladovanju zdravstvenih težav, povezanih s prehrano, vendar je dietetik pogosto bolj specializiran za zdravljenje specifičnih bolezni in motenj ter bolj usposobljen za delo z bolniki v zdravstvenih ustanovah. Nutricionist, medtem, ponuja širše prehransko svetovanje, usmerjeno v splošno zdravje in preventivo.

Kaj dela nutricionist (prehranski svetovalec)?

Strokovnjak za prehrano opravlja številne naloge, povezane z prehranskim svetovanjem in izboljšanjem zdravja posameznika. Njihove naloge se lahko razlikujejo glede na delovno okolje, specializacijo in potrebe posameznih strank, vendar se običajno osredotočajo na naslednje:

 1. Ocena prehranskih potreb posameznika: Strokovnjak za prehrano opravi temeljito oceno posameznikove prehrane, življenjskega sloga in zdravstvenega stanja. Na podlagi teh informacij lahko nutricionist določi optimalno prehrano in prehranske smernice, ki bodo najbolj prispevale k zdravju in dobremu počutju posameznika.

 2. Načrtovanje prehrane in jedilnikov: Strokovnjak za prehrano bo pomagal pri načrtovanju jedilnika in obrokov, ki ustrezajo posameznikovim potrebam, željam in ciljem. To lahko vključuje upoštevanje posebnih prehranskih omejitev, alergij ali preferenc ter zagotavljanje ustrezne energijske vrednosti in hranilne sestave obrokov.

 3. Izobraževanje o zdravi prehrani in prehranskih smernicah: Strokovnjak za prehrano je odgovoren za izobraževanje posameznikov o zdravi prehrani, prehranskih smernicah in načelih uravnotežene prehrane. To vključuje informacije o pomenu različnih hranil, prehranskih dopolnil in pravilnega načina prehranjevanja.

 4. Podpora pri doseganju zdravstvenih ciljev: Strokovnjak za prehrano deluje kot motivator in podpornik pri doseganju zdravstvenih ciljev, kot so izguba teže, izboljšanje telesne zmogljivosti, obvladovanje kroničnih bolezni ali preprečevanje zdravstvenih težav.

 5. Sodelovanje z drugimi zdravstvenimi strokovnjaki: Strokovnjak za prehrano pogosto sodeluje z drugimi zdravstvenimi strokovnjaki, kot so zdravniki, fizioterapevti, psihologi in drugi, da zagotovi celostno obravnavo posameznikovega zdravja in dobrega počutja.

Kakšna je razlika med strokovnjakom za prehrano in osebnim trenerjem?

Med strokovnjakom za prehrano in osebnim trenerjem obstajajo pomembne razlike, čeprav se njihovi cilji prekrivajo pri spodbujanju dobrega zdravja in dobrega počutja posameznika. Strokovnjak za prehrano se osredotoča na prehranske vidike zdravja, vključno s prehranskim svetovanjem, načrtovanjem obrokov in izobraževanjem o zdravi prehrani. Njihov glavni cilj je zagotoviti uravnotežene prehranske smernice, ki spodbujajo zdravje in optimalno delovanje telesa.

Osebni trener, po drugi strani, se osredotoča na telesno vadbo in športno usposabljanje. Njihova glavna naloga je načrtovanje in vodenje vadbenih programov, ki so prilagojeni posameznikovim ciljem, potrebam in zmožnostim. Osebni trenerji nudijo strokovno usmerjanje, motivacijo in podporo pri doseganju telesnih ciljev, kot so izguba teže, izboljšanje telesne zmogljivosti, krepitev mišic in gibljivosti ter vzdrževanje splošnega zdravja in dobrega počutja.

Čeprav sta strokovnjak za prehrano in osebni trener osredotočena na različne vidike zdravja, se njihove vloge pogosto dopolnjujejo. Uravnotežena prehrana in redna telesna vadba sta ključna dejavnika za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Sodelovanje med strokovnjakom za prehrano in osebnim trenerjem lahko posameznikom pomaga pri doseganju celostnega pristopa k izboljšanju zdravja, obvladovanju kroničnih bolezni, izgubi teže in izboljšanju telesne zmogljivosti.

Pri izbiri pravega strokovnjaka je pomembno, da upoštevamo posameznikove potrebe, cilje in zdravstveno stanje. Za posameznike, ki želijo izboljšati svoje prehranjevalne navade in načela zdrave prehrane, je strokovnjak za prehrano boljša izbira, medtem ko je osebni trener primeren za tiste, ki želijo izboljšati svojo telesno kondicijo in športno uspešnost. V idealnem primeru lahko posameznik sodeluje z obema strokovnjakoma, da doseže celovite rezultate in izboljša svoje zdravje in dobro počutje.

