mobile menu icon
Montažer Založnik (zaključna dela v gradbeništvu) - Logotip
grey stargrey stargrey stargrey stargrey star
(0)

Montažer Založnik (zaključna dela v gradbeništvu)

Montaža knaufa · prenova mansarde na ključ
Description iconPredstavitev Gallery iconGalerija Services iconStoritve Location iconLokacija Links iconsPovezave Reviews iconOcene

Predstavitev

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami. Naša glavna dejavnost je vpihovanje vseh vrst izolacij - celuloza , lesna vlakna kamena volna - supafil , EPS kroglice... in suho montažni sistemi: stropovi , pregradne stene, stenske obloge, suhi estrihi, AMF in ARMSTRONG stropovi.

Imamo tudi AKCIJO vpihavanja celuloze

Naše storitve zajemajo:

CELULOZNA IZOLACIJA: Naravna izolacija, s katero lahko stavbo toplotno in tudi zvočno izoliramo. Celulozna vlakna sprejemajo in oddajajo vlago ter tako delno uravnavajo klimo v prostoru. Narejena je iz starega časopisnega papirja in sodi med reciklirane materiale. Proti požaru je zaščitena z borovo soljo. Sodi v razred požarne varnosti B2. Vgradimo jo s pomočjo vpihovalnega stroja , z nastavitvijo gostote vpihovanja - med 42 in 60 kg/m3 .Pri vpihovanju izolacija zapolni vse praznine in po končanem postopku dobimo kompaktno izolacijsko ploščo v enem kosu brez stikov in praznih prostorov in brez posedanja . Priporočamo debelino izolacije od 28cm do 40cm.

Cena vgrajene celulozne izolacije je primerljiva ceni izolacij ISOVER PREMIUM 032 ,URSA SF 032 , KNAUF INSULATION UNIFIT 035 , pri katerih lahko z zelo kvalitetno debelino in vgradnjo dosežete največ 6-6,5 h faznega zamika , z celulozo pa dosežemo do 11 h faznega zamika.

Prednosti celulozne izolacije so: vgradnja brez toplotnih mostov
brez posedanja , brez odpadka, toplotna stabilnost – uravnava vlago, zvočna izolativnost, hitra in kvalitetna vgradnja, FANTASTIČNI FAZNI ZAMIK – brez pregrevanja ter ohlajanja prostorov ter cenovno zelo ugoden – konkurenčen material.

SUHO MONTAŽNA GRADNJA: Pri nas je vedno bolj priljubljena suho montažna gradnja, pri novogradnjah, adaptacijah, izdelavi mansardnih stanovanj, saj je moderna, hitra, čista in racionalna rešitev urejanja prostorov.

PREDNOSTI SUHO MONTAŽNE GRADNJE so nižji stroški, veliko ustvarjalnih možnosti za oblikovanje, krajši čas adaptacije ( kar omogočajo dobri in kvalitetni materiali ter strokovna izvedba, spadajo med zdravju neškodljive gradbene materiale .

SLIKO PLESKARSKA DELA: Ponudba sliko pleskarskih storitev obsega obdelavo površin obloženih z mavčno kartonskimi ploščami.

Pleskanje sten: Zaupajte pleskanje sten v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru strokovnjakom. S primerno predpripravo bomo vaše stene ustrezno zgladili, tako da bo samo pleskanje sten potekalo na gladkih in ustrezno pripravljenih površinah. Pri samem pleskanju stanovanja ali poslovnega prostora je primeren izbor barv in lakov – pralnih barv -eden od ključnih dejavnikov. Barve imajo velik vpliv na svetlobo in naše počutje. Prepustite se našim strokovnjakom na tem področju-svetovali vam bodo in skupaj z vami našli pravi design za obdelavo vaših prostorov. Ponudba sliko pleskarskih storitev obsega obdelavo površin obloženih z mavčno kartonskimi ploščami.

Bandažiranje: Stične površine premažemo z emulzijo, prekrijemo s plastificirano stekleno mrežico in zapolnimo z maso.

Glajenje: Celotno površino obloge zgladimo z dvema ali tremi (po potrebi tudi več) nanosi izravnalne mase. Odvečno maso s površine odstranimo z ročnim ali strojnim brušenjem.

