fb

Mateja

4,7
(3)
Lektoriranje besedil
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Lektoriranje vseh vrst slovenskih besedil
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje Lektoriranje in izobraževanje, Mateja Marin, s. p., je bilo ustanovljeno na podlagi več kot petletne prakse lektoriranja in oblikovanja besedil ter nudenja pomoči pri pisanju. Poleg tega se ukvarjam tudi s kreativnim pisanjem besedil. Delovne izkušnje s področja pisanja sem pridobivala ves čas izobraževanja; pisala sem članke za šolske časopise, sodelovala sem na razpisih za zgodbe ter Cankarjevem tekmovanju. Na fakulteti pa sem kot študentka slovenistike napisala obilico seminarskih nalog, člankov in kratkih zgodbic v okviru študijskega programa, ki so bile zelo dobro ocenjene.

Do sedaj imam uspešno lektoriranih in oblikovanih preko 300 diplom, stranke pa pridobivam zlasti na priporočila, ki jih posredujejo zadovoljni študentje.

Reference

Komisija, zadolžena za pregled magistrske naloge, ni imela pripomb glede lektoriranja. Tudi jaz nimam pripomb na lektoriranje, je pa res, da nisem ravno "usposobljen" za tovrstne kritike.

Meni osebno mi je bil všeč tvoj pristop in razpoložljivost kljub težavam z elektriko ipd.

Tudi malenkost, da sem te 2-krat klical na gsm-u in si se oglasila, prispeva k pozitivnemu občutku. Predvsem pa mi godi, da si že ob prvem stiku pokazala zaupljivost in zanesljivost.

Pa da te ne bom samo hvalil. Ko si mi poslala dve popravljeni verziji sem ostal malo zmeden. Jaz osebno bi raje videl, da bi mi poslala samo eno končno verzijo in se ne bi znašel v dvomu, katero naj predam naprej. Sicer sva to malenkost hitro rešila po gsm-u.

Skratka; vsekakor te bom ob prvi priložnosti priporočil.

Mislim da imaš en velik plus s tvojim pristopom in karizmo ker deluješ zaupljivo.

Tomaž

Z lektoriranjem sem bila zelo zadovoljna, ker je bilo kvalitetno narejeno. Kar se pa cene tiče pa zelo ugodno. Priporočala bi vsem, da dajo lektorirat k Mateji. Preprosto je hitro, kakovostno in ugodno.

Tea

Mateja mi je pomagala pri lektoriranju in pripravi člankov, katere pišem za novo spletno stran. Članki so bili urejeni tako, da sem jih lahko oddala, v zelo kratkem času in cenovno zelooooooo ugodno.

Lili

Jaz sem bila zelo zadovoljna s končnim izdelkom svoje diplomske naloge, pri kateri si mi bila v veliko pomoč.

Josipa

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Lektoriranje besedil (Slovnično preverjanje besedila, Lektoriranje diplomskih nalog / magistrskih nalog in doktorskih dizertacij, Lektoriranje (splošno), Lektoriranje spletne strani ali trgovine, Spletno stran / e-novice, Strokovno lektoriranje tehnične dokumentacije)
Lokacija
Koče 80, 6258 Prestranek

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Ocena: 4,7 od 3 uporabnikov.
  • Petra J. 16. Jun. 2016

Zelo dobra izkusnja z lektorjem, zelo dober hiter odziv! Same pohvala!

  • Kristina K. 16. Jun. 2016

Mateja sicer potrebuje še nekaj izkušenj z zahtevnejšimi besedili, a to ne pomeni, da svojega dela ne opravi dobro. Ravno nasprotno; ker spoštuje tako svoje delo kot naročnike, se s spoštovanjem tudi loti vsakega besedila. Je zelo odzivna in pravočasno sporoči odsotnost. Dela ne sprejme, če meni, da ga ne bo mogla kakovostno opraviti. Ves čas je na voljo za pojasnila, sodeluje in se prilagaja potrebam naročnika. Priporočam za sodelovanje.

  • Dolores Š. 16. Jun. 2016

Hitro in kvalitetno opravljena storitev. Vedno na voljo za pojasnila, super!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Mateja poslal konkretno ponudbo