Kako poteka delo z nutricionistom?

Delo z nutricionistom se začne z uvodnim sestankom, na katerem se strokovnjak za prehrano seznani z vašimi zdravstvenimi cilji, prehranskimi navadami in morebitnimi zdravstvenimi težavami. Po tem sestanku sledijo naslednje faze:

 1. Ocena prehranskih potreb: Nutricionist bo analiziral vaše trenutne prehranske navade, potrebe po hranilih in življenjski slog ter upošteval morebitne zdravstvene težave. Na podlagi teh podatkov bo pripravil individualiziran prehranski načrt, ki bo prilagojen vašim potrebam in ciljem.

 2. Izobraževanje o zdravi prehrani: Nutricionist vam bo razložil osnovne prehranske smernice, pomembnost različnih hranil in kako izbrati zdrave prehrambene izdelke. Cilj je, da se naučite samostojno sprejemati zdrave prehranske odločitve.

 3. Spremljanje napredka: Sčasoma bo nutricionist spremljal vaš napredek in prilagajal prehranski načrt glede na vaše potrebe, cilje in spremembe v življenjskem slogu. To vključuje redne sestanke, kjer boste pregledali vaš napredek, soočali izzive in iskali nadaljnje izboljšave.

 4. Podpora in motivacija: Nutricionist vam bo nudil podporo in motivacijo, da boste lažje vztrajali pri zdravih prehranskih navadah in dosegli zastavljene cilje. To vključuje tudi spodbujanje pri sprejemanju zdravih odločitev in iskanju rešitev za morebitne težave.

Delo z nutricionistom je lahko ključno za izboljšanje zdravja in dobrega počutja ter doseganje zdravstvenih ciljev. S strokovnim vodstvom in podporo nutricionista se boste lažje naučili zdravega prehranjevanja, obvladovali morebitne zdravstvene težave in izboljšali svoj življenjski slog.

30 nasvetov za zdravo prehranjevanje

 1. Jejte raznoliko hrano, ki vključuje živila iz vseh skupin hranil: sadje, zelenjavo, žitarice, beljakovine in mlečne izdelke.

 2. Omejite vnos sladkorja, soli in nasičenih maščob; raje izberite nesoljena in nenasičena živila.

 3. Uživajte več polnozrnate hrane, kot so polnozrnate testenine, riž in kruh.

 4. Jejte vsaj pet porcij sadja in zelenjave na dan, pri čemer si prizadevajte za raznolikost barv in vrst.

 5. Redno jejte pusto beljakovinsko hrano, kot so stročnice, pusto meso, perutnina, ribe in oreški.

 6. Omejite uživanje predelane in hitre hrane, saj so pogosto bogate s sladkorji, soljo in maščobami.

 7. Poskusite z mediteransko prehrano, ki temelji na zelenjavi, sadju, polnozrnati hrani, stročnicah, ribah in oljčnem olju.

 8. Pijte dovolj vode, približno 1,5 do 2 litra na dan, odvisno od telesne dejavnosti in podnebja.

 9. Izogibajte se prenajedanju, jejte manjše obroke in se ustavite, ko se počutite siti.

 10. Ne preskakujte zajtrka in si priskrbite uravnotežen obrok, ki vsebuje beljakovine, ogljikove hidrate in zdrave maščobe.

 11. Načrtujte obroke vnaprej in pripravite zdrave prigrizke, da se izognete skušnjavam nezdrave hrane.

 12. Jejte zdrave prigrizke, kot so sveže sadje, oreški, jogurt in zelenjava.

 13. Omejite uživanje alkohola na zmerno količino, kar pomeni eno do dve enoti na dan za ženske in dve do tri enote za moške.

 14. Preberite etikete na živilih in se naučite prepoznavati skrite sladkorje, soli in maščobe.

 15. Poskusite z zdravimi načini kuhanja, kot so pečenje, kuhanje na pari ali pečenje na žaru namesto cvrtja.

 16. Jejte manjše obroke čez dan, približno 5-6 obrokov, vključno s prigrizki.

 17. Poslušajte svoje telo in jejte po potrebi, ne pa po urniku.

 18. Uživajte v fermentiranih živilih, kot so jogurt, kislo zelje in kefir, saj spodbujajo zdravo črevesno floro.

 19. Omejite vnos kofeina z zmanjševanjem uživanja kave, čaja in energijskih pijač.

 20. Jejte ribe vsaj dvakrat na teden, še posebej mastne ribe, kot so losos, sardine in skuša, ki so bogate z omega-3 maščobnimi kislinami.