IZDELAVA MANSARDE: S pomočjo mavčnih sistemov Knauf ali Rigips lahko na hiter in preprost način izdelamo podstrešno stanovanje oziroma mansardo in vam tako ustvarimo nov in čisto vaš kotiček za uživanje v družinski idili.
Izolacija vaše mansarde in podstrešja je najbolj učinkovit način za izboljšanje učinkovitosti izrabe toplotne energije vašega doma. Vaš račun za ogrevanje bo pozimi izdatno manjši - ker so največje izgube toplote skozi streho , prav tako boste privarčevali v poletnih mesecih na račun hlajenja. Razlike v toplotnih izkoristkih so lahko zelo velike. V povprečju se poraba energije zmanjša med 30% in 40% po izolaciji mansardnega stropa in ostrešja.

MANSARDE: Mansardni stropi se izdelujejo po enakem sistemu kot spuščeni stropi, le da tukaj več pozornosti posvetimo zgoščenemu rastru profilov - 40 cm ,izolaciji in izbiri folij s 100 % zatesnitvijo stikov , odprtin in obodnih stikov , saj le tako lahko zagotovimo energetsko učinkovitost bivalnega podstrešja. Ko govorimo o energetski učinkovitosti bivalnih podstrešij, imamo v mislih toplotno izolacijo poševne ali ravne strehe, obodnega zidovja, slepe fasade ali kolenčnega zida.

Enostavna in hitra gradnja mansarde: Montaža suho montažnih sistemov je enostavna , čista in hitra gradnja. To pa pomeni prihranek časa in denarja pri načrtovanju, gradnji in financiranju.

PREDELNE STENE: Predelne stene so odlična rešitev za hitro in cenovno ugodno pregrajevanje prostorov. Zaradi svojih odličnih zvočnih, toplotnih ter ognjevarnih lastnosti omogoča široko uporabo v različnih objektih, tako stanovanjskih, kot tudi poslovnih. Mavčne montažne stene so relativno lahke in dodatno ne obremenjujejo objekta, njen votli del pa nam služi za razpeljavo različne instalacije v steni.

Poznamo več vrst predelnih sten od enoslojne mavčne obloge do dvoslojne, tri.... V objektih, kjer je ta zahteva pa izvedemo tudi ognjevarne predelne stene, kakor tudi vlagoodporne stene za potrebe oblaganja s keramiko v sanitarnih prostorih. Mi pri montaži mavčnih predelnih sten uporabljamo izolacijo izključno priznanih svetovnih proizvajalcev, kot sta KNAUF INSULATION ECO in URSA. Njihovi izdelki so kakovostni, dimenzijsko prilagojeni suho montažnim sistemom ter v rolah, da lahko izolacijo položimo v enem kosu od vrha do tal.

Pri montaži predelne stene moramo obvezno pred pritrditvijo kovinskih profilov na tla strop in zidano steno predhodno na te profile nalepiti podložni trak, prav tako pa je potrebno pravilno izvesti delitacijski stik med mavčno in zidano steno, da kasneje ne pride do večjih odstopanj med njima.

Pomen izolacije predelne stene: Predelne stene razdelijo prostor na manjše enote, poleg vizualne in fizične ločitve prostorov pa mora biti preprečen tudi prehod zvoka skozi steno. Še posebej je to pomembno pri lahkih suho montažnih predelnih stenah.

Predelne stene z vgrajenimi izolacijskimi materiali iz steklene ali kamene volne Knauf Insulation omogočijo, da vsak prostor v objektu zaživi po svoje, hrup v sosednjih prostorih pa postane nemoteč. Hkrati se zmanjša tudi poraba energije v objektu.

SPUŠČENI STROPI: Spuščeni stropi iz mavčnih plošč so primerna rešitev za moderno urejene prostore, kot tudi za adaptacijo starih prostorov. Zaradi velikih možnosti oblikovanja je lahko vsak strop unikat, saj je prilagojen vašim individualnim željam. Tako oblikovan strop lepo dopolnjuje Vaš interier. Ker je strop spuščen lahko prazni prostor napolnimo z dodatno izolacijo, kar pripomore k boljši toplotni iz zvočni izolaciji. Strop je sestavljen iz pocinkane podkonstrucije in mavčnih plošč, kar vzame 5 cm prostora po želji tudi več.

