FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC: Povprečne cene in ceniki

ocena bralcev
5 od 3

Omisli.si / fotografi / fotografiranje nosečnic
fotografiranje nosečnic cene

 

FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC · Povprečne cene & ceniki

50-250 EUR / nosečniško fotografiranje

 

fotografiranje-nosečnic-cene-nosečniško-fotografiranje-graf

> vsi ceniki in cene fotografov v Sloveniji <


Iščete fotografira za nosečniško fotografiranje?

Blizu vas smo našli 246 fotografov za nosečniško fotografiranje!

Pridobite ponudbe/cene za fotografiranje nosečnic

produktna fotografija cene


Cene za fotografiranje nosečnic smo empirično izračunali na podlagi cenikov in ponudb strankam preverjenih fotografov za nosečniško fotografiranje na Omisli.si/fotografa. Cene ponudb in analizirani ceniki, katere zadeva nosečniška fotografija so informativne narave in niso fiksne. Končna cena fotografiranja nosečnic je najbolj odvisna od izkušenj fotografa, število ur dela oziroma lokacije fotografiranja (v studiu, v naravi) in dodatnih storitev. Za točno ceno fotografiranja nosečnic pošljite povpraševanje, ki ga bomo posredovali preverjenim fotografom za nosečniško fotografiranje v vaši bližini.


V KATEREM MESTU VAS ZANIMA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC IN CENE?

zemljevid slovenije mesta regije ljubljana maribor

Ljubljana / Maribor / Celje / Velenje / Koper / Murska Sobota / Novo mesto

>> celotna Slovenija <<

CENE DRUGIH STORITEV FOTOGRAFOV?

poročna fotografija cene

produktna fotografija (fotografiranje izdelkov) / fotografiranje dojenčkov in otrok / poročna fotografija (fotografiranje poroke) / snemanje poroke


Pogosta vprašanja glede nosečniške fotografije

Kateri so najboljši fotografi za fotografiranje nosečnic?

Najbolje bo, če preverite Omisli.si izbor in izbor preteklih strank 10 najboljših fotografov za nosečniško fotografiranje za leto 2019: TOP 10 NAJBOLJŠI FOTOGRAFI ZA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC

Kdaj so fotografi najbolj iskani?

V Sloveniji so nosečniški fotografi najbolj iskani v pomladnih in jesenskih mesecih. Seveda pa se nekatere nosečnice ne odločajo po letnem času, temveč po tednih nosečnosti. To lahko sovpada z sezonskim nihanjem cen nosečniške fotografije.

Katerega fotografa za nosečniško fotografiranje izbrati?

Da bi zadovoljili vaše želje po kvaliteti in ceni je najbolje, da oddate brezplačno povpraševanje preko Omisli.si/fotografa in povezali vas bomo s preverjenimi fotografi za fotografiranje nosečnic v vaši okolici. Preglejte reference (fotografije nosečnic) in ocene preteklih strank in seveda njihove ponudbe (cene in cenike). Nato izberite vam najboljšega fotografa.

10 najboljših fotografov za nosečniško fotografiranje v mestu Ljubljana?

Vse je odvisno od tega, kakšne fotografije so vam všeč. Lahko vam podamo seznam, glede na ocene preteklih strank, število najetij ter 43 drugih dejavnikov, ki vplivajo na Omisli.si rang. Tukaj je seznam za 10 najboljših fotografov za nosečniško fotografiranje / Ljubljana.

> Drugi nasveti ob fotografiranju nosečnic.


PRIPRAVLJENI NAJETI FOTOGRAFA ZA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC?

Pridobite ponudbe/cene fotografov za nosečniško fotografiranje

KAJ IŠČEJO STRANKE, KOT STE VI?

POVPRAŠEVANJA ZA FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC (nosečniško fotografiranje / povprečne cene in ceniki)

D.H. išče fotografiranje nosečnic (Osrednjeslovenska · Družinska fotografija (nosečnice, dojenčki) · Nosečnico): Smo podjetje, ki za darilo želi podariti nosečniško fotografiranje. Naše stranke so nosečnice. Gre za enkratni dogodek. Ne potrebujemo video. Samo slike. Ena stranka bo enkrat dobila eno nosečniško fotografiranje. Mi kot podjetje smo locirani v Ljubljani vendar so stranke iz cele Slovenije. Slikanje bi bilo po marcu 2019. Stvar dogovora s stranko. iščemo razmerje med ceno in kakovostjo.

U.S. išče fotografa (Osrednjeslovenska · Družinska fotografija (nosečnice, dojenčki) · Nekje V Okolici Ljubljane Ali Kranja. Se Prilagodim): Zelela bi le fotografiranje in te fotografije na mailu ali usb kljucku. Ne potrebujem izdelave fotoalbuma niti dostave slik ali videa. Plus bi bil, da bi si lahko morda izposodila kaksno obleko za potrebe slikanja nosečnice, ni pa nujno. Super bi bilo ce bi lahko slikanje izvedli nekje v naravi.

M.K. išče nosečniško fotografiranje (Podravska · Družinska fotografija (nosečnice, dojenčki) · Maribor, Ptuj Ali Murska Sobota): Cenovno ugodno nosecnisko fotografiranje

B.P. išče fotografa: (Osrednjeslovenska · Družinska fotografija (nosečnice, dojenčki) · Fotografiranje izdelkov · Ljubljana): Iščem fotografa, ki bi za spletno trgovino, ki bi prodajala pajkice fotografiral ženske ter nosečnice v pajkicah.

V.K. išče nosečniškega fotografa (Obalno-kraška · Družinska fotografija (nosečnice, dojenčki) · Okolica Kopra): Iščem ponudbo za profesionalno fotografiranje nosečnice (obdelane fotografije) v okolici Kopra, ki bo kot darilo v obsegu do cca. 50 EUR. Za datum fotografiranja bi se dogovorili naknadno (okvirno enkrat od konca novembra do konca decembra 2018).

več povpraševanj za fotografiranje nosečnic


Kako deluje Omisli.si/fotografa?

1) Sporočite nam vaše želje, glede fotografiranja nosečnic

2) Povežemo vas s preverjenimi nosečniškimi fotografi

3) Najamete in ocenite fotografa

Pridobite ponudbe/cene za fotografiranje nosečnic

Mediji o Omisli.si

“Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.” – Delo

mediji o omisli.si fotogafa
Številni mediji so že pisali o platformi Omisli.si.
Pridobite ponudbe/cene fotografov za nosečniško fotografiranje
ocena bralcev
5 od 3