 21. Vključite več rastlinskih beljakovin, kot so stročnice, tofu in tempeh.

 22. Uživajte v prehranskih vlakninah iz zelenjave, sadja, polnozrnate hrane in stročnic.

 23. Poskusite z zdravimi nadomestki, kot so med namesto sladkorja, avokado namesto masla in grški jogurt namesto kisle smetane.

 24. Jejte sezonsko in lokalno pridelano hrano, kadar je to mogoče.

 25. Uživajte v hrani in bodite pozorni na svojo prehrano; pri tem se osredotočajte na občutke sitosti in užitka, ki jih prinašajo obroki.

 26. Poskusite zelenjavne jedi namesto mesnih in polnovrednih namesto predelanih živil.

 27. Jejte počasi in uživajte v obroku; to bo pomagalo, da se boste lažje počutili siti in izognili se prenajedanju.

 28. Ustvarite uravnotežen jedilnik, ki vključuje različne živila iz vseh hranilnih skupin.

 29. Izogibajte se dietam, ki so preveč omejujoče in obsegajo samo eno vrsto hrane; to sčasoma lahko privede do slabšega zdravja.

 30. Uživajte v svojem prehranjevanju in se zavedajte pozitivnih koristi, ki jih ima zdravo prehranjevanje. Če potrebujete pomoč pri načrtovanju prehrane, se posvetujte s strokovnjakom. Nutricionist vam bo pomagal pri sestavljanju prehranskega načrta, ki bo prilagojen vašim potrebam in ciljem ter vam omogočil, da boste dosegli osežne rezultate in izboljšali svoje zdravje.

Hrana za hujšanje? Tukaj je 50 najboljših živil za hujšanje

 1. Avokado

 2. Borovnice

 3. Chia semena

 4. Cottage sir

 5. Cvetača

 6. Čičerika

 7. Črna čokolada (z vsaj 70% kakava)

 8. Fižol

 9. Grški jogurt

 10. Grenivke

 11. Iglu koren (sladki krompir)

 12. Indijski oreščki

 13. Jabolka

 14. Jajca

 15. Ječmen

 16. Jogurt z nizko vsebnostjo maščob

 17. Kajenski poper

 18. Kakovostno pusto meso (piščanec, puran, govedina)

 19. Kalčki

 20. Kefir

 21. Kislo zelje

 22. Kivi

 23. Kokosovo olje

 24. Korenček

 25. Kuhana ovsena kaša

 26. Kvinoja

 27. Lanena semena

 28. Losos

 29. Mandlji

 30. Morske alge

 31. Olive

 32. Orehi

 33. Paradižnik

 34. Peteršilj

 35. Polnozrnati kruh

 36. Polnozrnate testenine

 37. Popečen rjav riž

 38. Rabarbara

 39. Rdeče meso iz pašne reje

 40. Rdeča paprika

 41. Skuta

 42. Sladki krompir

 43. Šparglji

 44. Špinača

 45. Tempeh

 46. Tofu

 47. Tunina

 48. Zelena solata

 49. Zeleni čaj

 50. Zelje

Uživanje teh živil lahko pripomore k hujšanju, saj so bogata z hranili, vlakninami in zdravimi maščobami, ki pomagajo povečati sitost, pospešijo presnovo in zmanjšajo vnos kalorij. V kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno telesno dejavnostjo bodo ta živila pripomogla k izgubi teže in izboljšanju splošnega zdravja. Za najboljše rezultate se posvetujte z nutricionistom, ki vam bo pomagal oblikovati individualiziran prehranski načrt, prilagojen vašim potrebam in ciljem.

Nasveti za prehransko svetovanje

Pomagali vam bomo najti pravega nutricionista

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / nutricionisti

Alfa Gym obiskujem že več kot dve leti in sem zelo zadovoljna. Sproščeno vzdušje, dobri trenerji, ugodne cene in odlične vadbe!
P.S. pogosto imajo dobre akcije, se splača😉

Veliko mi pomenita točnost ter občutek, da sem bil obravnavan temeljito, posvečeno in, da sem lahko sodeloval z vprašanji in mnenji. Skratka, izrazil svoje pomisleke, kadar sem jih imel.
Bila sva z ženo, ne prvič ter se še vrneva.
Vsekakor priporočam.