DEKORATIVNI STROPI: Dekorativni strop je primeren za vse zasebne, poslovne in javne prostore, uporaben pri adaptacijah, novogradnjah ali preprosto kot dekoracija. Strop se kreira po meri prostora in tako prilagodljiv vsaki zahtevi in zadostijo potrebe vseh načinov razsvetljave, prezračevanja, tehničnega varovanja ali akustičnih efektov.

STENSKE OBLOGE: V primerih, ko želimo izravnati neravne zidane stene, prekriti razpoke na steni ali, če želimo izboljšati zvočno in toplotno zaščito lahko uporabimo suho montažni sistem stenskih oblog s kovinsko konstrukcijo. Poleg tega, da z oblogo dosežemo vizualni efekt, lahko v notranjost obloge razpeljemo različne instalacije in napeljave.

Tako kot pri drugih suho montažnih mavčnih sistemih tudi pri oblogah lahko izvedemo različne debeline izolacije in različne mavčne plošče (navadne, ognjevarne, vlagoodporne, akustične) v enem sloju, dveh ali več.

Pri izolaciji obstoječih zunanjih sten z notranje strani uporabimo nalepljene stenske obloge ali stenske obloge s kovinsko podkonstrukcijo. Če želimo samo izravnati neravne zidane stene ali želimo zakriti razpokane stene, dosežemo to zelo hitro s suhomontažnimi stenskimi oblogami.

Za vsa dela imamo ustrezno izobrazbo in certifikate ter dolgoletne izkušnje. S pomočjo znanja in izkušenj, ugodimo še tako zahtevni stranki. Storitve opravimo kvalitetno in v dogovorjenih rokih, po konkurenčnih cenah, v zadovoljstvo strank. Zadovoljne stranke so nam v veselje in ponos.

Moto vseh nas je kvaliteta in prijazen pristop do stranke.

SUBVENCIJE (nepovratna sredstva): Skoraj vsak investitor lahko dobi nepovratna sredstva EKO SKLADA-tudi VI. Zato nas kontaktirajte, pomagali vam bomo s svetovanjem, izbiro pravega materiala, ter s pomočjo pri pripravi vloge za eko sklad.

zaključna dela v gradbeništvu Montaže Založnik d.o.o.

Po čem se razlikujemo?

Naše prednosti: bogate izkušnje, visoka kakovost, uporaba najboljših materialov, profesionalen pristop in poštenje, zadovoljne stranke.

Smo prejemniki zlatega znaka kakovosti - GIZ od leta 2006 dalje, priznanja za dolgoletno kvalitetno delo, priznanja za več mojstrskih izdelkov, 1.mesto na tekmovanju za izjemne dosežke v suhi gradnji, srebrni pečat OZS za dolgotrajno kvalitetno delo.

Reference

  • vojašnica Postojna - celulozna izolacija
  • vrtec OŠ Koper - celulozna izolacija
  • veliko število več stanovanjskih objektov - bloki -celulozna izolacija
  • hostli , mladinski centri , veliko število stanovanjskih objektov
  • gostinski lokal SG - dekorativni spuščeni strop , ovalne stene - 1. mesto na tekmovanju za izjemne dosežke

-vežica SG , gostinski lokal Muta - suho montažni sistemi - mojstrski izdelek
...

Prikaži večArrow icon

Galerija

Storitve

Prenova mansarde na ključ
Checkmark iconIzolacija mansarde Checkmark iconZapiranje poševnin (knauf) Checkmark iconVgradnja / dobava strešnih oken Checkmark iconMenjava talnih oblog Checkmark iconPrenova stropov mansarde (npr. knauf) Checkmark iconPrenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten)
Prikaži večArrow icon

Lokacija

46,441;15,2;;*Mislinja46,441;15,2;200000;

Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:

Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prikaži večArrow icon

Povezave

Ocene

Grey starGrey starGrey starGrey starGrey star
Še nima ocen.
Prikaži večArrow icon