Revija Nasvet strokovnjaka

SLOVENSKI POROČNI FOTOGRAFI

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

Poročna fotografija je veliko več kot le navadna fotografija. Za večino ljudi je dan poroke najpomembnejši v življenju in temu primerno je potrebno veliki dan profesionalno ovekovečiti, da boste lahko znova in znova obujali spomine na dan, ko ste dahnili usodni da. Iskanje idealnega poročnega fotografa vam ne mora predstavljati velikega stresa, saj lahko z našo pomočjo najdete hitro in enostavno profesionalne fotografe, ki bodo ugodili vašim željam ter zahtevam. Mladoporočenci se velikokrat obrnejo k nepreverjenim poročnim fotografom, ki so običajno cenovno ugodni, na koncu pa vas fotografiranje stane precej dražje, saj so njihove usluge slabše kakovosti (fotografije niso v skladui s pričakovanji). S pomočjo omisli.si/fotografa/ se boste temu izognili, saj so na tej strani zbrani slovenski poročni fotografi, ki nudijo profesionalno fotografiranje poroke.

Kontaktirajte preverjene poročne fotografe (ponudbe / cene)
Poročni fotograf je več kot le navadni fotograf
Poročni fotograf je več kot le navadni fotograf

Koliko stanejo slovenski poročni fotografi?

Med ljudmi velja prepričanje, da je delo fotografa enostavno in precenjeno a temu ni tako.  Cena fotografiranja poroke in drugih dogodkov je za marsikoga pretirana. Poleg fotoaparata, z znanji opremljenih fotografov ter avtomobila poročni fotografi potrebujejo tudi pisarno, potrošni material, razne stroške oglaševanja, stroške računovodstva ter ostale birokratske stroške, ki stranki niso vidni. Običajno cene paketov fotografskih storitev vsebujejo fotografiranje priprav, civilnega obreda, cerkvenega obreda, skupinsko fotografiranje po obredu ter fotografiranje zabave.


Najboljši poročni fotografi v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih poročnih fotografov

Če menite, da vam ljubi fotograf manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


Nekateri slovenski poročni fotografi v ceno ponujajo tudi fotografiranje zaročencev. Cenejša verzija poročne fotografije je fotografiranje krajše poroke, kjer se cene poročnih fotografov gibljejo od 450 evrov navzgor. V to ceno je vključeno fotografiranje obreda, skupinske fotografije ter do največ 3 ure fotografiranja. Fotografiranje daljše poroke vključno s pripravo, obredi ter zabavo vas lahko stane od 750 ter tja do celo 1500 evrov, odvisno od vaših želja. Pri najcenejših paketih vam za določeno ceno poročni fotografi ponujajo le fotografiranje mladoporočencev, prič ter ožjih družinskih članov, civilni obred ter digitalno obdelavo fotografij. Srednje cenovni paketi vam za svojo ceno ponujajo malce več kot cenejši in sicer fotografiranje obreda. Če si želite tudi fotografiranje priprav in zabave poleg vseh ostalih aktivnosti, je za vas najboljša izbira najdražji paket.

Cenejši poročni fotografi včasih stanejo veliko dražje kot profesionalni
Cenejši poročni fotografi včasih stanejo veliko dražje kot profesionalni

Preverite tudi:  CENA FOTOGRAFIRANJA POROKE: KOLIKO STANE POROČNI FOTOGRAF?

Kateri so najbolj iskani / najboljši slovenski poročni fotografi za fotografiranje porok?

V Sloveniji je poročna fotografija široko razširjena. Tako si lahko kot poročne fotografe izberete Matej Lancic Weddings, poročni fotograf Jernej Rihar, Katja & Simon Photography, Nika+Grega poročni fotografi, poročna fotografija Domen Kolšek, poročni fotograf Dejan Žagar, poročni fotograf Angraž Gregorič, Lumeria, Samo Rovan, Fotojama, foto ZATe, Aleks Kus, Manca Juvan & Urban Modic, Milos Milos, Ilia Voronin, Aljoša Videtič, Ana Gregorič, Jana Šnuderl, Marko Marinkovič iz mmweddings, Alen Karupovič, Aljaž Hafner, Lovro Rozina iz LR Weddings, Matej&Katarina Weddings, Milos + Natasa Horvat, Studio Mit, MA Photography, Foto Izziv, JFoto by Jernej.