Zdravko živi s srcem in dušo za svoje poslanstvo naturopatskega zdravljenja in takšen ima tudi pristop do svojih strank na pregledu.
K Zdravku hodim na Quantec enkrat mesečno, preventivno, če bi prišlo do kakšnih neravnovesij v telesu in bi jih tako začel zdraviti že na samem začetku. In do danes se je ta taktika izkazala za naduspešno in zdravo.
Kot njegov klient, zadnjih 8 let, sem izjemno zadovoljen z njegovim delom, pristopom in njegovo željo po dobro biti vseh, ki pridemo na pregled.

Neverjetna izkušnja celostne obravnave človeka. Toplo priporočam tudi kadar uradna medicina ne ve zakaj se kaj dohmgaja v telesu.

Zelo velik strokovnjak, z bogatimi izkusnjami, kar mi kot uporabniku pomaga celovito skrbeti za lastno zdravje. Pozna vrednost anamneze, zna poslušati in slišati in ko je to podprto z rezultati objektivnih meritev, mi pomaga pri vračanju zdravja ter čiščenju odklonov v trenutnem zdravstvenem stanju. Ker polnoodgovorno sama skrbim za svoje zdravje, mi je ta oblika obravnave in predlogi ukrepov za vračanje zdravja nenadomestljiva. Holisticen pristo k človeku.

Kadar imamo simptome in potrebujemo obravnavo, gremo k Zdravkotu. Cela družina.

Po terapiji sem se počutila veliko bolje. Sam pristop mi je bil zelo všeč. Po terapiji sem dobila tudi takoj vse na mail in tudi zvočno terapijo, ki me napolni z energijo. Priporočam.

Hitra odvisno je bila super, zdela se mi je malo predraga storitev, ampak če bo pomagalo, bo super, navkljub višji ceni. :)

 • Tadeja T. je ocenil/a nutricionista LanaVital 17. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Ima veliko znanja in prijetno je z njo sodelovati.

 • Romana D. je ocenil/a nutricionista HempoTanja 18. Apr. 2023

Najino sodelovanje je zelo dobro in korektno. Naročeno mi je vedno hitro dostavljeno. Če mi kdaj ni bilo kaj jasno, ste mi svetovali. Upam in želim, da bo tako ostalo. Romana D.

 • Barbara R. je ocenil/a nutricionista HempoTanja 18. Apr. 2023

S kvalitetnimi izdelki CBD sem se srečala ob očetovi bolezni, ko je zbolel za rakom na črevesju. Bolezen ga je zelo prizadela tako fizično kot psihično, izgubil
je apetit. Prijateljica mi je posredovala kontakt od ga. Tanje Dagarin ki mi je strokovno svetovala in bila vedno na voljo in takoj smo začeli terapijo s svečkami in smolo. Oče je čutil izboljšanje im olajšanje že v 2 dneh po jemanju. Sedaj, po 8 mesecih jih še vedno jemlje, uspeli smo ustaviti hitro napredovanje bolezni. Tudi za sebe sem za nespečnost naročila CBD sleeper kapljice. Izdelek mi resnično pomaga pri boljsi kvaliteti spanja. Priporočila sem ga naprej in vsi poročajo enako, da imajo boljsi, manj prekinjen in kvaliteten spanec. Priporočam vsem ki zelijo na naraven način lajsati simptome bolezni!

Izvrstna svetovalka, najbolj pa me je navdušilo to, da iz mojega jedilnika ni črtala hrane, ki jo imam rada, temveč je to, kar rada jem prilagodila moji trenutni potrebi in zastavljenemu cilju.

 • Igor P. je ocenil/a nutricionista Valuna 14. Dec. 2022

Pri nama je fizično vse štimalo, ampak kar nisva mogla zanositi. Potem je prijateljica predlagala znanko, ki se ukvarja s tem da pomaga parom zanosit. Kar nisva in nisva se mogla odločiti, ne vem kaj naju je držalo nazaj. Potem pa sva bila že tako daleč in sva se spraševala kaj še lahko narediva. In sva se odločila, da greva enkrat k njej in vidiva kako bo. Potem pa naprej. To je bila ena najboljših odločitev v najinem življenju! Res, vsem ki ne veste ali bi ali ne bi, pokličite in se naročite za enkrat. Potem boste pa že videli ali je ali ni za vas. Za naju je bila to prava rešitev.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.