Davčni svetovalec: Cene in preverjeni davčni svetovalci

Davki so tukaj, da jih plačamo. Davčni svetovalec pa med drugim poskrbi, da jih ne plačamo preveč. V ritmu vsakdanjega življenja zelo težko sledimo vsem spremembam in obveznostim, ki jih prinese plačevanje davkov. Pametno je, da vprašanja, rešitve in nasvete poiščemo davčnih svetovalcih. Je tudi odlična rešitev, če se v težavah znajde celotno podjetje, organizacija ali pa individualna fizična oseba. V nadaljevanju smo vam pripravili kaj več o izbiri davčnega svetovalca.

DAVČNI SVETOVALCI: CENE

povprečne cene davčnih svetovalcev ter ceniki

20-260 EUR/mesec

Kontaktirajte preverjene davčne svetovalce (ponudbe / cene)

Davčni svetovalci – cene? Koliko vas stane davčno svetovanje?

Cena davčnega svetovanja se giblje med 20 in 250 EUR/mesec. Seveda je odvisna od zahtevnosti davčnega svetovanja, ki ga potrebujete in zahtevate od svetovalca, prav tako pa je odvisna od tega ali gre za svetovanje eni fizični osebi ali pa celotnemu podjetju/organizaciji. Davčni svetovalec vam v dano ceno mora nuditi zakonit pristop, upoštevanje želj, interesov in mnenja stranke ter legalno rešitev problema. 

davčni svetovalec
Davčni svetovalec se odlično spozna na računovodstvo.

Davčno svetovanje zahteva individualno obravnavo problema in specifik stranke, ter povezovanje različnih davčnih zakonov in računovodskih podlag. Cena davčnega svetovanja pa se zagotavlja na področju obračuna DDV in drugih prometnih davkov, obračuna davka od dohodkov pravnih oseb, obračunov davkov in dohodnine samostojnih fizičnih oseb, davčno načrtovanje, analizo poslovnega stanja podjetja in aktivno sodelovanje pri inšpekcijskih storitvah. 

Najboljši davčni svetovalci v Sloveniji: Najbolj iskani ponudniki davčnega svetovanja?

Izbira davčnega svetovalca je zelo pomembna, saj je od njega odvisno kakšna bo vaša končna rešitev nastalega problema. Pri dokončni izbiri davčnega svetovalca se pozanimajte o njegovih referencah, dobro premislite ponudbo njegovega dela in se o morebitnih dvomih in vprašanjih z njim kar pogovorite. Davčni svetovalec vam mora nuditi pomoč v  svetovanju in optimiziranju, zato mora v ta namen s stranko vzpostaviti tak način dela, da se z vami posvetuje, preden sprejmete določeno rešitev.


Najboljši davčni svetovalci v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih ponudnikov za davčno svetovanje

Loading

celoten seznam davčnih svetovalcev  >

Če menite, da vam ljubi davčni svetovalec manjka na seznamu, mu/jim posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


Med googlanjem boste našli še druge DARFIS d.o.o, Tatjana Vele s.p, M storitve, Davčni ščit d.o.o, Afis d.o.o, ULTAKS d.o.o, Sfindak d.o.o, Laboris d.o.o, Davčna hiša Bilans d.o.o, Tatjana Predojevič s.p, skupina COMP, Simič in partnerji d.o.o, KALIKONTO d.o.o, …


PONUDNIKI DAVČNEGA SVETOVANJA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


…Računovodski servis Daba, Stin d.o.o, Strateg d.o.o, Marjetka Šuligoj s.p, Nina Klobučarič s.p, Fintim plus d.o.o, Fincommerce davčno svetovanje, Aqua d.o.o, Elena d.o.o, Alenka Kasteli s.p, Expert d.o.o, M&S d.o.o, Saša Gornik s.p, G svet d.o.o, Kontroling plus d.o.o, TAXA d.o.o, Ed-Mar d.o.o, Emanuel Penko s.p, Larisa Ciubotaru s.p, Katja Ražman s.p in mnogi drugi.

davčni svetovalec
Izberite takšnega davčnega svetovalca, ki bo znal poiskati rešitev za vse vaše finančne težave.