POROČNI FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj


Izbira je kar velika, mar ne? Zato je najboljše, da si  poročnega fotografa omislite kar s pomočjo omisli.si. Tam lahko na enem mestu najdete zbrane vse preverjene in pravtako ocenjene fotografe. Poleg tega na strani preberete mnenja zadovoljnih uporabnikov. Tako boste s pomočjo omisli.si/fotografa/ (kjer so na enem mestu zbrani slovenski poročni fotografi) prihranili ne le denar ampak tudi čas, ki ga boste lahko namenili za planiranje drugih poročnih dejavnosti.

Slovenija ima veliko poročnih fotografov
Slovenija ima veliko poročnih fotografov

Preverite tudi: NAJBOLJŠI POROČNI FOTOGRAFI

Trendi, ki jim sledijo slovenski poročni fotografi

Trendov, ki jim sledijo slovenski poročni fotografi je kar veliko, izpostavili bomo najbolj priljubljene

Photo booth ali po slovensko foto stojnica je trend, ki se je iz navadnih zabav razširil tudi na poroke. Gre za fotografiranje pred ozadjem, fotografirane osebe pa v rokah držijo šaljive papirnate okraske. Pri slovenskih poročnih fotografih je ta trend vse bolj uveljavljen, saj popestri poroko na humoren način.

"Tudi

Snemanje poroke z dronom omogoča vse več slovenskih fotografov. Omogoča osupljive fotografije in video posnetke iz ptičje perspective. V poročno fotografijo vnese popolnoma novo dimenzijo fotografiranja, saj v fotografije lahko zajame tudi neverjetno naravo. Preden se odločite za to vrsto fotografiranja, se prepričajte, če je letenje z dronom dovoljeno na kraju poroke.

Preverite tudi CENE FOTOGRAFOV.

Fotografiranje zaročencev je trend, ki je k nam prišel iz tujine. S profesionalnimi zaročnimi fotografijami se lahko pohvalite tudi svojim prijateljem, da se pripravijo na vašo poroko. Pravtako je zaročno fotografiranje neke vrste testno fotografiranje pred poroko, kjer se lahko povežete s svojim fotografom ter vidite ali ste se dobro ujeli.

Elopement fotografija je popolno nasprotje pri klasični fotografiji. V slovenščini ta izraz zaenkrat nima dobesednega prevoda, najbližje pa bi bil besedi pobeg. Gre za neklasično poroko, kjer se ženin in nevesta poročita, lahko tudi brez formalnega obreda, same fotografije pa so preprosto osupljive. Je tudi cenovno dostopnejša. Tudi v Sloveniji počasi a vztrajno raste število elopement fotografov.

Preverite tudi: FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC: CENA ZA NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Pogosta vprašanja, ki jih mladoporočenca zastavita slovenskim poročnim fotografom

Pri izbiri poročnega fotografa se utrne veliko vprašanj, mi vam prinašamo najbolj pogosta. Na vprašanja so odgovarjali slovenski poročni fotografi.

Koliko časa traja, da dobimo poročne slike?

Običajno med 2 in 6 tednov. Ker imamo veliko strank in ponujamo kakovostne fotografije, je temu primeren tudi čas izdelave.

Ali poleg fotografij nudite tudi tisk albumov?

Seveda, pri nas lahko naročite tudi tisk albumov. Nekateri fotografi neposredno tiskanja ne ponujajo ampak sodelujejo s tiskarskimi agencijami, ki so cenovno ugodne, pri nas pa vam natisnemo tudi albume.

Preverite tudi: PROFESIONALNO STUDIJSKO FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV: CENIK IN PONUDBA FOTOGRAFOV (PRODUKTNA / STUDIJSKA FOTOGRAFIJA)

Poročni fotografi fotografirajo več ur, odvisno od vaših želja
Poročni fotografi fotografirajo več ur, odvisno od vaših želja

Koliko časa traja poročno fotografiranje?

To je predvsem odvisno od vaših želja in zahtev ter paketov. Če se zmenimo npr. za 5 urno fotografiranje, to ne pomeni da vas bomo fotografirali točno 5 ur. Po potrebi se lahko fotografiranje tudi podaljša.

Kako je koronavirus vplivala na poroke?

To preverite v tem članku.

Katero vrsto fotografiranja nam predlagate?

To je odvisno predvsem od vaših želja ter tudi teme vaše poroke. Ideje si lahko najdete tudi na naši spletni strani.

Preverite tudi: FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKOV, DOJENČKOV IN OTROK: CENA IN 10 NAJBOLJŠIH FOTOGRAFOV ZA DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO

ocena bralcev
5 od 2

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno