fb
Malčkov šport / Slash sport - Logotip

Malčkov šport / Slash sport

Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
športna animacija otrok
Izbran že 1 krat

Opis

Telovadba Malčkov šport predstavlja otroški športni program, s katerim strokovno in sistematično pristopamo k celostnemu gibalnemu razvoju otrok.

Na voljo tudi kot animacija otrok / na rojstnih dnevih, porokah in drugih dogodkih!

Naš program temelji na otrokom prilagojenih vsebinah, igri in animaciji (ker je dokazano, da se otroci v tem obdobju največ naučijo preko igre)
Otroke poučuje strokovno usposobljen kader (saj je naš program podprt s strani Fakultete za šport)
Otroke vzgajamo v športnem duhu (saj jih učimo primernega obnašanja v športu)

Program je namenjen otrokom od 3. do 9. leta starosti, kar pomeni, da lahko program obiskujejo otroci v vrtcu in prvi triadi osnovne šole, pri čemer se program v vrtcu ustrezno vsebinsko in časovno razlikuje od šolskega programa. V program sprejmemo tudi mlajše in starejše otroke, ampak samo v primeru, ko skupaj s starši ocenimo, da je odločitev primerna za otroka.

Program Telovadba Malčkov šport je sestavljen iz šestih sklopov, ki se na podlagi našega učnega načrta smiselno prepletajo v tekočem šolskem letu, od meseca oktobra do vključno meseca aprila. Delimo jih na naslednja področja: Malčkova ura gimnastike, Malček loparček, Malček z žogo, Malček tekalček, Malčkova plesna delavnica in Malček igralček.

Cilji programa so usmerjeni v vsestranski razvoj otrok, s poudarkom na razvijanju osnovnih motoričnih sposobnosti kot so koordinacija, gibljivost, hitrost, moč, ravnotežje ter preciznost in vzdržljivost.

Z razvijanjem naštetih sposobnosti omogočamo otrokom dobro »odskočno desko« za nadaljnji razvoj otrokove osebnosti, bodisi v rekreativnem ali tekmovalnem športu. Da lahko otroci v našem programu razvijajo naštete sposobnosti, smo izoblikovali program Malčkov šport, ki je strokovno prilagojen otrokom in podprt s strani Fakultete za šport, natančneje Katedre za gibalno kontrolo in učenje ter Laboratorija za diagnostiko telesnega in gibalnega razvoja.

Program Malčkov šport smiselno povezujemo s programom Tečaji, ki vključuje tečaje tenisa, alpskega smučanja in deskanja na snegu, rolanja in plavanja.

V programu prikazujemo otrokom tudi navade oz. vedenja, ki so povezana z aktivnim preživljanjem prostega časa. Naj povzamemo nekatere:

higienske navade
poštenost
točnost
spoštovanje drugih
»zdrava« tekmovalnost
sprejemanje drugačnih
sprejemanje poraza itd.
Generalni cilj programa Malčkov šport je pomagati staršem razvijati in vzgajati otroka v smeri, da mu bo aktivno preživljanje prostega časa pomenilo eno od najpomembnejših vrednot v svojem življenju.

Uspeva nam že 13 let! Verjamemo, da nam bo tudi v prihodnje!

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Animacija na dogodkih (Ustvarjalne delavnice, Za podjetja / team building)
Lokacija
Planinska ulica 18, 2367 Vuzenica

Storitve opravljamo v
Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale)
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Malčkov šport / Slash sport poslal konkretno ponudbo