fb
Nasveti Učiteljice Nine, Nina Oblak s.p. - Logotip

Nasveti Učiteljice Nine, Nina Oblak s.p.

5,0
(2)
Coaching · E-učenje na daljavo · Varstvo otrok · Izobraževanje · Animacija na dogodkih · Team building dogodki · Zdravje na delovnem mestu
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Animacija in varstvo otrok, inštrukcije ter NLP predavanja po zavodih.

Opis

Sem Nina Oblak, magistrica in profesorica razrednega pouka, predavateljica ter samostojna podjetnica. Moje delo lahko spremljate na POP TV ali Voyo, kjer v oddaji 5ka virtualno poučujem otroke in učiteljem ponujam sveže ideje za poučevanje. Prav tako sem avtorica delovnih zvezkov za opismenjevanje, ki so dostopni na moji spletni strani, v butični trgovinici Galerije Krpan in v Mladinski knjigi.

Moje podjetje, Nasveti Učiteljice Nine, Nina Oblak s.p., ponuja širok spekter storitev:

  • animacija za otroke na rojstnodnevnih zabavah, porokah in drugih dogodkih
  • inštrukcije matematike za osnovno in srednjo šolo ter ostalih predmetov za osnovno šolo
  • varstvo otrok
  • predavanja po zavodih (NLP - nevrolingvistično programiranje)

Storitve nudim na Notranjskem, v Osrednjeslovenski regiji in po dogovoru tudi na terenu. Cena je odvisna od izbrane storitve.

Veselim se sodelovanja z vami in vašimi otroki ter vam obljubljam, da bom naredila vse, da bodo naša srečanja koristna, zabavna in nepozabna. Skupaj bomo odkrivali svet znanja in ustvarjali nepozabne izkušnje.

Reference

Imam več kot 15 let izkušenj.

Kako smo drugačni

Kar me loči od konkurence, je moja dolgoletna praksa in strokovnost. Že 15 let se namreč posvečam inštruiranju, kar mi je omogočilo, da sem razvila učinkovite metode poučevanja, ki so prilagojene individualnim potrebam vsakega učenca. Poleg tega sem nenehno v stiku z aktualnimi trendi in novostmi na področju izobraževanja, kar mi omogoča, da svoje storitve nenehno nadgrajujem in izboljšujem.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Coaching (NLP coaching), E-učenje na daljavo (Šola (inštrukcije predmetov OŠ / SŠ), Osebni Razvoj (life coaching, hitro branje, meditacija, NLP, ...)), Varstvo otrok (Celodnevno, Dopoldansko, Popoldansko, Večerno, Med vikendi, Občasno), Izobraževanje (Osebna rast, Vodenje, komunikacija in razvoj kadrov, Strokovna izobraževanja), Animacija na dogodkih (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov, Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.), Imitatorji / komedijanti / stand-up, Za podjetja / team building), Team building dogodki, Zdravje na delovnem mestu (Teambuilding dogodki, Seminarji, delavnice, predavanja in izobraževanja (zdrav življenjeski slog, osebna rast, antistres, ...))
Lokacija
Begunje pri Cerknici
Storitve opravljamo v okolici:
Borovnica, Cerknica, Grosuplje, Horjul, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ljubljana, Logatec, Pivka, Postojna, Sodražica, Škofljica, Velike Lašče, Videm, Vipava, Višnja Gora, Vrhnika, Žiri
Ocene
Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
  • Teja O. 04. Okt. 2023

Čudovita izobraževanja za strokovne delavce VIZ, v katerih vsak najde nekaj zase! :)

  • Nataša O. 04. Okt. 2023

Zadovoljstvo se meri z rezultati, ti pa so odlični.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Nasveti Učiteljice Nine, Nina Oblak s.p. poslal konkretno ponudbo