Pri iskanju najboljših in najboljše ocenjenih pa je najboljše, da se obrnete kar na omisli.si/davcno-svetovanje in omisli.si/posel, kjer so zbrani vsi odlično ocenjeni in preverjeno ugodni ponudniki. Ponudniki, ki se ukvarjate z računovodstvom se brezplačno lahko vpišete tukaj. 

Davčno svetovanje: Pogosta vprašanja in odgovori glede računovodstva?

Kako izbrati najboljšega davčnega svetovalca za mednarodne transferje?

Zelo priporočljivo je, da si izberete davčnega svetovalca, ki ima na področju mednarodnih transferjev veliko izkušenj. Kot vaš svetovalec mora obvaladiti področje transfernih cen, mednarodne obdavčitve, prav tako mora obvladati zakonodajo tujih držav. Ob vsem naštetim mora biti seznanjen in poznati vse spremembe, ki se lahko pojavijo v takšnem delu. 

Priporočamo vam tudi branje: Davčno svetovanje: cenik in koliko stane davčna optimizacija?

davčni svetovalec
Priporočljivo je, da ima davčni svetovalec na izbranem področju izkušnje.

V svojem podjetju želim zaposliti tujega državljana, ampak nevem kako. Bi mi znali pomagati?

Seveda. Vsak davčni svetovalec vam ob takšnem problemu mora znati priskočiti na pomoč. Za zaposlitev tujega državljana v vašem podjetju bo uredil pridobitev enotnega dovoljenja za bivanje, pripravil vam bo pogodbo za zaposlitev in potrebno dokumentacijo in spremenil statusne spremembe delodajalca. Po vaši želji vam lahko davčni svetovalec prav tako poišče ustrezne kandidate iz tujine, ki izpolnjujejo pogoje dela v vašem podjetju. 

Preberite tudi o ceniku za računovodske storitve.

Sprašujem se ali naj odprem d.o.o. ali s.p?

Če načeloma želite poslovati sami je priporočljivo, da odprete s.p. Z s.p-jem se izognete ustanovitvenemu kapitalu, mesečno pa vseeno morate plačevati prispevke državi, saj ste obravnavani kot samozaposlena oseba. Če je družabnikov več pa se zagotovo bolj priporoča odprtje d.o.o. Velika prednost slednjega je, da v primeru izgube dobička v podjetju ne odgovarjate z svojim premoženjem, kar pa predstavlja slabost s.p-ja. S.p je tore fizična oseba, ki opravlja dejavnost, d.o.o pa pravna oseba. Zato je odgovor na vprašanje sledeč: v nekaterih primerih je boljša izbira s.p, v drugih pa d.o.o, nobena od izbir ni napačna, je pa odvisna od stanja v katerem se nahajate in kako bo izgledalo vaše delo v novo nastalem podjetju. Mnenje drugih o davčnem svetovanju si lahko preberete kar na forumu.

Kaj vse potrebujem za ustanovitev podjetja?

Za ustanovitev podjetja davčni svetovalci svetujejo, da je potreben osebni dokument, davčna številka in Emšo. Prav tako morate imeti osebni dokument bodočega direktorja, ime, sedež in dejavnost družbe.

Preberite tudi spletno oglaševanje: cene in ponudniki za spletno oglaševanje

Sem vrhunski športnik, kdaj je priporočljivo, da si najamem davčnega svetovalca?

Čim prej. Z najemom davčnega svetovalca čim prej se boste izognili negativnim posledicam ob izplačilu večjih vsot za vse vaše dohodke, prav tako za vse vaše športne dosežke. Davčni svetovalec vam bo z davčnimi strategijami svetoval kaj storiti v tovrstnih primerih. Prav tako bo njegova naloga izbira katere opcije so za vašo pozicijo v določeni situaciji najbolj optimalne.

Priporočamo tudi branje o digitalnem marketingu.

Davčni svetovalec
Priporočljivo je, da pomoč davčnega svetovalca poiščete čim prej.
Kontaktirajte preverjene davčne svetovalce (ponudbe / cene)


VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja


Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 3 Povprečje: 4.7]