fb

Piknik prostor - Kamnik in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za najem prostora za dogodke - piknik prostor ter pridobite cene in ponudbe za mesto Kamnik.

288.287
povpraševanj strank
10.541
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za najem prostora za dogodke (piknik prostor, Kamnik in okolica)

Preverjeni ponudniki najema prostora
SKEDENJ 1 IN 2 - Logotip
SKEDENJ 1 IN 2
5,0
(1)
Najem prostora za dogodke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poseben ambient za posebne trenutke
Izbran že 1 krat

Opis

SKEDENJ
Ste si svojo poroko, rojstni dan ali poslovni dogodek zamislili v Skednju in naravi? Ne odlašajtem, pokličite nas, načrtovanje dogodkov je za vse vas brezplačno.
Želite nekaj posebnega in očarati povabljene? Potem je zabava ali dogodek v našem Skednju kot nalašč za vas, vaše prijatelje in poslovne partnerje.
LOKACIJA
Skedenj se nahaja na samotnem polju v objemu gora, kjer se lahko sprostite in prepustite brezskrbnim trnutkom vse do zore.
Našli ga boste v kraju Lahovče in Vopovlje. Natančneje ob regionalni cesti Brnik-Mengeš v neposredni bližini letališča Jožeta Pučnika.
Na vašo željo lahko uredimo tudi prenočišča v bližnje hotelu.
Skedenj 1 sprejme maksimalno 200 oseb (sedišče), a je vse odvisno od postavitve detajlov in vaših želja. Skedenj 2 pa ima v notranjosti 70 sedišč ali v kombinaciji z zvezda šotorom lahko sprejmem do 100 oseb (sedišče).
POROKA
Poroka je kompleksen dogodek z veliko podrobnostmi na katere moramo pomisliti. Seznam se zdi neskončen. Mi smo tukaj, da vaš sanjski dan postane res nekaj posebnega in nepozabnega.
Zaupajte nam svoje prioritete in zahteve, mi pa vam bomo pripravili ekskluzivno poroko kot jo lahko samo sanjate.
Na razpolago vam bomo na vsakem koraku, tam kjer nas boste potrebovali.
Zavedamo se, da so želje vsakega para unikatne zato smo pripravljeni na izzive, ki jih tako pomemben dan prinaša s sabo.
Z izkušnjami, ki smo si jih nabrali skozi leta in nekaj 100 organiziranih porok in dogodkov vam lahko pomagamo s koristnimi nasveti in vas opozorimo na vse malenkosti, ki bodo naredili dogodek popoln.

Veselimo se srečanja z vami ;)

Reference

Kako smo drugačni

Najem Skednja vam omogoča, da imate posestvo samo zase in časovno neomejeno. Z vami smo od prvega stiska rok, do zadnje malenkosti, ki naredi vaš sanjski dan nepozaben. Bivamo in dihamo z naravo zato poskušamo ohraniti okolje in Skedenj takšen kot je v vsej svoji posebnosti in lepoti. Sproščenost je največ kar šteje. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami z organizacijo dogodkov vam obljubljamo, da si boste v Skedenj še želeli vrniti.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Najem prostora za dogodke (Gostišče, restavracija, gostilna, Piknik prostor, Večnamenski prostor)
Lokacija
Kamnik
Storitve opravljamo v okolici:
Ajdovščina, Bled, Borovnica, Braslovče, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Črna na Koroškem, Dobrna, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dravograd, Gornji Grad, Grosuplje, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ivančna Gorica, Jesenice, Kamnik, Komenda, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Laško, Litija, Ljubljana, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Medvode, Mengeš, Mežica, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravče, Mozirje, Muta, Naklo, Nazarje, Novo mesto, Oplotnica, Pivka, Podvelka, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Ribnica na Pohorju, Sevnica, Slovenj Gradec, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Straža, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zreče, Žalec, Železniki, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Tia K. 04. Sep. 2018

Super poroka v Skednju 1. Več od pričakovanega. Hvala

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (piknik prostor) za mesto Kamnik z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam za mesto Kamnik osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za najem prostora za dogodke in menite, da manjka na seznamu za mesto Kamnik, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravi prostor za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki najema prostora

  • Martin K. je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Majolka Catering 29. Avg. 2023

Njihov catering sem imel že večkrat možnost preizkusiti, vedno je bilo vse ok. Avgusta 2023, so nam pripravili tudi catering (narezke in kanapeje) za zasebno zabavo. Priporočam kot ustanovitelj Omisli.si.

  • Tia K. je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke SKEDENJ 1 IN 2 04. Sep. 2018

Super poroka v Skednju 1. Več od pričakovanega. Hvala

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.